Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ebba Bratt

Ebba Bratt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Litslena Sneby 41, Litslena, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Litslena Sneby 41

Villa
Litslena, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
4 550 000 kr
169 + 59 m²
6 rum
6 535 m² tomt

Välkommen till Litslena Sneby! Det här huset är uppbyggt 2001 med tydliga detaljer som skapar charmig herrgårdskänsla. Säteritak, symetriska fönster, takhöjd på 2,70 meter och dekorativa höga fönstren ger en ljus och vacker innemiljöen. Från pardörren i entrén nås hallen med klädförvaring och en toalett med dusch. Två sovrum och ett sovrum/arbetsrum finns i ungdomsdelen av huset. I föräldradelen ligger ett stort mastersovrum med klädkammare. Mitt i huset finns sällskapsutrymmena med det luftiga vardagsrummet inklusive matsalsdel. Här finns även en nyinstallerad kamin som tillför extra mysfsktor och bra komplement till den vattenburna golvvärmen i huset. Från vardagsrummet leder en pardörr till trädgården, här finns en härlig uteplats gjuten i betong där det även är förberett för ett uterum! Husets klädvårdsrum nås från köket och via groventrén från trädgården. Denna fastighet har plats för hela familjen, uppfart med plats för flertal bilar, uppvärmt dubbelgarage allt uppfört på en stor trädgårdstomt med generösa gräsytor. Med en kort promenad till busshållplats som tar dig till Enköping och Uppsala. Knappa 10 minuter bilfärd in till centrum i Enköping och på cirka 40 minuter nås både Uppsala och Stockholm. Ett perfekt boende för dig som söker ett hus på landet men ändå nära stan! Huset är besiktat med en dolda fel försäkring, protokoll finns att ta del av. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

  • Plus
  • Uteplats
Källgatan 15A, Centrum, Enköpings kommun

Källgatan 15A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 395 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/3
5 339 kr/mån
26 910 kr/m²

Välkommen till Källgatan 15A, en trevlig lägenhet om 89kvm med helrenoverade ytskikt, fina färgval samt balkong ut mot föreningens innergård. Lägenheten har ursprungligen varit en 4:a som sedan gjorts om till en 3,5:a för att skapa en större matplats och ett extra kontor men går enkelt att återskapas vid behov. Man får direkt en känsla av värme och lugn när man kliver in i hallen. En praktiskt planlösning som erbjuder två stora sovrum, helkakalat badrum, modernt kök med matplats, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats, eller om behovet finns får det plats som idag en dubbelsäng. Här kan man med enkla medel sätta upp en rums avskiljare. I vardagsrummet har du även utgång till balkongen genom en helglasad balkongdörr som släpper in rikligt med dagsljus. Det är lätt att älska att bo i denna centrala del av Enköping, med gångavstånd till allt staden har att erbjuda. Här har du nära till kommunikation, caféer, restauranger, butiker, gym, motionsspår och gröna parker vilket förenklar vardagen även för dig utan bil! Här är det bara att flytta in, varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

  • Balkong
  • Hiss
Baldersvägen 5, Örsundsbro, Enköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30
Baldersvägen 5, Örsundsbro, Enköpings kommun, bild 2
Baldersvägen 5, Örsundsbro, Enköpings kommun, bild 3

Baldersvägen 5

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 795 000 kr
120 + 122 m²
8 rum
1 225 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ett fint välbevarat hus på Baldersvägen 5! Tidigare ägare har noggrant sett till huset från att det byggdes av ägaren själv till nu på senare år. Här har nämligen bara en familj bott sen 1974. Här bor du på en lugn villagata nära till allt, omtyckt område av barnfamiljer. Här har man alltid nära till en kompis! Huset är för dig som letar efter ett bekvämt boende med mycket yta. Ljus, öppen entré med klädavhängning direkt till höger samt en gäst wc. Köket är vältilltaget med bra arbetsytor och förvaring, vidare in i allrummet finns det plats för familj och vänner att samlas för mysiga spelkvällar och tv tittande. Fyra rymliga sovrum med närhet till badrummet. I källare finns en separat tvättstuga, duschrum, gediget allrum med braskamin, samt två stora hobbyrum. Behöver du ett till sovrum så skulle detta utrymme passa bra att göra om. I källaren finns även en klassisk matkällare samt praktiskt klädkammare! Tomten är plan och inbjuder till lek och spel. Det finns också en fin uteplats för den som vill njuta i solen för en lugn stund. På uppfarten finns ett välskött garage där både bil och trädgårdsverktyg får plats. Här finns även gott om förvaring och arbetsyta! Örsundsbro är ett trivsamt samhälle där det finns affärer och skola upp till årskurs 9. Via Örsundaån når Mälaren in i samhället och det finns fina promenadstråk. I Alstasjön finns ett bad för den som vill ta sig ett dopp. Du tar dig enkelt via buss in till Uppsala, Enköping, Västerås. Till Stockholm tar du dig med bilen på ca en timme. Fastigheten är besiktad, dokument finns att få. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och bokning av visning!

