Nyproduktion

Cellovägen 51

Dals Ängar, Falkenberg Se på karta

2 890 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Förening
BRF Kapellmästaren
Om föreningen
Avgift
4 336 kr/mån
Antal besök
2 535
Dagar på Hemnet
16
Nyproduktion

I BRF Kapellmästaren, strax norr om Falkenberg på Dals Ängar, bygger Derome 19 stadsvillor i två olika husmodeller och i bekväm bostadsrättsform. Här hittar du hem om du vill bo i ett lugnt familjevänligt område med naturen runt knuten, på cykelavstånd till Falkenbergs centrum, fritidsaktiviteter och salta bad.
Kapellmästaren består av 19 hus om 121 och 138 kvadratmeter fördelat på två plan. Husen byggs i trä och går i en klassisk stil med ett modernt uttryck. Utformningen knyter an till gamla järnvägsstationer med spröjsade fönster, branta tak, och gavelspets riktad mot gatan. Färgsättningen varierar mellan naturligt svart, varmgrå och dämpad grön för att harmonisera med den närliggande naturen.
Gemensamt för husen är en välplanerad planlösning och möjligheter för flexibla hemmakontor. På entréplan skapar kök och vardagsrum rejäla sociala ytor. En våning upp ligger den mer privata delen med sovrum och allrum. Kapellmästaren bjuder in till en modern kvarterskänsla med parkeringsplatser på gatan samt en privat skyddad uteplats och trädgård i skönt söderläge.
I brf Kapellmästaren bor du på cykelavstånd till Falkenbergs charmiga stadskärna och till Skreas långa sandstrand. Tågstationen ligger bara en kort promenad bort för dig som pendlar och med bil tar du dig enkelt ut till E6:an härifrån.
I Tånga handelsområde hittar du det mesta du behöver i vardagen, här finns mataffärer, apotek, gym, padelcenter, restauranger och andra typer av butiker. På Dals Ängar ligger det en förskola och i närheten finns även grundskola och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Perfekt för ett smidigt familjeliv i en av västkustens pärlor.

Anmäl ert intresse till säljstarten på Deromes hemsida https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/kapellmastaren

Beskrivning av objekt:
Hus B:
Vill du bo i lugnt och familjevänligt område? På Dals Ängar, strax norr om Falkenberg erbjuder Derome denna stadsvilla om 121 kvadratmeter i bostadsrättsform. På entréplan i detta hus ligger ett generöst kök och matplats som vänder sig ut mot gatan. Vardagsrummet ligger istället mot trädgården. Från vardagsrummet tar du dig via dubbla glasdörrar enkelt ut till uteplatsen och trädgården i skönt söderläge som gränsar mot en dagvattendamm.

Tomten är vackert inramad med ett Smålandsstaket som blir en vacker detalj i trädgården. Via groventrén kommer du till tvättstugan som också har ingång direkt till köket. På övre plan hittar du den mer privata delen med tre rymliga sovrum, badrum och ett allrum. Här finns även ett förråd som ger dig extra förvaring.
Huset byggs i trä och går i en klassisk stil med ett modernt uttryck. Färgsättningen går i en dämpad grön ton eller varm grå ton (anpassa efter den specifika bostaden) med svarta plåtdetaljer och rött tak. Till huset hör också ett yttre förråd och det finns möjlighet till laddningsstolpe vid parkeringsplatsen som ligger utmed gatan.

Rumsbeskrivning
Till brf Kapellmästaren i Falkenberg har vi valt ut material och produkter från välkända varumärken. För att du ska kunna sätta din egen personliga prägel på ditt nya hem ger vi dig möjlighet att göra olika typer av inredningsval. I vår tillvalsportal presenteras inredningen i sin helhet.

Inredning som ingår:
Golv: 3-stav ekparkett, klinker i entré och tvätt
Socklar: Vita släta
Dörrfoder & lister: Vita släta
Fönsterbänk: Vit mdf
Innerdörrar: Vita med ram
Väggar: Vitmålad gips
Innertak: Vitmålad gips med fasade kanter
Garderober: Vita med slät dörr
Kamin: S

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg