SkandiaMäklarna Sandviken

SkandiaMäklarna Sandviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Berggårdsvägen 30, Ulvsta, Ockelbo kommun

Berggårdsvägen 30

Gård/Skog
Ulvsta, Ockelbo kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
995 000 kr
1,9 ha tomt

Möjlighet för dig som drömmer om att driva stall, för din egen hästverksamhet eller boxuthyrning! Stallet är totalt 400 kvm och erbjuder en isolerad del om 200 kvm med 10 boxar i varierande storlekar. Här finns även sadelkammare, täckesrum, wc och ett fikarum att kunna samlas i efter träningar, stallskötsel eller uteritter. Den breda stallgången ger plats för iordningörande av hästarna inför ridning såväl som selning för körning och separat spolplats finns för underlättande av den dagliga skötseln. Den oisolerade delen om 200 kvm erbjuder ytterligare 6 boxar, eller som idag 5 boxar varav en fölbox. I denna del finns även möjlig förvaring av grovfoder, strö och sulkys. I dagsläget är 7 boxar uthyrda varav 6 till en hyra om 3 200 kr ink strö och grovfoder och 1 plats uthyrd för 4 800 kr ink strö, grovfoder och mockning. Detta ger en årlig bruttointäkt om 288 000 kr. Den tillhörande marken om 2 ha fördelar sig med 1 ha åkermark och en 1 skogsmark. Omgivningarna ikring erbjuder kilometerlånga grus- och skogsvägar för härliga uteritter i grönskade och vacker natur, eller körpass. Stallet ligger ca 5 km från ridskola som erbjuder träningsmöjligheter på både ridhus och utebana. Här ges verkligen möjligheter för dig som vill driva eget företag inom hästsektorn men som uppskattar att kunna bo kvar i nuvarande bostad eller som ser möjligheten i att inreda med en lägenhet i befintlig byggnad. Välkommen att boka separat visning!

Finnäsgatan 27, Järbo, Sandvikens kommun
Finnäsgatan 27, Järbo, Sandvikens kommun, bild 2
Finnäsgatan 27, Järbo, Sandvikens kommun, bild 3

Finnäsgatan 27

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 995 000 kr
99 + 31 m²
3 rum
9 000 m² tomt

Välkommen till Fridstorp, Finnäsgatan 27 - ditt framtida hem i en fridfull och familjevänlig omgivning! Huset sträcker sig över 1 1/2-plan med en källare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. När du kliver in möts du av en välkomnande hall där du till höger finner ett badrum med dusch och WC. Hallen med ådringsmålade dörrar, erbjuder gott om plats för avhängning samt ett praktiskt förråd som kan användas som klädkammare, vilket genast skapar en organiserad och inbjudande atmosfär. Den generösa ytan på entréplanet fördelas smidigt på ett ljust vardagsrum och ett charmigt äldre kök. I vardagsrummet finns det kakelugn, klädkammare och bra med utrymme för soffa och annat möblemang. Äldre kök med tidstypiska detaljer som ger en lantlig känsla med bra förvaring och vedspis. Här finns det även gott om plats för matbord. En trappa upp finns det två stora sovrum med generösa garderober och varsin kakelugn. Dessutom erbjuder övervåningen praktiska kattvindar för smidig förvaring, en mindre WC och en balkong med trevlig utsikt. Källaren har gott om mångsidig plats som kan fungera som hobbyrum och förråd. Här finner du även ett badrum med tvättmaskin, badkar och WC. Takhöjden på 2.7 meter ger huset en luftig och rymlig känsla. Den stora tomten 9000 m2 har avstyckningsmöjliget med två tomter. Den vetter mot liten skog och är belägen nära centrum med förskola, skola, butik och bibliotek. På tomten finns gott om utrymme för både lek och avkoppling. Här finns en ladugård, vedbod, lekstuga och ett skrädderi från 1923 med lägenhet på övervåningen. Skrädderiet har anrik historia och består av två rum på bottenvåningen samt ett rum med kök på övervåningen. Vill du veta mer om den anrika historian bakom skrädderiet finns det på hemsidan Järbo Hembygdsförening - Ett skrädderi.

  • Premium
  • Balkong
Centralgatan 36A, null, Hofors kommun

Centralgatan 36A

Lägenhet
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
65 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 168 kr/mån
1 140 kr/m²

Ljus tvåa med perfekt pendlingsläge i centrala Hofors. Planlösningen bjuder in till rymlig hall med möjlighet till möblering för klädavhängning. Köket är ljust och trivsamt, här kan du möblera med mindre matbord likväl som vardagsrummet ger utrymme för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrum nås balkong i västerläge. Sovrummet har platsbyggda garderober och ger gott om klädförvaring. Badrummet genomgick stamrust -22 och ryms utöver badrumsinredningen även tvättmaskin om så önskas. Centrum nås inom synhåll med det du kan tänkas behöva! Välkommen hem!

Främlingshemsvägen 2, null, Sandvikens kommun
  • Lör 27 apr kl 12:30

Främlingshemsvägen 2

Villa
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 695 000 kr
98 + 98 m²
2 rum
4 751 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna bostad med känsla av enskildhet. Här bor du på höjden med stor tomt och vy mot välskött skog. Ett ljust och luftigt hem för dig som uppskattar social närvaro med familjen och vännerna. Entréplan bjuder här på hall, ett sovrum och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Härifrån nås även rymlig altan delvis under tak i underbart söderläge passande den som söker svalkande skuggläge såväl som önskar avnjuta solens värme. På tomten finns fristående bastu att kunna nyttja året runt. I bostadens källarvåning finner du sovutrymme såväl som allrum vilken kan göras till ytterligare sovutrymme. Här finns även tvättstuga, förvaringsmöjligheter samt toalett och separat duschrum. Husets fick under 2008 nytt plåttak och 3-glasfönster väl matchande dess lättskötta tegelstensfasad. Du bor med närhet till pulkabacke, elljusspår och vacker natur samt fotbollsplan såväl som centrum. Med en kort cykeltur når du Gästriklands och Årsundas egen riviera med kilometerlånga sandstränder.

  • Plus
Torggatan 10, Centralt, Ockelbo kommun
  • Lör 4 maj kl 14:00
Torggatan 10, Centralt, Ockelbo kommun, bild 2
Torggatan 10, Centralt, Ockelbo kommun, bild 3

Torggatan 10

Villa
Centralt, Ockelbo kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
5 495 000 kr
150 + 110 m²
7 rum
2 480 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa från 1930-talet som har genomgått en omfattande renovering under de senaste fem åren. Här förenas charmiga detaljer med modern komfort. Här njuter du av morgonkaffet eller kvällsmiddagen med en magnifik panoramautsikt över Bysjön som ligger alldeles nedanför fastigheten. Badplatsen är bara några lätta steg bort och erbjuder avkoppling och badglädje under sommardagarna. När du kliver in i huset möts du redan i hallen av sjövyn genom altandörren i vardagsrummet men också av bostadens eleganta och välplanerade interiör. En av höjdpunkterna är det smakfullt omgjorda köket från 2018 med goda förvaringsmöjligheter, bra med arbetsytor och vattenburen golvvärme vilket ger en behaglig atmosfär och bekvämlighet under hela året. Här kan du njuta av kulinariska äventyr och umgås med familj och vänner till bords i en härlig miljö. Bostaden erbjuder idag fyra sovrum fördelade med ett stort på entréplan med walk in closet såväl som tre sovrum på övervåningen. Helkaklat badrum från 2018 finner du på övervåningen vilken rymmer både dusch, badkar och kommod med dubbla handfat. På entréplan finns renoverad WC och i källarplan finns massagebad väl inramad av natursten och effektfulla spotlights. Huset ligger på en stor tomt med en välskött trädgård som har utformats för att vara både vacker och funktionell. Här kan du njuta av avkopplande stunder på den soliga terrassen, eller så kan du odla din trädgård med grönsaker och blommor. Det finns även gott om plats för barnen att leka och utforska. Här bor du med bekväm närhet till förskola, skola och Ockelbos serviceutbud såväl som pendeltåg och busskommunikation. Med endast ca 8 min promenad från ytterdörren når du Ockelbo Station där du med tåg når Gävle på 23 min och med ett snabbt tågbyte i där kan du sedan vara i Stockholm på 1,5 h enligt Xtrafik och SJ. Detta gör det enkelt och väldigt bekvämt att pendla till jobb, eller utforska närliggande städer och attraktioner över dagen. På ca två timmar skulle du alltså kunna lämna huvudstadens sus och brus bakom dig och landa hemma vid sjön och lugnet. Välkommen hem - till denna 30-talspärla!

  • Premium
Zinkgatan 2, Södra Björksätra, Sandvikens kommun

Zinkgatan 2

Villa
Södra Björksätra, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 695 000 kr
118 m²
5 rum
884 m² tomt

Bekvämt boende i enplansvilla! På hörntomt med fristående garage finner du denna välplanerade bostad. Med inte mindre än fyra sovrum och en rymlig klädkammare erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Här finns plats för både lek och arbete, för avkoppling och gemenskap. Köket med dess generösa ljusflöde och yta är tillsammans med de goda arbetsytorna inbjudande till matlagning och bakning. Här finns plats för hela familjen att delta på ett eller annat vis då också den större matgruppen ryms. Vardagsrummet ger plats för tv-hörna såväl som avkopplingshörna intill braskaminen. Möjlighet finns att ändra planlösningen i de fall du önskar färre sovrum och större vardagsrum eller matrum. För den sociala familjen som älskar att bjuda hem gäster och för den större familjen är det skönt att det finns en separat toalett såväl som ett helkaklat badrum renoverat 2016. Här bor du med närhet till promenadstråk som leder dig direkt mot Storsjön såväl som golfbanan och bara runt hörnet finner du områdets fotbollsplan. Med gång- och cykelavstånd nås förskola, skola och matvarubutik vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Välkommen Hem!

  • Plus
Smala vägen 6B, Stenkumlet, Sandvikens kommun

Smala vägen 6B

Lägenhet
Stenkumlet, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 195 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 662 kr/mån
12 513 kr/m²

Elegant lägenhet om 4 rok med två badrum , här erbjuds bekvämlighet och komfort. Med genomgående parkettgolv som sträcker sig genom varje rum, ger denna bostad en känsla av enhet och harmoni. Stora fönster låter naturligt ljus flöda in och skapar en inbjudande atmosfär, dessutom når du via dubbeldörrar en möblerbar balkong i söderläge. Planlösningen erbjuder fyra rymliga rum, två badrum varav det ena är helkaklat, såväl som ett elegant kök med plats för den större matgruppen samt helt ny kyl och frys i fullhöjd. Lägenheten är placerad i ett av områdets bästa lägen, intill ett lugnt villaområde. Här bor du bara en kort promenad till centrum med dess serviceutbud och butiker. För den naturälskande har du här närhet till Hälsans stig och populära Högbo Bruk för vandring, cykelturer eller för dig som bara vill koppla av och njuta av den friska luften. För pendlaren är läget perfekt med snabb tillgång till E16, vilket gör det enkelt att pendla till både Gävle och Falun. Välkommen Hem!

  • Plus
  • Balkong
Göklundsvägen 10A, Centralt, Hofors kommun

Göklundsvägen 10A

Lägenhet
Centralt, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
220 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 121 kr/mån
4 037 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en genomgående renoverad tvåa på andra plan med trivsam planlösning. Här har man valt Gerflor vinylgolv i hall, kök och vardagsrum som ger en extra varm och mjuk känsla. Badrummet har stilrena färgval och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har heltäckningsmatta på golv och trivsamt mönstrad tapet på vägg. Köket ger utrymme för både matplats och gott om förvaring i bänkskåp och överskåp. För dig som vill lägga verktygen på hyllan och flytta in direkt så är detta den optimala bostadsrätten för dig. Bostadsrätten är belägen ett stenkast från både centrum, skola och tillgången till naturen. I centrum finner du allt inom detaljhandel så som matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset likväl som anslutning till E16 för pendling. Välkommen hem!

  • Plus
Backladsvägen 8C - Terassen #26, Kungsberget, Sandvikens kommun

Backladsvägen 8C - Terassen #26

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 249 000 kr
49 m²
3 rum
vån 2/2
4 955 kr/mån
25 490 kr/m²

Välkommen till ditt nya alpina paradis på Terassen #26! Endast ca 2 timmar från Stockholm ligger denna bostadsrättslägenhet producerad 2021 i Kungsberget. Här ges du en perfekt kombination av modernt och praktiskt boende med naturskönt läge i Sveriges snabbast växande skidort. Med sina 49 kvm ryms här två mysiga sovrum med totalt sex bäddar, ett helkaklat badrum med golvvärme såväl som kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet och dess utsikt över Kungsbergets skidbackar. Alla inventarier ingår här i köpet. Lägenheten ligger i det omtyckta området Terassen och är belägen intill barnbackarna såväl som liften, vilket gör att det aldrig är långt till pulsen och spänningen i skidåkningens värld. Kungsberget är inte bara ett vinterparadis - under sommarsäsongen förvandlas området till en oas för andra äventyrssökare. Med härliga mountainbikeleder och vandringsstigar som slingrar sig genom den natursköna omgivningen finns det alltid något nytt att utforska här. Missa inte chansen att äga din egen bit av detta paradis vid Kungsbergets Skidresort och där du ingår i Kungsbergets lägenhetsuthyrning med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Vid barnvänliga BRF Terrassen 1-2 är det många skidgäster som bokar boende och trivs med området, därmed brukar det vara bra hyresintäkter. Terassen #26 har sedan perioden 2021-12-15 till 2024-04-07 gett en intäkt om 195 784 kr efter avdragen provision och moms. Som bostadsrättsinnehavare har du fina förmåner i Kungsberget. Vad sägs om 20% rabatt på hyra, liftkort och shop. Samt möjlighet att boka Ski Lodge till hela 50% rabatt, om det finns lediga lägenheter 5 dagar innan ankomst. Oavsett om du längtar efter adrenalinkickar i backarna eller lugnet i naturen, erbjuder lägenheten och området allt du behöver för att kunna skapa oförglömliga minnen med dina nära och kära. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Idrottsvägen 16F, null, Sandvikens kommun

