Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 2
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 3

Stranninge LALAS 110

Gård/Skog
Glommen, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
5 900 000 kr
150 m²
5 rum
11,4 ha tomt

Välkommen till Stranninge Lalas 110 - en underbar gård med ett riktigt havsnära läge beståendes av en äldre Hallandslänga, stor lada med loge, stall och garage samt loft, en separat byggnad med en lokal samt en oinredd del. Bostadshuset har en större bostad med 3-4 sovrum samt en gästlägenhet, men fungerar även utmärkt som en enfamiljsvilla. Vinden är till största del oinredd men här finns två extra rum. Skyddad innergård med många möjligheter. Här finns utrymmen för både verksamhet och hobby, butikslokalen har en fin exponering mot förbipasserande. Marken består av ca 11 hektar fin åkermark som ligger väl samlat intill gården. Detta är chansen för den som söker en riktigt havsnära gård med otaliga möjligheter. Här bor man längs med Kattegattleden med lugnet och fria vidder men ändå nära precis överallt. Från gården hör man ljudet av havets vågor, känner doften av salta hav och njuter av en obruten havslinje mot söder och väster. Rosendals kommunalt skötta sandstrand med alla faciliteter ligger 600 meter nedanför gården och i väster Petters brygga där man skådar makalösa solnedgångar. Vill man inte bruka åkermarken själv är det lätt att arrendera ut den och intäkten bekostar i princip driftskostnaderna. För dig som drömmer om och letar efter din plats för att bygga upp och anlägga en framtida vingård, kan detta vara det rätta stället för dig. Gården exponeras i det närmaste perfekt mitt i ett turisttätt och havsnära läge. Havet värmer upp området långt inpå hösten. Med ett kommande beslut om gårdsförsäljning finns oändligt med möjligheter att bygga upp er dröm! Det är ingen slump att en närliggande vinproducent har valt att köpa mark i området och planterat vinrankor. Välkommen till Stranninge!

  • Premium
Avenbokstigen 10, Kristineslätt, Falkenbergs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Avenbokstigen 10, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 2
Avenbokstigen 10, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 3

Avenbokstigen 10

Radhus
Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 300 000 kr
108 m²
4 rum
5 832 kr/mån
30 556 kr/m²

Varmt välkomna till ett praktiskt och trevligt boende i två plan på omtyckta och barnvänliga Kristineslätt. Detta boende erbjuder det bästa av två världar- bekvämligheten med att slippa det yttre underhållet precis som i en klassisk bostadsrättsförening, men med villakänsla tack vare den egna trädgården. Kedjehuset, som byggdes 2012, är i toppskick! Planlösningen är genomtänkt med stora sällskapsytor på entréplan och tre välplanerade sovrum på övre plan. Här bjuds på en stor lättskött, inhägnad trädgård med plats för barnens spring och lek medans ni kopplar av på det väl tilltagna altandäcket. Väl in i bostaden möts ni av en välkomnande entréhall, här ligger ett praktiskt klinker golv som övergår i ett vackert och påkostat trägolv i 1-stav som är genomgående för bostaden. Entréplan inrymmer också ett stort kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum med egen klädvård, förvaringsutrymmen samt ett ljust och trevlig vardagsrum med utgång till altanen och trädgården. Bostadens övre plan inrymmer ett fräscht badrum med badkar, tre sovrum varav ett av dessa bjuder på en egen walk-in-closet. Den stensatta uteplatsen på framsidan av bostaden erbjuder eftermiddag/kvällssol. På tomten finns förråd, carport samt asfalterad uppfart. I närområdet finner du fotbollsplaner, lekplatser, livsmedelsaffär, skola, förskola, apotek, pizzeria och bageri. Skrea Strands fina sandstrand ligger endast några minuters cykelväg bort! Här är bara att flytta in och trivas. Varmt välkomna att höra av er vid intresse! (foton kommer inom kort)

  • Premium
  • Uteplats
Tärnan 735, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Tärnan 735

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 995 000 kr
39 m²
4 rum

Välkommen till denna ljusa och fräscha stuga om ca 39 kvm belägen inom det friköpta och populära området Tärnan i hjärtat av omtyckta Olofsbo. Stugan erbjuder inte mindre än tre sovrum, allrum, kök med matplats samt badrum. På den trivsamma och kringbyggda altanen med både insynsskydd och eftermiddagssol kan man lätt möblera med soffgrupp och matbord. Stugan har ett avskilt och privat läge i utkanten av området. I Olofsbo finns det mesta man kan önska - fantastiska sandstränder, salta bad, vacker miljö, småbåtshamn, restaurang och sommarbutik. Välkommen till Tärnan 735 på visning och upplev denna pärla du också!

