Mäklare Christian Nilsson

Christian Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Viljansvägen 22B, Arvidstorp, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Viljansvägen 22B

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

1 275 000 kr

65 m²

3 rum

4 779 kr/mån

19 615 kr/m²

Ta chansen och förvärva en fräsch 3:a med stor inglasad balkong på populära Viljansvägen! Från den ljusa balkongen har man en härlig utsikt över horisonten de klara dagarna. Lägenheten är belägen på andra våning och inrymmer helkaklat badrum, kök med matplats, 2 sovrum samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Balkongen ger utrymme för såväl matplats som avkoppling. Här bor ni bekymmersfritt med närhet till såväl matbutik, centrum och natur. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och TV/bredband från Telia. Välkommen på visning!

  • Balkong
Alered TOREBO 110, Asige, Falkenbergs kommun

Alered TOREBO 110

Villa
Asige, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

4 250 000 kr

145 m²

3 rum

4,1 ha tomt

Välkommen "hem" till Alered Torebo! Söker Ni ett boende i samklang med naturen, helt ifrån vägar, grannar och ljud- och ljusstörande element? Då tror jag Ni har svårt att hitta något som stämmer bättre än detta härliga ställe som ligger helt för sig självt. På den stora tomten om dryga 4 hektar (för att vara exakt 40820 kvm) finns ett antal anlagda dammar, lite skogsmark, odlingsmark och hagar. Vad gäller byggnader så finner vi ett bostadshus i 1 1/2-plan som färdigställdes 1995, ett mysigt torp med ursprung från 1800-talet som är i gott skick samt en rejäl garagebyggnad med ett dubbelgarage, ett enkelgarage, verkstad och relax-lokal med både dusch, WC och bastu. Förutom detta finns också ett isolerat förrådshus där jordvärmepumpen sitter, samt hydrofor och vattenfilter. Här finns därmed både varmt och kallt vatten, samt avlopp. Ett hönshus ligger en bit ifrån bostadshuset och har inhägnade utomhusbås. Förutom detta finns också ett vedskjul, en jordkällare och även ett växthus. Varmt välkomna på visning!

Gunnar Wennerbergs väg 15, Slätten, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gunnar Wennerbergs väg 15

Villa
Slätten, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

3 250 000 kr

150 m²

6 rum

564 m² tomt

På lugna gatan längst in på Slätten hittar vi här ett rymligt hus med bland annat hela 5 sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till öppet altandäck och uterum intill, sovrum på entréplan med utgång till uteplats med morgonsol, övervåning med 2 sovrum och allrum samt en lättskött tomt som gränsar mot grönområde! Nuvarande ägare har ägt huset i drygt 20 år och har vårdat och tagit hand om det på ett bra sätt. Bland de större renoveringarna bör nämnas att yttertaket byttes 2020, fiber installerades 2021, robotgräsklippare installerades 2015 då även markiser monterades. Vitvarorna har uppdaterats genom åren och är av nyare modeller. En luftvärmepump bidrar till bra driftskostnader. Tillträde tidigast i början av juli 2023. Varmt välkommen på visning!

Viljansvägen 24B, Arvidstorp, Falkenbergs kommun

Viljansvägen 24B

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

1 350 000 kr

57 m²

2 rum

4 243 kr/mån

23 684 kr/m²

Vill du bo i en rymlig 2:a med helt nytt kök och som dessutom har en inglasad balkong med storslagen utsikt? Då skall du boka in Dig direkt på visning och komma och titta på Viljansvägen 24B, som nu kan komma i din ägo. Lägenheten har ett ombonat och mysigt sovrum, helt nytt Epoq-kök från 2022 då även nytt snyggt Tarkettgolv lades in och väggarna tapetserades. Nyare golv i hela lägenheten och väggarna är nytapetserade och i vardagsrummet finns en vägg med betsat träplank. Lägenheten ger ett modernt intryck. Välkommen att kontakta mig och boka in Er personliga visningstid!

  • Balkong
Eftra HEDEN 706, Långasand, Falkenbergs kommun

Eftra HEDEN 706

Tomt
Långasand, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

1 975 000 kr

3 317 m² tomt

Välkommen till Eftra Heden 706, en stor tomt om hela 3317kvm att placera Ert framtida drömboende på! Tomten är plan och lättbyggd, anslutning till kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgränsen. Då fastigheten inte omfattas av någon detaljplan så har man normalt lite friare händer vid byggnationen. Tomten är inte knuten till någon hustillverkare, så här väljer du helt själv med vem/vilka Ni vill bygga. Välkommen till en idyll med närhet till havet och naturen. Omtyckta Vesslundareservatet med sina mjuka sandbukter och den säregna miljön som finns vid Suseåns mynning ligger alldeles i närheten. Långasand är ett bra ställe för ett gott liv. Lugnt, tyst och skönt. Stranden är en av Hallandskustens bästa. Här finns allt - sand, klitter och sten!

Visar alla 5