SkandiaMäklarna Falun

SkandiaMäklarna Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tegelvägen 10A, Britsarvet, Falu kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tegelvägen 10A, Britsarvet, Falu kommun, bild 2
Tegelvägen 10A, Britsarvet, Falu kommun, bild 3

Tegelvägen 10A

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
975 000 kr
36,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 651 kr/mån
26 712 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt är belägen på Tegelvägen 10A i Britsarvet i Falun och är perfekt för en student, eller den som söker ett första boende med en billig månadsavgift på endast 2651 kronor per månad. Något som verkligen utmärker den här bostaden är det rika ljusinsläppet. Lägenheten har fina ljusa väggar och golv. Vid ingången välkomnas du av en ljus och inbjudande hall med avhängnings-möjlighet. Fint kök med vitt kakel, utrustat med kyl, frys, diskmaskin, fläkt och spis. Här finns även plats för ett matbord. Köket har gott om förvaring via både över/underskåp- och lådor. Kaklat badrum utrustat med dusch, handfat och tvättmaskin. Rymligt allrum med gott om plats för önskat möblemang som soffgrupp mm. Mysigt sovrum med fyra garderober och plats för dubbelsäng. I Britsarvet bor du i ett lugnt område med närhet till bland annat skola, matbutik, vårdcentral och bra kommunikationer. Kålgården med elljusspår, ute-gym och badplats ligger inom gångavstånd. Både centrala Falun och Lugnets friluftsområde finns en cykeltur bort. Söker du efter en fin etta där det bara är att flytta in och njuta av ett av Faluns bästa lägen då är detta något för dig. Föreningen erbjuder varm och kall-garageplatser, carport-platser samt p-platser. Separat kö. Det finns grillplats och lekplats på gården och mindre grönytor att vistas på. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Verkstadsvägen 6B, Falun-Hälsinggården, Falu kommun

Verkstadsvägen 6B

Lägenhet
Falun-Hälsinggården, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
998 000 kr
35,8 m²
1 rum
vån 3/3
2 686 kr/mån
27 877 kr/m²

Välkommen till Verkstadsvägen 6B och denna fina renoverade lägenhet i Hälsinggården, Falun! Belägen i en härlig och grönskande omgivning har du nära till både stadens puls och naturens lugn. Lägenheten erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med moderna ytskikt och kök, är detta ett idealiskt hem för både förstagångsköpare och de som söker en övernattningslägenhet. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med tre garderober och gott om avhängning/förvarings-möjligheter. Vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och övrigt möblemang samt mysig sovalkov med plats för en dubbelsäng. Det fina renoverade köket med plats för matbord, bjuder in till trevliga måltider. En höjdpunkerna är den inglasade balkongen som erbjuder en härlig utsikt. Badrummet är funktionellt med dusch, kommod och badrumsspegel. Som medlem i Brf Tallhöjden har du tillgång till bland annat övernattningslägenhet, bastu med relaxavdelning samt tvättstuga. Bostaden är belägen i ett expansivt område i en välskött förening. Brf Tallhöjden har en förmånlig månadsavgift på 2686 kr i månaden där värme, vatten, kabel-TV och hushållsel ingår. För den som gillar naturen ligger sjön Runn alldeles i närheten. Här ges möjlighet till långa promenader, bad och båtliv på sommaren, långfärdsskridskor på vintern eller diverse andra utomhusaktiviteter. Här bor ni med livskvalitet nära naturen och goda kommunikationsmöjligheter där man tar sig in till Falu centrum på ca 5 min. Missa inte chansen att bo i detta fina hem. Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning till ansvarig fastighetsmäklare Talin Heurlin.

