Mäklare Talin Heurlin

Talin Heurlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Nyhyttan 5, Falun, Falu kommun

Nyhyttan 5

Villa
Falun, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun

1 650 000 kr

139 m²

5 rum

1 457 m² tomt

Välkommen till denna fina 1 1/2-plans villa i Nyhyttan, Falun. Villan består av tre sovrum, kök, vardagsrum, allrum, två badrum, tvättrum och stor altan i öst-läge. Köket har all utrusning och plats för matsalsbord. Vardagsrummet är rymligt med bra ljusinsläpp med stora fönster och öst-läge, plats för vardagsrumsmöbler. På nedre plan finner du en hall med en garderob, två sovrum, badrum, tvättrum, kök och vardagsrum med anslutning till en stor fin altan där man kan avnjuta frukost, lunch eller middag. På övre plan finns det ett sovrum, badrum och ett allrum med stora fönster i östläge. Garage med carport. Trädgård med fin gräsmatta. Här bor du i ett lugnt område på landet med närhet till natur. Med 10 minuters bilfärd når du Stabergs trädgårds café och restaurang samt hamn. I Lunån som ligger ca 10 min österut finns ett gårdscafé där man kan fika. Faluns stadskärna finner du med ca 20 minuters bilväg från bostaden.

Norra Strandvägen 7, Boda, Falu kommun

Norra Strandvägen 7

Villa
Boda, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun

1 450 000 kr

110 m²

5 rum

2 320 m² tomt

Välkommen till Norra Strandvägen 7 i Boda, Svärdsjö. Fastigheten som är en 1,5 plansvilla med källarplan har en stor sjötomt vid sjön Liljan. Denna fastighet har varit en före detta pastorsbostad i Svärdsjö Missionsförsamling och ska nu säljas till förmån för rätt köpare. Här finns potential att skapa något extra efter eget önskemål. Fastigheten består av 5 rum och kök fördelat på två plan samt källare. På entréplan finner vi en hall med avhängnings-möjligheter, en WC samt ett fint kök med plats för matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för större soffa, angränsande matrum med plats för ett matsalsbord. Matsalsrummet kan göras om till sovrum om så önskas. Fönster och utsikt mot baksidan och sjön Liljan. På övre plan finns tre sovrum samt ett badrum med badkar. Hallen är tilltagen och kan användas som kontor om man vill. Här finns även en balkong som vetter mot Boda Missionskyrka. På källarplan finns ett sommarkök med vedspis, förråd med groventré samt en jordkällare en halvtrappa ner. Fastigheten har ett dubbelgarage med förråd. Nere vid sjön Liljan finns en slogbod samt brygga. Mitt emot fastigheten och på andra sidan av sjön ligger den populära och härliga badplatsen Räveln. Sommartid ligger det en lång gångbrygga i från Bodas gemensamma bastu ett par 100 meter från huset över vattnet till Räveln. Liljan är en fin sjö som kopplar ihop Boda, Hillersboda, Liljasnäs och Bengtsheden. Fastigheten är i behov av lite kärlek. Se besiktningsdokument för mer information om fastigheten. Det åligger köparen att snarast dock senast inom ett år från tillträdet skapa en egen värmekälla till fastigheten. Tillträde 1 Mars eller enligt ök. Varmt välkommen med anmälan till visning.

Sockenvägen 4B, Insjön, Leksands kommun

Sockenvägen 4B

Övrigt
Insjön, Leksands kommun
SkandiaMäklarna Falun

3 500 000 kr

4 722 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna hyresfastighet i centrala Insjön. Fastigheten innehåller 5 st lägenheter fördelat på 2-plan. I dagsläget är den totala hyresintäkten ca 449 400 kr/år plus 7200kr i parkeringsintäkter. Totala driftkostnader är ca 114 873 kr/år plus 4233 kr/år i fastighetsskatt. DRIFTNETTO PER ÅR ÄR CA: 337 494 kr/år. Fastighetens markareal uppgår till 4722 kvm vars obebyggda delar utgörs av grusad parkering samt gräsytor. Omgivningen utgörs av villabebyggelse, några butiker, lägenheter och lokaler m.m. Fastigheten är bebyggd med en hyresfastighet från 1910 med bostäder uppfört i 2 våningar, samt källare med tvättstuga och förråd. Hyresfastigheten har även en stor vind med möjlighet att renovera för att få mer boyta. Uppvärmning av hyresfastigheten är bergvärme, oljepanna och direktverkande el (2 st elradiatorer) Hyresfastigheten innehar idag 5 lägenheter. Total uthyrningsbar area är ca 430kvm. Samtliga lägenheter har normal standard. Hyresavtal med samtliga hyresgäster finns. Hyror är förhandlade för år 2023. På entré/första plan finns det 3 lägenheter och på andra plan 2 lägenheter. Lägenhet 1 på 3 rok om 120 kvm har en hyresintäkt på 8925 kr/mån, parkering 300 kr/mån. Lägenhet 2 på 5 rok om 120 kvm har en hyresintäkt på 8925 kr/mån, parkering 300 kr/mån. Lägenhet 3 på 2 rok om 80 kvm har en hyresintäkt på 7800 kr/mån. Lägenhet 4 på 3 rok om 70 kvm har en hyresintäkt på 6300 kr/mån. Lägenhet 5 på 1,5 rok om 40 kvm har en hyresintäkt på 5500 kr/mån. I alla lägenheter ingår värme, vatten och sopor. I två av lägenheterna finns det individuella elmätare. Samtliga lägenheter är i dagsläget uthyrda. Enligt ägare har det alltid varit hög efterfrågan av hyreslägenheter i området. Bilderna på lägenheten symboliserar standard och skick på samtliga lägenheter. Fastigheten är belägen på ett lugnt område med närhet till all nödvändig samhällsservice. På Sockenvägen bor man med direkt närhet till skolo och matbutiker. Varmt välkommen med anmälan till visning!

Vikvägen 2, Insjön, Leksands kommun
  • Tor 9 feb kl 10:30

Vikvägen 2

Övrigt
Insjön, Leksands kommun
SkandiaMäklarna Falun

1 950 000 kr

2 505 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna hyresfastighet i centrala Insjön. Fastigheten innehåller 3 st lägenheter fördelat på 2-plan. I dags läget är den totala hyresintäkten är cirka 207 804 kr/år. Totala kostnader är 93 791 kr/år. Total vinst per år är ca 114 013 kr/år. Fastighetens markareal uppgår till 2505kvm vars obebyggda delar utgörs av grusad parkering samt gräsytor. Omgivningen utgörs av villabebyggelse, några butiker, lägenheter och lokaler m.m. Fastigheten är bebyggd med en hyresfastighet från 1946 med bostäder uppfört i 2 våningar samt källare. Byggnaden innehar idag 3 lägenheter. Total uthyrningsbar area är ca 300kvm. Lägenheterna har normal standard. På entré- och första plan ligger två lägenhet på 5 rum och kök om 125 kvm med öppen spis och balkong. På andra plan/vindsvåningen ligger en lägenhet på 2 rum och kök om 65 kvm med öppen spis och balkong. I hyran ingår både värme och vatten. På källarplan finns förråd och tvättstuga. Hyrorna i fastigheten är förhandlade under början av år 2022. För lägenhet på två rum och kök är hyresnivån fastställd och höjs enbart med index varje år. De andra lägenheterna är förhandlade med hyresgästföreningen där en överenskommelse träffats och innebär att hyran idag kommer att höjas med 500 kronor var i 6 månad tills en hyra om 900kr/kvm är uppnådd, vilket blir i oktober år 2025. Detta gör att hyresintäkterna under år 2025 kommer att öka till ca 290,000 kr/år. Fastigheten är belägen på ett lugnt område med närhet till all nödvändig samhällsservice. På Vikvägen bor man med direkt närhet till skolor, matbutik och ett bekvämt avstånd till stationen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 4