Ormvråksvägen 27G, Falkagård, Falkenbergs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:15
Ormvråksvägen 27G, Falkagård, Falkenbergs kommun, bild 2
Ormvråksvägen 27G, Falkagård, Falkenbergs kommun, bild 3

Ormvråksvägen 27G

Lägenhet
Falkagård, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
530 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
5 514 kr/mån
7 681 kr/m²

Välkomna till denna fina och rymliga 2:a fördelat på 69 kvm med kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga, sovrum samt en stor klädkammare som är omgjord till ett extrarum som passar perfekt som hemmakontor eller en sovplats för gäster. Lägenheten är inbjudande och i ett mycket fint skick. Via vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger mot grönskande park och skog, med promenadstigar och slingor för dig som gillar att röra sig i naturen. Denna bostad är mycket bra placerad i området med närheten till natur, lekplatser, kommunikationer och mycket mer! Låter detta som en bostad som skulle passa dig så tveka inte att höra av dig så ses vi på visning. Välkomna.

  • Premium
  • Balkong
Orrstigen 8, Långasand, Falkenbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Orrstigen 8, Långasand, Falkenbergs kommun, bild 2
Orrstigen 8, Långasand, Falkenbergs kommun, bild 3

Orrstigen 8

Villa
Långasand, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 895 000 kr
103 + 22 m²
4 rum
946 m² tomt

Välkommen till Orrstigen 8 och denna pärla. Här njuter ni av sommarkänslan i den lilla sommarorten Långasand. Detta charmiga och fina hus på 103 kvm, 4 rum och kök erbjuder en trivsam boendemiljö i en vacker omgivning. Läget är utmärkt med närhet till havet och de salta baden i Långasand, vilket ger möjlighet till sköna dagar vid stranden och natursköna promenader längs kustlinjen. Fastigheten erbjuder en härlig blandning av bekvämt boende och utomhusliv, idealiskt för den som söker en sommarbostad med både avkoppling och aktivitet. Här finns förutsättningar för att njuta av både hemmets och omgivningens möjligheter på bästa sätt. Den härliga poolen ger möjlighet till svalkande bad och soliga dagar i trädgården samt sätter guldkant på tillvaron. Detta boende kan absolut vara ditt drömboende eller också ditt paradis på sommaren! Välkomna att kontakta mig för mer information.

  • Premium
Allévägen 30B, Herting, Falkenbergs kommun
Allévägen 30B, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
Allévägen 30B, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

Allévägen 30B

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 075 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 327 kr/mån
18 860 kr/m²

Välkommen till denna bostad på populära Herting! Här bor du i en 2:a med en underbar inglasad balkong i söderläge, perfekt för dig som älskar sol och ljus. Njut av att ha solen strålande på dig under större delar av dagen. Här finner du en välplanerad lägenhet på 57 kvm med fräscht kök, stort vardagsrum och stort sovrum med inbyggda garderober för extra förvaring. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig runt i området och till närliggande städer. Dessutom är det bara en kort promenad till havet och stranden, perfekt för härliga stranddagar och långa promenader längs vattnet. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig som boende trygghet och möjlighet att trivas och leva bekvämt. Månadsavgiften om endast 4242 kr inkluderar värme, vatten, renhållning, p-plats samt bredband och tv Slå till nu och få möjligheten att bo i denna bostad med en inglasad balkong i söderläge. Här kan du verkligen njuta av det bästa av två världar - närhet till både stadens puls och naturens lugn. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Lillvägen 6, Skrea Strand, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lillvägen 6, Skrea Strand, Falkenbergs kommun, bild 2
Lillvägen 6, Skrea Strand, Falkenbergs kommun, bild 3

Lillvägen 6

Villa
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
8 475 000 kr
130 m²
5 rum
625 m² tomt

I en idyllisk kustnära miljö, omgärdad av den friska havsbrisen och ljudet av vågornas sus, reser sig en tidstypisk 20-talsvilla som omfamnar charmen från förr. Denna omsorgsfullt bevarade pärla är inte bara ett hem, det är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till en era då elegans och stil stod högt i kurs. Vid ankomst slår havsdoften omedelbart emot dig. Villans placering erbjuder badrocksavstånd till den barnvänliga sandstranden och sommarens puls från glada turister. Altanen är den perfekta platsen att samlas med vänner och familj för måltider eller en kvällscocktail och på den stora balkongen, placerad i det bästa solläget, kan du njuta av solen på dagarna och stjärnorna på nätterna. De stora fönsterpartierna i denna villa släpper in det naturliga ljuset som ger hemmet en oemotståndlig lyster. Huset erbjuder bl.a. tre sovrum, två kök, ett vardagsrum på entréplan och ett allrum på övreplan, förutom den fina utsikten över havet så har ni även en fin öppen spis för att höja mysfaktorn ytterligare, ett wc samt ett helkaklat badrum. För den som vill dela denna idyll med andra, finns det en separat uthyrningsdel. Det är en möjlighet att skapa minnen och upplevelser för andra, samtidigt som du kan dra nytta av denna unika fastighet. Denna del av Falkenberg, Skrea Strand, är en verkligt trevlig och naturskön plats med strandens badbrygga bara några stenkast bort. Populära restauranger, Skrea bangolf och Klitterbadet ligger också inom kort gångavstånd. Falkenbergs centrum och flera mataffärer når du enkelt med cykel från bostaden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Falkenbergsvägen 10B, Vinbergs samhälle, Falkenbergs kommun
Falkenbergsvägen 10B, Vinbergs samhälle, Falkenbergs kommun, bild 2
Falkenbergsvägen 10B, Vinbergs samhälle, Falkenbergs kommun, bild 3

Falkenbergsvägen 10B

Villa
Vinbergs samhälle, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 675 000 kr
130 + 7 m²
5 rum
1 685 m² tomt

Välkommen till Falkenbergsvägen 10B i natursköna Vinberg endast 10 min från centrala Falkenberg! Här erbjuds du en friliggande villa med hela 130 kvadratmeter boyta och en imponerande tomt på hela 1685 kvadratmeter. På entréplan finner du ett stort vardagsrum i vinkel, kök med matplats, sovrum, tvättstuga med groventré, Wc/duschrum samt ett stort förråd. På övre plan finner du tre sovrum, två sidovindar för extra förvaring samt en klädkammare och Wc.. Läget på återvändsgatan ger en känsla av trygghet och lugn, samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Här får du verkligen det bästa av två världar - en naturnära miljö samtidigt som bekvämligheter finns inom räckhåll. Detta barnvänliga område är perfekt för familjer som önskar en trygg och harmonisk tillvaro. Här kan barnen leka fritt och utforska den vackra omgivningen, samtidigt som du som förälder kan känna dig trygg i vetskapen om att de är i en säker miljö. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad i Vinberg. Här kan du skapa ett hem att trivas och växa i, omgivet av en stor tomt. Välkommen till ett liv i harmoni och naturnära omgivningar!

  • Premium
August bondesons väg 7, Herting, Falkenbergs kommun
August bondesons väg 7, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
August bondesons väg 7, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

August bondesons väg 7

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 450 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/4
4 855 kr/mån
21 970 kr/m²

Välkommen till populära Herting och denna fräscha 3:a med inglasad balkong mot innergården där du kan njuta av sol under stora delar av dagen. Här finner du en mycket välplanerad lägenhet med fint ljusinsläpp. Lägenheten om 66 kvm upplevs mycket rymlig och har målade och tapetserade väggar. Bostaden inrymmer ett totalrenoverat kök från 2019 med matplats, helkaklat badrum, två rymliga sovrum samt ett generöst vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här bor du med ett perfekt läge på lugna Herting med gångavstånd till centrum och till Skrea strand. I månadsavgiften om 4760 kr ingår värme, vatten, onumrerad p-plats samt TV/bredband från Telenor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Svarteskärsvägen 21, Näset, Falkenbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Svarteskärsvägen 21, Näset, Falkenbergs kommun, bild 2
Svarteskärsvägen 21, Näset, Falkenbergs kommun, bild 3