Idrottsvägen 16F

Radhus
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
2 100 000 kr
92 + 60 m²
3 rum
165 m² tomt

Välrenoverat radhus med gavelläge och trädgård i underbart västerläge! Denna pärla till bostad med något av områdets bästa läge har genomgått en smakfull renovering och är något för den som söker både komfort och stil. Det ljusa köket är renoverat 2017 och pryds av vacker klinkermarmor på golv såväl som längs kökets arbetsbänk, vilket ger en touch av elegans och modernitet till rummet. Här kan du njuta av att laga mat och umgås med familj och vänner i en inspirerande miljö. På entréplan finner du även renoverad tvättstuga med gott om förvaringsmöjlighet och avlastningsyta såväl som ett badrum och ett vardagsrum. Sistnämna har stora fönsterpartier mot den egna trädgården och uteplatsen i västerläge. På övervåningen finns idag två sovrum men dessa radhus ritades och byggdes ursprungligen med tre sovrum. Du kan med enkelhet här återställa det tredje rummet vid behov. På denna våning finns också badrum renoverat 2023. Källaren erbjuder gillestuga, relaxavdelning och möjligt sovrum, hobbyrum eller förvaringsutrymme. Denna bostad är perfekt för den som söker ett trivsamt och modernt boende med närhet till både natur och stadsliv. Välkommen Hem!

Röjgatan 10, Lövbacken, Sandvikens kommun

Röjgatan 10

Villa
Lövbacken, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 995 000 kr
144 + 70 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Med familjevänligt läge på återvändsgata finner du denna trevliga 2-plansvilla med garage. Här bor du med fantastiskt ljusinsläpp i alla rum och övervägande ytskikt renoverade i ljus kulör. Planlösningen är bra planerad med väl tilltagna rum och där du på entréplan välkomnas i hall med klinker på golv. Vardagsrum och matrum med stor öppning emellan och från matrummet nås kök renoverat 2019. Sist finner du på entréplan en wc. Övervåningen ger tre sovrum samtliga med bra yta för både möblemang och klädförvaring. Helkaklat badrum med golvvärme renoverat 2020 i stilrena val. Den tidigare vinden är inredd och ger idag utrymme för gästrum eller liknande. För dig som vintertid vill slippa en snötäckt bil så har du här garage med gott om plats för både bil och förvaring. Helt enkelt ett hem att trivas i! Lövbacken ligger strax utanför centrala Sandviken med perfekt pendlings-läge med nära anslutning till E16. Välkommen hem!

Skräddargatan 17, Centralt, Hofors kommun

Skräddargatan 17

Lägenhet
Centralt, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
140 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 010 kr/mån
2 593 kr/m²

Optimalt placerad bostadsrätt mitt emellan centrum och närhet till naturen. Två halvtrappor upp välkomnas du till en ljus och gemytlig bostad med genomgående nya ytskikt. Rymlig hall som ger gott om plats för klädförvaring, direkt till vänster nås kök med plats för matbord och öppning mot vardagsrum. Vardagsrummet har välvårdat parkettgolv och utgång till balkong i nordväst som låter dig njuta av kvällssolen. Badrummet renoverades 2021 med smakfulla val som blandare i koppar. Sovrummet ryms för dubbelsäng och har garderober som sträcker sig längs hela väggen. Ett hem att trivas i! Till centrum kommer du med en kort promenad och åt andra hållet nås skola och Hofors idrottshall med både inomhus och utomhusaktiviteter som innebandy, simhall, ishockeyhall och friidrottsanläggning med mera. Välkommen hem!

