Mäklare Talin Heurlin

Talin Heurlin

Om mig

Jag är en social dalkulla uppvuxen i centrala Falun. Vid 24 års ålder åkte jag till Hawaii, och var bosatt där i 17 år. Jag utbildade mig till fastighetsmäklare och startade egen firma inom branschen år 2009. Vid 50-års ålder blev jag anställd på SkandiaMäklarna i Falun och bestämde mig för att utbilda mig till fastighetsmäklare, då jag brinner för detta yrke. Hör gärna av dig till mig om du har funderar på att sälja din bostad eller få den värderad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nilslarsberg 118, Svartnäs, Nilslarsberg, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00

Nilslarsberg 118

Villa
Svartnäs, Nilslarsberg, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
890 000 kr
100 + 80 m²
5 rum
2 998 m² tomt

Välkommen till Nilslarsberg 118 och denna fina gård med loge, ett litet snickeri, garage och förråd med stora förvaringsutrymmen. Rejäl 1 1/2-plansvilla med källare i suterrän-plan belägen i det natursköna Nilslarsberg i Svartnäs. Gården ligger i södersluttning med sol hela dagen. Villan erbjuder en boyta på 100 kvm och en biyta på 80 kvm, vilket ger gott om utrymme för både boende och förvaring. Bostaden består av 5 rum och kök, varav 3 sovrum är belägna på övre plan. Här välkomnas ni med en liten inglasad farstu. På nedre plan finns en rymlig hall med garderober, ett kök med all utrustning och plats för matsalsbord, ett stort öppet vardagsrum med plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang. Här finns även ett badrum med dusch. Den stora altanen bjuder in till härliga utomhusstunder med utsikt över Himmelsberget och utgör en perfekt plats för sociala tillställningar och avkoppling. Övre plan rymmer ett större sovrum med garderober och två mindre sovrum, samt en toalett. Källaren i suterräng-plan erbjuder ytterligare bekvämligheter med en bastu för avkoppling, en tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt en dusch. Här finner ni bergvärmepumpen och en vedpannan som man kan elda i om så önskas. På fastigheten finns också en stor lada och två bodar, vilket ger många möjligheter för förvaring och hobbyverksamhet. Omgivningen är grön och fin med träd runt om, vilket skapar en harmonisk och rogivande miljö. Missa inte chansen att förvärva denna fastighet med stor potential! Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Unik nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter intill Svärdsjön., null, Falu kommun
  • 1 ledig bostad

Unik nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter intill Svärdsjön.

Tomt
Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
fr. 2 489 000 kr
994 m² tomt