Svarteskärsvägen 21

Fritidshus
Näset, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
6 995 000 kr
37 m²
3 rum
1 207 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fastighet med ett oslagbart läge på första parkett med havsutsikt! Med sin charmiga, gammaldags karaktär och avskilda läge erbjuder denna fastighet en fristad från vardagens stress. Här omges du av en naturskön och stillsam miljö, skönsång från fåglar och en plats för lata sommardagar med havet nära för dina morgondopp. På en imponerande tomt på 1207 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa din egen privata oas. Tänk dig att vakna upp till fantastiska vyer, havsutsikt och havets brus alltid närvarande. Här kan du njuta av obegränsad utsikt över det blå havet och uppleva den lugnande närheten till vattnet. För den aktive finns det både golfbana och tennisbanor i närheten. På tomten finns gott om utrymme för barnens spring och lek, och grillkvällar runt stugan. Plats för generationsboende eller två familjer. Stora huset är ursprungligen från 1874 och har en fantastisk öppen hallandsspis. Sovplats för minst 4 personer. Gästhuset har mycket rymd och har utsikt över havet, 4 sovplatser. Friggeboden är inbäddat i grönska och har plats för 4 personer. Detta är verkligen ett unikt tillfälle för dig som älskar havet och drömmer om ett strandnära boende. Ta chansen att förvandla denna plats till ditt eget paradis vid vattnet. Välkommen till Svarteskärsvägen, din dröm vid havet väntar på dig! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Basfiolvägen 28, Dals Ängar, Falkenbergs kommun
Basfiolvägen 28, Dals Ängar, Falkenbergs kommun, bild 2
Basfiolvägen 28, Dals Ängar, Falkenbergs kommun, bild 3

Basfiolvägen 28

Radhus
Dals Ängar, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
4 475 000 kr
126 + 5 m²
5 rum
533 m² tomt

Välkomna till detta charmiga kedjehus med hörntomt och en praktisk carport. Här finner ni ett modernt kedjehus, byggt så sent som 2019, vilket betyder att allt är i utmärkt skick och redo för er att flytta in i. Bostaden erbjuder en genomtänkt planlösning, generösa förvaringsutrymmen och gott om plats för umgänge med familj och vänner. Inomhus hittar ni två stilfulla badrum med helkaklade ytor, tre mysiga sovrum med gott om förvaring, en praktisk tvättstuga med groventré samt ett ljust vardagsrum med en öppen planlösning som integrerar köket och matplatsen. Alla fönster på baksidan har installerade vertikalmarkisser (elektriska) för att stänga ute solen. Här finns också två underbara uteplatser där ni kan njuta av både morgon- och kvällssol medan barnen leker på den välskötta gräsmattan. Dessutom finns en balkong för ytterligare möjligheter till avkoppling. På tomten finns även ett förråd, en bekväm carport och en stenbelagd uppfart som ger gott om plats för parkering. Denna bostad är belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till förskolor, skolor, mataffärer och Tånga handelsområde. För pendlare är läget perfekt med närhet till tågstation och motorvägsanslutning. I närheten finns också vacker natur och Falkenbergs centrum, där ni kan utforska shopping, restauranger och nöjesliv, vilket endast ligger 10 minuter bort med cykel. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Spireastigen 29, Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Spireastigen 29, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 2
Spireastigen 29, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 3

Spireastigen 29

Lägenhet
Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 875 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 125 kr/mån
34 091 kr/m²

Välkommen till en ljus och charmig lägenhet belägen på bästa tänkbara läge i området, granne med grönområdet! Lägenheten bjuder på genomgående behagliga färgval och fina detaljer och rymmer på sina 55 kvm ett stilrent kök i öppen planlösning till vardagsrummet med plats för matbord intill fönster där du har utsikt över grönområdet bredvid. Duschrum/WC med egen klädvård, entréhall med klädkammare. Mysigt sovrum med plats för extra garderober. Från vardagsrummet tar du dig ut till en härlig balkong i söderläge! Här bor du i en bra förening med "ordning & reda", där det i månadsavgiften om 4125 kr ingår värme, VA, Tv, egen p-plats samt ett förråd. Här finns flertalet gästparkeringar nära lägenheten, perfekt när vännerna kommer på besök. På gångavstånd finner du Hjortsbergs centrum med bland annat ICA, bageri, blomsteraffär, apotek och skobutik. Med en kort promenad tar du dig även ner till Skrea strands härliga sandstrand. Detta är en perfekt plats att kalla hem och skapa fantastiska minnen. Missa inte chansen!