Svärdsjövägen 292, Åshammar, Sandvikens kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Svärdsjövägen 292

Villa
Åshammar, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 395 000 kr
154 + 80 m²
7 rum
4 545 m² tomt

Rymlig och totalrenoverade villa med strandlinje mot Borrsjöån! Här har det under 2021 och 2022 investerats i nytt tak, 3-glasfönster och nytt uppvärmningssystem. I bostadens utrymmen har man under samma år renoverat samtliga rum enhetligt med densamma laminatgolv. Det nya köket med goda förvaringsmöjligheter har givits vit köksinredning med mosaikkakel på vägg längs bänkskivor vilka ger gott om arbetsyta. Plats finns här för matgrupp om så önskas men du ges även en öppen planlösning mot matrum. Entréplan ger goda sociala utrymmen såväl som ett sovrum och på övervåningen finner du tre rymliga sovrum såväl som gott om förvaringsmöjligheter och kontorsutrymme. Källaren i souterräng erbjuder utrymme för hobbyrum/extra sovrum eller plats för dig som har eget företag då egen ingång finns från trädgården. Helkaklade badrum från 2021 och 2022 finner du i varje plan utrustade med antingen dusch eller badkar. Stor trädgård som sträcker sig hela vägen ner till å Välkommen hem!

  • Plus
Östansjövägen 81, Gammelstilla, Hofors kommun

Östansjövägen 81

Fritidshus
Gammelstilla, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
2 293 m² tomt

Stilfullt renoverad lantidyll i södra Gästrikland! Välkommen till detta fantastiska torp som inte bara är ett hem, det är en dröm som har förverkligats till ett harmoniskt paradis. Torpet är utbyggt och renoverat i en smakfull stil och omgärdad av en parkliknande trädgård. En fastighet för dig som vill bo permanent eller delar av året med naturskönt och ostört läge i vacker bruksmiljö. Här erbjuds en smakfullt renoverad bostad som har fått bevarat sin äldre charm samtidigt som den har fått en modern och stilfull uppgradering. Med omsorgsfullt utförda renoveringar har denna bostad förvandlats till en plats där historia och nutid möts på ett fantastiskt sätt. Det lantliga köket från 2022 bjuder in till umgänge med familj och vänner. Med modern utrustning, extra arbetsytor, generösa förvaringslösningar och utrymme att röra dig fritt, kan du här släppa loss din kulinariska fantasi. Det nybyggda badrummet har eleganta ytor och bekvämligheter. Här kan man leva billigt tack vare energieffektiva åtgärder såsom solcellsansläggning från 2022 och energisnål uppvärmning av huset med vattenburen värme som drivs av el-patron och vedeldad spispanna samt en luft-luftvärmepump. Husets tak, altandörrar och fönster är bytta 2022, likaså avlopps- och vattenledningar huset i samband med att golvet tilläggsisolerades i köket. Uthuslängan med nytt tak från 2022 bjuder på förrådsutrymmen, inredd snickarbod samt ett förråd med indraget vatten och golvbrunn. Carporten med laddbox till el-bil erbjuder även den på förvaringsutrymmen. I den charmiga trädgården kan du koppla av och njuta medan du uppskattar den lummiga omgivningen. Trädgårdens många sällskapsytor följer solens vandring över dagen från morgonsol till kvällssol och bjuder in till umgänge. För den odlings- och trädgårdsintresserade finns utvecklade odlingsland och rabatter med bevattning. En fungerande jordkällare finns att förvara det som odlats under säsongen. I nära anslutning till huset finns Gammelstillas vackra nedre damm som erbjuder bad och naturupplevelser såväl sommar som vinter. Möjlighet att förvärva badbrygga och båt finns. Här lever man i samklang med skog och natur som erbjuder rikligt med bär, svamp och strövområden. Välkommen till denna vackra lantidyll i södra Gästrikland!

Blåbärsvägen 8, null, Ockelbo kommun

Blåbärsvägen 8

Villa
Ockelbo kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
350 000 kr
90 m²
5 rum
856 m² tomt

Välkommen till ditt nästa projekt - ett hus som bär på stora möjligheter! Här ges du chansen att skapa ditt drömboende från grunden. Beläget intill den fridfulla skogen, omfamnas du av naturens lugn medan du tar dig an detta spännande renoveringsobjekt. Takpannor har lyfts av och ny papp såväl som läkt är satt innan de tvättade takpannorna har återbrukats. I krypgrunden har man städat undan gammalt bråte och lagt ut plast. Två rum har byggts och den blivande bostaden ger nu tre - fyra möjliga sovrum. Här ges du möjlighet att skapa ett unikt och personligt utrymme som är helt anpassat efter din stil, dina behov och visioner. Med en stor hundgård på tomten blir det även en idealisk plats för alla fyrbenta vänner att koppla av och njuta av den friska luften vid skogsbrynet. I närheten finns badplats, fantastiska MTB-leder för dig som gillar äventyr på cykel såväl som fina vandringsleder längs Gästrikeleden. På sommaren kan du uppleva en 6 km lång ångtågsresa på museijärnvägen med välbevarad stationsmiljö. Missa inte chansen att förvandla detta hus till din drömtillvaro!

Bergbyvägen 50, Berg, Hofors kommun

Bergbyvägen 50

Villa
Berg, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
3 200 000 kr
298 + 65 m²
9 rum
6 450 m² tomt

Det första som slår dig när du kliver över tröskeln är den tidlösa skönheten i de vackra trägolven som knarrar under dina fötter. Denna äkta skatt från det förflutna är inte bara ett golv, det är en berättelse som sträcker sig över generationer, hjärtligt välkommen till Bergbyvägen 50 med anor från 1757. Huset ger med sina 298kvm gott om utrymme för den stora familjen eller för dig som vill bedriva verksamhet som den tidigare Bed&Breakfast som en gång funnits. Denna gård erbjuder allt du behöver för att skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster och samtidigt njuta av det lantliga läget. På sommaren bedrivs café i den gamla kvarnen som också ger utrymme för olika former av event att hålla i själv eller hyra ut. (Bilder från Caféets verksamhet finns på Facebook under sidan Bergs kvarncafé). Gården är en fridfull oas där du kan koppla av och njuta av lugnet. Den är stor nog för att rymma alla dina trädgårdsdrömmar, oavsett om du vill odla egna grönsaker, ha en lekplats för barnen eller bara njuta av en kopp kaffe medan du lyssnar på fågelkvitter. Invid ån som sträcker sig längst med tomten nås den egna lilla stranden med brygga för ett svalkande dopp i sommarens böljande hetta. I den stora ladugården finns oändliga möjligheter till förvaring likväl som i garagebyggnaden med carport och tillhåll för loppis. Torsåker är den lilla orten med det stora hjärtat och erbjuder allt inom djur och natur. Vandra i skogen eller cykla bland grönskande ängar, fiska i omkringliggande sjöar, besök Stollengruvan och dess historia eller ät en bit mat vid ortens gästgivargård. Centrum nås inom 2km och erbjuder mataffär, mack, restaurang, frisörer, skola, förskolor med mera. Välkommen hem! Kontakta mäklaren för visning och mer information.

  • Plus
Jägargatan 7a, null, Hofors kommun

Jägargatan 7a

Lägenhet
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
120 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 060 kr/mån
2 105 kr/m²

Smakfull tvåa på andra våningen med gångavstånd till centrum. Här välkomnas du till en praktiskt planerad bostadsrätt med två större förrådsutrymmen, renoverat badrum -18/19 med mörk våtrumsmatta på golv och ljus kulör på vägg. Mellan vardagsrum och kök har vägg tagit bort för en mer öppen och ljus känsla och köket ger utrymme för både umgänge och matlagning. Från vardagsrummet nås balkong i öster som låter dig ta en kopp kaffe i morgonsolen. Bostadsrätten är belägen ett stenkast från både centrum, skola och tillgången till naturen. I centrum finner du allt inom detaljhandel så som matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset likväl som anslutning till E16 för pendling. Välkommen hem!

Hyttgatan 15A, Centralt, Sandvikens kommun

Hyttgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1
3 800 kr/mån
19 933 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna vackert renoverade 3:a! WOW-känslan infinner sig redan i den möblerbara hallen med dess marmorliknande klinker. Från hallen öppnar sig sedan lägenheten mot ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen planlösning mot det fantastiska köket med marmorvägg och smakfulla detaljer som gör att detta köket inte liknar något annat. De båda sovrummen vetter mot öster med morgonsolen som kan strila in varav du från det ena också når den inglasade och möblerbara balkongen. Helkaklat badrum från föreningens stamrust 2007. Här erbjuds ett bekvämt och genomgående ljust boende med känsla av elegans vilket gör det väldigt lätt att trivas och för den trendige instagrammaren finns här gott om inspiration och möjligheter att skapa klickraketer till inlägg, inte minst i köket. Ditt nya boende är centralt beläget med busskommunikation precis utanför dörren och resecenter bara några hundra meter bort från vilken du tar tåget till Gävle eller Stockholm tex. Här är du del av en välskött förening med låga avgifter och i de gemensamma utrymmena finns hobbyrum såväl som bastu att boka för egna avkopplande spakvällar eller sociala stunder med vännerna.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Allmänningsgatan 1B, null, Sandvikens kommun

