Mäklare Christian Nilsson

Christian Nilsson

Om mig

Jag är fastighetsmäklare sedan 2008 och jobbar med alla fastighetstyper, även lant- och skogsbruk. Mitt mål i varje affär är att när den är klar, ska alla inblandade ha en ny och mer positiv syn på mäklarens roll. Det handlar om att hjälpa både säljare och köpare på ett tryggt, förtroendeingivande sätt genom den stora affären. Det innebär ofta att jag tar på mig en del extra jobb, men det är det värt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpmansgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun

Köpmansgatan 6

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
3 659 kr/mån
26 351 kr/m²

Välkommen till våning 3 på Köpmansgatan 6 och denna mysiga 3-rumslägenhet! Lägenheten fick nytt kök och badrum 2008, samt nya golv 2009. Båda sovrummen är rymliga och från vardagsrummet når vi ut till den inglasade balkongen som bjuder på sol under stora delar av dagen samt fin utsikt. I HSB Brf Lejonet köper du en lägenhet i en stabil förening med låg belåning, extra viktigt i tider med högre ränta och där många föreningar står inför kraftiga avgiftshöjningar. Tillträde under våren 2024. Varmt välkommen att komma på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hanarps gård 305, Heberg, Falkenbergs kommun

Hanarps gård 305

Gård/Skog
Heberg, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
8 000 000 kr
190 + 10 m²
6 rum
41 ha tomt

Varmt välkomna till Hanarps gård - en skogsgård om totalt dryga 40 hektar med ett pampigt bostadshus från senare delen av 1800-talet! Huset är väl omhändertaget och har stora sällskapsutrymmen i två plan, energisnål bergvärmepump, nyare kök, badrum och fungerande kakelugn i vardagsrummet. Marken består av ca 26 hektar skogsmark (ca 5500 sk3m med ett dominerande ekbestånd), övrig mark är fördelad på ca 2 hektar åkermark, 6 hektar betesmark och ca 6 hektar skogsimpediment. Nyligen utförd skogsbruksplan finns att tillgå. Två ekonomibyggnader, den större innehåller en rymlig loge samt ett tidigare djurstall, den andra har ett antal garageplatser samt förråd och även en lägenhet med renoveringsbehov men med en fungerande kakelugn. På tomten finns också ett hönshus. Tillträde är möjligt under våren 2024. Ta kontakt för att boka Er personliga visningstid!

  • Plus
Venebergsvägen 12A + B, Vessigebro, Falkenbergs kommun

Venebergsvägen 12A + B

Villa
Vessigebro, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 600 000 kr
187 m²
7 rum
2 798 m² tomt

Stor tomt om hela 2798kvm som bebyggdes 1990 med ett parhus innehållandes två lägenheter. Samtidigt byggdes också ett dubbelgarage, där varje lägenhet har varsin garageplats samt ett förråd i samma byggnad. Den stora lägenheten är på 107kvm och innehåller 2 sovrum, kök samt vardagsrum och ett TV-rum/allrum. I denna lägenhet finns också en gäst-WC samt ett duschrum med tvättavdelning. Den mindre lägenheten är på 80kvm och innehåller två sovrum, vardagsrum, kök, duschrum med tvättavdelning och uteplats ner mot Ätran. OBS! Den mindre lägenheten är uthyrd men den större blir ledig för köparen att antingen bruka själv eller hyra ut. (Inomhusbilderna i beskrivningen är tagna från den stora lägenheten, den mindre lägenheten är i motsvarande skick). Välkommen på visning!

Bananvägen 4, Vinbergs samhälle, Falkenbergs kommun

Bananvägen 4

Villa
Vinbergs samhälle, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
2 675 000 kr
146 + 19 m²
5 rum
1 219 m² tomt

På ett högt och fint läge i Vinberg finner vi denna 1-plansvilla med 4 sovrum och generösa umgängesytor, som fortlöpande renoverats till en bra standard. Köket, som renoverades 2021, ansluter via en inbjudande köks-ö mot det stora vardagsrummet, här trivs gästerna med ett glas i handen intill braskaminen medan maten förbereds. I husets södra gavel ligger tre fina sovrum, varav ett har utgång till altanen i sydvästläge. Intill sovrummen ligger också ett helkaklat badrum. I husets norra gavelsida bor med fördel mamma och pappa, och har sitt egna helkaklade duschrum. Stort inglasat uterum som ansluter till den öppna altanen. Bara att boka sig till visningen - vi ses!

Äppelgårdens Cafe & Musteri, Slöinge, Falkenbergs kommun

Äppelgårdens Cafe & Musteri

Villa
Slöinge, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
4 500 000 kr
88 + 60 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Etablerat café och verksamhet centralt beläget i gastronomiska Slöinge! Äppelgårdens Café och musteri slog upp portarna 2007, och har under åren bevisat att konceptet får kunderna att strömma till. Tillsammans med Bed & Breakfast-verksamheten så har man här möjligheten leva ett självförsörjande "Mandelmann-liv" och fortsätta driva samt utveckla denna spännande verksamhet som står på flera ben; café, uthyrning, yoga och retreats samt musteri av både egen och andras skörd. Bostadshus för eget ändamål eller för uthyrning. Bra intäkter i verksamheten där arbetsinsatsen är mest koncentrerad mellan maj-oktober. Välkommen att ta kontakt för mer information. Se även https://www.appelgardencafe.se/. Välkommen att boka Er på visning!

Eftra Heden 706, Långasand, Falkenbergs kommun

Eftra Heden 706

Tomt
Långasand, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 800 000 kr
3 317 m² tomt

Välkommen till Eftra Heden 706, en stor tomt om hela 3317kvm att placera Ert framtida drömboende på! Tomten är plan och lättbyggd, anslutning till kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgränsen. Då fastigheten inte omfattas av någon detaljplan så har man normalt lite friare händer vid byggnationen. Tomten är inte knuten till någon hustillverkare, så här väljer du helt själv med vem/vilka Ni vill bygga. Välkommen till en idyll med närhet till havet och naturen. Omtyckta Vesslundareservatet med sina mjuka sandbukter och den säregna miljön som finns vid Suseåns mynning ligger alldeles i närheten. Långasand är ett bra ställe för ett gott liv. Lugnt, tyst och skönt. Stranden är en av Hallandskustens bästa. Här finns allt - sand, klitter och sten!

Visar alla 6