Lindesnäs 145, Lindesnäs, Vansbro kommun
  • Budgivning pågår

Lindesnäs 145

Övrigt
Lindesnäs, Vansbro kommun
SkandiaMäklarna Falun
150 000 kr
1 400 m² tomt

En vacker timmerstomme färdig 1875 som under snart 150 år har huserat för Svenska Missionskyrkan för kristna samanställningar. En gedigen skara av hängivna har gått ur tiden. Ett stycke svensk samhällshistoria passerar revy. En fantastisk lokal i en stor öppen yta, med estrad, predikstol, kyrkbänkar, vackra 60 tals glober, vackra golv och tak. Detta är en stor möjlighet för er som vill göra något annorlunda av ett boende. 2008 byttes tegeltaket, läkten samt att fastigheten löpande har underhållits på bästa sätt. Fastigheten har inget vatten eller avlopp, men är försett med el och element. En kamin samt vedspis finns, som ger mycket god värme. På tomten finns ett förråd med gott om ved samt ett utedass. Köket är av enklare sommarköks standard. Fastigheten säljs med alla inventarier. Fastigheten säljs med friskrivningsklasul. Vid frågor om fastigheten kontakta Hans Östfjord 070-389 89 50. Välkomna på visning!

Lumshedsvägen 3, Borgärdet, Falu kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Lumshedsvägen 3

Villa
Borgärdet, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 300 000 kr
93 + 56 m²
4 rum
1 174 m² tomt

Prissänkt till 1 300 000kr. Välkomna till denna villa med stor potential. Här kan ni sätta er egen prägel på ett hus som i princip ligger mitt i Svärdsjö. Inom promenadavstånd ligger allt man behöver med butiker, skola och omsorg. Villan ligger på en lummig trädgård med direkt tillgänglighet. Entrén välkomnar med stor farstu med ytterdörr in till hallen. Ett riktigt bonnakök med plats för ett större matbord. Helkaklat badrum med dusch. Vardagsrum med kamininsats samt ett sovrum eller allrum. Trappa upp till övervåningen som har två större sovrum i två väderstreck, en toalett samt tre större kattvindar som mycket väl kan göras till mindre sovrum. Gedigen trapp ner till källaren med generösa utrymmen bestående av stort förråd eller snickarbod, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt tvättho. Här finner ni även in inbyggd bastu med plats för minst 4 personer. Tvättrummet har en vedspis monterad då det troligen har varit ett gammalkök här. Klassik matkällare för matvaror. Huset är behov av lite kärlek men har de egenskaper som man behöver för att skapa ett riktigt fint boende. Fastigheten har varit uthyrd under en längre period och är för tillfället tom, varav tillträde kan ske omgående. Kontakta oss för visning redan idag.

  • Plus
Unik nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter intill Svärdsjön., null, Falu kommun
  • 3 lediga bostäder

Unik nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter intill Svärdsjön.

Tomt
Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
fr. 2 489 000 kr
1 228 m² tomt

Sällsynt projekt. Nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter med hus i sjöläge intill Svärdsjön. Svärdsjön är en av Dalarnas vackraste sjöar med sin fina sandås mitt sjön där den långa "Sandhan" slingrar sig ut vid Höganäsbadet. Här finner ni ett rikt friluftsliv i form av både vatten och natur. Servitut för ägaren till fastigheterna Svärdsjö-Hökviken 1:36, 1:37 & 1:38 som äger rätt att för all framtid använda ett 10*15 meter brett område för bad- och brygga/båtplats på fastigheten Svärdsjö-Hökviken 1:7 Här bygger ni ett fritidshus eller åretrunt boende intill Svärdsjön. Husleverantör är Husverket som även äger dessa tomter. Se på www.husverket.se Förhandsbesked för byggnation av hus på. Gemensamt vatten och avlopp är godkänt av Falu kommun och ska anläggas på en plats norr om 1:37. Vägen som sammanbinder tomterna ska grusas och förstärkas. V/A samt vägen ska göras i samråd med alla fastighetsägare och är kostnad som delas på fastighetsägarna. På cykelavstånd ligger vackra Linghed där vi finner Tempo en riktigt lanthandel med hög personlig service, en möbelaffär och många olika företag. Linghed intresseförening är en aktör som jobbar hårt för att bygdens ska blomstra, däribland ett projekt med en Multisport arena som ligger i planering. Linghed har förskola och skola 1-6. kolla in på www.linghed.se för mer information om Linghed. Ca 5 min till centrala Borgärdet som är centrum i Svärdsjöbygden. Borgärdet är ett levande samhälle med butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger, förskolor, skola (årskurs 1-9). Här finns en bensinstation, helt ny pendlarparkering, Omhulda -en fantastisk blomaffär, ICA med systembolagets utlämning, Cantina del-Re- med italienska delikatesser & osteria, Borgärdes café- fika och mat, Pizzeria Sorento & Plankan, Apotek, Euronics- Svärdsjö Radio och tv -service på riktigt, Svärdsjö Järn- en riktig järnaffär, Svärdsjö Guld och ur, Glastjänst, Rut och Knut -klädaffär med personligt bemötande, Hedmans taxi, Motortjänst - med kunskap om bilar, OT Motor, Kråkans skafferi, Gedigna Trollnäs Gårdshotell, samt mycket, mycket mer. Bygden har mycket att göra såväl sommar som vinter med fantastiskt natur runt om. Sommartid anordnas ett flertal kulturevenemang på Gammelgården, Arvidbacklundgården, Svärdsjö kyrka, konstrundor, auktioner och mängder av loppisar. Svärdsjön med Höganäs i norr och Borängessjön i söder är två underbara badplatser. Med bil når man den stora djupa skogen med Vintjärn i norr som har fantastiska skidspår i tidig säsong. Hillersbodabacken för slalom i öster, Sundborn med Carl Larsson Gården i söder och Toftbyn i väster. Runt om finns fantastiska fiskevatten, badsjöar med långa sandstränder som Sixsen, Storsjön och mytomspunna Lilla Hawaii, sevärda levande fäbodvallar som Nysjön och Spjärsbodarna och många, långa och korta vandringsleder. mer om Svärdsjö på www.svardsjo.se Kort och gott. Svärdsjö har allt! Välkomna att anmäla ert intresse för detta projekt och välkomna på tomtvisning 11 juni.

  • Nybyggnadsprojekt
Norra Järnvägsgatan 3E, Britsarvet, Falu kommun

Norra Järnvägsgatan 3E

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 075 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 169 kr/mån
34 677 kr/m²

FRÄSCH 1:A , MED HISS PÅ VÅNING 2 AV 4 , NYPRODUCERAD 2020. Här erbjuds en fräsch etta som byggdes via Skanska och BoKlok Ikea år 2020, i centralt läge i Falun. Perfekt som första boende, övernattningslägenhet, studentlägenhet eller för er som helt enkelt vill bo riktigt bekvämt och billigt. I månadsavgiften om 2169kr så ingår värme, vatten och internet. Lägenheten innehåller praktiskt hall och walk in closet med bra förvaringsmöjligheter. Fräscht kök modern maskinell utrustning, diskmaskin med mera. Stort badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv, i badrummet finns tvättmaskin, dusch, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, wc. Rymligt vardagsrum med plats för både säng, soffa/tv, matbord. Fransk balkong. Önskar man sitta ute med kaffet, kan man till exempel sitta i loftgången vid ytterdörren där man kommer in till lägenheten. Fiber/internet finns indraget. Här bor du med bekvämt avstånd till bland annat mataffärer, sjukhus, vårdcentral, Lugnet, högskola, resecentrum och allt vad Falu stad har att erbjuda! Föreningen innehåller 36 lägenheter fördelade över 2 huskroppar. Parkering går att hyra i direkt närhet till lägenheten, motorvärmare till alla parkeringsplatser, finns även gästparkeringar. Ingår även ett förråd på ca 1,5 kvm till lägenheten. I denna lägenhet är det bara att flytta in och trivas från dag 1! Varmt välkomna att anmäla intresse till ansvarig fastighetsmäklare.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Vikavägen 100, VIKA, Falu kommun

Vikavägen 100

Villa
VIKA, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 995 000 kr
224 + 50 m²
5 rum
1 456 m² tomt

2 FAMILJSHUS TILL PRISET AV 1! Bo billigt och köp ett 2 familjs hus, bo i ena delen själva och hyr ut andra delen och få en hyresintäkt! Eller varför inte stycka av och sälja ena delen och på så sätt ha ett billigt boende själv? Unik chans att köpa detta två familjshus/parhus i vackra Vika strax utanför Falun! Välkommen till denna imponerande villa med två separata ingångar om 5 rum och kök per bostad. Separata bostäder på ca 112 kvm per bostad då totala ytan för huset är 224 kvm. I entréplan så erbjuder båda bostäderna hall, vardagsrum, kök, matplats, wc, samt bra förvaringsmöjligheter, På övre plan så finns badrum samt 2-3 sovrum per bostad. I källarplan finns tvättrum till båda bostäderna, förråd, pannrum med mera. Se gärna planlösningar i annonsering. På fastigheten finns också ett stort varmgarage som byggdes 1999 på ca 55 kvm i golvyta. Här bor ni väldigt billigt. Hyr ut ena bostaden för ca 8000kr-12.000kr per månad och få en hyresintäkt på ca 96.000kr-144.000kr/år. Täcker driftkostnad på huset gott och väl så ni själva bor väldigt billigt och kan amortera mer på bostadslånet om så önskas. Eller ett annat alternativ, stycka av fastigheten till 2 fastigheter och sälja andra delen till en annan familj. Eller renovera och göra om till en enfamiljsbostad om så önskas. Alternativen är många! Trädgård och Utomhusutrymmen: Lättskött trädgård och utrymme för barnen att leka, spela kubb med mera. Här finns även en takad altan till båda bostäderna där ni kan njuta av soliga dagar och grillkvällar med vänner och familj. Läge och Området: Vika i Falun är känt för sin natursköna omgivning och närheten till olika fritidsaktiviteter. Ni har enkel tillgång till vackra skogspromenader, sjö och andra naturupplevelser. Samtidigt ligger centrum av Falun bara en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella sevärdheter. Ca 1,8 mil från Falun. ca 2 mil till Borlänge, 2,8 mil till Hedemora. I vika finns skola årskurs 1-6 samt förskola. Eljusspår, frisbeegolf, hinderbana, bra med träningsmöjligheter för olika intressen, fotboll/hockey mm. Närhet till badplats i Runn, café, pizzeria/närköp, kyrka med mera! Garage och parkeringsplatser på gården för flera bilar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning idag. Välkommen till ert nya hem i Vika!

Formvägen 2, Grycksbo, Falu kommun

Formvägen 2

Villa
Grycksbo, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 795 000 kr
105 + 50 m²
4 rum
1 087 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i Grycksbo strax utanför Falun, endast cirka 10 minuter med bil från centrala Falun. Detta hus har en bekväm boendeyta som erbjuder gott om plats för en familj. Den traditionella planlösningen inkluderar: Mysigt vardagsrum där ni kan njuta av avkopplande stunder framför en brasa i den vedeldade braskaminen. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus. Kök: Det traditionella köket i 50 tals stil har en rustik charm med träinredning och här finns plats för matlagning och måltider. Sovrum: Huset har i nuläget två rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymme i husets övre plan. Men för den som vill skapa fler sovrum finns möjligheter att skapa i både entréplan istället för matrummet samt om man renoverar och fräschar till nere i källaren för att kunna inreda något till sovrum. Badrum: Klassiskt och charmigt badrum i 50 tals stil med kakel/klinkers och inbyggt badkar. Trädgård och Utomhusutrymmen: Huset är omgivet av en stor trädgård med grönskande träd, blommor och grönska. Trädgården är perfekt för trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Här finns även utrymme för en trädgårdsodling och trevliga umgängesytor där ni kan njuta av varma sommardagar. Läge och Området: Grycksbo ligger i Dalarna och erbjuder närhet till naturen. Området är känt för sina skogspromenader, sjöar och möjligheter till friluftsaktiviteter. Du kan utforska vackra landskap och njuta av en lugn atmosfär. Övrig Information: Nära till matbutik, skola och bekvämligheter. Enkel tillgång till kollektivtrafik och vägförbindelser. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

Baggärdet 7, Sundborn, Falu kommun

Baggärdet 7

Villa
Sundborn, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
2 690 000 kr
127 + 34 m²
4 rum
970 m² tomt

Välkomna till Baggärdet 7 och denna fina enplansvilla om 127 m2 med garage. Här finner ni ett familjärt och fridfullt boende i lantlig miljö beläget i natursköna Karlsbyheden endast 15 minuter från Falu-centrum. Enplansvillan har en väldisponerad planlösning och består av tre sovrum, badrum med dusch och bastu, separat WC med handfat, kök med plats för matbord, vardagsrum i öppen planlösning mot allrum med braskamin, tvättstuga med sidoingång till garage. Här erbjuds ett hemtrevligt boende som löpande renoverats. Stora fönster med vackert ljusinsläpp och en braskamin som höjer trivselfaktorn. Villan står på en lagom stor trädgårdstomt i bästa solläge med härliga vyer över ängar och fält. Karlsbyheden är en mycket trivsam del av Sundborn. Här finns lantliga miljöer med härliga vyer över vackra jordbrukslandskap alldeles runt knuten. En kort promenad bort finns bland annat elljusspår, gym, hockey-och bandyplan. I Sundborn finns skola, förskola och matbutik. Områdets bästa sidor är att det alltid finns närhet till natur och öppna landskap. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via Hemnet.

Äppelbovägen 39A, Västra Vansbro E16/66, Vansbro kommun

Äppelbovägen 39A

Övrigt
Västra Vansbro E16/66, Vansbro kommun
SkandiaMäklarna Falun
6 900 000 kr
3,1 ha tomt

Här finner ni en industrifastighet i Vansbro med mycket stor potential. Direkt i anslutning till E16 med goda förbindelser har ni ytor om hela 6050 kvm fördelat på enorma lagerhallar, lager, kontor, källare, lastkaj, stora industriportar mm. Fina kontorsrum med kök, konferens mm. Fastigheten kan med fördel delas upp mellan olika företag. Idag är ca 1390 kvm uthyrt till olika företag och täcker upp den beräknade driftkostnaden beroende på priset för uppvärmning. Två tillhörande skogsskiften på andra sidan E16 ingår köpet. Den totala beräknade uthyrningsmöjligheten är på hela 2 898 000 kr/år Den totala driftkostnaden för 2022 var 796 245 kr Vilket ger ett potentiellt driftnetto på hela 2 101 755kr vid full uthyrning. Vansbro har ett strategiskt läge i Västerdalarna, en attraktiv region att besöka. Med ett brett näringsliv inom industri, handel, tjänster och tillverkning erbjuds många möjligheter till affärer. I Vansbro finns idag cirka 780 aktiva företag inom en mängd olika branscher. Näringslivet i Vansbro präglas av tillverkande industri, service och handel, inte minst e-handel. Bland företagen går tradition och förnyelse hand i hand. I Vansbro finns en stark företagstradition, en speciell Vansbroanda. Alla drar åt samma håll och vill att Vansbro ska utvecklas i samverkan. Det finns starka nätverk och företag inom många olika branscher, vilket minskar sårbarheten. Denna fastighet är en investering & en kassako för rätt ägare! Välkomna att kontakta kontaktperson för privat visning av Äppelbovägen 39A

Rostberg 11, Rostberg, Falu kommun

Rostberg 11

Tomt
Rostberg, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
350 000 kr
4 467 m² tomt

I Rostberg finner ni här en stor tomt vid kanten av skogsbrynet och granne till några villor. På tomtyta om hela 4467 kvm bygger ni nytt hus och bor i naturnära läge. Rostberg är en klassisk dalaby som omgärdas av ca 50 tals hus med åkrar, ängar, skog och rik natur. Till centrala Falun tar det ca 10 min med bil. Här bygger ni valfritt hus från valfri husleverantör. Positivt förhandsbesked finns (se bilaga) Vi har goda referenser samt kontakter till husleverantörer som Svenska Familjehus, Götenehus, Willa Nordic, Älvsbyhus, Fiskarhedenvillan mfl. Att bygga nytt hus är en mycket god investeringen, småhusmarknaden har varit exceptionell god under flera år i Falu kommun. Närheten till naturen har allt mer blivit en viktig fråga för många. Här skapar ni ert drömboende i ett lantligt område med närhet till naturen. En enskild anläggning för V/A avses att ordnas av köpare. Vatten borras på tomten och avlopp skapar man med entreprenörer. Kostnad ca 220 000 kr. Fiberanslutning samt elanslutning finns vid tomtgräns. Se Falu kommuns hemsida för mer information om anslutningskostnader, bygglov mm samt nyttig information att bygga hus, under fliken bygga och bo på www.falun.se Välkomna att besöka tomten när det passar och kontakta oss för privatvisning samt mer information.

Visar alla 11