Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ebba Bratt

Ebba Bratt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Giresta Furuby 9, Örsundsbro, Enköpings kommun
  • Tor 8 aug kl 18:00
Giresta Furuby 9, Örsundsbro, Enköpings kommun, bild 2
Giresta Furuby 9, Örsundsbro, Enköpings kommun, bild 3

Giresta Furuby 9

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 995 000 kr
117 m²
5 rum
2 051 m² tomt

Välkommen till Giresta Furuby! Det här huset passar dig som söker ett boende på landet nära natur och djurliv, med en härlig trädgårdstomt med en vacker utsikt att blicka ut på. Här möts man av lugnet direkt när man kliver ur bilen efter en hektiskt dag och märker fort bekvämligheterna med att bo i ett enplanshus. Här erbjuds det generösa rum och en modern planlösning. Huset har 3 sovrum, 1 badrum, separat tvättstuga, stort allrum med matplats för 8-10 personer och ett inglasat uterum med spabad och plats för matgrupp. I det här huset finns det utrymme för mycket gästfrihet. Köksön är en naturlig plats att samlas vid medans maten tillagas och brasan smattrandes i bakgrunden. Från huset kan man även ta innevägen till garaget, här finns även ett kontor samt pannrum med utgång till baksidan. Den här fastighet ligger fint beläget på en liten höjd med utsikt över grönskande åkermark. På baksidan av huset finns en pool som värms upp via solceller, här kan man ta en dopp och njuta av den lugna omgivning blickandes mot solnedgången. Kanske är det nu läge att skaffa det där orangeriet som man alltid drömt om? Huset värms upp via bergvärme som fördelas genom det vattenburna golvvärmen, vilket ger en behaglig komfort. Fastigheten har även ett större fristående garage med gjutet golv samt ett utrymme ovan som skulle passa bra till generationsboende, gästlägenhet eller för den företagsamme som vill ha kontoret avskilt från hemmet. Här bor man med närhet till förskola/skola, idrottsaktiviteter och matbutik i Örsundsbro samt med bra pendlingsavstånd till Uppsala, Enköping, Bålsta och Stockholm! Anmäl ditt intresse idag för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Fregattvägen 7A, Bredsand, Enköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Fregattvägen 7A

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 995 000 kr
96 + 7 m²
4 rum
5 400 kr/mån
31 198 kr/m²

Välkommen till detta hemtrevliga radhus på Fregattvägen 7a! Redan när du svänger upp på den stenlagda uppfarten möts du av ett lugn.. Intill bostadens entré finns en liten uteplats, perfekt för morgon fika. Det är bara en av hela fyra uteplatser att njuta av. En bred uppfart gör plats för 2-3 bilar samt utrymme för familjens cyklar. För dina gäster finns en gästparkering med flertal platser nära bostaden. Parhuset har en New England känsla men de stora spröjsade fönster, liggande vit fasadpanel och en liten entréveranda på framsidan. Bostaden är 5 rok har 3 sovrum, 2 helkaklade badrum med gott om utrymme varav ena även har tvätt & torkmaskin. Välkomnande hall med klinker som sedan går över genomgående till vitlaserad ekparkett. Ett rymligt kök med plats för matgrupp samt gott om förvaring, här finns en vacker fondvägg av tapet från William Morris, allrummet har plats för soffgrupp, media möbel samt bra lekytor för barn, här finns även utgång till altanen och grönytorna på baksidan. Tomten ligger fint placerat mot skogen vilken ger bra insyndskydd och ramar in den stora grönyta där plats för lek och odling finns för den som intresset har. Man har även nyttjande rätt en bit in i skogen! På baksidan står ett praktiskt förråd där det mesta man önskar får plats, trädgårdsverktyg. däck, hobbyintressen m.m. Här skulle man även kunna göra om till ett gästutrymme eller varför inte flytta ut hemmakontoret? Utanför har man byggt en trevlig pergola där man gärna intar middagen i kvällssolen. För en soldykare så är detta läge helt rätt, här finns sol från morgon till kväll! Här i Bredsand bor du i ett nybyggt villa- och bostadsrättsområde med naturen runt hörnet, badplats ett stenkast bort samt med gångavstånd till förskola, lekplatser och restaurang. Ett barnvänligt område med härliga gång- och cykelvägar hela vägen in till stan. Brf Fregatten har ett starkt engagemang från styrelsen och jobbar för medlemmarna bästa. Varmt välkommen till detta mysiga parhus! Anmäla ditt intresse för mer information och visning.

