Mäklare Patricia Lüdke

Patricia Lüdke

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rönningsgatan 30B, Rönningen, Hofors kommun

Rönningsgatan 30B

Lägenhet
Rönningen, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
195 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 687 kr/mån
3 514 kr/m²

Totalrenoverad tvåa på första våningen, i hus med hiss! En bostad för dig som vill kunna flytta in i en lägenhet med redan smakfullt valda material och färger. Här har man under 2019 lagt tid på gediget grundarbetet innan man satt de nya ytskikten med bra finish liksom sett över elen för installation av nya strömbrytare, eluttag och elskåp. Här möts du av en ljus hall med slittålig klinker på golvet som möts upp ekparkett i sovrum, kök och vardagsrum. Det snygga och välutrustade köket ger plats för kokkonster liksom gäster kring matbordet och vid större sammankomster ger det ljusa vardagsrummet utrymme för den större matgruppen såväl som soffa till tv-hörnan. Härifrån nås även balkong i västerläge. Det helkaklade badrummet är precis som övriga lägenheten från 2019 och går nu i harmoniserande vita och gråa toner. En bostad i lugnt område med endast en kort promenad till centrala Hofors faciliteter och kommunikation. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Hammarbyvägen 20, null, Sandvikens kommun

Hammarbyvägen 20

Villa
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 275 000 kr
132 + 30 m²
4 rum
1 750 m² tomt

Den funktionella planlösningen sträcker sig över 1 1/2 plan med källare, vilket ger extra utrymme för olika aktiviteter. I källarplan finns möjligheten att skapa en hemmabio, ett hemmakontor, eller tonsårsbostad - endast fantasin sätter gränser då det här nere också finns badrum med dusch. I entréplan finner du hall, helkaklat badrum, kök med matplats, sovrum och trivsamt vardagsrum med braskamin som skapar en inbjudande känsla. Den flammande elden ger inte bara en visuell njutning utan även en behaglig värme som omsluter hela bostaden som annars värms via luft-vatten-värmepump. På övervåningen finns allrum med öppen spis och sovrum. Här uppe har man även förberett med vatten och avlopp i det fall man önskar göra toalett. Här har man i det senaste installerat 3-glasfönster, målat om fasaden och byggt till en altan i härligt sydöst-läge. Garaget om ca 85 kvm och isolerat ger gott om plats för både fordon och verkstad. Det är en plats där du enkelt kan förverkliga dina hobbyprojekt eller helt enkelt parkera bilen i skyddad miljö. Här bor du med naturnära läge där du har skogens grönska vid tomtgränsen vilket ger dig möjlighet att njuta av fridfulla promenader och upptäcktsfärder. Med en kort cykel-eller biltur når du Storviks centrum med dess serviceutbud, skola, sportcenter och bad, såväl som goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg. Välkommen Hem!

Brännkärrsgatan 35C, null, Hofors kommun

Brännkärrsgatan 35C

Lägenhet
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
95 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 797 kr/mån
1 652 kr/m²

Välplanerad tvåa med balkong i söderläge! Chans att investera i en lägenhet med bra läge i omtyckt förening och skapa ett personligt och ombonat hem. Från vardagsrummet med parkettgolv nås balkong i härligt söderläge med vy över föreningens lugna innergård med stora gräsytor och uteplats. Köket ger bra med arbetsyta såväl som förvaringsmöjligheter i den vita köksinredningen, här finns även bra med plats för matgrupp. Här bor du i en bra förening där bland annat bredband och ett grundutbud av tv- kanaler ingår i hyran. Föreningens gym och ena tvättstuga finns i samma byggnad som lägenheten. Gångavstånd till bad- och sporthall liksom skola. Närhet till god busskommunikation och ortens centrum med dess butiker. Välkommen hem!

 • Balkong
Hantverkarbacken 13, Hantverkarbacken, Sandvikens kommun

Hantverkarbacken 13

Lägenhet
Hantverkarbacken, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
5 335 kr/mån
11 522 kr/m²

Renoverad trerummare med solläge! I Hantverkarbackens omtyckta stjärnhus finner du denna lägenhet med högt läge där dess rymliga och möblerbara balkong ligger i underbart söderläge med vy över stillsamt grönområde. Här flyttar du in till ljusa utrymmen och fräscha ytskikt i alla rum liksom ett smakfullt renoverat kök med plats för matgrupp. En av lägenhetens höjdpunkter är det helkaklade badrummet med golvvärme. Från detta lugna område har du närhet till förskola, skola, sportcenter, Hantverkartorgets butiker liksom bensinstation, restauranger, sandstränder vid Storsjön och golf. Välkommen Hem!