Sällsynt projekt. Nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter med hus i sjöläge intill Svärdsjön. Svärdsjön är en av Dalarnas vackraste sjöar med sin fina sandås mitt sjön där den långa "Sandhan" slingrar sig ut vid Höganäsbadet. Här finner ni ett rikt friluftsliv i form av både vatten och natur. Servitut för ägaren till fastigheterna Svärdsjö-Hökviken 1:36, 1:37 & 1:38 som äger rätt att för all framtid använda ett 10*15 meter brett område för bad- och brygga/båtplats på fastigheten Svärdsjö-Hökviken 1:7 Här bygger ni ett fritidshus eller åretrunt boende intill Svärdsjön. Husleverantör är Husverket som även äger dessa tomter. Se på www.husverket.se Förhandsbesked för byggnation av hus på. Gemensamt vatten och avlopp är godkänt av Falu kommun och ska anläggas på en plats norr om 1:37. Vägen som sammanbinder tomterna ska grusas och förstärkas. V/A samt vägen ska göras i samråd med alla fastighetsägare och är kostnad som delas på fastighetsägarna. På cykelavstånd ligger vackra Linghed där vi finner Tempo en riktigt lanthandel med hög personlig service, en möbelaffär och många olika företag. Linghed intresseförening är en aktör som jobbar hårt för att bygdens ska blomstra, däribland ett projekt med en Multisport arena som ligger i planering. Linghed har förskola och skola 1-6. kolla in på www.linghed.se för mer information om Linghed. Ca 5 min till centrala Borgärdet som är centrum i Svärdsjöbygden. Borgärdet är ett levande samhälle med butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger, förskolor, skola (årskurs 1-9). Här finns en bensinstation, helt ny pendlarparkering, Omhulda -en fantastisk blomaffär, ICA med systembolagets utlämning, Cantina del-Re- med italienska delikatesser & osteria, Borgärdes café- fika och mat, Pizzeria Sorento & Plankan, Apotek, Euronics- Svärdsjö Radio och tv -service på riktigt, Svärdsjö Järn- en riktig järnaffär, Svärdsjö Guld och ur, Glastjänst, Rut och Knut -klädaffär med personligt bemötande, Hedmans taxi, Motortjänst - med kunskap om bilar, OT Motor, Kråkans skafferi, Gedigna Trollnäs Gårdshotell, samt mycket, mycket mer. Bygden har mycket att göra såväl sommar som vinter med fantastiskt natur runt om. Sommartid anordnas ett flertal kulturevenemang på Gammelgården, Arvidbacklundgården, Svärdsjö kyrka, konstrundor, auktioner och mängder av loppisar. Svärdsjön med Höganäs i norr och Borängessjön i söder är två underbara badplatser. Med bil når man den stora djupa skogen med Vintjärn i norr som har fantastiska skidspår i tidig säsong. Hillersbodabacken för slalom i öster, Sundborn med Carl Larsson Gården i söder och Toftbyn i väster. Runt om finns fantastiska fiskevatten, badsjöar med långa sandstränder som Sixsen, Storsjön och mytomspunna Lilla Hawaii, sevärda levande fäbodvallar som Nysjön och Spjärsbodarna och många, långa och korta vandringsleder. mer om Svärdsjö på www.svardsjo.se Kort och gott. Svärdsjö har allt! Välkomna att anmäla ert intresse för detta projekt och välkomna på tomtvisning 11 juni.

  • Nybyggnadsprojekt
Gammals 25, Bjursås, Falu kommun

Gammals 25

Fritidshus
Bjursås, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
695 000 kr
80 m²
2 rum
4 059 m² tomt

Välkommen till Gammals fäbodar och denna charmiga och unika gård belägen på en höjd i pittoreska Gammals, med en fantastisk utsikt över sjön. Huvudbyggnaden är på ca 80 kvm och består av 2 rum och kök fördelade på två plan. På nedre plan finns ett kök med en gammal, genuin spis som ger en mysig och autentisk känsla, där finns även en vedeldad bakugn, ett praktiskt tvättrum samt ett stort vardagsrum. På övre plan finns ett stort och luftigt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och andra möbler samt ett generöst förrådsutrymme med goda förvaringsmöjligheter. På gården finns även en stor lada som erbjuder möjligheter för förvaring eller hobbyverksamhet, två bodar för extra förvaringsutrymmen eller verkstadsmöjligheter samt ett utedass för den äkta lantliga upplevelsen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och en del lösöre ingår i köpet, vilket ger en smidig och enkel övergång för den nya ägaren. Gammals 25 är beläget i det natursköna området Bjursås, en del av Falu kommun som präglas av sin vackra natur och lugna miljö. Detta område är perfekt för den som söker en fridfull tillvaro med närhet till både natur och aktiviteter. Området erbjuder en mängd vandringsleder, cykelvägar och möjligheter till fiske i de närliggande sjöarna och vattendragen. Vintertid förvandlas landskapet till ett paradis för skidåkare, med längdskidspår och närhet till Bjursås Berg och sjö som erbjuder alpina backar och aktiviteter för hela familjen. Oavsett om du är ute efter ett aktivt friluftsliv eller bara vill njuta av den lugna landsbygden, är detta området för dig. I närområdet finns mindre livsmedelsbutiker och servicepunkter, samt skolor och förskolor för barnfamiljer. För mer omfattande service, restauranger och shopping ligger centrala Falun endast en kort bilresa bort. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Källtorpsvägen 21, FALUN-Gamla Främby, Falu kommun