  • Plus
  • Uteplats
Härkeberga 16, Härkeberga, Enköpings kommun
  • Sön 18 aug

Härkeberga 16

Villa
Härkeberga, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
7 995 000 kr
144 + 28 m²
7 329 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet i Härkeberga, Enköping, en dröm för företagare och motorälskare. Denna fastighet har allt du kan önska dig för en praktiskt, bekväm livstil och verksamhet. Fastigheten välkomnar er via en ståtlig allé som leder er fram till en gruslagd innergård vilken kantas av bostadshuset och ekonomibyggnaderna. Allt tillsammans vackert inramat av grönskande häckar och träd. Infartsvägen leder er även vidare genom hela fastigheten till avlastningsplats vid hangaren. Här kan man bredda grusplanen för att skapa bättre ställningsplats för tex lastbilar, båtar, och andra fordon vilket skulle möjliggöra att man håller verksamheten ännu mer separerad från bostaden. Drömmer ni om att driva företag på hemmaplan? Varför inte göra en verksamhet med uthyrning av lokaler, däckhotell, eller bostadshus som utgångspunkt att bygga vidare på. Eller kanske ni i framtiden vill skapa er egna motorverksamhet? Möjligheterna är stora och grunderna är redan satta. Se beskrivning och planritning nedan av samtliga bygganader för mer information kring utformningen idag. Fastigheten ligger med naturen inpå husknuten i ett lugnt och ostört läge med fina skogsomrården, svampstigar, och fina vägar för landsvägscykeln att rulla på! Ett och annat trevligt café har du turen att ha i närheten också! Sammantaget en fastighet med många möjligheter för olika verksamheter och/eller enbart för den som vill bo lantligt och naturskönt med utrymme endast ca 14 min in till Enköpings centrum och med närhet till Uppsala, Stockholm och Västerås! Inom 15 min bilfärd har man tillgång till såväl matbutiker, restauranger, flera förskolor och skolor samt buss och tågstation. Dessutom finns här fina pendlingsmöjligheter med snabb åtkomst till 55an och E18. Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare.

  • Plus
Kesuddsvägen 7, Bredsand, Enköpings kommun
Kesuddsvägen 7, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Kesuddsvägen 7, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Kesuddsvägen 7

Tomt
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 650 000 kr
1 261 m² tomt

Unikt tillfälle! Upplev möjligheten att förverkliga din dröm om ett sjönära paradis på Kesuddsvägen 7, beläget i ett lugnt och eftertraktat läge. Denna tomt om hela 1261 kvm väntar på er, där ni kan skapa ett skräddarsytt hem som speglar er personlighet och livsstil. Det bästa med Bredsand, där Kesudden är områdets pärla, är avskildheten trots närhet till precis allt. Här erbjuds nu den sista chansen till nybyggnation på en fastighet i högt läge med sjöutsikt, där du kan skapa den egna paradvillan på en av Enköpings mest attraktiva adresser. Föreställ er en idyllisk tillvaro med naturens skönhet och sjöutsikt utanför sovrumsfönstret varje morgon. Njut av privata stunder eller underhåll gäster på din framtida altan med utsikt över det grönskande landskapet och vattnet som glittrar. Varje praktisk detalj har redan omsorgsfullt hanterats; vägavgiften är betald, vatten och avlopp är redan anslutet, och fiber väntar redo vid tomtgränsen för att koppla upp dig mot omvärlden. Detta är en plats där bekvämlighet möter naturens fridfullhet. För den som drömmer om ett liv nära vattnet och skogen, men ändå inom räckhåll från centrum har du hittat rätt. Varmt välkommen att anmäl ditt intresse för mer information!

