Kommande

Svavelgränd 5

Galgberget, Falu kommun Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
187 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
875 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
52 339 kr/år
Kommande

Mycket välplanerad bostad från 2018 med hela 7 sovrum! Här flyttar du in i ett hem där man verkligen tänkt till redan vid ritbordet. Bostaden har genomgående smakfulla materialval, generösa ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar. Här är vardagens bestyr lätthanterliga och boendemiljön god tack vare praktiska lösningar.
Något man slås av redan när man kliver in i hallen är den härliga atmosfären och du dras automatiskt mot bostadens sociala ytor med dess öppna planlösning, ryggåstak och stora fönsterpartier. En plats att samla familj och vänner till - här vill man umgås!
De sju sovrummen kan med lätthet göras färre och större om så önskas. Helkaklat badrum finns på de båda planen varav det på entréplan har utgång till terass med avkopplande spabad.

Här bor du längst ner på sparsamt trafikerad återvändsgata i ett nytt och familjevänligt område med närhet till förskola och skola. För den aktiva familjen finns i närområdet, fotbollsplaner, golfbana såväl som ridskola. Centrala Falun med dess shopping, restauranger och nöjesliv har du endast ca 3 km bort och nås med bil, buss eller cykel.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sandviken

Kontakta mäklaren

Patricia Lüdke

SkandiaMäklarna Sandviken
Mäklare Patricia Lüdke, SkandiaMäklarna Sandviken
070-694 00 52

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.