Källtorpsvägen 21

Villa
FALUN-Gamla Främby, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
2 750 000 kr
119 + 75 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Välkommen till Källtorpsvägen 21 och denna charmiga 1 1/2-plansvilla på 5 rok om 119 kvm med källare och garage. Fastigheten har en härlig stor trädgård samt en friggebod. Villan erbjuder stor potential att skapa ditt drömhem. Den är utrustat med bergvärme för energieffektiv och kostnadseffektiv uppvärmning. Taket har nyligen bytts ut, vilket säkerställer långsiktig hållbarhet och trygghet. Villan är fördelad på fem rum och kök, badrum med dusch samt en WC. På nedre plan möts du av en välkomnande hall, ett stort öppet kök som är fullt utrustat och plats för matbord, två sovrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till en generös altan där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Här finns också ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, WC och kommod. Övre plan rymmer två stora sovrum var av ett har utgång till en balkong, en WC och ett förråd. I källarplanet finns en tvättstuga med tvättmaskin och tvättho, en duschkabin samt bastu. Här finns också en matkällare och ett garage, vilket ger gott om förvaringsutrymme och möjligheter för hobbyverksamheter. Utanför huset väntar en stor och vacker trädgård, perfekt för den som älskar att tillbringa tid utomhus. Trädgården pryds av frodiga buskar och färgglada blommor som skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Området har lite trafik och är mycket populärt bland barnfamiljer. Dagis finns i närheten och grundskola ca tio minuter bort med cykel. Lekplatserna och den öppna skogen ovanför bostadsområdet erbjuder många lekmöjligheter. Intill ligger en gräsplan för fotbollsmatcher och slalombacken Källviskbacken ca 15 minuters promenad bort. I Främby, cirka en kilometer bort, finns ett ridhus och ett populärt skogsområde för bär- och svampplockning. På knappt en kilometers avstånd hittar du en mataffär, två pizzerior samt sjön Runn och Slussen med café och hamn. För den som inte vill cykla in till centrum går det enkelt att ta bussen från gatan framför bostaden. Kom och upplev detta fina hem där drömmar kan bli verklighet! Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Astrid Fredrikssons väg 9, Lilla Källviken, Falu kommun

Astrid Fredrikssons väg 9

Lägenhet
Lilla Källviken, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
2 995 000 kr
122 m²
5 rum
vån 2
5 976 kr/mån
24 549 kr/m²

Välkommen till Astrids Fredrikssons väg 9 och detta välplanerade kedjehus. Här erbjuds ett boende som kombinerar husets fördelar med bostadsrättens trygghet. Detta tilltalande hem har en lättskött tomt, carport och generösa umgängesytor både inne och ute, redo för inflyttning och njutning. Kedjehuset är smart uppdelad på två våningar. Entréplanet har stora sociala ytor medan övre planet är mer privat med fyra sovrum. Genomgående stilfulla materialval och harmoniska färger präglar hemmet. Entréhallen är inbjudande med angränsande tvättstuga, ett snyggt badrum och ett praktiskt trappförråd. På entréplanet finns ett komplett utrustat HTH-kök från Siemens med plats för matbord, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Köket öppnar upp mot ett vardagsrum med stora fönsterpartier, en mysig kamin och utgång till altanen som leder vidare till trädgården. På övervåningen finns fyra fina sovrum, varav ett kan omvandlas till allrum om så önskas. Vidare finns ett badrum med takdusch samt en kombinerad klädkammare. Den inbjudande uteplatsen på husets baksida har solsida och är perfekt för grillkvällar, avkoppling och lek. På framsidan finns plats för cyklar och café-set, en grusad uppfart med plats för flera bilar och en carport med förrådsdel. Detta bekväma boende ligger i det familjevänliga området Lilla Källviken, endast cirka 3 km från centrala Falun. Området erbjuder många aktiviteter såsom golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus inom kort cykelavstånd. Skidbacken ligger nästan precis utanför dörren, vilket möjliggör ski in, ski out. Här finns även härlig natur med skog och elljusspår samt närhet till sjön Runn med båthamn, badplats och rekreationsområde vid Främby udde. För den som vill gå eller cykla finns fina gång- och cykelvägar till centrum med dess arbete, shopping, restauranger och nöjesliv. Kommunikationerna till både Falun och Borlänge är utmärkta med RV50/E16 bara någon minut bort och regelbundna bussar till Falu centrum. Mat och andra förnödenheter kan handlas på CityGross och det finns en förskola i området samt en grundskola för F-6 på Galgberget, enkelt nåbar via gång- och cykelvägar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Lingvägen 299, Linghed / Eriksberg, Falu kommun