  • Premium
  • Uteplats
Vallby Nederby 15, Vallby, Enköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 12:30
Vallby Nederby 15, Vallby, Enköpings kommun, bild 2
Vallby Nederby 15, Vallby, Enköpings kommun, bild 3

Vallby Nederby 15

Villa
Vallby, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
14 500 000 kr
129 + 69 m²
6 990 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska drömboende med sjötomt och privat brygga i Vallby, Enköping. Den här fastigheten ger dig en enastående livsstil med möjlighet att njuta av din egna vik och sjöutsikt varje dag. Med en placering invid Mälaren och en imponerade tomt om hela 6990kvm i bästa västerläge erbjuder denna egendom inte bara en bostad utan en levande upplevelse vid vattnet med strålande sol från morgon till kväll! Här ges idag möjligheten att bo som idag, året runt, eller som bostad för den som vill fly från storstaden och njuta av hög standard i ett gediget hus med anor från tidigt 1930-talet, på cirka 129 kvm samt två härliga gästhus där du enkelt välkomnar vänner och familj för avkopplande helger. Ena gästhuset har eget pentry och badrum som ger både utrymme och komfort för dina gäster samt att de kan njuta av utsikten från altanen. Boendes här är det enkelt att njuta av det lilla extra i vardagen. Tänk dig att vakna upp tidigt en morgon, iklädd i morgonrock och tofflor tassandes ner till bryggan för ett morgondopp innan du intar frukosten och kaffet på uteplatsen. Eller varför inte börja morgonen med en löptur i dessa fantastiska miljöer omkring. Oavsett hur du väljer att börja din morgon så finns möjligheterna här. Framför fastigheten finns en stor grusad vändplan. Den gör det enkelt för vänner och familj som kommer på besök långväga till midsommarfiranden och mysiga långhelger. Från de smidade grindarna vid entrén och fram till huvudhuset lyser vackra lyktor upp. De har en arkitekt tagit fram med inspiration från Östermalmstorg. Området kring Vallby bjuder på vacker natur och möjligheter till aktivt friluftsliv. Pricken över i:et är närheten till stan – endast 12 minuter bort hittar du allt du behöver. Inom en timmas bilfärd nås flera storstäder som Stockholm, Uppsala, Västerås samt flertal flygplatser. Fastigheten är besiktad med en dolda fel försäkring. För mer information och frågor kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Välkommen till ditt drömhem vid sjön, där avkoppling och natur möts på bästa möjliga sätt!

  • Premium
Tunnelugnsvägen 15, Haga, Enköpings kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30
Tunnelugnsvägen 15, Haga, Enköpings kommun, bild 2
Tunnelugnsvägen 15, Haga, Enköpings kommun, bild 3

Tunnelugnsvägen 15

Radhus
Haga, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 450 000 kr
164 m²
7 rum
6 071 kr/mån
21 037 kr/m²

Välkommen till Haga Äng och detta hemtrevliga parhus i bostadsrättsform på Tunnelugnsvägen 15! I mysiga Haga bor man lantligt i en slottsmiljö med närhet till Mälaren och fantastisk utsikt över närliggande åkermark. På attraktiv hörntomt erbjuds ett parhus med en trivsam planlösning med 94 kvm på entréplan samt ytterligare 70 kvm på inredd övervåning. På entréplan möts man av en rymlig hall som direkt till höger har en separat tvättstuga samt en gäst wc. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två sovrum och ett badrum. Upp för trappan finner man ytterligare 70kvm färdiginredd övervåning med ett luftigt allrum, klädkammare, badrum och tre fina sovrum. Bostaden har ett fint ljusinläpp igenom stora energisnåla fönster samt terrassdörrar och på övervåningen har man valt extra stora öppningsbara takfönster. I hela bostaden är det vattenburen golvvärme samt parkettgolv i ek. Parhuset och tomten är iordninggjord med uppvuxen häck, rabatter, tillbyggd redskapsbod samt stenlagd och breddad uppfart med plats för upp till fyra bilar. Huset ligger i slutet på en återvändsgata vilket innebär att det inte finns någon genomfartstrafik och området är väldigt lugnt. Den här bostaden har även en utökad nyttjanderätt av föreningens tidigare gemensamhetsytor. Detta innebär att gräsmattan på husets gavel, ända ner till åkermark, får nyttjas av ägarna till denna bostad. På tomten finns ett tillhörande förråd med en snickarbänk där det har lagats cykeldäck, omplanterats blommor och snickerier. På baksidan av förrådet har man även valt att bygga till ett extra förråd/redskapsbod för däck och cykelförvaring, här bor även alla trädgårdsverktygen, el finns indragen. På både framsida och baksida finns altan vilket gör att du kan njuta av solen hela dagen ända fram till solnedgången under årets varma månader. Under årets varma månader kan den nyinstallerade luft-luftvärmepumpen användas för att skapa en behaglig inomhustemperatur på både över- och undervåning. Vintertid kan den användas för att ge extra värmekomfort. Läget – med cykelavstånd till Enköping, nära med bil till väg 55 samt E-18 vilket erbjuder bra förutsättningar till pendling till närliggande städer. Med bil tar du dig på 5 minuter till närbutiker, skolor och förskolor med cykel tar det cirka 15 minuter vilket gör området attraktivt. Haga Slott med dess närmiljö, matservering och bruncher ger boendet en extra guldkant. Sommartid tar ni en promenad eller cykeltur ner till Mälaren för ett dopp vid badstranden eller småbåtshamnen. Vintertid kan du enkelt spänna på skidorna och direkt från tomten ge dig ut på en tur eller varför inte ge sig ut på Mälarens is med långfärdsskridskor. Naturen är inpå knuten och bjuder till sköna promenader på Gröngarnsåsen samt i Ekbackens naturreservat. I området finns flertal fristående villor och radhus vilket ger gott om lekkamrater. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Lilla vägen 12, Centrum, Enköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Lilla vägen 12

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 695 000 kr
116 m²
5 rum
vån 3/3
7 455 kr/mån
23 233 kr/m²

Nu saluförs denna ljusa välplanerade femma med en fantastisk inglasad balkong i bästa söderläge! Har du krav på hög kvalité och vill bo i ett attraktivt kvarter med mataffärer, centrum, gym och grönområden på promenadavstånd så har du hittat rätt! Lägenheten har en genomgående hög standard, en modern planlösning med mycket ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna, fyra sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin med torktumlare, en gäst wc och ett väl tilltaget kök. Mittpunkten i bostaden är vardagsrummet med en öppen spis som verkligen höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet har du utgång till den gedigna balkongen med fin utsikt över trädkronor och takåsar. Här njuter du av solen och lugnet eller bjuder hem hela gänget på middag. Tack vare inglasningen används den från tidig vår till sen höst. Utsikten är mot föreningens fina innergård - en härlig mötesplats där grannar träffas och umgås både planerat och spontant. Föreningen är även känd för sin vackra trädgård. På Lilla vägen bor man bekvämt med hiss, tillhörande lägenhetsförråd och möjlighet till parkering eller garage utanför bostadshuset. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Altuna Ådalen 6, Fjärdhundra, Enköpings kommun
Altuna Ådalen 6, Fjärdhundra, Enköpings kommun, bild 2
Altuna Ådalen 6, Fjärdhundra, Enköpings kommun, bild 3

Altuna Ådalen 6

Fritidshus
Fjärdhundra, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 995 000 kr
91 + 16 m²
726 m² tomt

Välkomna in till en lantlig och vacker idyll! Fastigheten hittar man ett par mil norr om Enköping i Fjärdhundraland. Närmare bestämt i Ådalen, Altuna socken. En bygd med anor från stenåldern. Nu finns ett ypperligt tillfälle att förvärva Ådalens gamla lanthandel, men i ny kostym. Den här fastigheten har renoverats från grunden med hög kvalité och omtanke för att hålla i många, många år. Här har man anlitat kompetenta företag som vet hur man bygger tidsenligt men med moderna funktioner. För en historiefantast så finns det mycket historia om byn att tillhanda få. Boningshuset erbjuder rikligt med charm och är i permanentstandard genomgående. Interiört finner vi parkettgolv i ek, vackra detaljer och gedigen vedspis i köket m m. Entréplanet erbjuder ett mysigt allrum med trappa upp till övervåningen, kök med separat matsal, rymlig tvättstuga, helkaklat badrum, och ett genomgångsrum med entrédörr mot inglasade uterummet och den fina trädgården. På övreplan hittar ni fina detaljer som sparats, här finns även en braskamin, kontorsplats, förvaringsutrymmen, stort sovrum och en helkaklad wc. Stort mervärde för utbytta fönster genomgående i 3-glas och några i 2-glas isoler, grunden har fått en ventilation och golven är omgjorda från grunden, en ny fasad, ny el dragen i boningshuset och vattenburen golvvärme i nederplan. Övervåning med stor potential för den som vill skapa flera sovrum eller umgängesytor. På fasaden finns även en laddbox installerad. Uthusbyggnaderna fördelar sig över ett fint förråd/snickeboa. Här finns även en bra vedförvaring och indragen el. Det andra uthuset är ett gästutrymme som även det är renoverat och tilläggs isolerat, fin panel på väggarna och smakfullt inrett, här sover man gott om nätterna som gäst och har en vacker utsikt från lilla uteplatsen. Båda uthusen har ny dragen el. Fastigheten är omfamnad av en fin gärdsgård och staket som passar in bra. På baksidan av huset så gränsar fastigheten till Örsundaån, här kan man med tur även se bäver och utter i ån, diverse djur och och fåglar kan även ses och höras från tomten. Ett par kilometer norr om Ådalen finns en fiskodling som drar till sig Havsörn och Fiskgjuse, dessa kan ses från tomten om man höjer blicken. I närheten ca 12 km norr om Ådalen finns närmaste större livsmedelsaffär i Heby. Här finns också diverse andra affärer inklusive apotek. Vårdcentral finns en mil söder om Ådalen i Fjärdhundra. I Fjärdhundra finns även en matbutik, förskola och skola f-9. Idrottsplatser och populärt utomhus bad. I socknen på närmare avstånd finns gårdsbutiker som säljer nötkött, ägg, honung, hantverk mm. Till Enköping ca 20km med bil har du bra tåg - bussförbindelser till närliggandes storstäder, stort utbud av livsmedelsbutiker, skolor, idrott och sjukhus m.m. Besiktningsprotokoll finns att ta del av. Anmäl ert intresse och missa inte chansen att få se detta charmiga ställe! Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Galaxgatan 16