Allmänningsgatan 1B

Radhus
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 595 000 kr
106 + 106 m²
5 rum
342 m² tomt

Välkommen till detta kedjehus som bjuder in till ett ljust och trivsamt boende med generösa sociala utrymmen och praktisk planlösning. När du kliver in möts du av ljusa och öppna rum där vardagslivet kan flöda fritt. Med två sovrum på entréplanet och möjligheten att skapa ytterligare ett sovrum får du flexibilitet och utrymme att anpassa efter dina behov. Den smakfullt renoverade bostaden har ett badrum på både entréplan och källarplan, vilket ger en bekväm och praktisk lösning för hela familjen. Det renoverade badrummet i entréplan är verkligen ett centrum för avkoppling och välbefinnande. Med ett fönstertak som släpper in naturligt ljus och ger liv åt den vackra mosaikväggen blir varje stund där en ren njutning. I källarplanet finns möjlighet till extra sovutrymme, perfekt för gäster eller tonåringar som behöver lite egen yta. Från matplatsen nås uteplats delvis under tak i härligt söderläge och den egna lilla trädgårdstäppan. Sammanfattningsvis är detta kedjehus en dröm för den som söker ett välplanerat och ljust hem med möjlighet till inte mindre än fem sovutrymmen samt goda utrymmen för både avkoppling och sociala tillställningar! Välkommen Hem!

Jägargatan 4, Centralt, Hofors kommun

Jägargatan 4

Lägenhet
Centralt, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
160 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 060 kr/mån
2 963 kr/m²

Praktiskt belägen tvåa på första våningen med balkong i öst som bjuder in till en morgonkaffe i solen. Lägenhetens planlösning välkomnar med hall som ger gott om plats för avhängning vid hatthylla likväl som klädkammaren intill. Sovrum och vardagsrum har härligt ljusinsläpp och lämnar plats för större möblemang. Köket går att inreda med matgrupp och är utrustat med kyl, frys, spis och ugn. Badrum med dusch, toalett, badrumskommod samt modern Svedbergs badrumsspegel med ledbelysning. Tillhörande lägenheten finns två förrådsutrymmen i källarplan. Bostadsrätten är belägen ett stenkast från både centrum, skola och tillgången till naturen. I centrum finner du allt inom detaljhandel så som matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset likväl som anslutning till E16 för pendling. Välkommen hem! Planritning kommer inom kort

Rönningsgatan 30B, Rönningen, Hofors kommun

Rönningsgatan 30B

Lägenhet
Rönningen, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
195 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 687 kr/mån
3 514 kr/m²

Totalrenoverad tvåa på första våningen, i hus med hiss! En bostad för dig som vill kunna flytta in i en lägenhet med redan smakfullt valda material och färger. Här har man under 2019 lagt tid på gediget grundarbetet innan man satt de nya ytskikten med bra finish liksom sett över elen för installation av nya strömbrytare, eluttag och elskåp. Här möts du av en ljus hall med slittålig klinker på golvet som möts upp ekparkett i sovrum, kök och vardagsrum. Det snygga och välutrustade köket ger plats för kokkonster liksom gäster kring matbordet och vid större sammankomster ger det ljusa vardagsrummet utrymme för den större matgruppen såväl som soffa till tv-hörnan. Härifrån nås även balkong i västerläge. Det helkaklade badrummet är precis som övriga lägenheten från 2019 och går nu i harmoniserande vita och gråa toner. En bostad i lugnt område med endast en kort promenad till centrala Hofors faciliteter och kommunikation. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Gammelstillavägen 42, Hoo, Hofors kommun

Gammelstillavägen 42

Villa
Hoo, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 595 000 kr
100 + 12 m²
4 rum
2 ha tomt