Lingvägen 299

Villa
Linghed / Eriksberg, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 450 000 kr
110 + 10 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till Lingvägen 299 och denna idylliska 1 1/2-plansvilla om 110 kvm belägen i Eriksberg en del av Linghed Denna fastighet erbjuder en kombination av traditionell charm och moderna bekvämligheter, vilket gör det till det perfekta hemmet för både familjer och par som söker lugn och ro i en naturskön miljö. Vid entrén möts du av en inbjudande hall som leder dig vidare in i bostaden. Här finns ett utrustat kök med diskmaskin, spis och plats för matsalsbord. Vardagsrummet är rymligt och ljust rum med en vacker kakelugn som både ger värme och skapar en mysig atmosfär under de kallare månaderna. Huset erbjuder tre sovrum, varav ett av sovrummen har en egen kamin, som adderar både värme och karaktär. Badrummet är utrustat med en tvättmaskin, vilket underlättar vardagens bestyr. För att säkerställa en behaglig inomhusmiljö året runt finns en luftvärmepump installerad. Denna energieffektiva lösning hjälper till att hålla både värme- och elkostnader nere samtidigt som den bidrar till ett behagligt klimat i huset. Trädgården erbjuder plats för både lek och avkoppling. Här kan du skapa din egen oas med blomsterbäddar, grönsaksland eller en trivsam uteplats för sommarens grillkvällar. Linghed är en charmig by belägen i norra delarna av Falu kommun, omgiven av vacker natur och ett rikt djurliv. Här bor du med närhet till skog och mark som erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv året runt, från vandring och cykling till skidåkning. Byn har en stark gemenskap och erbjuder ett aktivt föreningsliv, perfekt för den som vill engagera sig och lära känna sina grannar. För barnfamiljer finns det flera förskolor och skolor i området, vilket gör Linghed till ett utmärkt val för en trygg och trivsam uppväxtmiljö. På åsen ligger Tempo, byns hjärta där ni finner en välsorterad personlig matbutik med allt man behöver. Intill finner ni skolan och den snart etablerade multiarenan som eldsjälar i byn, i skrivande stund skapar. Inom promenadavstånd från huset ligger Caravan Club på vackra Smednäset som erbjuder en fin badplats med fantastisk läge i Svärdsjön. Välkommen Hem! Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Masergatan 13, Borlänge-Centralt, Borlänge kommun

Masergatan 13

Lägenhet
Borlänge-Centralt, Borlänge kommun
SkandiaMäklarna Falun
645 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 1/3
3 462 kr/mån
17 480 kr/m²

Välkommen till Masergatan 13 och denna fina lägenhet på 1 rok om 36,9 kvm. Lägenheten erbjuder bra planlösning och en härlig balkong. Hall med plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns även ett förråd för förvaring. Köket är renoverat och imponerar med generösa arbetsytor och moderna bekvämligheter, inklusive en diskmaskin samt en ny spishäll. Badrum med dusch, WC, handfat samt badrumsspegel. Vardagsrum med plats för säng, soffgrupp, och TV. Här finns även två garderober samt två inbyggda skåp för förvaring. Lägenheten har bra ljusinsläpp, fina trä golv och högt i tak, vilket skapar ett öppet och luftigt intryck och en inbjudande atmosfär. På balkongen kan du njuta av en morgonkaffe eller en kvällsmiddag med utsikt över vackra Soltorgsparken! Det bästa av allt är att du kan njuta av allt detta till en mycket förmånlig månadsavgift. Med närhet till alla bekvämligheter som Borlänge har att erbjuda, är detta verkligen en plats att trivas på. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Berggården 22, null, Falu kommun

Berggården 22

Villa
Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
8 495 000 kr
180 m²
5 rum
2 658 m² tomt