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
6 400 000 kr
169 + 60 m²
5 rum
990 m² tomt

Välkommen in till Galaxgatan 16, ett representativt 2-planshus med låga driftkostnader! Det här huset erbjuder 3m i takhöjd på övre plan med en tilltalande planlösning och stora sällskapsytor. Braskamin i centrum både på över- och nederplan som skapar en hemtrevlig stämning. Huset präglas av genomgående fina golv, höga lister och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Det är välbyggt och noga omhändertaget genom åren. De noga utvalda materialvalen gör sig påminda i husets alla rum och bidrar till en fantastisk rymd samt ett gediget hus. Huset har tre sovrum där master bedroom erbjuder en rymlig klädkammare. För den stora familjen finns möjligheten att skapa ytterligare 2 sovrum vid behov. På övre plan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genom pardörrar i glas når du det stora uterummet och vidare till terrassen. Husets entré har du en trappa upp från uppfarten. Från uppfarten når du också ett inbyggt garage. Via garaget kommer du in på nedre plan där du finner ett sovrum, allrum, tvättstuga, badrum med bastu och wc samt en rymlig klädkammare. I Gånsta bor du i ett tryggt och lugnt område med närhet till förskola, skolor, elljusspår, idrottsaktiviteter och matbutiker. Centrum nås snabbt med cykel och för dig som inte vill cykla erbjuds goda bussförbindelser som tar dig runt i Enköping eller till resecentrum för dig som pendlar till andra städer. Missa inte att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för mer information kring huset och bokning av visning! Varmt välkommen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Åkersrovägen 53, Åkersberg, Enköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
Åkersrovägen 53, Åkersberg, Enköpings kommun, bild 2
Åkersrovägen 53, Åkersberg, Enköpings kommun, bild 3

Åkersrovägen 53

Villa
Åkersberg, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 850 000 kr
139 m²
5 rum
7 598 kr/mån

Välkommen till ett ytterst väldisponerat boende om 139 kvm. Vill du bo i villa, men inte ha det fulla ansvaret som krävs? Här får du det bästa av två världar - villa i bostadsrättsform. Stilrent boende med stora rum, trivsamma sällskapsytor, genomgående ljusa väggar och parkettgolv. På entréplan finner du en rymlig hall med gott om yta till förvaring, till höger har du ett modernt fullutrustat kök med plats för en större matgrupp. Från köket har du två gångar till vardagsrummet, vilket bidrar till en känsla av en mer öppen planlösning och fint ljusinsläpp. I vardagsrummet finns även utgång till baksidan som har gott om yta för spring och lek. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, samt separat tvättstuga. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum, varav Master har en egen klädkammare. På övervåningen finns också ytterligare ett helkaklat badrum. En stor uppfart med plats för två bilar, ett isolerat förråd finns och gott om plats att gömma undan gräsklippare och cyklar. Entrén till huset har ett smakfullt staket och en stor uteplats med skärmtak där sena sommarmiddagar gärna spenderas. Här bor du med närhet till förskolor, skola, livsmedelsbutik samt golfbanan och dess fina restaurang och kiosk. Spelar barnen fotboll? Här har du gångavstånd till Fanna IP. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Boviksvägen 11, Ekolsund, Enköpings kommun

Boviksvägen 11

Fritidshus
Ekolsund, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 650 000 kr
45 m²
3 rum
1 534 m² tomt

Välkommen till denna idylliska fastighet med badrocksavstånd ned till Mälaren! Här erbjuds ett renoverat bostadshus, uppfört 1962, om 55 kvadratmeter (45+10kvm)samt ett inglasat uterum om 15 kvadratmeter och ett rymligt gästhus! Till fastigheten finns möjlighet till båtplats nere vid samfällighetens bryggor och sandstrand. Blir ni många till kräftskivan eller studenten, bröllop eller dop? Som medlem i föreningen kan hyra den gemensamma samfällighetslokalen! (Ladan) I aktuell lada finns ett fullt utrustat kök, WC, bardel, stort dansgolv, scen och plats för många sittande eller dansande gäster! Vid Ladan sker varje år ett gemensamt midsommarfirande, trevliga pubkvällar och samkväm! Tomten är plan och ger möjligheter till nya byggnationer tack vare en generös detaljplan. Här drogs för knappt 10 år sedan ut kommunalt vatten och avlopp. Detaljplanen ger möjlighet till 200 kvadratmeter i huvudbyggnad, varav 150 kvm i ett plan, samt en komplementbyggnad om 80 kvm. Kom till denna plats och koppla av från storstadens brus och stress. Här landar man även för den kortare helgen tack vare närheten till stor städer omkring. Hoppa i dina favorit shorts som du har liggandes kvar i garderoben och varva ner. Varför inte åka ut redan på torsdagen och jobba härifrån på fredag? Huset har en öppen planlösning allrum/kök med en mysig braskamin i mitten, tre sovrum, renoverad toalett/dusch 2015. Stor altan med sol hela dagen, inglasat uterum som förlänger ute säsongen. Här går du spontant men ofta går ned till stranden (endast 350m ) och tar ett dopp, njut sedan av huset med släkt och vänner året om. Fastigheten ligger i ett fridfullt läge, tomten gränsar delvis till allmänning med den stora ängen som är fullt med äppelträd, fotbollsplan och lekyta. Sommar eller permanentbostad? Välj själv! Nu har du möjligheten att skapa dina egna härliga minnen av denna fastighet. Är ni intresserad av fiske så ligger Mälaren framför Era fötter som är fylld med bl.a. Abborre, Gös och Gädda! Varmt välkomna att anmäla ert intresse för mer information och visning!

  • Uteplats
Tillinge-Ör 2:11, null, Enköpings kommun
Tillinge-Ör 2:11, null, Enköpings kommun, bild 2
Tillinge-Ör 2:11, null, Enköpings kommun, bild 3

Tillinge-Ör 2:11

Villa
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
4 490 000 kr
1 501 m² tomt

Flytta ut på landet till hösten och bo billigt med låga driftkostnader i nybyggt hus! Vi har nu glädjen att presentera Tillinge-Ör 2:11. Här uppför nu Nyckelhus villa Agnes. En 1,5-plans villa i modern tappning om 121 kvm boyta + en inredningsbar vind om 80kvm golvyta. I priset ingår nyckelfärdigt, vattenburen golvvärme, gjuten platta på tomten inkl. byggherrekostnader såsom; Bygglov, elanslutning vatten och avloppsanslutning. Husmodellen Agnes erbjuder även möjlighet till inredd övervåning. Här kan du alltså vara med och påverka utifrån dina egna önskningar redan från start. Ett hus är mer än ett hem och beslutet att bygga sitt eget hus kan vara ett av de största besluten man tar i livet. Att bo i ett nybyggt hus ger sig ett bekymmerfritt och underhållsfritt boende i många år. Det finns många fördelar och du som köpare av ett nyproducerat hus behöver inte betala fastighetsavgift de första 15 åren. Om tid och kunskap finns har ni möjligheten att köpa Villa Agnes stommonterat med färdig utsida, gjuten platta på mark med vattenburen golvvärme och det är bara för er att försätta göra klart insidan! I Tillinge-Ör bor ni med svampskogen runt hörnet, goda bussförbindelser till både Enköping, Uppsala och Västerås. Cykelvägen gör det lätt att nå både Enköping och Hummelsta, där den omtyckta Hummelstaskolan (F-6) finns ett aktivt föreningsliv för barn och ungdomar. Fastighetsbyråns uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken med beteckning Tillinge-Ör 2:11. Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Nyckelhus om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Huset på bilderna är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. Information avseende beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till husleverantören. Nyckelhus AB [email protected] 010-495 27 60 www.nyckelhus.se Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

  • Premium
Kattugglegränd 11, Lillsidan, Enköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Kattugglegränd 11

Lägenhet
Lillsidan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
800 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/3
4 745 kr/mån
10 811 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostadsrätt i Brf Kattugglan. Här erbjuds en bra planlösning om två rum och kök på 74 kvm! Här har du möjlighet att sätta din personliga prägel och skapa din drömlya. Med en sval atmosfär tack vare läget på lägenheten kan du njuta av behagliga sommardagar och sköna kvällar. Föreningen erbjuder trevliga lummiga innergårdar med lek och grillplatser. På Lillsidan bor du på behagligt avstånd till en ny ICA-butik, skola, förskola, grönområden och elljusspår, Kommunikationer för pendling med buss och tåg, och på någon minut är du på avfarten till E18. Till lägenheten finns ett förråd, samt tillgång till parkeringar. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
Verkmästaregatan 32, Romberga, Enköpings kommun

Verkmästaregatan 32

Lägenhet
Romberga, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 395 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 544 kr/mån
18 477 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trea på populära Verkmästaregatan! Lägenhet om 75 kvm på våning tre med stor balkong med kvällssol. Social planlösning med öppning mellan kök och vardagsrum som ger ett extra ljus genom lägenheten. Två sovrum var av ena med en rymlig klädkammare inredd med PAX garderober. Renoverat badrum 2015! Lugnt och trivsamt område intill Fagerskogen med elljusspår och kolonilotter i grannskapet. Här finns även närhet till skola, kommunikationer och handelscenter i Romberga. Bussförbindelserna är bra med hållplats inom kort gångavstånd. För pendlare är tillgängligheten till E18, 70:an samt 55:an bara några minuter bort med bil. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Löt Ramby 2, Grillby, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Löt Ramby 2, Grillby, Enköpings kommun, bild 2
Löt Ramby 2, Grillby, Enköpings kommun, bild 3

Löt Ramby 2

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
4 195 000 kr
171 + 125 m²
6 rum
1 558 m² tomt

Varmt välkommen till Löt Ramby 2. Här finns möjlighet att förvärva ett väl omhändertaget hus om hela 171 + 125kvm. Perfekt för dig som vill bedriva verksamhet/hobby eller för den stora familjen som vill ha gott om plats. Här finns även möjlighet att hyra ut en del av huset med egen ingång eller använda som ett framtida generationsboende. På entréplan hittar vi fyra sovrum, två badrum, en wc, ett stort kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum med en kamin installerad för extra mysfaktor och värme. Från köket och vardagsrummet kan vi ta oss ut genom altandörrarna till den stora altanen och njuta av lugnet och grönskan runt omkring. För den som behöver mer boyta finns sedan ett källarplan med många möjligheter att skapa ytor efter behov. Idag finns det en praktisk tvättstuga, pannrum, flera förråd och förvaringsytor samt det som många tycker är det viktigaste av allt, ett snyggt dubbelgarage med en gedigen uppfart utanför. Utanför garageportarna finns en bred asfalterad uppfart där husbilen/husvagnen står tryggt parkerad och sommarbilen eller båten varm innanför portarna. Detta hus passar verkligen perfekt till den stora familjen där både barnen och de vuxna kan njuta av tillvaron antingen på varsitt plan eller tillsammans. Tomten bjuder på generösa gräsytor som fungerar perfekt för er med intresse för odling och gillar att aktivera familjen med olika hobbys eller bollsporter. Huset har en stor härlig uteplats där ni kan avnjuta sommarkvällar tillsammans. Huset är besiktad med en dolda fel försäkring, dokument finns att få. Välkomen hit, välkommen hem till Löt Ramby!

  • Premium
  • Uteplats
Eriksgatan 19 A, Centrum, Enköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 17:30

Eriksgatan 19 A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 050 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/5
3 014 kr/mån
35 000 kr/m²

På våning fem finner du denna välplanerad etta på trettio kvm med balkong om hela sju kvm. På balkongen kan du avnjuta en frukost i morgonsolen med kilometer lång utsikt över delar av Enköping. När du kliver in i lägenheten slås du direkt av det fantastiska dagsljuset som kommer in genom de stora fönsterna och den slående utsikten. Direkt till höger om entrén har du en smart byggd garderob med praktiskt kläd & skoförvaring. Till vänster har du det stora helkaklade badrummet, här kan man enkelt installera både tvätt & torkmaskin om så önskas utan att badrummet skulle upplevas trångt. Vidare in har du ett praktiskt kök i vinkel med en glasad dörr ut till balkongen, mellan köket och soffan har man gott om plats för ett matbord med 4 sittplatser. Mitt emot soffan har man en naturlig ''sovalkov''. Här har säljaren idag en 140 säng plus ett sängbord, men plats finns för säng upp till 180 utan problem. Med tvn smart monterad på väggen med ett vinkelbart fäste så slipper man tv-bänk som tar onödig golvyta. På Eriksgatan 19a bor du smidigt och bekvämt med matbutiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och gymnasiet ett stenkast bort. Enbart med några minuters promenad är du på grönområden så som Gröngarnsåsen och Kyrkåsen. Välkommen att anmäl ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Regalskeppsvägen 7D, Bredsand, Enköpings kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Regalskeppsvägen 7D, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Regalskeppsvägen 7D, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Regalskeppsvägen 7D

