Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christian Nilsson

Christian Nilsson

Om mig

Jag är fastighetsmäklare sedan 2008 och jobbar med alla fastighetstyper, även lant- och skogsbruk. Mitt mål i varje affär är att när den är klar, ska alla inblandade ha en ny och mer positiv syn på mäklarens roll. Det handlar om att hjälpa både säljare och köpare på ett tryggt, förtroendeingivande sätt genom den stora affären. Det innebär ofta att jag tar på mig en del extra jobb, men det är det värt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 2
Stranninge LALAS 110, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 3

Stranninge LALAS 110

Gård/Skog
Glommen, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
4 100 000 kr
150 m²
5 rum
4 500 m² tomt

Välkommen till Stranninge Lalas 110 - en avstyckad gård med ett riktigt havsnära läge beståendes av en äldre Hallandslänga, stor lada med loge, stall och garage samt loft, en separat byggnad med en lokal samt en oinredd del. Bostadshuset har en större bostad med 3-4 sovrum samt en gästlägenhet, men fungerar även utmärkt som en enfamiljsvilla. Vinden är till största del oinredd men här finns två extra rum. Skyddad innergård med många möjligheter. Här finns utrymmen för både verksamhet och hobby, butikslokalen har en fin exponering mot förbipasserande. Detta är chansen för den som söker en riktigt havsnära avstyckad gård med otaliga möjligheter. Gården är tänkt att styckas av och ansökan kommer lämnas in i samband med försäljningen. Beräknad tomtstorlek är ca 4500kvm. För mer information ta kontakt med ansvarig mäklare.

  • Premium
Tärnvägen 6, Stensjö, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Tärnvägen 6, Stensjö, Falkenbergs kommun, bild 2
Tärnvägen 6, Stensjö, Falkenbergs kommun, bild 3

Tärnvägen 6

Villa
Stensjö, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 875 000 kr
65 m²
3 rum
1 416 m² tomt

Välkommen till Tärnvägen 6 - ett smultronställe precis vid kommungränsen mellan Halmstad och Falkenberg. Här finner vi ett mysigt fritidshus om ca 65kvm på en härlig, kuperad tomt endast några minuters promenad ner till havet. På tomten finns förutom huset även en gäststuga med extra sovplatser, en mysig grillkåta samt ett bra förråd/snickarbod. Härliga uteplatser på flera ställen på tomten, här går det alltid att finna skugga när solen bränner på som bäst. Huset har en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i samklang - samt två sovrum, grovingång med tvättavdelning samt duschrum/WC. Välkommen på visning!

  • Premium
Kullen KÄLLDALEN 110, Ullared, Falkenbergs kommun

Kullen KÄLLDALEN 110

Gård/Skog
Ullared, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 075 000 kr
90 + 12 m²
5 rum
5 ha tomt

Välkommen till Kullen Källdalen 110 - nu finns möjligheten att köpa två samtaxerade fastigheter mitt i ett rofyllt område bestående av mycket skogsmark och strövområden. Fastigheterna ligger en bit utanför Ullared och består av en fastighet om ca 9000kvm med ett äldre bostadshus i 1 1/2-plan, på denna fastighet finns också en ekonomibyggnad och ett fristående garage en bit in på tomten. Den andra fastigheten är en bit skogsmark om 5 hektar (50000kvm) och den ligger några hundra meter söder om bostadshuset. Fastigheterna är samtaxerade och säljs tillsammans. Bostadshuset har äldre standard i stora delar, köket renoverades för några år sedan med nyare inredning och vitvaror. Det finns en ny luftvärmepump (2021) för uppvärmning, men det finns också ett vattenburet system kopplat till en äldre kombipanna. Totalt finns 4 sovrum i huset. Välkommen på visning!

S:t Lars kyrkogata 1B, Gamla Stan, Falkenbergs kommun
  • Idag kl 10:30
S:t Lars kyrkogata 1B, Gamla Stan, Falkenbergs kommun, bild 2
S:t Lars kyrkogata 1B, Gamla Stan, Falkenbergs kommun, bild 3

S:t Lars kyrkogata 1B

Villa
Gamla Stan, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
3 775 000 kr
140 + 25 m²
5 rum
233 m² tomt

Radhus med kombinerat garage/förråd i huskroppen på en 233 kvm liten och lättskött tomt med isolerat uterum och terrass i mycket attraktiva Gamla stan, endast ca 100 meter från Ätrans strömmande vatten. Här erbjuds ett mycket bekvämt boende med genomgående hög standard som inte lämnar något övrigt att önska. Ett insynsskyddat och fräscht boende i två plan med tre rejäla sovrum. Du kan njuta av en uppvuxen och ytterst lättskött trädgård med fin mur, perenner, rhododendron, krusbär, vinbär, trädgårdsförråd och soptunneförråd mm. Dessutom erbjuds ett uterum, en insynsskyddad och solig terrass med sol hela eftermiddagen och kvällen samt en trevlig balkong. Besiktningsteknikerns reflektion är: "En välvårdad villa från 1974 i gott skick!". Läget är det bästa tänkbara, väldigt lugnt men ändå med centrum och en vacker promenad längs med Ätran runt hörnet. Havet och Skrea strand når du på tio minuter med cykel längs Ätran. Tåget når du snabbt med bil alternativt med bussen som det tar ca 5 min att gå till. Vad kan man mer begära? Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Ingelstorp/Asige, Asige, Falkenbergs kommun

Ingelstorp/Asige

Tomt
Asige, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
475 000 kr
2 107 m² tomt

Här längs vägen mellan Asige och Abild ligger en tomt om ca 2100kvm, i naturskönt område med natur och skog in på knutarna! För mer information om byggnadsregler mm ta kontakt med byggnadskontoret i Falkenberg. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.