Välkommen till vackra Berggården och denna extraordinära villa byggt år 2021, ett sant mästerverk av design och naturförbindelse. Beläget på en höjd med få grannar och omgiven av skogens lugn, står detta 180 kvm stora hem som en symbol för harmoni och elegans. Här möts modern arkitektur och naturlig skönhet på ett sällsynt sätt. Med två majestätiska torn på var sida sträcker sig huset nästan 11 meter i takhöjd. Genom de imponerande stora fönstren har du en fantastiskt fin vy över Mörtsjön. När du kliver in möts du av en hall som inte bara välkomnar dig, utan omedelbart omfamnar dig med en känsla av värme och rymd. De fina trägolven med golvvärme smeker fötterna medan du tar in de stora utrymmena och de genomtänkta detaljerna runt omkring dig. På nedre plan finner du ett sovrum med en praktisk walk-in closet som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och tillbehör. Det snygga Lidhults-köket är hjärtat av hemmet, smidigt förenat med vardagsrummet där stora fönster låter ljuset flöda in och med en förtrollande utsikt över sjön. I ena tornet, där matsalsbordet står, kan du avnjuta måltider och även här njuta av den fina utsikten. Vintertid kan du mysa av värmen från Contura-kaminen. Njut av avkopplande stunder i det generösa badrummet med dubbeldusch och en fönsterutsikt som gör duschen till en naturlig oas. Bastun bjuder in till avslappning medan du låter dig omfamnas av sjöns skönhet. Vidare finns ett sovrum, tvättstuga samt två WC med handfat. En elegant trappa leder upp till övervåningen där du finner ytterligare två mysiga sovrum, perfekta för familjen eller gäster. I ett av tornen på övervåningen finns även ett charmigt TV-rum, komplett med bekväma möbler och enastående utsikt över sjön. Här kan du koppla av och njuta av dina favoritprogram medan du låter dig omfamnas av den spektakulära naturen utanför. Den stora terrassen, en förlängning av ditt hem, bjuder in till grillkvällar, avkopplande solnedgångar och minnesvärda stunder med familj och vänner. Från både vardagsrummet och badrummet kan du stiga ut och ta in den friska luften och den enastående utsikten. För den som vill ta ett dopp i sjön, leder en stig till en trappa från huset ner till en liten grusväg. Framför grusvägen finns en tomt som stäcker sig hela vägen till vattnet där det finns en liten strand. Även denna sjötomt om 4 600 kvm, ingår i köpet, vilket ger en unik möjlighet att njuta av både höjdens utsikt och sjöns avkoppling. På gården finns en carport med bakomliggande förråd samt ett extra förråd för redskap mm. Fastighet är perfekt för både permanent och som fritidsboende. Dessutom har fastigheten mycket låga driftkostnader. Med 8 minuters bilfärd når du Faluns stadskärna och Borlänge ca 19 minuter bort. I båda städerna finns utbud av butiker, restauranger och annan service. Aspebodas byskola finner du endast 5 minuter från bostaden, vilket gör detta till ett perfekt läge för barnfamiljer. Det här är inte bara ett hus, det är en livsstil, en plats där drömmar blir verklighet och där varje dag är en gåva från naturen själv. Välkommen hem! Varmt välkommen med anmälan till visning.

  • Plus
  • Energieffektiv
Promenaden 19, Falun - Centrum, Falu kommun

Promenaden 19

Lägenhet
Falun - Centrum, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 100 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/5
2 370 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till Promenaden 19 och denna charmiga 1:a på 33 kvm, perfekt för studenter, pendlare eller som första boende. Lägenheten har ett oslagbart läge med låg månadsavgift och närhet till stadens puls. Den är välplanerad med en inbjudande hall som erbjuder bra klädförvaring, ett allrum med plats för både soffa och säng, samt en matplats för trevliga sammankomster med vänner och familj. Stora fönster ger rikligt med ljusinsläpp och skapar en trivsam känsla i hela lägenheten, där de ljusa färgerna bidrar till en behaglig atmosfär. Köket är stilrent med svarta skåp och vitt kakel, utrustat med spis, ugn och en kombinerad kyl/frys. Badrummet är modernt med helkaklade väggar och golvvärme. Månadsavgiften på endast 2 370 kronor, inkluderar värme, vatten, bredband, tv och bostadsrättstillägg. Lägenheten ligger på andra våningen av fem, med hiss, och i närheten av en härlig park. Väggarna har målats och en ny tvättmaskin installerades i augusti 2020. Brf Promenaden är en välskött och stabil förening med en engagerad styrelse. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Eriksberg 46, Vika, Falu kommun

