Lyssfallsvägen 17

Enviken, Falu kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Biarea
169 m²
Tomtarea
972 m²
Byggår
1968

Prissänkt!
Här möts ni av ett stort hus, perfekt för barnfamiljen och prisvärt, ett hus på 112 kvm i boarea samt 169 kvm i biarea, byggt på 60 talet. På entréplan finner vi 4 sovrum, kök, vardagsrum med utgång till altan, samt badrum. Köket är rejält för den stora familjen. I källare finner vi gillestuga, hobbyrum, badrum (behöver renovering), pannrum, tvättrum samt stora förrådsutrymmen och integrerat garage. Trevlig tomt med buskar och träd. Altan har bra solläge på baksidan och vy över åkrar. Kommunalt vatten och avlopp och huset har ett vattenburet värmesystem via pellets.

I Enviken finns det mesta man behöver. Matbutik, mack, kiosk, skola, förskola samt många kulturella sevärdheter. Enviken har en egen själ som symboliseras av en återblick till 50 talet och den tiden som andades framtidstro och tillförsikt. Här bor ni på landet men ändå med närhet in till centrum i Falun, på ca 20-25 minuter är ni inne i Falun med bil.

Huset är besiktigat 2021 och energi-deklarerat, se under dokument i annonseringen.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse inför visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Therese Sätterlund, Husfoto
SkandiaMäklarna Falun

Kontakta mäklaren

Robin Örnklint

SkandiaMäklarna Falun
Mäklare Robin Örnklint, SkandiaMäklarna Falun
0736259243

Visningstider

  • 17
    dec
    Sön 17 dec kl. 10:30–11:15
    Föranmälan krävs, minst 24 timmar innan visning. Ni bokar själva via hemsidan eller till ansvarig mäklare. Vänligen meddela/avboka om ni får förhinder och ej kommer på visningen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.