 • Plus
 • Balkong
Vallhovsvägen 178C, Vallhov, Sandvikens kommun

Vallhovsvägen 178C

Radhus
Vallhov, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 750 000 kr
110 m²
4 rum
132 m² tomt

Välplanerat och smakfullt renoverat radhus i populära Vallhov! Här har man byggt ut till förmån för en möblerbar hall och stort luftigt kök med stilsäker köksinredning från 2015. Entréplan erbjuder därtill rymligt vardagsrum med utgång till egen täppa, tvättstuga såväl som på en gästtoalett renoverad 2018. Övervåningen ger plats för helkaklat badrum, klädkammare samt tre sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkong. I anslutning till entrén finns trevlig uteplats i nordvästläge och från vardagsrummet nås uteplats i sydöstläge. För bilen finns garageplats i länga och för dagar du önskar åka kommunalt finns busshållsplats endast ett par lätta promenadsteg bortanför dörren. I detta barnvänliga område finns lekparken alldeles i närheten av bostaden. I området finns också fotbollsplan samt att du med gångavstånd via gång- och cykelbana når både förskola och skola. Välkommen Hem!

Laduvallsvägen 11, Säljan, Sandvikens kommun

Laduvallsvägen 11

Radhus
Säljan, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
2 095 000 kr
85 m²
3 rum
6 100 kr/mån
24 647 kr/m²

Detta kedjeradhus i ett plan som färdigställdes 2022 är den perfekta blandningen av komfort och flexibilitet. Här flyttar du in till tre rum och kök, samt möjlighet att enkelt skapa ett till rum vid behov. Bostaden erbjuder en ljus och öppen planlösning som skapar en harmonisk atmosfär. Köket är modernt och välutrustat med vitvaror från Siemens. Köksön erbjuder extra förvarings- såväl som tillredningsmöjligheter med sin bänkskiva och extra ho. Perfekt för att samtidigt ha samvaro med familj och vänner. Den generösa matplatsen ger plats för stora sällskap och binder köket sömlöst med vardagsrummet. Här bor du på lugn återvändsgata i barnvänligt område, med egen trädgårdstäppa åt väst och åt öst. Från vardagsrummet når du altan med plats för socialt umgänge, avkoppling och från grillen nås vy av Storsjön. Från området nås båtplats och du finner fina promenadstråk i närområdet. För golfentusiasten finner du närmsta utslag drygt 1 kilometer bort och busshållplats har du endast en kortare promenad från bostaden liksom närhet till skola, förskola och mataffär. Välkommen Hem!

 • Uteplats
Blockvägen 10, null, Hofors kommun

Blockvägen 10

Radhus
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 295 000 kr
94 + 94 m²
4 rum
718 m² tomt

På hörntomt ligger detta fina och välskötta kedjehus! Här erbjuds vardagslyx i form av insynsskyddad terass med jacuzzi! En bostad om ett plan med dränerad källare där entrévåningen erbjuder två till tre sovrum och i källarvåningen finns möjlighet till ytterligare två sovrum. Från det fräscha köket nås idag sällskapsutrymme såväl som det ljusa och rymliga vardagsrummet med ekparkett. Härifrån nås även inglasat uterum i underbart västerläge från vilken du når terassen och trädgården. Helkaklat badrum finns på entréplan och ytterligare toalett finns i källarplan. Här finns även gillestuga, bra med förvaringsmöjligheter liksom tvättstuga och matkällare. I pannrummet hittas pelletspanna. Bilen parkerar du på garageinfart eller i enbilsgarage med gjuten platta och fjärrstyrd port. Här bor du med gång- och cykelavstånd till två förskolor, skola, badhus och sporthall såväl som ortens centrum. Runt hörnet nås Gästrikeleden med dess vandringsstråk i vacker natur. Välkommen Hem!