Eriksberg 46

Fritidshus
Vika, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
2 550 000 kr
48 m²
2 rum
2 223 m² tomt

Välkommen till Eriksberg 46 och denna underbara fritidsbostad belägen i natursköna Eriksberg Falun, med ett fantastiskt sjönära läge vid Runn. Här får du möjligheten att njuta av lugn och ro, samtidigt som du har tillgång till många bekvämligheter för en avkopplande vistelse. Huvudbyggnaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett funktionellt kök, ett bekvämt sovrum samt ett duschrum med tvättställ. Utöver detta finns en terrass på framsidan där du kan njuta av morgonkaffet, samt en inglasad altan och terass i anslutning till köket, perfekt för middagar i solnedgången. På den rymliga gården finner du två charmiga stugor som erbjuder sovutrymme för upp till 4 personer, idealiska för gäster eller större familjer. I den ena stugan finns ett toalettrum med förbränningstoalett samt ett redskapsutrymme och en enkel verkstad. Allt lösöre ingår i köpet, vilket gör att du kan flytta in och börja njuta direkt. En extra bonus är att den intilliggande tomten på 2046 kvm med fastighetsbeteckning 1:14 ingår i köpet, vilket ger ännu mer utrymme för fritidsaktiviteter eller möjligheter för framtida utveckling. Detta fritidsboende erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och naturnära upplevelser. Här kan du koppla av och skapa oförglömliga minnen med familj och vänner. Sjön Runn är en av Dalarna läns största sjöar, känd för sina många öar och natursköna omgivningar. Med ett fritidshus endast 100 meter från Runn kan du njuta av en kort promenad till sjön där det finns gott om möjligheter för både sommar- och vinteraktiviteter. Under sommaren är sjön perfekt för bad, fiske, och båtliv, medan vintern erbjuder skridskoåkning på de välpreparerade banorna. Sjöns vackra miljö och rekreationsmöjligheter gör den till en uppskattad tillflyktsort året om. Brygga gemensamt med en granne. Med 5 minuters bilfärd når du Stabergs trädgårds-café samt hamn och Faluns stadskärna med ca 15 minuters bilfärd. Välkommen att uppleva denna idylliska plats i Eriksberg Falun, ditt nya favoritställe vid sjön Runn. Varmt välkomna att anmäla er till visning.

Långfäbodarna 17,19, Vintjärn, Falu kommun

Långfäbodarna 17,19

Fritidshus
Vintjärn, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
399 000 kr
25 + 10 m²
1 rum
1 566 m² tomt

Nu har du en unik möjlighet att förvärva tre charmiga fäbod-stugor från 1800-talet samt en tomt, belägna i natursköna Långfäbodarna norr om Ryssjön och Vintjärn. Dessa idylliska stugor erbjuder en perfekt kombination av historisk charm och modern bekvämlighet. Huvudstugan är inredd och har nyligen genomgått flera förbättringar, inklusive nya golv i kök och loft, uppfräschade ytskikt i kök, hall, loft och vardagsrum. Här finns också ny kyl/frys, varmluftsugn och en energieffektiv luftvärmepump. Elsystemet har uppgraderats både inne och ute för att möta moderna krav. I huvudstugan finner du ett rymligt rum, ett praktiskt tvättrum, samt ett kök med loft där det finns gott om sovutrymme. En inglasad farstu ger extra utrymme för avkoppling och sociala stunder, med plats för ett mysigt matbord och stolar. På den generösa tomten finns en stor sandlåda och en rutschkana som barnen kommer att älska, samt en trevlig altan där du kan njuta av frukost i morgonsolen. På fastigheten finns en större stuga, perfekt för övernattningar eller som en kreativ arbetsbod. Dessutom har stugan målats utvändigt för ett fräscht utseende. Ytterligare en stuga på tomten erbjuder extra sovplatser och har även den fått nya golv och våningssängar. Fastigheten är utrustad med en förbränningstoalett och el finns i alla stugor, vilket ger en bekväm vistelse året runt. Det finns även goda möjligheter för odling för dig som har gröna fingrar. En del lösöre ingår i köpet, vilket gör att du kan flytta in och börja njuta av ditt nya fritidsparadis direkt. Fastigheterna säljs med friskrivningsklausul. Missa inte chansen att förvärva dessa unika fastigheter! För mer information och visning, kontakta oss på 023-709670.

