Gånstavägen 11

Enköpings kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
1 247 m²
Byggår
2013

Välkommen till Gånstavägen 11! Ett väldisponerat och unikt hus på 160 kvm på en av Enköpings mest omtalade gator. Här bor du i stan med en känsla av att vara på landet. Huset har tre sovrum, sociala välplanerade ytor, stor pampig hall med en gedigen trappa, utsmyckad med smidesräcken. Tomten har två uthus som gränsar mot grönområde, i ett av husen finner du en mysig bastu att njuta av sena höstkvällar. På framsidan finner du en stor pool med platsgjuten betong runtom. Samt tillhörande poolhus på 28 kvm med plats för matbord och myshörna vid braskaminen.

Huset är väl genomtänkt från tapetval till fina inredningsdetaljer som du finner på flera ställen i huset som tex kranarna i badrummen samt vackert klinkers i tvättstuga. Hemkänslan startar direkt när man kliver in i entrén där du finner ett av husets två badrum som är helkaklat. Ett större sällskapsrum och vidare in i huset finner du det charmiga köket med en fransk touch. Intill köket har du matplatsen med utsikt över huset trevliga framsida. Här har du även en altandörr ut. Man får känslan direkt i vid matplatsen att man vill tillbringa många långa middagar i gott sällskap och skratt. Intill köket har du en tvättstuga med en groventré. Här har du gott om förvaring, tvättmaskin och torkskåp.
På övervåningen har du ytterligare ett sällskapsrum, gillar ni att titta på olika tv program? eller har ni barn som gärna är lite själva med kompisarna är denna yta perfekt för filmkvällar. På övervåningen har du också 3 stora sovrum och en balkong ut mot framsidan av huset med ett charmigt rutigt golv. Husets andra badrum hittar du även här, helkaklat och med stora ytor.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Enköping

Kontakta mäklaren

Ebba Bratt

Fastighetsbyrån Enköping
Mäklare Ebba Bratt, Fastighetsbyrån Enköping
070-612 07 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas