Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ebba Bratt

Ebba Bratt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådmansgatan 8a, Centrum, Enköpings kommun
 • Kommande
Rådmansgatan 8a, Centrum, Enköpings kommun, bild 2
Rådmansgatan 8a, Centrum, Enköpings kommun, bild 3

Rådmansgatan 8a

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
2 450 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/4
4 473 kr/mån
26 630 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4a mitt i hjärtat av Enköping, belägen i den omtyckta Brf 113 Bryggaren. Här finner du ett hem att trivas i. Lägenheten ligger två trappor upp och erbjuder en välkomnande hall, kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, en trevlig gäst wc, samt tre bra sovrum! Denna pärla i en förening med låg belåningsgrad har verkligen allt man kan önska sig. Med sin centrala placering mitt på stan har du gångavstånd till allt - shopping, restauranger, gym, skolor och kommunikationer ligger alla inom bekvämt räckhåll. Samt mysiga promenadstråk längst Enköpingsån. Till denna bostad hör även möjligheten att njuta av en gemensam innergård. I föreningen finns även ett varmgarage. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och visning!

 • Premium
 • Balkong
Litslena Sneby 41, Litslena, Enköpings kommun
 • Kommande

Litslena Sneby 41

Villa
Litslena, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
Pris saknas
169 + 59 m²
6 rum
6 535 m² tomt

Välkommen till Litslena Sneby! Det här huset är uppbyggt 2001 med tydliga detaljer som skapar charmig herrgårdskänsla. Säteritak, symetriska fönster, takhöjd på 2,70 meter och dekorativa höga fönstren ger en ljus och vacker innemiljöen. Från pardörren i entrén nås hallen med klädförvaring och en toalett med dusch. Två sovrum och ett sovrum/arbetsrum finns i ungdomsdelen av huset. I föräldradelen ligger ett stort mastersovrum med klädkammare. Mitt i huset finns sällskapsutrymmena med det luftiga vardagsrummet inklusive matsalsdel. Här finns även en nyinstallerad kamin som tillför extra mysfsktor och bra komplement till den vattenburna golvvärmen i huset. Från vardagsrummet leder en pardörr till trädgården, här finns en härlig uteplats gjuten i betong där det även är förberett för ett uterum! Husets klädvårdsrum nås från köket och via groventrén från trädgården. Denna fastighet har plats för hela familjen, uppfart med plats för flertal bilar, uppvärmt dubbelgarage allt uppfört på en stor trädgårdstomt med generösa gräsytor. Med en kort promenad till busshållplats som tar dig till Enköping och Uppsala. Knappa 10 minuter bilfärd in till centrum i Enköping och på cirka 40 minuter nås både Uppsala och Stockholm. Ett perfekt boende för dig som söker ett hus på landet men ändå nära stan! Huset är besiktat med en dolda fel försäkring, protokoll finns att ta del av. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Eriksgatan 19b, Centrum, Enköpings kommun
 • Kommande

Eriksgatan 19b

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
945 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/7
2 740 kr/mån
31 500 kr/m²

Välkommen till en perfekt första lägenhet eller övernattningslägenhet för dig som veckopendlar! Denna lägenhet är om 1 rum & kök på 30 kvm med stor balkong om ca 7 kvm. Balkongen erbjuder en trevlig utsikt över takåsarna. På Eriksgatan 19b bor du smidigt och bekvämt med matbutiker, restauranger, gym, idrottsanläggningar och gymnasiet ett stenkast bort. Enbart med några minuters promenad är du på grönområden så som Gröngarnsåsen och Kyrkåsen. Renoveringar behöver du inte tänka på då bostadshuset är byggt 2018. Till lägenheten tillhör ett förråd. I föreningen finns det även en modern tvättstuga, parkeringar och garage, separat kö. Välkommen att anmäl ditt intresse så får du information. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Glasbruksvägen 41, Bryggholmen, Enköpings kommun
 • Kommande

Glasbruksvägen 41

Fritidshus
Bryggholmen, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
Pris saknas
45 + 10 m²
2 rum
1 190 m² tomt

Välkommen till Glasbruksvägen 41, här kan du koppla av från det stressiga stadslivet, oavsett om det är tidig vår, sommar eller höst. På ett sånt här ställe ska du känna lugnet och kunna samla tankarna men också kanske väcka din kreativitet? Är det nu det är dags att starta den där traditionen med ett morgondopp varje morgon? Från denna fastighet ser du vattnet mellan träden och med en kort promenad har du tårna i vattnet. Den där känslan av att lägga till båten vid bryggan och lassa på sin packning på kärran och sedan endast behöva gå ca 80m innan man står inne på fastigheten är vardagslyx. Att kunna bjuda över nära och kära för en helg på ön och själv kunna hämta dom med sin båten eller varför inte ta glatt emot dom vinkandes på bryggan dit färjan går mellan juni-september. Det röda huset med vita knutar är fantastiskt charmigt med den lilla verandan på framsidan där man gärna tar morgon koppen med kaffe. På tomten finns det många möjligheter att skapa precis det som du drömt om, ordna extra gästbäddar, ett uterum för att förlänga säsongen, altan, odlingar? Bestäm du! Den här fastigheten är en kommande försäljning. Anmäl ditt intresse och ställ frågor så får du även uppdateringar kring kommande visningar. Hoppas vi hörs, och sedan ses ute på Bryggholmen!

Galeonsvägen 26A, Bredsand, Enköpings kommun
 • Kommande

Galeonsvägen 26A

Radhus
Bredsand, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
Pris saknas
146 m²
6 rum
5 073 kr/mån

PÅ GÅNG. Här på Galeonsvägen 26A finner ni ett modernt boende med gångavstånd till badstranden. Bo som i villa fastän det är en bostadsrätt i detta stora parhus i två plan byggt 2021 om hela 146 kvadratmeter fördelat 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Förutom ett boende med hög standard erbjuds här även egen parkering med plats för två bilar , stor terrass, rymlig inhägnad altan på husets baksida med, utomhusförråd och du disponerar över tomten på fram- och baksida! Här i Bredsand bor du i ett nybyggt villa- och bostadsrättsområde med naturen runt hörnet, badplats ett stenkast bort samt med närhet till förskola, lekplatser och mindre livsmedelsbutik. Ett barnvänligt område med härliga gång- och cykelvägar. Brf Hamnkaptenen är en stabil förening. Föreningens lån är bundna till slutet på oktober 2024. Läs mer i den ekonomiskaplanen under fliken dokument. Denna bostad ligger som på gång, anmäl ditt intresse för att få status kring försäljningsplanen och framtida visningar. Hoppas vi hörs!

Fittja 5, Fittja Örsundsbro, Enköpings kommun
 • Kommande

Fittja 5

Villa
Fittja Örsundsbro, Enköpings kommun
Fastighetsbyrån Enköping
Pris saknas
200 + 27 m²
5 rum
3 636 m² tomt

Drömmer du om ett stort charmigt hus? Inbäddat i naturskönt landskap och med en underbar liten badplats på promenadavstånd ligger den här före detta lanthandeln. Här finns en stor trädgård med flera fruktträd och en oerhörd potential. Huset är delvis renoverat och här har man verkligen tagit tillvara på den charmen som huset redan har och förstärkt den ytterligare. Dyra saker på huset såsom tak, dränering, uppvärmning och badrum är gjorda. Även fönsterrenovering är påbörjad. På fastigheten finns också en stor förrådsbyggnad i två plan med garage och förrådsutrymmen. Byggnaden är i renoveringsbehov. Skolbuss till Örsundsbro stannar precis utanför huset.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar alla 6