Skyttevägen 3, Falun - Hosjö, Falu kommun

Skyttevägen 3

Villa
Falun - Hosjö, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
2 995 000 kr
140 + 108 m²
5 rum
1 436 m² tomt

Välkommen till Skyttevägen 3 i Hosjö, Falun! Denna 1 1/2-plansvilla med källare och en separat gästlägenhet erbjuder praktiska lösningar för både familjeliv och gästboende. Belägen i det eftertraktade området Hosjö, har villan genomgått omfattande renoveringar och är redo för inflyttning. Här möts du av en inbjudande atmosfär som genomsyrar hela bostaden. På bottenvåningen finns två rymliga sovrum, ett fullt utrustat kök och ett fräscht badrum med dusch. En stor, inglasad altan förlänger sommarsäsongen och skapar en trevlig plats för avkoppling och sociala tillställningar. Övervåningen rymmer ytterligare ett sovrum med en charmig takkupa och ett andra badrum med dusch. Vardagsrummet är utrustat med en Contura-kamin, som sprider värme under kalla vinterkvällar. För den som behöver fler sovrum finns potential att omvandla en del av vardagsrummet till ett extra sovrum. Den välskötta trädgården innehåller ett växthus, äppelträd, katrinplommonträd, krusbär, svart- och rödvinbärs-buskar samt hallonbuskar, vilket skapar en grönskande oas. Källarplanet har en komplett gästlägenhet med eget kök och badrum, vilket gör den idealisk för uthyrning eller som boende för tonårsbarn. Här finns också en praktisk tvättstuga, verkstad, matkällare och gott om förrådsutrymmen. Ett stort utrymme under altanen ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Denna bostad erbjuder mångsidighet och bekvämlighet, perfekt för den som söker en funktionell och trivsam bostad i Hosjö. Närheten till Hosjöns badplats, matbutiker, promenadstråk och goda bussförbindelser gör boendet ännu mer attraktivt. Varmt välkommen att lämna ditt intresse för att uppleva Skyttevägen 3!

  • Plus
Verkstadsvägen 6B, Falun-Hälsinggården, Falu kommun

Verkstadsvägen 6B

Lägenhet
Falun-Hälsinggården, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
998 000 kr
35,8 m²
1 rum
vån 3/3
2 686 kr/mån
27 877 kr/m²

Välkommen till Verkstadsvägen 6B och denna fina renoverade lägenhet i Hälsinggården, Falun! Belägen i en härlig och grönskande omgivning har du nära till både stadens puls och naturens lugn. Lägenheten erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med moderna ytskikt och kök, är detta ett idealiskt hem för både förstagångsköpare och de som söker en övernattningslägenhet. Lägenheten har stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med tre garderober och gott om avhängning/förvarings-möjligheter. Vardagsrum med plats för soffgrupp, TV och övrigt möblemang samt mysig sovalkov med plats för en dubbelsäng. Det fina renoverade köket med plats för matbord, bjuder in till trevliga måltider. En höjdpunkerna är den inglasade balkongen som erbjuder en härlig utsikt. Badrummet är funktionellt med dusch, kommod och badrumsspegel. Som medlem i Brf Tallhöjden har du tillgång till bland annat övernattningslägenhet, bastu med relaxavdelning samt tvättstuga. Bostaden är belägen i ett expansivt område i en välskött förening. Brf Tallhöjden har en förmånlig månadsavgift på 2686 kr i månaden där värme, vatten, kabel-TV och hushållsel ingår. För den som gillar naturen ligger sjön Runn alldeles i närheten. Här ges möjlighet till långa promenader, bad och båtliv på sommaren, långfärdsskridskor på vintern eller diverse andra utomhusaktiviteter. Här bor ni med livskvalitet nära naturen och goda kommunikationsmöjligheter där man tar sig in till Falu centrum på ca 5 min. Missa inte chansen att bo i detta fina hem. Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning till ansvarig fastighetsmäklare Talin Heurlin.

Visar alla 13