  • Premium
Drottninggatan 14, Centrum, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Drottninggatan 14, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 14, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 14

Villa
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
5 995 000 kr
98 + 49 m²
5 rum
680,2 m² tomt

Välkommen till detta gedigna och charmiga hus där historiens vingslag möter modern elegans. På Drottninggatan 14 bor du i en representativ miljö mitt i Enköpings centrum på en vacker gata i stan med omtalad skönhet. Med mässingbeslag, fiskbensparkett och marmorgolv får du en atmosfär av tidlös lyx i varje rum. Platsbyggd förvaring i matsalen med en klassisk eldstad och äldre bevarade innedörrar ger en unik touch till hemmet. Gå runt hela entreplanet och njut av vackra stuckaturer, höga golvsocklar och en pampig takhöjd som ger rymd och karaktär åt varje miljö. Med kornischer bakom taklisterna och noga utvalda material skapas en enhetlig känsla av elegans och stil. Beläget på hörntomt i kvarteret Ekorren erbjuds ett bra tomtläge med smidesstaket och tujor som ramar in hemmet på ett stilfullt sätt. Bo och njut av närheten till butiker, centralstationen, restauranger och grönområden. Detta representativa hus har genomgått en grundlig renovering sedan 2018 och bjuder på möjligheten att bygga ut för att skapa ditt drömboende. Med nya fönster, specialbeställda strömbrytare och en röd tråd i materialvalen är detta ett hem utöver det vanliga. Ta chansen att bo i en unik stadsjuvel med en historia att berätta och en framtid att forma tillsammans. Vi välkomnar dig att upptäcka allt detta hem har att erbjuda. Anmäl ditt intresse till ansvarig Fastighetsmäklare för mer information samt bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Odlingsvägen 58, Lillkyrka, Enköpings kommun

Odlingsvägen 58

Radhus
Lillkyrka, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 595 000 kr
130 m²
5 rum
6 352 kr/mån
12 269 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska 2-plans radhus beläget i det omtyckta området Lillkyrka i Enköping. Med en boyta på 130 kvm och hela 3 förråd finns det gott om plats för hela familjen att trivas. I denna trivsamma förening, Brf Nya Naturbyn, får du förmånen av en stor gaveltomt och inte mindre än 2 parkeringsplatser varav en under tak. Bostaden har en praktisk planlösning med hela 4 sovrum och 2 badrum, perfekt för den aktiva barnfamiljen. På framsidan och baksidan finns uteplatser där du kan njuta av solen och lugnet samtidigt som barnen leker fritt. För den träningsintresserade finns ett elljusspår knappt 100m från tomten samt fornstigen några hundra meter bort, skogen är rikligt med lingon och blåbär. Här bor man med gångavstånd till skola och förskola vilket gör vardagen smidig. Området kring Lillkyrka erbjuder idrottsaktiviteter och naturen är alltid nära med möjligheten till kolloni lott. Här kan du njuta av det lantliga läget samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Ca en timmes pendlingsavstånd till Uppsala, Västerås, Stockholm och ca 15 min in till centrala Enköping. Miss inte chansen att bo naturnära och barnvänligt samtidigt som du har alla bekvämligheter du behöver. Kontakta oss för mer information och visning!

  • Uteplats
Tessin D Ä Allé 44, Haga, Enköpings kommun
Tessin D Ä Allé 44, Haga, Enköpings kommun, bild 2
Tessin D Ä Allé 44, Haga, Enköpings kommun, bild 3

Tessin D Ä Allé 44

Radhus
Haga, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 850 000 kr
125,5 m²
5 rum
4 221 kr/mån
22 709 kr/m²