  • Premium
  • Balkong
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 2
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 3

Strandåkervägen 2A

Lägenhet
Ringsegård, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 820 100 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 165 kr/mån
33 706 kr/m²

Här bor du i en välplanerad hörnlägenhet med kombinerat vardagsrum, kök och matplats med utgång till en härlig uteplats i väst med eftermiddagssol. Den här lägenheten välkomnar med en rymlig hall. Här finns det en skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. I anslutning till hallen ligger sovrummet och badrummet där du har både tvättmaskin och torktumlare. Köket är rymligt och tillsammans med vardagsrummet skapas en öppen planlösning med plats för gemenskap. Med fönster från två olika håll blir det en ljus och luftig interiör. Uteplatsen blir en skön förlängning av vardagsrummet och köket. Den gemensamma grönskande trädgården är fördelad i olika rum kring huskropparna. Här finns det gott om plats för gemenskap - bland annat en skön grillplats och pergola med sittplatser. För dig med gröna fingrar finns odlingslotter att sätta händerna i och för de minsta finns en lekyta att umgås på. Till varje lägenhet hör ett förråd som ligger i byggnaderna på gården. Totalt finns 35 parkeringar, varav 32 hyrs ut och 3 är besöksparkeringar. Det kommer att finnas möjlighet till elbilsladdning. I lägenhetens pris ingår inredningsval för 30 100 kr.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brunekullevägen 5C, Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Brunekullevägen 5C, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 2
Brunekullevägen 5C, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 3

Brunekullevägen 5C

Lägenhet
Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/1
3 744 kr/mån
31 146 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade 2:a om ca 48 kvm med egen uteplats, härlig öppen planlösning och vattenburen golvvärme. Bostadsrätten uppfördes under 2018 och här har man nykänslan kvar. I entréhallen finns klädförvaring i form av garderober, direkt till höger finner du det helkaklade badrummet som rymmer både tvättmaskin och torktumlare, sovrummet är ljust och mysigt och här finns ytterligare garderober. Härifrån når du lägenhetens stensatta uteplats. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och från ena fönstret går att skymta havsutsikt. Här får du plats med både soffgrupp och matbord. En snygg detalj i bostaden är att soffan placeras som i ett burspråk vilket ger en avdelad känsla mellan kök och vardagsrum. Parkeringsplats ingår och finns precis vid entrén, även ett lättillgängligt förråd och cykelförråd ingår. I närområdet finns både förskola och skola, vacker natur samt närhet till golfbana samt prisbelönta restauranger och till motorvägen för dig som pendlar. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kindbons väg 4b, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Kindbons väg 4b, Arvidstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Kindbons väg 4b, Arvidstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Kindbons väg 4b

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 275 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
5 222 kr/mån
15 179 kr/m²

Välkommen till Arvidstorp och Kindbons väg 4B! Här bor du i en välplanerad trea i lugnt område med lekplatser i närheten samt gångavstånd till bland annat mataffär, centrum, skola och förskola. Lägenheten inrymmer en praktisk entré på markplan, ett bra kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum samt ett badrum med tvättmöjligheter. Vid lägenhetens entré finner du en härlig uteplats inramad av staket. Här njuter du av sol från eftermiddag till kväll, perfekt att duka upp kvällens middagar här! Morgonkaffet njuter du istället av i solen på balkongen. Vill du bo med närheten till centrum, men i ett lugnt och skönt område i Falkenberg så har du hittat rätt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lissingavägen 15 B, Ugglarp, Falkenbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Lissingavägen 15 B, Ugglarp, Falkenbergs kommun, bild 2
Lissingavägen 15 B, Ugglarp, Falkenbergs kommun, bild 3

Lissingavägen 15 B

Lägenhet
Ugglarp, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 025 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/1
3 200 kr/mån
30 224 kr/m²

Välkommen till Ugglarp och Lissingavägen 15B. Bekvämt och underhållsfritt boende i ett plan om 67 kvm med uteplats och trädgård. Havsnära läge med endast ca 10 minuters promenad ner till vattnet. Bostadsrätten har en mycket trevlig planlösning med stort, öppet vardagsrum i samklang med köket, två bra sovrum, helkaklat duschrum/WC samt en undangömd klädvård i anslutning till duschrummet. Trädgården bjuder på stora ytor för barnens spring och lek samt ett stort altandäck om ca 50 kvm för lata dagar i solen. Bilen parkerar du enkelt på den asfalterade uppfarten framför bostaden, vilket också är utrustat med elbilsladdare. Det havsnära läget, tillsammans med den låga månadsavgiften på 3200 kr, gör att denna bostadsrätt passar perfekt både som fritidsboende och permanentbostad. I Ugglarp bor du mitt i det halländska kustbandet och har lätta pendlingsvägar till både Falkenberg och Halmstad, med både buss och bil. Ett sommarparadis där det enkelt att leva och trivas här. Och med närheten till naturen och kort promenad till havet är det enkelt att koppla av och njuta av livet. I närområdet finns Ugglarps Grönt – gårdsbutik med grönsaker efter säsong, Ullarps Gård - där hönsen går i det fria och en självbetjänande gårdsbutik, och under sommartid finns restauranger inom cykelavstånd både i Ugglarp samt i Långasand. Välkommen att höra av dig för att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Glaspärlevägen 13E, Stafsinge, Falkenbergs kommun
Glaspärlevägen 13E, Stafsinge, Falkenbergs kommun, bild 2
Glaspärlevägen 13E, Stafsinge, Falkenbergs kommun, bild 3

Glaspärlevägen 13E

Lägenhet
Stafsinge, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 075 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
2 300 kr/mån
33 594 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna ytsmarta 1:a om 32 kvm med låg avgift. Lägenheten har genomgående fina materialval som de grå luckorna i köket samt de rostfria vitvarorna. Invändigt inrymmer bostaden ett vardagsrum/kök med plats för soffa och säng samt ett helkaklat duschrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här finns möjlighet att njuta av morgonsolen på uteplatsen. Perfekt för dig som letar din första egna lägenhet eller om du behöver en enkel övernattningslägenhet. Här bor du lugnt och tryggt med närheten till natur, grönområden, idrottsplats, närbutik och Falkenbergs centrum med dess varierande utbud. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 2
Strandåkervägen 2A, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 3

Strandåkervägen 2A

Lägenhet
Ringsegård, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 557 600 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 708 kr/mån
34 562 kr/m²

I den här trean får du ett bekvämt boende i en välplanerad hörnlägenhet med öppen planlösning och utgång till både ett inglasat uterum och uteplats i skönt västerläge. Rakt fram från hallen ligger lägenhetens större sovrum som har plats för dubbelsäng, här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob. Vidare in i passagen mot kök och vardagsrum finns det andra sovrummet och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Köket som är byggt i vinkel, är rymligt och tillsammans med vardagsrummet skapas en öppen planlösning med plats för gemenskap. Med fönster från två olika håll blir det en ljus och luftig interiör. Lägenheten har ett uterum att nyttja under årets alla årstider, och en skön uteplats att njuta på under vår och sommar. I denna lägenhet har du dessutom en gräsyta att vistas på. Den gemensamma grönskande trädgården är fördelad i olika rum kring huskropparna. Här finns det gott om plats för gemenskap - bland annat en skön grillplats och pergola med sittplatser. För dig med gröna fingrar finns odlingslotter att sätta händerna i och för de minsta finns en lekyta att umgås på. Till varje lägenhet hör ett förråd som ligger i byggnaderna på gården. Totalt finns 35 parkeringar, varav 32 hyrs ut och 3 är besöksparkeringar. Det kommer att finnas möjlighet till elbilsladdning. I lägenhetens pris ingår inredningsval för 17 600 kr. LÄS MER PÅ DEROMES HEMSIDA https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/skrea-gardar

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Nygatan 25B, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Nygatan 25B

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
4 395 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/4
3 996 kr/mån
45 309 kr/m²

Välkomna till denna centralt belägna nybyggda bostadsrättslägenhet på Nygatan i Falkenberg, ett drömhem för familjen. Med sina generösa 97 kvadratmeter erbjuder denna bostad en yta som är både stor och välplanerad. Här får ni modern utrustning och högklassiga materialval som ger en genuin känsla av lyx. Månadsavgiften om endast 3.996 kr inkluderar värme, vatten, renhållning samt grundutbud för Tv. Månadsavgiften är kostnadsfri de första 12 månaderna! Den inglasade balkongen i söderläge blir er egen oas där ni kan njuta av solens strålar under större delen av dagen. Med sitt höga läge får ni även ett fantastiskt ljusinsläpp, havsutsikt och en härlig känsla av rymd. För den miljömedvetne finns här även en elbilsladdare som underlättar vardagen och bidrar till en hållbar livsstil. Dessutom har ni förmånen att ha närhet till både kommunikationer och havet, vilket ger er möjlighet till både bekvämlighet och avkoppling. Varmt välkomna till denna exklusiva bostadsrättslägenhet där ni kan skapa nya minnen och njuta av en bekväm och lyxig livsstil. Kontakta oss idag för att boka er visning och uppleva själva allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fåborgsvägen 15A, Herting, Falkenbergs kommun
  • Budgivning pågår
Fåborgsvägen 15A, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
Fåborgsvägen 15A, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

Fåborgsvägen 15A

Villa
Herting, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 350 000 kr
88 + 35 m²
4 rum
246 m² tomt

Varmt välkomna till detta välvårdade och välplanerade kedjehus beläget på Fåborgsvägen 15A. Detta hem ligger på ett attraktivt läge med gångavstånd ner till Skrea strand för salta bad och strandaktiviteter. Centrum med dess utbud nås på fem minuter med cykel. Bostadens trevliga trädgård är en härlig oas med fina planteringar. Trädgården bjuder på ett generöst altandäck som är delvis under tak, vilket är perfekt för soliga dagar och mysiga grillkvällar med familj och vänner. Trädgården är lättskött och är utrustad med en praktiskt redskapsbod. Boendet sträcker sig över tre våningar med en invändig yta på 88 kvm och en biarea på 36 kvm. Planlösningen är väl genomtänkt med sociala och välkomnande ytor. Ni möts av en välkomnande hall med praktisk förvaring och ett helkaklat badrum. Vardagsrummet är ljus och rymligt i öppen planlösning mot matplatsen. På övre plan finns två välplanerade sovrum med gott om förvaring och en bekväm WC i anslutning. Källarvåningen erbjuder gott om utrymme med tvättstuga/pannrum, matkällare och ett stort förråd. Dessutom finns ett praktiskt garage/förråd i anslutning till bostaden. Fåborgsvägen 15A är belägen på en barnvänlig gata där det finns en mängd bekvämligheter i närområdet, såsom livsmedelsaffär, restauranger, apotek, bageri, spaanläggning, fotbollsplaner och ishall. Precis utanför bostadens baksida finns även en busshållplats. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
Glaspärlevägen 13C, Stafsinge, Falkenbergs kommun
Glaspärlevägen 13C, Stafsinge, Falkenbergs kommun, bild 2
Glaspärlevägen 13C, Stafsinge, Falkenbergs kommun, bild 3

Glaspärlevägen 13C

Lägenhet
Stafsinge, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 775 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 313 kr/mån
29 583 kr/m²

Välkommen till denna underbara markplanslägenhet på 60 kvm i Stafsinge, med egen grästäppa och solig uteplats. Lägenheten är ljus och inbjudande med många smakfulla tillval och planlösningen erbjuder ett kök med matplats, ett vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. De stora fönstren och altandörren ger ett fantastiskt ljusinsläpp och leder ut till den rymliga uteplatsen och grästäppan, där du kan njuta av solen större delen av dagen. I direkt anslutning till lägenheten finns även ett praktiskt förråd till förvaring. Detta är den perfekta bostaden för dig som söker ett bekvämt boende på markplan. Lägenheten ligger i ett lugnt och naturnära område, med närhet till mataffär och cykelvägar till både Falkenbergs centrum och tågstationen. För dig som gillar att odla finns möjlighet till egen kolonilott i närheten. varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Köpmansgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun
Köpmansgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Köpmansgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Köpmansgatan 6