 • Plus
Bronsgatan 10B, Södra Björksätra, Sandvikens kommun

Bronsgatan 10B

Radhus
Södra Björksätra, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 595 000 kr
125 m²
5 rum
199 m² tomt

Rymligt och välplanerat radhus! Här flyttar du in till ljusa utrymmen och en trevlig planlösning där du på övervåningen ges hela fyra sovrum varav två med utgång till balkong i västerläge, klädkammare såväl som ett stilrent helkaklat badrum med golvvärme. På entréplan finner du möblerbar hall med klädkammare och gäst-wc, ljust vardagsrum med dess härliga fönstervägg och utgång till altan i västerläge. Det fräscha köket ger bra med förvaringsmöjligheter såväl som arbetsyta och plats för den större matgruppen. Från köket nås väldigt praktiskt tvättstugan. Merparten av fönsterna är till utbytt till 3-glasfönster samt att nya altandörrar är installerade. På den egna och inramade tomten finns redskapsbod i anslutning uteplatsen. För bilen finns garageplats i länga med fjärrstyrd port och för dagar du önskar åka kommunalt finns busshållsplats endast en kortare promenad från dörren. I detta barnvänliga område finns lekplats och fotbollsplan samt att du med gångavstånd via gång- och cykelbana når både förskola och skola. Välkommen Hem!

 • Plus
Gammelstillavägen 46, null, Hofors kommun

Gammelstillavägen 46

Villa
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
995 000 kr
176 + 174 m²
4 rum
1 635 m² tomt

Här har det genom åren investerats i takbyte, ommålning av fasad och dränering av grunden. Trivsam boendemiljö får du tack vare uppvärmning via bergvärme, stora rum med vackra trägolv och de tidsenliga fönsterplaceringarna nära husets hörn. Historiskt var detta områdets lanthandel. Då hade man butiken i entréplan, lager fanns i källaren och bostaden var på övervåningen. Idag är detta omgjort till enkom bostad och planlösningen erbjuder numer entréplan med sovrum/arbetsrum, rymligt sällskapsrum och ett helkaklat badrum med bastu. Övervåningen ger plats för två sovrum, kök och en toalett. I källaren har du fortfarande gott om förvaringsmöjligheter såväl som pannrum, matkällare och plats för tvättstuga. Stor gruslagd uppfart finns till tomten och trädgården med dess flaggstång omgärdas trivsamt av bostadshuset, redskapsboden och lummig dunge. Välkommen på visning!

 • Plus
Orruddsvägen 13, Malmjärn, Hofors kommun

Orruddsvägen 13

Fritidshus
Malmjärn, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
3 950 000 kr
94 + 9 m²
2 rum
1 120 m² tomt

Med strandtomt har du här en bostad eller ett fritidshus med något extra! Redan när du kliver in i hallen möts du av vyn över sjön Malmjärn. Genom panoramafönster följer du här naturen och sjön under årets alla årstider. Under sommartid skjuter du upp dörrarna och förlänger vardagsrummet med den tilltagna terassen med glasräcke för fortsatt fri vy mot vattenspegeln. Här ryms loungegrupp såväl som solstol och när du önskar ett avkopplande dopp finns här jacuzzi. Flera uteplatser finns i varierande vädersträck och mer eller mindre vindskyddade beroende på vad du önskar för stunden. Kanske är en dag i solstolen nere vid strandlinjen att föredra innan det är dags för middag vid grillplatsen intill. Huset är utbyggt under 2020 och tak, fönster såväl som panel är från dess. Här finns i dag ett sovrum och badrum. Rymligt och mycket smakfullt kök från 2020 med klinkergolv och golvvärme (el). I taket syns de gamla charmiga balkarna man bevarat och som ger utrymmet en skön mix av nytt och gammalt. Du ges en öppen planlösning mot vardagsrum och matplats med ryggåstak med infällda spotlights för trivsam släpljuseffekt . Extra sovutrymme finns i gårdens gästhus med eget sällskapsrum med vikbar fönstervägg samt sovrum med altandörr mot sjön. Skulle du vid något tillfälle känna dig ensam vid den egna stranden finns badplats med sandstrand, badbrygga och kiosk endast ca 2,6 km bort. Med en kort biltur når du Torsåkers centrum med matvarubutik, bensinstation och gästgiveri. För dig som inte känner till Torsåker sedan tidigare kan orten beskrivas som en lantidyll med härlig entreprenöranda. Film på fastigheten ser du här nedan: https://youtu.be/XZqMhz4wuB8 Välkommen till Hem!

