Götgatan 3

Centrum Lessebo, Lessebo kommun Se på karta

1 050 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
137 m²
Biarea
76 m²
Tomtarea
1 542 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
39 531 kr/år

Nu finns det möjlighet att förvärva en fin enfamiljsvilla på 1 ½ plan i centrala Lessebo. Med sina 137 m² erbjuder bostaden bland annat ett trevligt kök, stort vardagsrum med braskamin i direkt anslutning till tv-rum och matrum i öppen planlösning samt sovrum på båda nedre och övre plan. Huset ligger på en lugn gata med gångavstånd till skola och matbutiker. Trädgården har stora grönytor med plats för lek och ytor för odlingsmöjligheter. I dag är trädgården delvis omgärdad av häck och träd för avskildhet som ger skugga och svalka en het sommardag.

Byggnaden är fördelad på 137 m² boarea och 76 m² biarea med en tomt på 1586 m² . Här finns alla förutsättningar för ett underbart villaliv!
För den bilintresserade finns garage för både förvaring/verkstad och bilplats under tak. Kanske drömmer barnen om en egen basketplan på den stora asfalterade garageuppfarten?

Kultur och fritid har alltid varit viktigt för Lessebos invånare. Kanske finns intresse för idrott eller musik? Oavsett vad du vill inrikta dig på finns det likasinnade som bedriver förening i ideell anda. Vid Lessebo camping finns en fin badstrand där man kan njuta av ett dopp i sjön Läen. I området finner man allt man kan behöva gällande livsmedel, service och skola. Idag erbjuder även pappersbruket olika aktiviteter såsom konstutställningar, konserter och guidade turer.

Fiber är ansluten i huset.
Fastigheten har förbesiktigas och säljaren kommer att teckna dolda fel försäkring. Protokoll finns under dokument.
Välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Melanie Oehme

Egendomsbyrån AB
Mäklare Melanie  Oehme, Egendomsbyrån AB
+4647710000