Mäklare Ebba Bratt

Ebba Bratt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästkragegatan 3, Munksundet, Enköpings kommun
 • Ons 13 mar kl 17:00
Prästkragegatan 3, Munksundet, Enköpings kommun, bild 2
Prästkragegatan 3, Munksundet, Enköpings kommun, bild 3

Prästkragegatan 3

Villa
Munksundet, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 495 000 kr
115 + 16 m²
5 rum
456 m² tomt

NYTT sänkt pris!! Nu har du chansen att förvärva ett trevligt familjehus på Prästkragsgatan. Här bor du på en lugn villagata nära till allt, omtyckt område av barnfamiljer och med allmänning gränsande mot baksidan. Perfekt för fotbollsmatcher och kubbspel! Boendes på munksundet har man alltid nära till en kompis! Huset är för dig som letar efter ett bekvämt boende med allt i ett plan. Ljus, öppen entré med en rymlig klädkammare direkt till vänster för ytterkläder och skor. Till höger finner du två nyrenoverade badrum. 3 väl tilltagna sovrum, var av ena sovrummet är placerat längst bort i huset. Här har man nämligen valt att göra om garaget till boyta med förråd, bastu, walk in closet och sedan ett mysigt sovrum med 2 balkong dörrar i glas ut till baksidan. Köket i huset har ljusa luckor, mörk bänkskiva med vitt kakel ovanför, bra med arbetsytor, förvaring och plats för matbord, från köket når du även groventrén/tvättstugan. Vidare in i vardagsrummet finns det plats för familj och vänner att samlas för mysiga spelkvällar och tv tittande. Här har man även ett större matgrupp när vännerna är över på middag, en braskamin finns för extra mys faktor och extra värmekälla! Från allrummet har du utgång till altanen och baksidan av huset. Här har du ett stort inglasat uterum, under vår blir utesäsongen tidig och sommarkvällarna dras ut sent i september. På tomten har du en fin plan gräsmatta med plats för kubbspel och lek. Eller varför inte göra plats för lite odling? Om du är trädgårdsintresserad så finns det många möjligheter! Vill ni spela fotbollsmatcher men behöver större yta? Då finns en stor gemensamma gräsyta som gränsar till tomtens baksida. Hit hör man även om det ropas från köket att maten är klar! Ska ni ha kalas är det perfekt ställa att köra en 5-kamp på! Området Munksundet är populärt av såväl barnfamiljer som pensionärer. Barnfamiljer uppskattar ofta närheten till den moderna Munksundsskolan samt närheten till Enavallen/Enahallen. Pensionärerna har närhet till fina promenadstråk i Drömparken, Gröngarnsåsen och hamnen. Huset är besiktat och har innehar en Dolda fel försäkring i 10 år! Anmäl ditt intresse för mer information och visningar! Välkommen!

 • Premium
Regalskeppsvägen 7D, Bredsand, Enköpings kommun
 • Tor 14 mar kl 16:30
Regalskeppsvägen 7D, Bredsand, Enköpings kommun, bild 2
Regalskeppsvägen 7D, Bredsand, Enköpings kommun, bild 3

Regalskeppsvägen 7D

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 695 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
4 753 kr/mån
25 682 kr/m²

Välkommen till Brf Flaggskeppet och ett trivsamt boende intill Mälaren! Här bor du i en välplanerad trea i ett hus som uppfördes 2017. Lägenheten har fint läge med skog på baksidan och disponeras om 66 kvm boarea samt med stor terrass om ca 23 kvm med sol hela dagen! Väl inne i lägenheten åtnjuts en luftig planlösning med mycket ljus, lågt bröstade fönster där blicken landar på träden utanför och en generös takhöjd. Oemotståndligt läge med promenadavstånd till strand samt nära till både stad och natur! På Regalskeppsvägen bor ni i ett oemotståndligt läge med promenadavstånd till strand samt med cykelavstånd till stad och fina promenadstråk med Upplandsleden ett stenkast bort. Ett barnvänligt område med gångavstånd till förskola och lekplatser. Bussförbindelse med Enköpings stadsbussnät (buss 21). Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Löt Ramby 29, Grillby, Enköpings kommun
 • Sön 10 mar kl 11:30

Löt Ramby 29

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
5 795 000 kr
174 m²
5 rum
4 388 m² tomt

Välkommen till ett vackert enplanshus i Löt Ramby 29! Huset är byggt 2015 med en öppen, modern planlösning om 174 kvm. Den här fastigheten är fint beläget med utsikt över grönskande åkermark och har solen runt sig oavsett klockslag. Du välkomnas av en rymlig hall med en generös takhöjd som fortsätter i allrummet, ett kök som välkomnar umgänge och matlagning med stora ytor, en kamin som tillför mysfaktor, fyra generösa sovrum, två badrum och en praktiskt tvättstuga med groventré. Här märker fort bekvämligheterna med att bo i en-plans villa. Tomten har fina grönytor perfekt för bollsporter och kubbspel. Har ni många fordon i familjen så kan ni vara lugna med att ni får plats på uppfarten. Här finns även ritning på en framtida garagebyggnation för den nyfikne att se och få inspiration från. På baksidan om huset finns en stor veranda. Här kan du duka långbord för släkt och vänner när det är dags för bjudning eller kalas eller njuta av den härliga utsikten för en avkopplande stund i lugn omgivning i loungegruppen blickandes mot solnedgången. Odlingarna kan bo i växthuset som är snyggt infällt i trallen. Kanske är det nu läge att skaffa det där orangeriet eller poolen som man alltid drömt om? Här finns många möjligheter. Det här huset passar dig som söker ett boende nära naturen, med en stor trädgårds tomt, liten insyn och en vacker utsikt att blicka ut på. Ett bekymmersfritt boende med låga driftkostnader och du slipper även fastighetsskatten några år framåt! Beläget i Löt med ca 10 minuter till motorvägen vilket ger pendlingsavstånd till Stockholm, Enköping, Uppsala och Västerås. Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare för mer information och visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kärrvägen 22, Grillby, Enköpings kommun
 • Idag kl 11:00
Kärrvägen 22, Grillby, Enköpings kommun, bild 2
Kärrvägen 22, Grillby, Enköpings kommun, bild 3

Kärrvägen 22

Villa
Grillby, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 995 000 kr
158 m²
5 rum
1 081 m² tomt

Välkommen hit till Kärrvägen 22 i Grillby! Här finns det mesta av bekvämligheter och komfort samlat i ett hem att trivas i. Denna enplansvilla erbjuder bland annat fyra sovrum, två helkaklade badrum + en bastu, rymligt kök med bra arbetsyta och förvaring, separat tvättstuga med groventré, ett vardagsrum med kamin som höjer mysfaktorn i huset samt ett uterum med en gedigen altan utanför. För den trädgårdsintresserade finns det goda möjligheter och yta att skapa en fin blomstrande trädgård, kanske ett framtida växthus också? För dig med många hobbys eller har ett bil-intresse så finns det ett gediget dubbelgarage. Här bor ni med närhet till affär, förskola och skola (F-årskurs 6), allt inom gångavstånd. Här finns även idrottsanläggning och fina vandringsleder i härlig natur. Dessutom ett utmärkt pendlarläge där E18 nås inom 5 minuter. Härifrån tar du dig till Stockholm på ca 45 minuter, Uppsala på ca 35 minuter, Västerås på ca 30 minuter och Enköping på ca 15 minuter. Varmt välkommen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och bokning av visning!

 • Premium
 • Uteplats
Ekoxegatan 12, Gånsta, Enköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 12:45
Ekoxegatan 12, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Ekoxegatan 12, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Ekoxegatan 12

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 100 000 kr
110 m²
4 rum
459 m² tomt

Äntligen finns möjligheten att förvärva ett friköpt parhus på Ekoxegatan 12! Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område utan genomfarts trafik och med närhet till det mesta du kan tänkas behöva. Huset har varit välskött sen det byggdes år 1988 och har bara haft tre ägare. Tomten är en välplanerad trädgårdstomt med ett fint lusthus som sätter charmen, flertal olika växter, frukträd och bärbuskar, en separat friggebod gör att du har plats för alla trädgårdsvektyg och krukor på ett enkelt sätt utan att ta plats i garaget som finns på uppfarten, där låter du bilen få vila när det är extra kallt ute. Med en yta på 110 kvadratmeter fördelat på två plan med en bra planlösning som skapar generösa utrymmen. På entréplan finner du en välkomnade stor hall med extra förvaring för ytterkläder i klädkammaren under trappan, ett helkaklat badrum, kök med mycket arbetsyta och förvaring, separat tvättstuga samt ett rymligt vardagsrum som även har utgång till det härliga uterummet. På övreplan finns tre sovrum, en klädkammare och ett större badrum där man enkelt får plats med badkar om så önskas. Det finns även möjlighet att skapa ett fjärde sovrum vid behov, vilket gör tillsammans med allt ovan att detta hem kan passa många. Bergvreten/Gånsta är ett särskilt familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, närhet till ICA Nära Bergvreten, förskolor, skola, flera lekplatser samt idrottsaktiviteter. Med cykel rullar du snabbt ner till badhuset, större matbutiker, gym, gymnasiet samt butiker och caféer. Bussförbindelserna är bra med hållplats inom kort gångavstånd. För pendlare är tillgängligheten till E18 samt 55:an bara några minuter bort med bil. Kontakta oss redan idag för att upptäcka mer om detta underbara hem och ta det första steget mot ett nytt boende! Välkommen hit, välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Regalskeppsvägen 8F, Bredsand, Enköpings kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00

Regalskeppsvägen 8F

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 900 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
4 784 kr/mån
23 457 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma boende intill Mälaren! I Brf Regalskeppet bor du i en välplanerad fyra i ett hus som uppfördes 2015. Lägenheten disponeras om 81 kvm samt en rejäl takterrass om ca 23 kvm i soligt söderläge! Här har man skapat en lugn, härlig miljö i varje rum och det är verkligen lätt att trivas direkt när man kliver in! Med en öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, tre sovrum varav ett som används idag som praktiskt kontor & walk in closet med en inbyggd vinkyl. Lägenheten åtnjuts en luftig planlösning med mycket ljusinsläpp från de lågt bröstade fönster och med en generös takhöjd om 2,70m. På Regalskeppsvägen bor ni i ett oemotståndligt läge med promenadavstånd till strand samt med cykelavstånd till stad och fina promenadstråk med Upplandsleden ett stenkast bort. Ett barnvänligt område med gångavstånd till förskola och lekplatser. Bussförbindelse med Enköpings stadsbussnät (buss 21). Förråd i anslutning till entrén samt en tillhörande parkering. Anmäl ditt intresse för mer information och visning. Varmt välkommen hit!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Regalskeppsvägen 26C, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 26C

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 455 000 kr
72 + 5,2 m²
3 rum
vån 0
6 849 kr/mån
20 208 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3a med uteplats i attraktiva Bredsand! Snygg design och genomtänkta detaljer. Ljus och öppen sällskapsyta mellan vardagsrum och kök. Egen parkeringsplats till varje lägenhet, eget kallförråd och egen uteplats. Lägenheten har parkettgolv i ek, ljust målade väggar och helkaklat badrum. Uppvärmning i hela bostaden i form av vattenburen golvvärme. I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband 10/10, tv-kanaler över Telia. Oemotståndligt läge med direkt närhet till badstranden Bredsand samtidigt som du har nära till både stad och natur med härliga promenadstråk! Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information & bokning av visning.

 • Uteplats
Torggatan 51B, Centrum, Enköpings kommun

Torggatan 51B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 650 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/7
6 504 kr/mån
29 775 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska trerumslägenhet om hela 89 kvadratmeter! Här är en lägenhet för dig som är 55+ och söker bekvämlighet men inte vill kompromissa på kvalité eller trivsel. En trevlig hörnlägenhet med hög takhöjd genomgående, nyrenoverat badrum, stora sällskapsrum, ett kök med bra arbetsytor och förvaring, rymligt sovrum samt en egen uteplats i söderläge! I föreningen finns god gemenskap, restaurang, samlingslokaler, relaxavdelning med pool mm. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och bokning av visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun
 • Sön 10 mar kl 14:30
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Galaxgatan 16, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Galaxgatan 16

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
6 400 000 kr
169 + 60 m²
5 rum
990 m² tomt

Välkommen in till Galaxgatan 16, ett representativt 2-planshus med låga driftkostnader! Det här huset erbjuder 3m i takhöjd på övre plan med en tilltalande planlösning och stora sällskapsytor. Braskamin i centrum både på över- och nederplan som skapar en hemtrevlig stämning. Huset präglas av genomgående fina golv, höga lister och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Det är välbyggt och noga omhändertaget genom åren. De noga utvalda materialvalen gör sig påminda i husets alla rum och bidrar till en fantastisk rymd samt ett gediget hus. Huset har tre sovrum där master bedroom erbjuder en rymlig klädkammare. För den stora familjen finns möjligheten att skapa ytterligare 2 sovrum vid behov. På övre plan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genom pardörrar i glas når du det stora uterummet och vidare till terrassen. Husets entré har du en trappa upp från uppfarten. Från uppfarten når du också ett inbyggt garage. Via garaget kommer du in på nedre plan där du finner ett sovrum, allrum, tvättstuga, badrum med bastu och wc samt en rymlig klädkammare. I Gånsta bor du i ett tryggt och lugnt område med närhet till förskola, skolor, elljusspår, idrottsaktiviteter och matbutiker. Centrum nås snabbt med cykel och för dig som inte vill cykla erbjuds goda bussförbindelser som tar dig runt i Enköping eller till resecentrum för dig som pendlar till andra städer. Missa inte att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för mer information kring huset och bokning av visning! Varmt välkommen!

 • Premium
Tunnelvägen 10, Hummelsta, Enköpings kommun

Tunnelvägen 10

Villa
Hummelsta, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 295 000 kr
104 + 100 m²
5 rum
932 m² tomt

På Tunnelvägen 10 i Hummelsta finner ni detta trevliga enplanhus med källare i ett familjevänligt område! En ljus hall välkomnar er in som sedan tar er vidare till ett modernt renoverat kök, ett vardagsrummet med stora sällskapsytror för umgänge med nära och kära samt en braskamin som höjer mysfaktor rejält. Från vardagsrummet har man tillgång till den stora altanen där sommarens varma dagar gärna spenderas i poolen. På entréplan finns även ett rymligt badrum, tre sovrum och med möjlighet att göra ett fjärde. I källaren finns ett garage, gym, förrådsutrymmen, wc och en klassisk mancave. Trappan ner till källaren finner man i köket och såklart med ingång även från utsidan. En stor trädgårdstomt med rejäla gräsytor och en tilltagen altan med inbyggd pool. Här bor man bekvämt för barnfamiljen med omedelbar närhet till både förskola och skola samt all service som finns i Hummelsta. Härifrån tar du dig till Västerås på 20 minuter och Enköping på 10 minuter. Huset erbjuder generösa ytor i både entré- och källarplan och flera renoveringar har blivit gjorda de senaste åren. Fastigheten är besiktad med en dolda fel försäkring och besiktningsprotkoll finns att ta del av efter förfrågan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

 • Uteplats
Vulcanusvägen 40A, Fanna, Enköpings kommun
 • Idag kl 14:00
Vulcanusvägen 40A, Fanna, Enköpings kommun, bild 2
Vulcanusvägen 40A, Fanna, Enköpings kommun, bild 3

Vulcanusvägen 40A

Villa
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 695 000 kr
99 m²
4 rum
205 m² tomt

NYTT PRIS! Välkommen till Vulcanusvägen 40A! Här finner du ett trivsamt enplanshus i ett lugnt barnvänligt område. Planlösningen erbjuder ett ljust stort allrum som mittpunkt, ett praktiskt kök med bra arbetsyta, ett vardagsrum som går att göra om efter behov, öppna upp för en mer öppen planlösning eller varför inte skapa ytligare ett sovrum/arbetsrum? Tre sovrum, helkaklat badrum med golvvärme och en wc. Hemtrevligt, väl omhändertaget hus där renoveringar har skett löpande genom åren. Lättskött hörntomt med stenläggning och gräsyta. Garage finns i länga samt vanlig p-plats bakom garaget som ingår. Endast ett par minuters bilavstånd till centrum, bra kommunikationer för pendlare, upplysta gång och cykelvägar till centrum/skolor/ idrottsaktiviteter. Fina lekplatser i området och gångavstånd till både matbutik, skolor och golfbana. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för frågor och visning!

 • Premium
 • Uteplats
Verkmästaregatan 30, Verkmästaregatan, Enköpings kommun

Verkmästaregatan 30

Radhus
Verkmästaregatan, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 995 000 kr
113 m²
4 rum
7 913 kr/mån
17 655 kr/m²

Välkommen till lugna Verkmästaregatan och ett bostadsrättsradhus i två plan! Här är det bara att flytta in, inga stora renoveringar behövs. Man har gjort om alla ytskikt och golv, byggt smarta förvaring lösningar och lagt ett slittåligt golv i hall och kök. Tre bra rymliga sovrum, ett kontor/gästrum och två rymliga badrum. Här har man försökt utnyttjat varenda kvadratmeter och byggt in utrymmet under trappen för att skapa en klädkammare/förråd. I hallen har man även monterat ett parti skjutdörrar och platsbyggt hyllsystem bakom. På framsidan har man lagt plattor på marken, byggt en ny trall, planterat flera växter och blommor och verkligen skapat en fin entré in till bostaden. Här finns även ett rymligt förråd! På baksidan har du gott om plats på gräsmattan för kubbspel och fotbollsmatcher med barnen. Här finns även ett bygglov för inglasning av uterum. Lugnt och trivsamt område intill Fagerskogen med elljusspår och kolonilotter i grannskapet. Här finns även närhet till skola, kommunikationer och handelscenter i Romberga. Barnvänligt område med flera lekplatser. Välkommen att anmäla dig till visning! Hoppas vi ses!

 • Uteplats
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun, bild 2
Svinnegarn Huseby 1, null, Enköpings kommun, bild 3

Svinnegarn Huseby 1

Villa
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
3 695 000 kr
115 + 172 m²
4 rum
2 778 m² tomt

Välkommen till Huseby, den gamla kvarnstugan i Svinnegarn. Placerad vid väg 55 finner ni denna fastighet med ett charmigt boningshus ursprungligen byggt av timmer och sedan utbyggt -78. Enplanshus med välskötta ytskikt i bostaden som varsamts har använts under åren. Ett välbyggt hus med solfångare som producerar ca 15 000 kilowatt. På fastigheten finns det även två fristående garage i bra standard, ena har billyft och fyra meter i takhöjd, den andra har bra med utrymme till fordon och förvaring, ett pannrum finns längre in och en påbyggd vedbod med ingång från utsidan. Intill finns även en Mc-lyft. Vidare på tomten har man ett uthus som kan användas som gästboende, kontor eller möjlighet till generationsboende. Här finns idag en tvättstuga, dusch & bastu samt förrådsutrymmen. Med Svinnegarn Huseby 1 som din bas har du förmånen att bo i en lugn lantlig miljö samtidigt som du har enkel tillgång till centrum i Enköping med en kort restid med bil eller buss, som går precis i närheten. Här kan man även hoppa på bussen till Strängnäs. Fastigheten är besiktad och en energideklaration är utförd, dokument finns att få efter frågan. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och kommande visningar!

 • Premium
 • Uteplats
Fannagatan 28, Fanna, Enköpings kommun

Fannagatan 28

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 350 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/5
5 181 kr/mån
19 014 kr/m²

Välkomna till omtyckta Fannagatan 28, ett +55 boende. Detta är en mycket välplanerad 2 rok om hela 71kvm. När man kliver in i hallen får man en bra överblick av lägenheten och möts av ett fint ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönster. Här finns det plats för nära och kära att slå sig ned i en trevlig soffgrupp eller runt ett matbord utan att trängas. Från vardagsrummet kommer man även ut till en trevlig inglasad balkong med utsikt mot stan. Tack vare gott om förvaringsmöjligheter, en rymlig klädkammare och tillhörande förråd så kan en flytt från villa till lägenhet kännas lite enklare. BRF Veteranen erbjuder ett bekvämt och välordnat boende för dig som fyllt 55 år. En grön trädgård med uteplats och fina gemensamma utrymmen finns inom föreningen. Boendes i Fanna bor man i ett populärt område med närhet till stan, resecentrum, och grönområden! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och bokning av visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tillinge-Ör 2:11, null, Enköpings kommun
Tillinge-Ör 2:11, null, Enköpings kommun, bild 2
Tillinge-Ör 2:11, null, Enköpings kommun, bild 3

Tillinge-Ör 2:11

Villa
Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
4 190 000 kr
1 501 m² tomt

Flytta ut på landet till sommaren och bo billigt med låga driftkostnader i nybyggt hus! Vi har nu glädjen att presentera Tillinge-Ör 2:11. I denna annons visas exempelhuset Villa Agnes från Nyckelhus. En 1,5-plans villa i modern tappning om 121 kvm boyta + en inredningsbar vind om 80kvm golvyta. Denna tomt innehar ett godkänt bygglov av husmodellen Villa Agnes och kan stå färdigt för inflytt till sommaren 2024! I priset ingår nyckelfärdigt, vattenburen golvvärme, gjuten platta på tomten inkl. alla avgifter. Möjligheten till tillval såsom solpaneler ger dig inte bara möjlighet att minska din klimatpåverkan utan även att sänka dina elkostnader. Med en egen elstolpe har du också möjlighet att ladda din elbil bekvämt och smidigt. Husmodellen Agnes erbjuder även möjlighet till inredd övervåning. Som köpare har du även möjlighet att göra ändringar på planlösningen om så önskas, kostnad för detta offereras. Här kan du alltså vara med och påverka utifrån dina egna önskningar redan från start. Är du intresserad av tomten men drömmer om en annan husmodell så kan du välja mellan flera olika lösningar från 1 plans villa till både 1,5 plans samt 2 planshus. Möjligheterna är många! Ett hus är mer än ett hem och beslutet att bygga sitt eget hus kan vara ett av de största besluten man tar i livet. Att bo i ett nybyggt hus ger sig ett bekymmerfritt och underhållsfritt boende i många år. Det finns många fördelar och du som köpare av ett nyproducerat hus behöver inte betala fastighetsavgift de första 15 åren. Om tid och kunskap finns har ni möjligheten att köpa Villa Agnes stomrest med färdig utsida, gjuten platta på mark med vattenburen golvvärme inkl alla avgifter för 2 985 000kr. Huset monteras, utsidan görs klart och det är bara för er att göra klart insidan! I Tillinge-Ör bor ni med svampskogen runt hörnet, goda bussförbindelser till både Enköping, Uppsala och Västerås. Cykelvägen gör det lätt att nå både Enköping och Hummelsta, där den omtyckta Hummelstaskolan (F-6) finns ett aktivt föreningsliv för barn och ungdomar. Fastighetsbyråns uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken med beteckning Tillinge-Ör 2:11. Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Nyckelhus om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Huset på bilderna är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggbolaget. Nyckelhus AB [email protected] 010-495 27 60 www.nyckelhus.se Varmt välkommen att lämna din intresseanmälan!

 • Premium
Torggatan 51 B, Centrum, Enköpings kommun
 • Sön 17 mar kl 12:30

Torggatan 51 B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 450 000 kr
93 m²
3 rum
vån 4/7
6 796 kr/mån
26 344 kr/m²

Varmt välkomna till Torggatan 51B och populära Beckasinen! Nu finns det tillfälle att förvärva en hemtrevlig trea i Beckasinen. På femte våningen med hiss finner vi denna lägenhet på 93 kvm. Lägenheten fördelas på hall, badrum, två sovrum, Härjedals kök som nyligen renoverades samt ett stort vardagsrum med burspråk som ger ett trevligt ljusinsläpp. Vi har även en inglasad balkong som nås från vardagsrummet. Lägenheten är hemtrevlig och genomgående välskött. Detta 55+ boende ger verkligen lite att sakna och passar perfekt för er som vill ha ett hem att trivas i länge! I föreningen finns god gemenskap, restaurang, samlingslokaler, relaxavdelning med pool mm. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tallbacksvägen 20, Fanna, Enköpings kommun

Tallbacksvägen 20

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
2 114 kr/mån
23 966 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 1:a som ligger i ett lugnt område med närhet till natur och golfbana alldeles runt hörnet och med cykel och gångavstånd från centrala Enköping. När du kliver in i bostaden finns det plats för avhängning av ytterkläder och vidare till höger så har du ett praktiskt kök med arbetsbänk och förvaring samt ett trevligt fönster med ljusinsläpp. Från köket längst väggen mot hallen har du en stor garderob med skjutdörrar till klädförvaring m.m. Vidare in finner du ett generöst tilltaget rum som rymmer säng, soffa och matplats för den som önskar med fönster och fransk balkong mot grönska samt en praktisk klädkammare. Perfekt som övernattningslägenhet eller för dig som vill köpa din första lägenhet! Brf Enköpingshus 7 är en välskött förening med god ekonomi och låg belåning! Anmäl ditt intresse för mer information och kommande visningar. Välkommen!

Källgatan 19, Centrum, Enköpings kommun

Källgatan 19

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
1 100 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/2
2 148 kr/mån
29 730 kr/m²

I det vackra rosa huset på Källgatan 19 ges äntligen tillfället att förvärva denna pärla! Här hittar du möjligen Enköpings charmigaste 1:a! Lägenheten välkomnar dig med generöst tilltagna rum och takhöjd som ger gott om plats för att skapa ett mysigt hem. Ljuset flödar in från stora fönster i burspråk, vilket skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. På 37 kvadratmeter ryms en inbjudande ljus hall med nytt trägolv, ett härligt vardagsrum med ståtlig kakelugn och ett stort renoverat kök med plats för matgrupp samt gott om förvaringsutrymmen. Här bor man tryggt på en privat innegård med fina uteplatser att tillgå. Föreningen är uppdelad i två vackra hus med en gemensam tvättstuga, parkeringsmöjligheter och garage. Det är lätt att älska att bo i denna centrala del av Enköping, med gångavstånd till allt staden har att erbjuda. Här har du nära till kommunikation, caféer, restauranger, butiker, gym, motionsspår och gröna parker vilket förenklar vardagen även för dig utan bil! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och kommande visningar. Varmt välkommen!

Skonarvägen 5C, Bredsand, Enköpings kommun

Skonarvägen 5C

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 650 000 kr
118 m²
5 rum
9 290 kr/mån
22 458 kr/m²

NYTT PRIS! Varmt välkomna till hemtrevliga Skonarvägen 5C. Ett bostadsrättsradhus om 118 kvm fördelat på två plan med stor hörntomt! När man kliver in i bostaden möts man av en rymlig hall med plats för hela familjens skor & ytterkläder, intill finns ett stort helkaklat badrum och en praktiskt tvättstuga. Till vänster har man ett ljust kök med gott om förvaring och arbetsyta för bak & matlagning, här får man även plats med ett större matbord intill fönstret. Från köket och hallen når man vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Med hörntomt har man som fördel en stor trädgård med en fin gräsmatta. Perfekt för att bollsporter och kubbspel! En våning upp har man en rymlig hall, fyra gedigna sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Hela övervåningen strålar i ljus från sovrumsfönsterna. På framsidan av bostaden har man plats för ett flertal bilar på den asfalterade uppfarten, samt delvis under tak. På baksidan har man även ett praktisk förråd. Här i Bredsand bor du i ett nybyggt villa- och bostadsrättsområde med naturen runt hörnet, badplats ett stenkast bort samt med gångavstånd till förskola, lekplatser och mindre livsmedelsbutik. Ett barnvänligt område med härliga gång- och cykelvägar hela vägen in till stan. Varmt välkommen till detta parhus! Anmäla ditt intresse för mer information och visning.

Eriksgatan 19b, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 19b

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
945 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/7
2 740 kr/mån
31 500 kr/m²

Välkommen till en perfekt första lägenhet eller övernattningslägenhet för dig som veckopendlar! Denna lägenhet är om 1 rum & kök på 30 kvm med stor balkong om ca 7 kvm. Balkongen erbjuder en trevlig utsikt över takåsarna. På Eriksgatan 19b bor du smidigt och bekvämt med matbutiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och gymnasiet ett stenkast bort. Enbart med några minuters promenad är du på grönområden så som Gröngarnsåsen och Kyrkåsen. Renoveringar behöver du inte tänka på då bostadshuset är byggt 2018. Till lägenheten tillhör ett förråd. I föreningen finns det även en modern tvättstuga, parkeringar och garage, separat kö. Välkommen att anmäl ditt intresse så får du information. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 20