Välkommen till detta charmiga boende i Haga, Enköping, med en fantastisk utsikt över vidsträckta fält och med slottsträdgården som närmsta granne. Här är det bara att flytta in! En liten grusväg från parkeringen leder fram till bostaden entré där man kan stå länge och njuta av vyn över vatten, ängar och åkermark. På bostadens framsida finns en trevlig altan i söderläge med plats för såväl loungegrupp som cafébord. Härifrån kan gästerna ta utevägen till baksidan där det finns en större altan med platsbyggt utekök, grill och sittbänk. Här finns plats för större matgrupp och paviljong. Har man odlingsintresse finns odlingsmöjligheter i pallkragar precis runt husknuten! När man kliver in i bostaden möts man av en rosa hall som övergår i blåa och gråa toner vilket skapar ett trivsamt lugn i hela bostaden. Boendet erbjuder fyra rejäla sovrum på övre plan, perfekt för den större familjen. Båda badrummen är smakfullt renoverade år 2017 & 2018 och köket med matplats är nyrenoverat år 2021. I vardagsrummet finns en platsbyggd bokhylla och utgång till en trevlig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Brf Haga Slotts är en välskött förening med låg belåning. Här erbjuds garage med laddbox, parkeringsplats samt möjlighet till båtplats vid föreningens egen brygga några minuters promenad från bostaden. Föreningen har även en egen badplats med sandstrand. Skolbussar och cykelväg in till Enköping finns för en smidig vardag. I detta boende får du ett hem med harmonisk atmosfär som är färdigt att flytta in i. Närheten till naturen, Mälarens vatten och de närliggande vackra ekskogarna gör detta till en fridfull oas intill stan. Missa inte chansen att bo bekvämt i en pittoresk miljö, välkommen hem till din nya älskade bostad i Haga!

  • Premium
  • Uteplats
Östra ringgatan 36, Centrum, Enköpings kommun

Östra ringgatan 36

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 450 000 kr
116,5 m²
4 rum
vån 1/2
8 322 kr/mån
21 030 kr/m²

Välkommen till Östra ringgatan 36, den här lägenheten erbjuder en luftig och lätt möblerad planlösning på hela 116 kvm. Rymlig hall med klädförvaring direkt till höger, gäst-wc, tre rymliga sovrum som alla rymmer dubbelsäng om så önskas, badrum med tvättmöjligheter, praktiskt och lättarbetat kök med öppning mot vardagsrum och matplats. Här finns det gott om utrymme att bjuda hem nära och kära på middag och festligheter utan att behöva oroa sig om plats. Det här är ett hem man gärna vill bjuda hem till. Ett fritt läge med fönster i två väderstreck som ger lägenheten ett vackert ljusinsläpp och en härlig rymd. Bostaden är placerad längst in på loftgång och nås med hiss. Utanför entrén har säljarna idag en loungesoffa, odlingslådor, och blomster arragemang. Här sitter man gärna och njuter av kvällsolen en varm sommarkväll. Med sin centrala placering mitt på stan har du gångavstånd till allt - mysiga promenadstråk längst ån och gröngarnsområdet, matbutiker, shopping, restauranger, gym, skolor och kommunikationer ligger alla inom bekvämt räckhåll. Praktiskt boende där du kan lämna bilen hemma. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

  • Hiss
Villberga-Hässelby 2, Grillby, Enköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Villberga-Hässelby 2, Grillby, Enköpings kommun, bild 2
Villberga-Hässelby 2, Grillby, Enköpings kommun, bild 3

Villberga-Hässelby 2

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 695 000 kr
171 m²
7 rum
2 125 m² tomt

Välkommen till detta rymliga lantliga hus om hela 171 kvadratmeter, beläget i Enköping. Med en lummig trädgård med flertal odlingsplatser samt en mysig baksida mot skogen erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort för dig och din familj. Med en stor och luftig hall, fyra rymliga sovrum och två badrum erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen. De stora sociala ytorna i kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling. En vacker eldstad i vardagsrummet skapar stämning och bra komplement till uppvärmningen! Glasverandan på framsidan och altanen på baksidan under tak ger möjlighet att njuta av utomhuslivet oavsett väder. Trädgården är en riktig pärla med odlingar, lummiga träd och små uteplatser att njuta av soliga dagar på. För den som gillar att vara nära naturen och djurlivet är detta det perfekta hemmet med närhet till skog och grönområden. Detta hem är idealiskt beläget med endast fem minuters avstånd till E18 och 30 minuter till Uppsala, vilket ger dig närhet till både stadslivet och naturen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning.

  • Premium
  • Uteplats
Bergsgatan 12, S:t Ilian, Enköpings kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Bergsgatan 12, S:t Ilian, Enköpings kommun, bild 2
Bergsgatan 12, S:t Ilian, Enköpings kommun, bild 3

Bergsgatan 12

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
685 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
3 046 kr/mån
22 097 kr/m²

Välkommen till denn charmiga bostadsrätt med pendlarvänligt läge samt perfekt för dig som letar efter ditt första egna boende i Enköping! Med en boyta på 31 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt en smart planlösning med ett rymligt, ljust kök där det finns gott om plats för ett större matbord. Allrum med plats för säng, soffa, mediemöbel samt klädesförvaring. Separat toalett och duschrum, båda helkaklade och fräscha! Föreningen Brf 107 Sörgården HSB har en stabil ekonomi med en låg belåning per kvm och sköter om de gemensamma utrymmena på bästa sätt. Här behöver du inte ens ha bil - med närhet till kollektivtrafik och bra gång- och cykelvägar har du alltid smidig tillgång till allt du behöver. I närområdet finner du grönskande parker, trevliga promenadstråk, restauranger, butiker, gym, centralstation samt idrottsaktiviteter! Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt perfekt för dig som vill ha en bekväm och praktiskt boende utan krångel. Här har du har allt du behöver inom räckhåll. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

  • Premium
Västerleden 136, Västerleden, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 13:30
Västerleden 136, Västerleden, Enköpings kommun, bild 2
Västerleden 136, Västerleden, Enköpings kommun, bild 3

Västerleden 136

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 362 kr/mån
16 846 kr/m²

Här på Västerleden 136 finner ni denna lägenhet om 2 rum och kök. Dess generösa 65 kvadratmeter fördelar sig på hall som erbjuder bra med förvaring, kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge, rymlig klädkammare, helkaklat badrum där det även finns tvättmaskin, samt ett sovrum. Ljus genomgångslägenhet där du har fönster i två väderstreck som är redo för nästa ägare. Till lägenhet hör även ett förråd i entréplan. I de gemensamma utrymmena finner ni även tvättstuga, cyckel- och barnvagnsförråd samt samlingslokal. Föreningen med god ekonomi och som genomfört många stora renoveringar så som stamrenovering, tak och fönster. För dig med barn har det i föreningen satsats på nya lekplatser samt fotbollsplan med konstgräs. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
Altuna-Säva 3, Fjärdhundra, Enköpings kommun
Altuna-Säva 3, Fjärdhundra, Enköpings kommun, bild 2
Altuna-Säva 3, Fjärdhundra, Enköpings kommun, bild 3

Altuna-Säva 3

Villa
Fjärdhundra, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 100 000 kr
84 + 87 m²
5 rum
1 589 m² tomt

Välkommen till detta mysiga röda hus på landet i Fjärdhundra, Enköping. Här erbjuds en enkel och avkopplande livsstil, omgiven av stora delar vacker skog som ger en fridfull atmosfär blir detta det perfekta hemmet för den naturälskande. Med en boyta på 84 kvm + 87kvm med 2 sovrum, social planlöning på entréplan med en öppenspis i fokus, badrum som fått en uppfräschning 2022, energisnål uppvärmning via luft/vattenvärmepump. På framsidan av huset finns en stor solig altan perfekt för mysiga uteluncher och sommarkvällar. Med en carport för bekväm parkering och trädgårdsintresserade kommer att älska den stora tomtytan med odlingsmöjligheter. Området runt huset bjuder på vackra naturområden att utforska och njuta av. Med närliggande naturreservat samt Örsunda Ån erbjuds möjligheter till avkopplande promenader och reflektion. Om du gillar lugnet i lantliga omgivningar kommer du att trivas här. I närheten finns flera trevliga gårdsbutiker som säljer nötkött, ägg, honung, hantverk mm. Till Enköping ca 25 min med bil har du bra tåg - bussförbindelser till närliggandes storstäder, stort utbud av livsmedelsbutiker, skolor, idrott och sjukhus m.m. Uppsala når du inom 55 minuter samt korta 14 minuter med bil intill Heby kommun. Missa inte möjligheten att skapa ditt drömhem i harmonisk omgivning. Välkommen hem till din naturnära fristad! Anmäl ditt intresse för mer information och visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hejaregatan 4, Fanna, Enköpings kommun

Hejaregatan 4

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 325 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 539 kr/mån
23 451 kr/m²

I omtyckta Fanna finner ni denna mycket trivsamma lägenhet på Hejaregatan 4! Bostadens väldisponerade 56,5 kvm fördelar sig på kök med plats för matbord, ett rymligt sovrum med förvaring, ett helkaklat duschrum/WC samt ett vardagsrum med fint ljusinläpp och utgång till balkongen med förmiddagssol. Ett perfekt ställe för att avnjuta morgonkaffet. Lägenheten har en genomgående trivsam och harmonisk stil. Här är det bara att flytta in! Brf 109 Fannagården är en stabil föreningen med en låg belåning om endast 1400 kr/kvm. Boendes på Hejaregatan 4 bor du inte bara i en bra föreninge utan även med närhet till resecentrum, golfbana och mysiga promenadstråk. Fanna med sitt pendlarläge samt närhet till centrum öppnar upp till många möjligheter för dig som bor här. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

  • Balkong
Rådmansgatan 8a, Centrum, Enköpings kommun
  • Budgivning pågår
Rådmansgatan 8a, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Rådmansgatan 8a, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Rådmansgatan 8a

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 450 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/4
4 475 kr/mån
26 630 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4a mitt i hjärtat av Enköping, belägen i den omtyckta Brf 113 Bryggaren. Här finner du ett hem att trivas i. Lägenheten ligger två trappor upp och erbjuder en välkomnande hall, kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, en trevlig gäst wc, samt tre bra sovrum! Denna pärla i en förening med låg belåningsgrad har verkligen allt man kan önska sig. Med sin centrala placering mitt på stan har du gångavstånd till allt - shopping, restauranger, gym, skolor och kommunikationer ligger alla inom bekvämt räckhåll. Samt mysiga promenadstråk längst Enköpingsån. Till denna bostad hör även möjligheten att njuta av en gemensam innergård. I föreningen finns även ett varmgarage. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
Lingongatan 19, Fanna, Enköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Lingongatan 19

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
4 250 000 kr
125 + 120 m²
7 rum
823 m² tomt

Välkommen till denna gedigna 245 kvm stora tegelvilla belägen i det barnvänliga området Fanna! Interiört erbjuder detta hem en inbjudande atmosfär och en genuin känsla av hem med inslag av klassiska detaljer från 70-talet. Huset har fyra rymliga sovrum alla på entréplan, stora sociala ytor, två eldstäder, gäst-wc, två badrum varav ett med bastu, separat tvättstuga, pentry med matförråd och ett garage inne i huset. En praktiskt planlösning som ger dig en perfekt kombination av charm och enkelhet i vardagen med många möjligheter till att sätta sin personliga prägel! Huset är placerat på en hörntomt med en odlingsvänlig trädgård och gott om utrymme för både lek och avkoppling. Inglasade uterummet och den insynskyddade altanen med en trappa ner till trädgården skapar en harmonisk atmosfär. På Lingongatan 19 bor man i ett lugnt område med ett stenkast till golfbanan och grönskande omgivningar. Goda cykel-gångvägar till förskola, skolor, matbutiker, centrum, idrottsaktiviteter och pendelstationen. Ta chansen att bo i detta hem med karaktär och potential - välkommen att anmäla ditt intresse för att upptäcka allt detta hus har att erbjuda!

  • Plus
  • Uteplats
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Galaxgatan 16

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
6 400 000 kr
189 + 60 m²
5 rum
990 m² tomt

Välkommen in till Galaxgatan 16, ett representativt 2-planshus med låga driftkostnader! Det här huset erbjuder 3m i takhöjd på övre plan med en tilltalande planlösning och stora sällskapsytor. Braskamin i centrum både på över- och nederplan som skapar en hemtrevlig stämning. Huset präglas av genomgående fina golv, höga lister och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Det är välbyggt och noga omhändertaget genom åren. De noga utvalda materialvalen gör sig påminda i husets alla rum och bidrar till en fantastisk rymd samt ett gediget hus. Huset har tre sovrum där master bedroom erbjuder en rymlig klädkammare. För den stora familjen finns möjligheten att skapa ytterligare 2 sovrum vid behov. På övre plan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genom pardörrar i glas når du det stora uterummet och vidare till terrassen. Husets entré har du en trappa upp från uppfarten. Från uppfarten når du också ett inbyggt garage. Via garaget kommer du in på nedre plan där du finner ett sovrum, allrum, tvättstuga, badrum med bastu och wc samt en rymlig klädkammare. I Gånsta bor du i ett tryggt och lugnt område med närhet till förskola, skolor, elljusspår, idrottsaktiviteter och matbutiker. Centrum nås snabbt med cykel och för dig som inte vill cykla erbjuds goda bussförbindelser som tar dig runt i Enköping eller till resecentrum för dig som pendlar till andra städer. Missa inte att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för mer information kring huset och bokning av visning! Varmt välkommen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kattugglegränd 11, Lillsidan, Enköpings kommun
  • Tis 30 jul kl 17:30

Kattugglegränd 11

Lägenhet
Lillsidan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
795 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/3
4 745 kr/mån
10 743 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostadsrätt i Brf Kattugglan. Här erbjuds en bra planlösning om två rum och kök på 74 kvm! Här har du möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa din drömlya. Med en sval atmosfär tack vare läget på lägenheten kan du njuta av behagliga sommardagar och sköna kvällar. Föreningen erbjuder trevliga lummiga innergårdar med lek och grillplatser. På Lillsidan bor du på behagligt avstånd till en ny ICA-butik, skola, förskola, grönområden och elljusspår, Kommunikationer för pendling med buss och tåg, och på någon minut är du på avfarten till E18. Till lägenheten finns ett förråd, samt tillgång till parkeringar. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
Eriksgatan 19 A, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 19 A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 050 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/5
3 496 kr/mån
35 000 kr/m²

På våning fem finner du denna välplanerad etta på trettio kvm med balkong om hela sju kvm. På balkongen kan du avnjuta en frukost i morgonsolen med kilometer lång utsikt över delar av Enköping. När du kliver in i lägenheten slås du direkt av det fantastiska dagsljuset som kommer in genom de stora fönsterna och den slående utsikten. Direkt till höger om entrén har du en smart byggd garderob med praktiskt kläd & skoförvaring. Till vänster har du det stora helkaklade badrummet, här kan man enkelt installera både tvätt & torkmaskin om så önskas utan att badrummet skulle upplevas trångt. Vidare in har du ett praktiskt kök i vinkel med en glasad dörr ut till balkongen, mellan köket och soffan har man gott om plats för ett matbord med 4 sittplatser. Mitt emot soffan har man en naturlig ''sovalkov''. Här har säljaren idag en 140 säng plus ett sängbord, men plats finns för säng upp till 180 utan problem. Med tvn smart monterad på väggen med ett vinkelbart fäste så slipper man tv-bänk som tar onödig golvyta. På Eriksgatan 19a bor du smidigt och bekvämt med matbutiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och gymnasiet ett stenkast bort. Enbart med några minuters promenad är du på grönområden så som Gröngarnsåsen och Kyrkåsen. Välkommen att anmäl ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Regalskeppsvägen 26C, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 26C

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 455 000 kr
72 + 5,2 m²
3 rum
vån 0
6 849 kr/mån
20 208 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3a med uteplats i attraktiva Bredsand! Snygg design och genomtänkta detaljer. Ljus och öppen sällskapsyta mellan vardagsrum och kök. Egen parkeringsplats till varje lägenhet, eget kallförråd och egen uteplats. Lägenheten har parkettgolv i ek, ljust målade väggar och helkaklat badrum. Uppvärmning i hela bostaden i form av vattenburen golvvärme. I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband 10/10, tv-kanaler över Telia. Oemotståndligt läge med direkt närhet till badstranden Bredsand samtidigt som du har nära till både stad och natur med härliga promenadstråk! Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information & bokning av visning.