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 695 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
4 753 kr/mån
25 682 kr/m²

Välkommen till Brf Flaggskeppet och ett trivsamt boende intill Mälaren! Här bor du i en välplanerad trea i ett hus som uppfördes 2017. Lägenheten har fint läge med skog på baksidan och disponeras om 66 kvm boarea samt med stor terrass om ca 23 kvm med sol hela dagen! Väl inne i lägenheten åtnjuts en luftig planlösning med mycket ljus, lågt bröstade fönster där blicken landar på träden utanför och en generös takhöjd. Oemotståndligt läge med promenadavstånd till strand samt nära till både stad och natur! På Regalskeppsvägen bor ni i ett oemotståndligt läge med promenadavstånd till strand samt med cykelavstånd till stad och fina promenadstråk med Upplandsleden ett stenkast bort. Ett barnvänligt område med gångavstånd till förskola och lekplatser. Bussförbindelse med Enköpings stadsbussnät (buss 21). Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Löt Ramby 29, Grillby, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30

Löt Ramby 29

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
5 625 000 kr
174 m²
5 rum
4 388 m² tomt

Välkommen till ett vackert enplanshus i Löt Ramby 29! Huset är byggt 2015 med en öppen, modern planlösning om 174 kvm. Den här fastigheten är fint beläget med utsikt över grönskande åkermark och har solen runt sig oavsett klockslag. Du välkomnas av en rymlig hall med en generös takhöjd som fortsätter i allrummet, ett kök som välkomnar umgänge och matlagning med stora ytor, en kamin som tillför mysfaktor, fyra generösa sovrum, två badrum och en praktiskt tvättstuga med groventré. Här märker fort bekvämligheterna med att bo i en-plans villa. Tomten har fina grönytor perfekt för bollsporter och kubbspel. Har ni många fordon i familjen så kan ni vara lugna med att ni får plats på uppfarten. Här finns även ritning på en framtida garagebyggnation för den nyfikne att se och få inspiration från. På baksidan om huset finns en stor veranda. Här kan du duka långbord för släkt och vänner när det är dags för bjudning eller kalas eller njuta av den härliga utsikten för en avkopplande stund i lugn omgivning i loungegruppen blickandes mot solnedgången. Odlingarna kan bo i växthuset som är snyggt infällt i trallen. Kanske är det nu läge att skaffa det där orangeriet eller poolen som man alltid drömt om? Här finns många möjligheter. Det här huset passar dig som söker ett boende nära naturen, med en stor trädgårds tomt, liten insyn och en vacker utsikt att blicka ut på. Ett bekymmersfritt boende med låga driftkostnader och du slipper även fastighetsskatten några år framåt! Beläget i Löt med ca 10 minuter till motorvägen vilket ger pendlingsavstånd till Stockholm, Enköping, Uppsala och Västerås. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Plus
  • Uteplats
Regalskeppsvägen 26C, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 26C

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 455 000 kr
72 + 5,2 m²
3 rum
vån 0
6 849 kr/mån
20 208 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3a med uteplats i attraktiva Bredsand! Snygg design och genomtänkta detaljer. Ljus och öppen sällskapsyta mellan vardagsrum och kök. Egen parkeringsplats till varje lägenhet, eget kallförråd och egen uteplats. Lägenheten har parkettgolv i ek, ljust målade väggar och helkaklat badrum. Uppvärmning i hela bostaden i form av vattenburen golvvärme. I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband 10/10, tv-kanaler över Telia. Oemotståndligt läge med direkt närhet till badstranden Bredsand samtidigt som du har nära till både stad och natur med härliga promenadstråk! Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information & bokning av visning.

  • Uteplats
Verkmästaregatan 30, Verkmästaregatan, Enköpings kommun

Verkmästaregatan 30

Radhus
Verkmästaregatan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 895 000 kr
113 m²
4 rum
7 913 kr/mån
16 770 kr/m²

Välkommen till lugna Verkmästaregatan och ett bostadsrättsradhus i två plan! Här är det bara att flytta in, inga stora renoveringar behövs. Man har gjort om alla ytskikt och golv, byggt smarta förvaring lösningar och lagt ett slittåligt golv i hall och kök. Tre bra rymliga sovrum, ett kontor/gästrum och två rymliga badrum. Här har man försökt utnyttjat varenda kvadratmeter och byggt in utrymmet under trappen för att skapa en klädkammare/förråd. I hallen har man även monterat ett parti skjutdörrar och platsbyggt hyllsystem bakom. På framsidan har man lagt plattor på marken, byggt en ny trall, planterat flera växter och blommor och verkligen skapat en fin entré in till bostaden. Här finns även ett rymligt förråd! På baksidan har du gott om plats på gräsmattan för kubbspel och fotbollsmatcher med barnen. Här finns även ett bygglov för inglasning av uterum. Lugnt och trivsamt område intill Fagerskogen med elljusspår och kolonilotter i grannskapet. Här finns även närhet till skola, kommunikationer och handelscenter i Romberga. Barnvänligt område med flera lekplatser. Välkommen att anmäla dig till visning! Hoppas vi ses!

