Tillinge-Nibble 5

Enköping, Enköping Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
128 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
10 217 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1988
Driftkostnad
45 100 kr/år

På Tillinge-Nibble 5 finner du denna fantastiska fastighet som passar perfekt för dig som är ute efter ett enskilt läge med rejäl tomtyta. En fin 1 1/2 plans villa med nya 3-glas fönster i hela huset, bytt yttertak, genomgående trägolv och fräscha ytskikt som ligger nära stan men ändock på landet. Till fastigheten hör en vacker tomt med 2 stora altaner där du finner solchans hela dagen. Denna fastighet måste ses!

I denna hemtrevliga villa finns ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot det fräscha köket som totalrenoverats några år tidigare. Vidare finns 2 fina och rofyllda sovrum, en stor klädkammare samt ett rymligt och totalrenoverat badrum med kakel och klinker i naturnära färger. På ovanvåningen finns 2 sovrum, en hall/allrum och ett stort förråd, med möjlighet att göra om till en wc.

Fastigheten har en stor tomt med både gräsmatta, grus, natur, pool ovan mark och pooldäck. Här finns även en stor målarateljé som nu används som garage med både travers och wc samt plats för fler bilar. Perfekt för dig som gillar att meka med bilar eller vill uppleva dina konstnärsdrömmar!

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping