SkandiaMäklarna Falun

SkandiaMäklarna Falun

Mäklare

Nyhyttan 5, Falun, Falu kommun

Nyhyttan 5

Villa
Falun, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun

1 650 000 kr

139 m²

5 rum

1 457 m² tomt

Välkommen till denna fina 1 1/2-plans villa i Nyhyttan, Falun. Villan består av tre sovrum, kök, vardagsrum, allrum, två badrum, tvättrum och stor altan i öst-läge. Köket har all utrusning och plats för matsalsbord. Vardagsrummet är rymligt med bra ljusinsläpp med stora fönster och öst-läge, plats för vardagsrumsmöbler. På nedre plan finner du en hall med en garderob, två sovrum, badrum, tvättrum, kök och vardagsrum med anslutning till en stor fin altan där man kan avnjuta frukost, lunch eller middag. På övre plan finns det ett sovrum, badrum och ett allrum med stora fönster i östläge. Garage med carport. Trädgård med fin gräsmatta. Här bor du i ett lugnt område på landet med närhet till natur. Med 10 minuters bilfärd når du Stabergs trädgårds café och restaurang samt hamn. I Lunån som ligger ca 10 min österut finns ett gårdscafé där man kan fika. Faluns stadskärna finner du med ca 20 minuters bilväg från bostaden.

Norra Strandvägen 7, Boda, Falu kommun

Norra Strandvägen 7

Villa
Boda, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun

1 450 000 kr

110 m²

5 rum

2 320 m² tomt

Välkommen till Norra Strandvägen 7 i Boda, Svärdsjö. Fastigheten som är en 1,5 plansvilla med källarplan har en stor sjötomt vid sjön Liljan. Denna fastighet har varit en före detta pastorsbostad i Svärdsjö Missionsförsamling och ska nu säljas till förmån för rätt köpare. Här finns potential att skapa något extra efter eget önskemål. Fastigheten består av 5 rum och kök fördelat på två plan samt källare. På entréplan finner vi en hall med avhängnings-möjligheter, en WC samt ett fint kök med plats för matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för större soffa, angränsande matrum med plats för ett matsalsbord. Matsalsrummet kan göras om till sovrum om så önskas. Fönster och utsikt mot baksidan och sjön Liljan. På övre plan finns tre sovrum samt ett badrum med badkar. Hallen är tilltagen och kan användas som kontor om man vill. Här finns även en balkong som vetter mot Boda Missionskyrka. På källarplan finns ett sommarkök med vedspis, förråd med groventré samt en jordkällare en halvtrappa ner. Fastigheten har ett dubbelgarage med förråd. Nere vid sjön Liljan finns en slogbod samt brygga. Mitt emot fastigheten och på andra sidan av sjön ligger den populära och härliga badplatsen Räveln. Sommartid ligger det en lång gångbrygga i från Bodas gemensamma bastu ett par 100 meter från huset över vattnet till Räveln. Liljan är en fin sjö som kopplar ihop Boda, Hillersboda, Liljasnäs och Bengtsheden. Fastigheten är i behov av lite kärlek. Se besiktningsdokument för mer information om fastigheten. Det åligger köparen att snarast dock senast inom ett år från tillträdet skapa en egen värmekälla till fastigheten. Tillträde 1 Mars eller enligt ök. Varmt välkommen med anmälan till visning.

Sockenvägen 4B, Insjön, Leksands kommun

Sockenvägen 4B

Övrigt
Insjön, Leksands kommun
SkandiaMäklarna Falun

3 500 000 kr

4 722 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna hyresfastighet i centrala Insjön. Fastigheten innehåller 5 st lägenheter fördelat på 2-plan. I dagsläget är den totala hyresintäkten ca 449 400 kr/år plus 7200kr i parkeringsintäkter. Totala driftkostnader är ca 114 873 kr/år plus 4233 kr/år i fastighetsskatt. DRIFTNETTO PER ÅR ÄR CA: 337 494 kr/år. Fastighetens markareal uppgår till 4722 kvm vars obebyggda delar utgörs av grusad parkering samt gräsytor. Omgivningen utgörs av villabebyggelse, några butiker, lägenheter och lokaler m.m. Fastigheten är bebyggd med en hyresfastighet från 1910 med bostäder uppfört i 2 våningar, samt källare med tvättstuga och förråd. Hyresfastigheten har även en stor vind med möjlighet att renovera för att få mer boyta. Uppvärmning av hyresfastigheten är bergvärme, oljepanna och direktverkande el (2 st elradiatorer) Hyresfastigheten innehar idag 5 lägenheter. Total uthyrningsbar area är ca 430kvm. Samtliga lägenheter har normal standard. Hyresavtal med samtliga hyresgäster finns. Hyror är förhandlade för år 2023. På entré/första plan finns det 3 lägenheter och på andra plan 2 lägenheter. Lägenhet 1 på 3 rok om 120 kvm har en hyresintäkt på 8925 kr/mån, parkering 300 kr/mån. Lägenhet 2 på 5 rok om 120 kvm har en hyresintäkt på 8925 kr/mån, parkering 300 kr/mån. Lägenhet 3 på 2 rok om 80 kvm har en hyresintäkt på 7800 kr/mån. Lägenhet 4 på 3 rok om 70 kvm har en hyresintäkt på 6300 kr/mån. Lägenhet 5 på 1,5 rok om 40 kvm har en hyresintäkt på 5500 kr/mån. I alla lägenheter ingår värme, vatten och sopor. I två av lägenheterna finns det individuella elmätare. Samtliga lägenheter är i dagsläget uthyrda. Enligt ägare har det alltid varit hög efterfrågan av hyreslägenheter i området. Bilderna på lägenheten symboliserar standard och skick på samtliga lägenheter. Fastigheten är belägen på ett lugnt område med närhet till all nödvändig samhällsservice. På Sockenvägen bor man med direkt närhet till skolo och matbutiker. Varmt välkommen med anmälan till visning!

Lyssfallsvägen 17, Enviken, Falu kommun

Lyssfallsvägen 17

Villa
Enviken, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun

1 695 000 kr

112 m²

5 rum

972 m² tomt

Välkommen till Lyssfallsvägen 17! Här möts ni av ett rymligt hus på 112 kvm i Boarea samt 169 kvm i Biarea från sena 60-talet. På entréplan finner vi 4 sovrum, kök, vardagsrum med utgång till altan, samt badrum. Köket är rejält för den stora familjen. I källare finner vi gillestuga, hobbyrum, badrum (behöver renovering), pannrum, tvättrum samt stora förrådsutrymmen och integrerat garage. Trevlig tomt med buskar och träd. Altan har bra solläge på baksidan och vy över åkrar. Kommunalt vatten och avlopp och huset har ett vattenburet värmesystem via pellets. I Enviken finns det mesta man behöver. Matbutik, mack, kiosk, skola, förskola samt många kulturella sevärdheter. Enviken har en egen själ som symboliseras av en återblick till 50 talet och den tiden som andades framtidstro och tillförsikt. Här bor ni på landet men ändå med närhet in till centrum i Falun, på ca 20-25 minuter är ni inne i Falun med bil. Huset är besiktigat 2021 och energi-deklarerat, se under dokument i annonseringen. Varmt välkomna att anmäla ert intresse inför visning!

Ekpersvägen 3E, Stenslund, Falu kommun

Ekpersvägen 3E

Radhus
Stenslund, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun

3 700 000 kr

107 m²

5 rum

297 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! Luftigt och stilrent parhus i genomgående fint skick. Ett ljust boende i två plan med fräscha ytskikt, bra planlösning och behagliga färgval. Boendet erbjuder bra sällskapsytor med öppen planlösning på entréplan med plats för både matgrupp och soffor. Vidare har huset tre sovrum i bra storlek varav det fjärde rummet kan användas som klädkammare/kontor eller barnkammare. Bostaden har två badrum, smakfulla med kakel och klinker. Fantastiskt ljusinsläpp med dubbeldörrar i glas som vetter ut mot en stor och luftig trätrall. En otroligt fin bakgård sommartid såsom vinter då hela uteplatsen är belyst med både fasadbelysning och dioder i trallens golv. Uteplatsen erbjuder både en takad del och en öppen. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats, lek och umgänge. Att Stenslund är ett populärt område är inte svårt att förstå. Här finns det mesta inom räckhåll. Inom 2,5km når du stan och dess utbud. Toppenläge med närhet till flera förskolor, skola, upplysta motionsspår, populärt bad och trevlig matbutik med stort utbud. Bästa tänkbara läget för barnfamiljer med skridskobana, belyst pulkabacke och fotbollsplan. Här erbjuds ett boende som passar många. Låg driftkostnad, bra och lättskött tomt med möjligheter till odling för den som så önskar. Fiber finns även indraget sedan 2021. Här finns en stenad uteplats på framsida, uteplats vid entré samt stora ytor på baksida. Perfekta möjligheten för dig som vill ha ett lättskött, bra beläget hus, Här är det lätt att trivas. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Uteplats
Vikvägen 2, Insjön, Leksands kommun
  • Tor 9 feb kl 10:30

Vikvägen 2

Övrigt
Insjön, Leksands kommun
SkandiaMäklarna Falun

1 950 000 kr

2 505 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna hyresfastighet i centrala Insjön. Fastigheten innehåller 3 st lägenheter fördelat på 2-plan. I dags läget är den totala hyresintäkten är cirka 207 804 kr/år. Totala kostnader är 93 791 kr/år. Total vinst per år är ca 114 013 kr/år. Fastighetens markareal uppgår till 2505kvm vars obebyggda delar utgörs av grusad parkering samt gräsytor. Omgivningen utgörs av villabebyggelse, några butiker, lägenheter och lokaler m.m. Fastigheten är bebyggd med en hyresfastighet från 1946 med bostäder uppfört i 2 våningar samt källare. Byggnaden innehar idag 3 lägenheter. Total uthyrningsbar area är ca 300kvm. Lägenheterna har normal standard. På entré- och första plan ligger två lägenhet på 5 rum och kök om 125 kvm med öppen spis och balkong. På andra plan/vindsvåningen ligger en lägenhet på 2 rum och kök om 65 kvm med öppen spis och balkong. I hyran ingår både värme och vatten. På källarplan finns förråd och tvättstuga. Hyrorna i fastigheten är förhandlade under början av år 2022. För lägenhet på två rum och kök är hyresnivån fastställd och höjs enbart med index varje år. De andra lägenheterna är förhandlade med hyresgästföreningen där en överenskommelse träffats och innebär att hyran idag kommer att höjas med 500 kronor var i 6 månad tills en hyra om 900kr/kvm är uppnådd, vilket blir i oktober år 2025. Detta gör att hyresintäkterna under år 2025 kommer att öka till ca 290,000 kr/år. Fastigheten är belägen på ett lugnt område med närhet till all nödvändig samhällsservice. På Vikvägen bor man med direkt närhet till skolor, matbutik och ett bekvämt avstånd till stationen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Brunnsvägen 10, HARALDSBO, Falu kommun

Brunnsvägen 10

Villa
HARALDSBO, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun

3 995 000 kr

73 m²

4 rum

931 m² tomt

NYREONVERAT HUS MED MÖJLIGHETER TILL ATT BYGGA UT, FÖR FAMILJEN SOM VILL HA STÖRRE HUS! NYTT PRIS! Nuvarande ägare har plockat fram ritning och kostnadskalkyl på hur man till exempel kan bygga ut huset för att få större vardagsrum och extra sovrum. Se ritningar och kalkyl i annonsen. Annars är detta hus totalrenoverat till nyskick och redo att flytta in i för er som inte behöver ännu större hus! Huset ligger på en fantastisk tomt med milsvid utsikt, i ett attraktivt och lugnt område i Haraldsbo, Falun. Det är en uppvuxen tomt med äppelträd, körsbärsträd och en stor gräsmatta, perfekt för till exempel barnspring. Med en kortare cykeltur så är ni inne i centrum. Ni har här direkt närhet till Runn, skolor, matbutiker och alla bekvämligheter i Falun. För den som är aktiv så finns ett löpspår som börjar på andra sidan gatan. Det finns bra med parkeringsplats på tomten och uttag för värmare. Huset består av två våningar och samtliga rum är totalrenoverade under 2022. Samtliga rum har fått nya ytskikt, golv, väggar och tak. Samtliga rum har nyinstallerad el, vattenledningar och avlopp. All utrustning i huset är ny. Det nyrenoverade köket är rejält och har en öppen planlösning mot vardagsrummet och en tänkt matplats i anslutning till köket. Från vardagsrummet finns en utgång till altan och den fantastiska trädgården. Det finns två sovrum och och ett totalrenoverat badrum med dusch i entréplan. Samtliga blandare och duschar i huset är från FM Mattsson, alla maskiner är av märket Bosch. I källarplan är det också helt nyrenoverat. Alla rum har klinkers på golven. Där finns det ett nytt och stort badrum, det finns två rum som kan användas som sovrum, varav det gamla garaget, med egen ingång, nu är inrett som ett stort och fräsch rum. Det finns en rymlig hall och en helt ny och fräsch tvättstuga. I källaren finns även en ny luftvärmepump för extra uppvärmning alternativt kyla under sommartid. Huset värms upp via ett vattenburet system med bergvärmepump, installerad för cirka 5 år sedan. Uppvärmning med bergvärmepump samt luftvärmepump ger riktigt låga driftkostnader. Det finns fiber/internet indraget i huset. Yttertaket är bytt för cirka 10 år sedan, ny papp, läkt, pannor och plåtbeslagningar. Huset är omdränerat för cirka 12 år sedan, utfört med isodrän. Samtliga fönster på övre plan är nya. Det bästa med huset, Bra läge! Allt i nyskick, det är klart att bara flytta in. 3-4 sovrum. Svalt och skönt att kunna sova i källardelen, speciellt under varma sommarmånader. 2 helt nya och toppfräscha badrum med kakel och klinkers samt golvvärme. Bergvärme ger låga driftkostnader. Nya fräscha ytskikt i hela bostaden. Nytt kök, ny tvättavdelning i källarplan. Vardagsrum med eldningsmöjligheter via kamininsats. Mycket billigt i drift, perfekt nu när elpriser just nu är lite höga. Besiktning är genomförd. Välkommen att anmäla ert intresse redan nu för att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vasaloppsvägen 792, Oxberg, Mora kommun

Vasaloppsvägen 792

Villa
Oxberg, Mora kommun
SkandiaMäklarna Falun

1 200 000 kr

81 m²

4 rum

4 845 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en fin gård i vacker omgivning! Varmt välkomna till en fastighet med en välskött villa om 1½-plan med källare, utrustad gäststuga och lada i suterräng med garage, förrådsutrymmen och hästbox. Perfekt möjlighet för den hästintresserade, egenföretagaren eller för den som vill bo billigt genom intäkter vid uthyrning av gäststugan. Närhet till Vasaloppsleden, skidbackar, badplats vid Oxbergssjön och fiskevatten. I området finns service och kommunikationer Anmäl ert intresse redan idag!

  • Plus
Rostberg 11, Rostberg, Falu kommun

Rostberg 11

Tomt
Rostberg, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun

350 000 kr

4 467 m² tomt

I Rostberg finner ni här en stor tomt vid kanten av skogsbrynet och granne till några villor. På tomtyta om hela 4467 kvm bygger ni nytt hus och bor i naturnära läge. Rostberg är en klassisk dalaby som omgärdas av ca 50 tals hus med åkrar, ängar, skog och rik natur. Till centrala Falun tar det ca 10 min med bil. Här bygger ni valfritt hus från valfri husleverantör. Positivt förhandsbesked finns (se bilaga) Vi har goda referenser samt kontakter till husleverantörer som Svenska Familjehus, Götenehus, Willa Nordic, Älvsbyhus, Fiskarhedenvillan mfl. Att bygga nytt hus är en mycket god investeringen, småhusmarknaden har varit exceptionell god under flera år i Falu kommun. Närheten till naturen har allt mer blivit en viktig fråga för många. Här skapar ni ert drömboende i ett lantligt område med närhet till naturen. En enskild anläggning för V/A avses att ordnas av köpare. Vatten borras på tomten och avlopp skapar man med entreprenörer. Kostnad ca 220 000 kr. Fiberanslutning till Rostberg (pågår) under 2022. Se Falu kommuns hemsida för mer information om anslutningskostnader, bygglov mm samt nyttig information att bygga hus, under fliken bygga och bo på www.falun.se Välkomna att besöka tomten när det passar och kontakta oss för privatvisning samt mer information.

Visar alla 9