Mäklare Talin Heurlin

Talin Heurlin

Om mig

Jag är en social dalkulla uppvuxen i centrala Falun. Vid 24 års ålder åkte jag till Hawaii, och var bosatt där i 17 år. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare och startade egen firma inom branschen år 2009. Vid 50-års ålder blev jag anställd på SkandiaMäklarna i Falun och bestämde mig för att utbilda mig till fastighetsmäklare, då jag brinner för detta yrke. Hör gärna av dig till mig om du har funderar på att sälja din bostad eller få den värderad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelvägen 10A, Britsarvet, Falu kommun
Tegelvägen 10A, Britsarvet, Falu kommun, bild 2
Tegelvägen 10A, Britsarvet, Falu kommun, bild 3

Tegelvägen 10A

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
975 000 kr
36,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 651 kr/mån
26 712 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt är belägen på Tegelvägen 10A i Britsarvet i Falun och är perfekt för en student, eller den som söker ett första boende med en billig månadsavgift på endast 2651 kronor per månad. Något som verkligen utmärker den här bostaden är det rika ljusinsläppet. Lägenheten har fina ljusa väggar och golv. Vid ingången välkomnas du av en ljus och inbjudande hall med avhängnings-möjlighet. Fint kök med vitt kakel, utrustat med kyl, frys, diskmaskin, fläkt och spis. Här finns även plats för ett matbord. Köket har gott om förvaring via både över/underskåp- och lådor. Kaklat badrum utrustat med dusch, handfat och tvättmaskin. Rymligt allrum med gott om plats för önskat möblemang som soffgrupp mm. Mysigt sovrum med fyra garderober och plats för dubbelsäng. I Britsarvet bor du i ett lugnt område med närhet till bland annat skola, matbutik, vårdcentral och bra kommunikationer. Kålgården med elljusspår, ute-gym och badplats ligger inom gångavstånd. Både centrala Falun och Lugnets friluftsområde finns en cykeltur bort. Söker du efter en fin etta där det bara är att flytta in och njuta av ett av Faluns bästa lägen då är detta något för dig. Föreningen erbjuder varm och kall-garageplatser, carport-platser samt p-platser. Separat kö. Det finns grillplats och lekplats på gården och mindre grönytor att vistas på. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Verkstadsvägen 6B, Falun-Hälsinggården, Falu kommun

Verkstadsvägen 6B

Lägenhet
Falun-Hälsinggården, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
998 000 kr
35,8 m²
1 rum
vån 3/3
2 686 kr/mån
27 877 kr/m²

Välkommen till Verkstadsvägen 6B och denna fina renoverade lägenhet i Hälsinggården, Falun! Belägen i en härlig och grönskande omgivning har du nära till både stadens puls och naturens lugn. Lägenheten erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med moderna ytskikt och kök, är detta ett idealiskt hem för både förstagångsköpare och de som söker en övernattningslägenhet. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med tre garderober och gott om avhängning/förvarings-möjligheter. Vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och övrigt möblemang samt mysig sovalkov med plats för en dubbelsäng. Det fina renoverade köket med plats för matbord, bjuder in till trevliga måltider. En höjdpunkerna är den inglasade balkongen som erbjuder en härlig utsikt. Badrummet är funktionellt med dusch, kommod och badrumsspegel. Som medlem i Brf Tallhöjden har du tillgång till bland annat övernattningslägenhet, bastu med relaxavdelning samt tvättstuga. Bostaden är belägen i ett expansivt område i en välskött förening. Brf Tallhöjden har en förmånlig månadsavgift på 2686 kr i månaden där värme, vatten, kabel-TV och hushållsel ingår. För den som gillar naturen ligger sjön Runn alldeles i närheten. Här ges möjlighet till långa promenader, bad och båtliv på sommaren, långfärdsskridskor på vintern eller diverse andra utomhusaktiviteter. Här bor ni med livskvalitet nära naturen och goda kommunikationsmöjligheter där man tar sig in till Falu centrum på ca 5 min. Missa inte chansen att bo i detta fina hem. Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning till ansvarig fastighetsmäklare Talin Heurlin.

Lindesnäs 145, Lindesnäs, Vansbro kommun
  • Budgivning pågår

Lindesnäs 145

Övrigt
Lindesnäs, Vansbro kommun
SkandiaMäklarna Falun
150 000 kr
1 400 m² tomt

En vacker timmerstomme färdig 1875 som under snart 150 år har huserat för Svenska Missionskyrkan för kristna samanställningar. En gedigen skara av hängivna har gått ur tiden. Ett stycke svensk samhällshistoria passerar revy. En fantastisk lokal i en stor öppen yta, med estrad, predikstol, kyrkbänkar, vackra 60 tals glober, vackra golv och tak. Detta är en stor möjlighet för er som vill göra något annorlunda av ett boende. 2008 byttes tegeltaket, läkten samt att fastigheten löpande har underhållits på bästa sätt. Fastigheten har inget vatten eller avlopp, men är försett med el och element. En kamin samt vedspis finns, som ger mycket god värme. På tomten finns ett förråd med gott om ved samt ett utedass. Köket är av enklare sommarköks standard. Fastigheten säljs med alla inventarier. Fastigheten säljs med friskrivningsklasul. Vid frågor om fastigheten kontakta Hans Östfjord 070-389 89 50. Välkomna på visning!

Unik nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter intill Svärdsjön., null, Falu kommun
  • 3 lediga bostäder

Unik nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter intill Svärdsjön.

Tomt
Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
fr. 2 489 000 kr
1 228 m² tomt

Sällsynt projekt. Nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter med hus i sjöläge intill Svärdsjön. Svärdsjön är en av Dalarnas vackraste sjöar med sin fina sandås mitt sjön där den långa "Sandhan" slingrar sig ut vid Höganäsbadet. Här finner ni ett rikt friluftsliv i form av både vatten och natur. Servitut för ägaren till fastigheterna Svärdsjö-Hökviken 1:36, 1:37 & 1:38 som äger rätt att för all framtid använda ett 10*15 meter brett område för bad- och brygga/båtplats på fastigheten Svärdsjö-Hökviken 1:7 Här bygger ni ett fritidshus eller åretrunt boende intill Svärdsjön. Husleverantör är Husverket som även äger dessa tomter. Se på www.husverket.se Förhandsbesked för byggnation av hus på. Gemensamt vatten och avlopp är godkänt av Falu kommun och ska anläggas på en plats norr om 1:37. Vägen som sammanbinder tomterna ska grusas och förstärkas. V/A samt vägen ska göras i samråd med alla fastighetsägare och är kostnad som delas på fastighetsägarna. På cykelavstånd ligger vackra Linghed där vi finner Tempo en riktigt lanthandel med hög personlig service, en möbelaffär och många olika företag. Linghed intresseförening är en aktör som jobbar hårt för att bygdens ska blomstra, däribland ett projekt med en Multisport arena som ligger i planering. Linghed har förskola och skola 1-6. kolla in på www.linghed.se för mer information om Linghed. Ca 5 min till centrala Borgärdet som är centrum i Svärdsjöbygden. Borgärdet är ett levande samhälle med butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger, förskolor, skola (årskurs 1-9). Här finns en bensinstation, helt ny pendlarparkering, Omhulda -en fantastisk blomaffär, ICA med systembolagets utlämning, Cantina del-Re- med italienska delikatesser & osteria, Borgärdes café- fika och mat, Pizzeria Sorento & Plankan, Apotek, Euronics- Svärdsjö Radio och tv -service på riktigt, Svärdsjö Järn- en riktig järnaffär, Svärdsjö Guld och ur, Glastjänst, Rut och Knut -klädaffär med personligt bemötande, Hedmans taxi, Motortjänst - med kunskap om bilar, OT Motor, Kråkans skafferi, Gedigna Trollnäs Gårdshotell, samt mycket, mycket mer. Bygden har mycket att göra såväl sommar som vinter med fantastiskt natur runt om. Sommartid anordnas ett flertal kulturevenemang på Gammelgården, Arvidbacklundgården, Svärdsjö kyrka, konstrundor, auktioner och mängder av loppisar. Svärdsjön med Höganäs i norr och Borängessjön i söder är två underbara badplatser. Med bil når man den stora djupa skogen med Vintjärn i norr som har fantastiska skidspår i tidig säsong. Hillersbodabacken för slalom i öster, Sundborn med Carl Larsson Gården i söder och Toftbyn i väster. Runt om finns fantastiska fiskevatten, badsjöar med långa sandstränder som Sixsen, Storsjön och mytomspunna Lilla Hawaii, sevärda levande fäbodvallar som Nysjön och Spjärsbodarna och många, långa och korta vandringsleder. mer om Svärdsjö på www.svardsjo.se Kort och gott. Svärdsjö har allt! Välkomna att anmäla ert intresse för detta projekt och välkomna på tomtvisning 11 juni.

  • Nybyggnadsprojekt
Baggärdet 7, Sundborn, Falu kommun

Baggärdet 7

Villa
Sundborn, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
2 690 000 kr
127 + 34 m²
4 rum
970 m² tomt

Välkomna till Baggärdet 7 och denna fina enplansvilla om 127 m2 med garage. Här finner ni ett familjärt och fridfullt boende i lantlig miljö beläget i natursköna Karlsbyheden endast 15 minuter från Falu-centrum. Enplansvillan har en väldisponerad planlösning och består av tre sovrum, badrum med dusch och bastu, separat WC med handfat, kök med plats för matbord, vardagsrum i öppen planlösning mot allrum med braskamin, tvättstuga med sidoingång till garage. Här erbjuds ett hemtrevligt boende som löpande renoverats. Stora fönster med vackert ljusinsläpp och en braskamin som höjer trivselfaktorn. Villan står på en lagom stor trädgårdstomt i bästa solläge med härliga vyer över ängar och fält. Karlsbyheden är en mycket trivsam del av Sundborn. Här finns lantliga miljöer med härliga vyer över vackra jordbrukslandskap alldeles runt knuten. En kort promenad bort finns bland annat elljusspår, gym, hockey-och bandyplan. I Sundborn finns skola, förskola och matbutik. Områdets bästa sidor är att det alltid finns närhet till natur och öppna landskap. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via Hemnet.

Visar alla 5