Hjortvägen 30A, Hjortsberg, Falkenbergs kommun

Hjortvägen 30A

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 725 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 679 kr/mån
26 538 kr/m²

Välkommen till en attraktiv 2:a med balkong där ni kan njuta av kvälls- och dagssol! Invändigt finner du ett generöst vardagsrum, badrum med dusch och egen tvättmaskin, rymligt sovrum, klädkammare samt ett helt nytt och snyggt kök från 2022 med utgång till balkongen. Månadsavgiften om 4679 kr inkluderar allt såsom värme, vatten, hushållsel, bredband och kabel-tv. Föreningen tillhandahåller bl.a. bastu, boulebana, lekplats, grillplats, tennisbana, samlingslokal samt övernattningslägenhet för gäster på besök. Här bor ni lugnt och skönt med närhet till såväl Skrea Strand, restauranger, skola, dagis, matbutik samt konditori! I den inre fonden finns 21000 kronor kvar att använda. Varmt välkommen att ta kontakt för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Hagabergsvägen 11, Gällared, Falkenbergs kommun
  • Budgivning pågår

Hagabergsvägen 11

Villa
Gällared, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
775 000 kr
5 rum
1 536 m² tomt

Välkomna till Gällared och detta vackra hus från 1920-talet som nu söker en ägare som inte är rädd för att ta på sig snickarbyxorna! Huset ägs för närvarande av en stiftelse som har som ändamål att försköna Gällareds kyrkby samt bevara kulturella minnesmärken i Gällared. Det är ett bra tag sedan någon bodde stadigvarande i huset, det har varit använt på senare tid som en samlingslokal. Framförallt utsidan behöver sig en rejäl renovering, men när man kliver in i huset blir man förvånad över det bra skicket. På entréplan finns ett enkelt kök, ett rejält sovrum, en glasveranda på framsidan, en inre hall intill ett duschrum/WC som renoverades i början på 90-talet samt ett härligt vardagsrum med matrumsdel intill. På övre plan finns ett öppet allrum, samt ett utrymme där det tidigare troligen varit ett litet köksutrymme (här finns också en gjutjärnsspis) och ett mindre sovrum intill. Ett uthus i vinkel bjuder på ett mindre stall, utedass, förvaringsutrymme samt ett isolerat och inrett samlingsrum. Huset är inventerat av kulturmiljö Halland 2007 och har klassning B (se länk till inventeringen längre ner i beskrivningen). Huset säljs av stiftelsen och kommer att säljas med friskrivningsklausul mot så kallade dolda fel. Det är upp till köparen att vidta undersökning/besiktning av fastigheten. Fiber är installerat och huset är tillkopplat kommunalt vatten och avlopp. OBS! Inga förhandsvisningar är aktuella.

Björnås, null, Falkenbergs kommun

Björnås

Tomt
Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
775 000 kr
2 500 m² tomt

I det härliga halländska landskapet finns nu möjlighet att bygga Ert drömboende! Här styckas två tomter som ligger vackert längs en skogssluttning åt norr och vackra, öppna landskap mot söder. Förhandsbesked för byggnation av 1-2 familjsvillor för året-runt- eller fritidsboende är beviljat, och tomterna är under avstyckning. Varje tomt beräknas bli mellan 2000-3000kvm och eget avlopp och egen brunn skall anläggas enligt förhandsbeskedet. Då fastigheterna ligger utanför detaljplanelagt område så kommer bygglovsansökan att prövas av byggnadsnämnden, och här har man möjlighet att bygga med valfri hustillverkare. Välkommen att ta kontakt för mer information!

Köpmansgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun

Köpmansgatan 6

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
1 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
3 659 kr/mån
26 351 kr/m²

Välkommen till våning 3 på Köpmansgatan 6 och denna mysiga 3-rumslägenhet! Lägenheten fick nytt kök och badrum 2008, samt nya golv 2009. Båda sovrummen är rymliga och från vardagsrummet når vi ut till den inglasade balkongen som bjuder på sol under stora delar av dagen samt fin utsikt. I HSB Brf Lejonet köper du en lägenhet i en stabil förening med låg belåning, extra viktigt i tider med högre ränta och där många föreningar står inför kraftiga avgiftshöjningar. Tillträde under våren 2024. Varmt välkommen att komma på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hanarps gård 305, Heberg, Falkenbergs kommun

Hanarps gård 305

Gård/Skog
Heberg, Falkenbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
7 500 000 kr
190 + 10 m²
6 rum
41 ha tomt

Varmt välkomna till Hanarps gård - en skogsgård om totalt dryga 40 hektar med ett pampigt bostadshus från senare delen av 1800-talet! Huset är väl omhändertaget och har stora sällskapsutrymmen i två plan, energisnål bergvärmepump, nyare kök, badrum och fungerande kakelugn i vardagsrummet. Marken består av ca 26 hektar skogsmark (ca 5500 sk3m med ett dominerande ekbestånd), övrig mark är fördelad på ca 2 hektar åkermark, 6 hektar betesmark och ca 6 hektar skogsimpediment. Nyligen utförd skogsbruksplan finns att tillgå. Två ekonomibyggnader, den större innehåller en rymlig loge samt ett tidigare djurstall, den andra har ett antal garageplatser samt förråd och även en lägenhet med renoveringsbehov men med en fungerande kakelugn. På tomten finns också ett hönshus. Tillträde är möjligt under våren 2024. Ta kontakt för att boka Er personliga visningstid!

  • Plus

Visar alla 10