  • Uteplats
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun, bild 2
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun, bild 3

Svinnegarn Huseby 1

Villa
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 650 000 kr
115 + 172 m²
4 rum
2 778 m² tomt

Välkommen till Huseby, den gamla kvarnstugan i Svinnegarn. Placerad vid väg 55 finner ni denna fastighet med ett charmigt boningshus ursprungligen byggt av timmer och sedan utbyggt -78. Enplanshus med välskötta ytskikt i bostaden som varsamts har använts under åren. Ett välbyggt hus med solfångare som producerar ca 15 000 kilowatt. På fastigheten finns det även två fristående garage i bra standard, ena har billyft och fyra meter i takhöjd, den andra har bra med utrymme till fordon och förvaring, ett pannrum finns längre in och en påbyggd vedbod med ingång från utsidan. Intill finns även en Mc-lyft. Vidare på tomten har man ett uthus som kan användas som gästboende, kontor eller möjlighet till generationsboende. Här finns idag en tvättstuga, dusch & bastu samt förrådsutrymmen. Med Svinnegarn Huseby 1 som din bas har du förmånen att bo i en lugn lantlig miljö samtidigt som du har enkel tillgång till centrum i Enköping med en kort restid med bil eller buss, som går precis i närheten. Här kan man även hoppa på bussen till Strängnäs. Fastigheten är besiktad och en energideklaration är utförd, dokument finns att få efter frågan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och kommande visningar!

  • Premium
  • Uteplats
Fannagatan 28, Fanna, Enköpings kommun

Fannagatan 28

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 350 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/5
5 699 kr/mån
19 014 kr/m²

Välkomna till omtyckta Fannagatan 28, ett +55 boende. Detta är en mycket välplanerad 2 rok om hela 71kvm. När man kliver in i hallen får man en bra överblick av lägenheten och möts av ett fint ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönster. Här finns det plats för nära och kära att slå sig ned i en trevlig soffgrupp eller runt ett matbord utan att trängas. Från vardagsrummet kommer man även ut till en trevlig inglasad balkong med utsikt mot stan. Tack vare gott om förvaringsmöjligheter, en rymlig klädkammare och tillhörande förråd så kan en flytt från villa till lägenhet kännas lite enklare. BRF Veteranen erbjuder ett bekvämt och välordnat boende för dig som fyllt 55 år. En grön trädgård med uteplats och fina gemensamma utrymmen finns inom föreningen. Boendes i Fanna bor man i ett populärt område med närhet till stan, resecentrum, och grönområden! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och bokning av visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skonarvägen 5C, Bredsand, Enköpings kommun

Skonarvägen 5C

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 600 000 kr
118 m²
5 rum
9 290 kr/mån
22 034 kr/m²

NYTT PRIS! Varmt välkomna till hemtrevliga Skonarvägen 5C. Ett bostadsrättsradhus om 118 kvm fördelat på två plan med stor hörntomt! När man kliver in i bostaden möts man av en rymlig hall med plats för hela familjens skor & ytterkläder, intill finns ett stort helkaklat badrum och en praktiskt tvättstuga. Till vänster har man ett ljust kök med gott om förvaring och arbetsyta för bak & matlagning, här får man även plats med ett större matbord intill fönstret. Från köket och hallen når man vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Med hörntomt har man som fördel en stor trädgård med en fin gräsmatta. Perfekt för att bollsporter och kubbspel! En våning upp har man en rymlig hall, fyra gedigna sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Hela övervåningen strålar i ljus från sovrumsfönsterna. På framsidan av bostaden har man plats för ett flertal bilar på den asfalterade uppfarten, samt delvis under tak. På baksidan har man även ett praktisk förråd. Här i Bredsand bor du i ett nybyggt villa- och bostadsrättsområde med naturen runt hörnet, badplats ett stenkast bort samt med gångavstånd till förskola, lekplatser och mindre livsmedelsbutik. Ett barnvänligt område med härliga gång- och cykelvägar hela vägen in till stan. Varmt välkommen till detta parhus! Anmäla ditt intresse för mer information och visning.

Visar alla 22