Helsingforsgatan 57

Ekeby, Uppsala Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
151 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
43 394 kr/år
Antal besök
5 849
Dagar på Hemnet
13

Många drömmer om att få bo i ett hus lik detta, så nu har ni chansen! Fastigheten har allt man kan önska och lite till..

Med attraktivt läge, på en lugn och barnvänlig gata i vackra Ekeby har Notar nu nöjet att erbjuda er ett extraordinärt hem där den stora såväl som lilla familjen kan flytta in och trivas från dag ett. Här väljer många att bosätta sig för det bekväma läget då Uppsala centrum ligger endast 5 minuter bort och i direkt närhet finner ni bland annat Ekeby förskola och Flogstaskolan.

Entréplan fördelar sig på en rymlig hall med klinkerlagt golv och golvvärme. Hallen är rymlig och här finns goda möjligheter för avhängining av bland annat ytterkläder. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum och tvättstuga med bra förvaring samt groventré. Stort och öppet vardagsrum med plats för större matmöbel. Genom att föra upp en vägg i vardagsrummet kan ytterligare ett sovrum skapas för den stora familjen. Från vardagsrummet kan ni ta er ut din den insynsskyddade bakgården med vackra syrenbuskar. Hit kan ni bjuda vänner och bekanta för festligheter eller bara slappa och njuta av sommarens varma dagar. Vidare finner vi hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära.

På övre plan finner ni ett stort allrum i öppen planlösning med stora sociala sällskapsytor. Även detta rum skulle eventuellt kunna göras om till ytterligare ett sovrum med klädkammare. Övre plan disponeras vidare på tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med klinkerlagt golv.

Vinden används för närvarande som extra förråd, storlek på vinden är ca 36 kvm. Garage ingår.

Här har ni tryggheten av att vara medlemmar i gemensamhetsanläggningar: Uppsala Flogsta GA:6 Ändamål: Garageplats ingår till varje fastighet samt ett antal parkeringsplatser, som kan användas av våra boende eller till gästparkering. Två soprum med källsortering för våra 32 hus ingår i samfälligheten. Även snöröjning samt underhåll av våra gemensamma anläggningar ingår i medlemsavgiften till samfälligheten. Radio-TV, bredband och IP-telefoni via ComHem. Elnät, vattenförsörjning och fjärrvärme via Vattenfall. Undercentral med plattvärmeväxlare finns i samfälligheten. I samfälligheten ingår även en vacker kvartersgård med tillhörande lekplats för barnen. Kvartersgården innehåller ett rymligt samlingsrum för gemensamma möten och festligheter. Där finns även ett kök med kyl och spis, samt bastu. Kvartersgården kan bokas för egna eller gemensamma tillställningar, utan extra kostnad.

Här bor ni i den populära stadsdelen Ekeby, i ett mycket omtyckt område, med en härlig känsla och mix av yngre, äldre samt barnfamiljer. Populariteten grundar sig i närheten till stadskärnan där ni finner all tänkbar service och stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Detta är även ett naturnära boende med både Stabbyskogen, Hågadalen samt Stadsskogen i närheten. Där finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. För den aktive finns Friskis & Svettis bara ett par minuter bort. Närliggande vårdcentral Ekeby hälsocenter i Ekeby bruk och där finner ni även ett apotek. I närområde finns även Aros Hälsocenter och Kungsgärdets vårdcentral.

Drömläge för den stora och lilla barnfamiljen då ni har skola upp till högstadium och förskola i närheten. Några att nämna är Ekeby Försk

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019