Strax utanför centrala Torsåker finns du denna familjevänliga villa om 4rok som de senaste 7 åren genomgått flera större renoveringar med genomgående nya vattenledningar, nytt avlopp, nytt tak, installation av bergvärme och renoverat kök. Ladugården ger gott om förvaringsutrymmen och har en stalldel med 2st boxplatser och en sadelkammare samt 2ha mark som ger möjligheten till hästhållning eller boskap i mindre skala. Bostadshusets planlösning på entréplan välkomnar med hall och direkt anslutning till kök som renoverades 2017 i mörkgrå kulör. Innanför kök nås ett potentiellt sovrum med klädkammare. Vidare finns vardagsrum och wc. En utbyggnation har tillförts med groventré och där badrum är påbörjat men inte färdigställt (säljes i befintligt skick). Övervåningen ger två sovrum och ett badrum med dusch, bastu, handfat och toalett. Vid husets entré finns altan i sydöst-läge med både inglasad del och öppen del att nyttja under vår och sommar. Centrala Torsåker nås drygt 2km från bostaden där du finner matvarubutik, gästgiveri, frisörer, skola, förskola, idrottsplats med mera. För större utbud nås Hofors inom 2,5 mil och Sandviken inom 3mil. Den lilla orten med det stora hjärtat, Välkommen hem!

Storgatan 27, Centralt, Sandvikens kommun

Storgatan 27

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
950 000 kr
171,3 m²
vån 1
11 400 kr/mån
5 546 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en restauranglokal med maskinell utrustning och väl tilltagna ytor. Den totala ytan om 171,3kvm är väl disponerad fördelat på kök 60,3kvm, servering/sittplatser 71kvm och lager 39,7kvm. Du välkomnas i serveringsdelen med sittplatser som genomgått renovering med nya ytskikt 2022 , vidare finns rymligt kök med olika avdelningar för olika behov såsom matlagning, kyl/frys-utrymme, disk, förvaring och wc. Köket är totalrenoverat med nytt klinker, kakel och vatten/avlopps-ledningar år 2021. Lager, kontor och duschrum finns i källarplan. Restaurangen är centralt belägen på Storgatan! Kontakta mäklaren för mer info.

Wijbyvägen 78, Vi, Hofors kommun

Wijbyvägen 78

Gård/Skog
Vi, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
4 995 000 kr
166 + 40 m²
4 rum
19,5 ha tomt

Belägen utanför stadens brus och trängsel erbjuder denna hästgård en lugn plats där du kan koppla av och återfå energi, fly från vardagens stress och omge dig av naturen. Här möter historiens charm nutidens bekvämlighet tack vare uppvärmning via bergvärme, ny-installerat minireningsverk och renoverade ytskikt. Bostadshuset och dess vackra trägolv ger en rustik och hemtrevlig atmosfär, medan de gamla kakelugnarna ger både värme och karaktär. Här kan du och din familj njuta av autentisk charm i alla de olika utrymmena fördelat på hall, sovrum, kök, matrum och vardagsrum där du genom de stora glasdörrarna når verandan med utsikt över gården. Övervåningen ger allrum, ett stort badrum, sovrum och två inredda sidovindar som med fördel kan användas till sovrum. Ute på gården finner du förutom ladugården en bagarstuga med anor från 1700-talet som ger det perfekta utrymmet för gäststuga sommartid. Som hjärtat på den 620kvm stora ekonomibyggnaden finns stallet innehållande 4st boxar för storhäst 3.10m x 3.10m samt en shettisbox, isolerad sadelkammare med varmvattenberedare och direkt anslutning till dyngstack på gjuten platta med tak. Runt om stallet finns oändligt med förvaringsmöjligheten i såväl garage som höloft och övrigt utrymmen. Med närheten till naturen har du optimala möjligheter för promenader och ridturer genom de omgivande skogarna och fälten. Denna fantastiska hästgård erbjuder det bästa av två världar - en möjlighet att äga en vacker gård med moderna faciliteter och det bästa för dina hästar. Välkommen till ditt nya hem på landet!

Brännkärrsgatan 35C, null, Hofors kommun

Brännkärrsgatan 35C

Lägenhet
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
95 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 053 kr/mån
1 652 kr/m²

Välplanerad tvåa med balkong i söderläge! Chans att investera i en lägenhet med bra läge i omtyckt förening och skapa ett personligt och ombonat hem. Från vardagsrummet med parkettgolv nås balkong i härligt söderläge med vy över föreningens lugna innergård med stora gräsytor och uteplats. Köket ger bra med arbetsyta såväl som förvaringsmöjligheter i den vita köksinredningen, här finns även bra med plats för matgrupp. Här bor du i en bra förening där bland annat bredband och ett grundutbud av tv- kanaler ingår i hyran. Föreningens gym och ena tvättstuga finns i samma byggnad som lägenheten. Gångavstånd till bad- och sporthall liksom skola. Närhet till god busskommunikation och ortens centrum med dess butiker. Välkommen hem!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 38