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 850 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
3 769 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till våning 3 på Köpmansgatan 6 och denna mysiga 3-rumslägenhet! Lägenheten fick nytt kök och badrum 2008, samt nya golv 2009. Båda sovrummen är rymliga och från vardagsrummet når vi ut till den inglasade balkongen som bjuder på sol under stora delar av dagen samt fin utsikt. I HSB Brf Lejonet köper du en lägenhet i en stabil förening med låg belåning, extra viktigt i tider med högre ränta och där många föreningar står inför kraftiga avgiftshöjningar. Tillträde är flexibelt. Varmt välkommen att komma på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Holgersgatan 1A, Centrum, Falkenbergs kommun
Holgersgatan 1A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Holgersgatan 1A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Holgersgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
975 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 285 kr/mån
15 116 kr/m²

Välkomna till en stor och trevlig tvåa på Holgersgatan 1A, komplett med hiss för extra bekvämlighet. Här erbjuds ett boende som uppfyller alla era behov, med närliggande bekvämligheter som gör livet enklare. Upptäck Ätrans natursköna promenadstråk, Falkenbergs centrum med shoppingmöjligheter och restauranger, samt Skrea strand för avkopplande dopp, allt bara en kort promenad eller cykeltur bort. Lägenheten har en genomtänkt planlösning som skapar en trevlig atmosfär med generösa ytor. Ni möts av en välkomnade och trevlig entréhall, vidare har ni ett stort kök med plats för matgrupp, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, stort sovrum med garderober samt ett helkaklat badrum. Lägenhetens balkong är den perfekta platsen av att njuta av en god frukost eller att bara koppla av med en svalkande dryck i solen. Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tärnvägen 6, Stensjö, Falkenbergs kommun
Tärnvägen 6, Stensjö, Falkenbergs kommun, bild 2
Tärnvägen 6, Stensjö, Falkenbergs kommun, bild 3

Tärnvägen 6

Villa
Stensjö, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 875 000 kr
65 m²
3 rum
1 416 m² tomt

Välkommen till Tärnvägen 6 - ett smultronställe precis vid kommungränsen mellan Halmstad och Falkenberg. Här finner vi ett mysigt fritidshus om ca 65kvm på en härlig, kuperad tomt endast några minuters promenad ner till havet. På tomten finns förutom huset även en gäststuga med extra sovplatser, en mysig grillkåta samt ett bra förråd/snickarbod. Härliga uteplatser på flera ställen på tomten, här går det alltid att finna skugga när solen bränner på som bäst. Huset har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i samklang - samt två sovrum, grovingång med tvättavdelning samt duschrum/WC. Välkommen på visning!

  • Premium
Digesgårdsringen 33, Digesgård, Falkenbergs kommun
Digesgårdsringen 33, Digesgård, Falkenbergs kommun, bild 2
Digesgårdsringen 33, Digesgård, Falkenbergs kommun, bild 3

Digesgårdsringen 33

Fritidshus
Digesgård, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
4 750 000 kr
68 + 2 m²
4 rum
629 m² tomt

Varmt välkommen till Digesgårdsringen 33, här har ni möjligheten att förvärva ett mysigt fritidshus på ett attraktivt läge med fri utsikt mot havet. Här har du promenadavstånd till en långrund och barnvänlig sandstrand. Här kan du njuta av årstidernas växlingar, stillheten på vintern och livet och rörelsen under sommarmånaderna, varje årstid har sin tjusning. På tomten finns det gott om gräsytor för fotboll, kubb eller liknande. På den stora terrassen kan man njuta av solen så gott som hela dagen och kvällen Här får man plats med loungemöbler och kan även duka upp för större middagar med släkt och vänner. Vill du bo bekvämt på några minuters gångavstånd till stranden så är du varmt välkommen till detta trivsamma område. I det välplanerade huset finner du tre sovrum, kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum och matplats samt ett badrum med tvättmaskin. Här finns även en braskamin installerad vilket höjer mysfaktorn under den kalla årstiden. Med stora fönsterpartier som släpper in det naturliga ljuset och ger en fantastisk utsikt ut över havet. På tomten finns även en friggebod med flertalet sovplatser. På promenadavstånd ligger charmiga Glommen med dess fiskehamn, närbutik och fiskekrog som är väl värd ett besök. Glommen är ett expansivt och charmigt kustsamhälle. Under sommaren lever samhället upp och lockar turister från när och fjärran. Falkenbergs centrum nås på ca 15 minuter med bil och det är enkel att ta cykeln in till stan på cykelbana. Varmt välkommen!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 52