  • Uteplats
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun, bild 2
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun, bild 3

Svinnegarn Huseby 1

Villa
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 695 000 kr
115 + 172 m²
4 rum
2 778 m² tomt

Välkommen till Huseby, den gamla kvarnstugan i Svinnegarn. Placerad vid väg 55 finner ni denna fastighet med ett charmigt boningshus ursprungligen byggt av timmer och sedan utbyggt -78. Enplanshus med välskötta ytskikt i bostaden som varsamts har använts under åren. Ett välbyggt hus med solfångare som producerar ca 15 000 kilowatt. På fastigheten finns det även två fristående garage i bra standard, ena har billyft och fyra meter i takhöjd, den andra har bra med utrymme till fordon och förvaring, ett pannrum finns längre in och en påbyggd vedbod med ingång från utsidan. Intill finns även en Mc-lyft. Vidare på tomten har man ett uthus som kan användas som gästboende, kontor eller möjlighet till generationsboende. Här finns idag en tvättstuga, dusch & bastu samt förrådsutrymmen. Med Svinnegarn Huseby 1 som din bas har du förmånen att bo i en lugn lantlig miljö samtidigt som du har enkel tillgång till centrum i Enköping med en kort restid med bil eller buss, som går precis i närheten. Här kan man även hoppa på bussen till Strängnäs. Fastigheten är besiktad och en energideklaration är utförd, dokument finns att få efter frågan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och kommande visningar!

  • Premium
  • Uteplats
Fannagatan 28, Fanna, Enköpings kommun

Fannagatan 28

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 350 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/5
5 699 kr/mån
19 014 kr/m²

Välkomna till omtyckta Fannagatan 28, ett +55 boende. Detta är en mycket välplanerad 2 rok om hela 71kvm. När man kliver in i hallen får man en bra överblick av lägenheten och möts av ett fint ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönster. Här finns det plats för nära och kära att slå sig ned i en trevlig soffgrupp eller runt ett matbord utan att trängas. Från vardagsrummet kommer man även ut till en trevlig inglasad balkong med utsikt mot stan. Tack vare gott om förvaringsmöjligheter, en rymlig klädkammare och tillhörande förråd så kan en flytt från villa till lägenhet kännas lite enklare. BRF Veteranen erbjuder ett bekvämt och välordnat boende för dig som fyllt 55 år. En grön trädgård med uteplats och fina gemensamma utrymmen finns inom föreningen. Boendes i Fanna bor man i ett populärt område med närhet till stan, resecentrum, och grönområden! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och bokning av visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skonarvägen 5C, Bredsand, Enköpings kommun

Skonarvägen 5C

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 600 000 kr
118 m²
5 rum
9 290 kr/mån
22 034 kr/m²

NYTT PRIS! Varmt välkomna till hemtrevliga Skonarvägen 5C. Ett bostadsrättsradhus om 118 kvm fördelat på två plan med stor hörntomt! När man kliver in i bostaden möts man av en rymlig hall med plats för hela familjens skor & ytterkläder, intill finns ett stort helkaklat badrum och en praktiskt tvättstuga. Till vänster har man ett ljust kök med gott om förvaring och arbetsyta för bak & matlagning, här får man även plats med ett större matbord intill fönstret. Från köket och hallen når man vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Med hörntomt har man som fördel en stor trädgård med en fin gräsmatta. Perfekt för att bollsporter och kubbspel! En våning upp har man en rymlig hall, fyra gedigna sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Hela övervåningen strålar i ljus från sovrumsfönsterna. På framsidan av bostaden har man plats för ett flertal bilar på den asfalterade uppfarten, samt delvis under tak. På baksidan har man även ett praktisk förråd. Här i Bredsand bor du i ett nybyggt villa- och bostadsrättsområde med naturen runt hörnet, badplats ett stenkast bort samt med gångavstånd till förskola, lekplatser och mindre livsmedelsbutik. Ett barnvänligt område med härliga gång- och cykelvägar hela vägen in till stan. Varmt välkommen till detta parhus! Anmäla ditt intresse för mer information och visning.

Visar alla 22