Ginbornsvägen 42, Ginborn, Sandvikens kommun

Ginbornsvägen 42

Fritidshus
Ginborn, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
995 000 kr
2 rum
849 m² tomt

Koppla av i vacker natur med vy över Storsjön! Det här är en given plats när du önskar varav ner och återhämta dig. Utöver en välkomnande altan med plats för loungegruppen bjuder denna stuga på sällskapsutrymme, kök och ett sovrum. Kanske är det ute på altanen eller den fristående uteplatsen ni spenderar mest tid här men under de lite ruggigare sommardagarna finns braskamin att sitta tätt intill och mysa vid i stugans sällskapsrum. I det charmiga härbret placerat lite längre upp på tomten har man ett sovrum från vilken man vaknar upp med vy över sjöns vattenspegel. Vatten finns indraget i stugan men duschar gör du i det fria i utomhusdusch vid byggnadens östra fasad. Vid dagar som bjuder riktig sommarvärme kan du med fördel dra på dig foppatofflorna och promenerar till den närliggande badplatsen för ett uppfriskande sötvattendopp. Välkommen till detta smultronställe!

 • Plus
 • Uteplats
Kungsbergsvägen 91, Kungsberget, Sandvikens kommun

Kungsbergsvägen 91

Villa
Kungsberget, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 895 000 kr
130 + 130 m²
5 rum
6 448 m² tomt

Gård i natursköna Kungsberg! För dig som söker enplansvilla och möjlighet till djurhållning finns nu chansen att förvärva denna charmiga bostad utbyggd 2012. Planlösningen erbjuder tre sovrum, sällskapsutrymmen i allrum såväl som vardagsrum med ryggåstak och braskamin, rymligt kök samt två badrum varav det ena är helkaklat från 2012 och det andra renoverades 2007 med våtrumsmatta. För avkopplande stunder finns på altanen under tak i västerläge utrymme för den större sittgruppen samt att här finns badtunna att kunna värma upp genom vedeldning såväl som elpatron. I stallet med högt i tak finns två boxar om 3x3 meter samt isolerad sadelkammare. Den totalt 2 000 kvm stora tomten kring byggnationerna utgörs delvis av praktisk vinterhage och på andra sidan vägen finns sommarbete på ca 4 000 kvm (3 300 kvm inhägnat) med tillhörande vindskydd. Här finns många utflykts möjligheter för dig som vill ge dig ut i vacker natur. Varför inte vandra längs Gästrikeleden eller ge dig ut på ett mountainbikeäventyr på någon av de leder och banor som finns i området. På vintern är Kungsbergets skidanläggning endast en 2-minuters bilresa bort! Bostaden är besiktad och säljes med försäkring mot dolda fel. Välkommen till denna trivsamma gård!

 • Plus
Stormursvägen 6, null, Sandvikens kommun

Stormursvägen 6

Villa
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 395 000 kr
96 + 63 m²
5 rum
1 590 m² tomt

Lantligt belägen tegelvilla med nya fönster och vattenburet uppvärmninssystem! Här flyttar du in i en bostad med förändrad planlösning för ett rymligare kök renoverat 2018 där man nu också har en öppen planlösning mot vardagsrummet med dess dubbla glasdörrar ut till altan i härligt söderläge. Badrum på entréplan och toalett på övervåning renoverade under 2021. De fyra sovrummen är fördelade på de båda planen med tre på övervåningen och ett på entréplan. I källarplan finns bra med förvaringsmöjligheter såväl som ett extra garage utöver det dubbelgarage som finns på tomten. Här bor du lantligt med vacker natur runt husknuten och med närhet till skoterled med och med endast en kort biltur når du Årsunda centrum med dess dagligvaruhandel, skola såväl som Strandbaden, Gästriklands Riviera med dess kilometerlånga badstrand och dess restaurang. Välkommen Hem!

Ängsmarksvägen 4, Säljan, Sandvikens kommun

Ängsmarksvägen 4

Villa
Säljan, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
6 995 000 kr
215 + 40 m²
7 rum
1 131 m² tomt

Exklusiva enplansvilla nära Storsjön i nytt och omtyckt område. Bostaden bjuder på Wow- faktor redan i entrén där du möts av bostadens största sällskapsutrymme med ljusinsläpp från flera väderstreck - högt som lågt! Här är det närmare 5 m i takhöjd vilket ger rummet underbar rymd och akustik. Intill finner du ett stilrent Marbodal-kök i grått med bänkskiva i svart granit. Bra med förvaring i den släta och handtagslösa köksinredningen. Här finns förutom integrerade vitvaror en välplacerad vinkyl vänd mot matsalen så dina gäster kan ta del av samlingen eller det som planeras att serveras till kvällens meny. I en mer privat del av bostaden finns tv-rum/allrum med tre anslutande sovrum såväl som ett badrum i uttrycksfull marmorklinker i svart med duschplats och raka glasdörrar. Master bedroom ger dig inte bara avskildhet utan även ditt alldeles egna badrum. Åter vågat och uttrycksfullt i svart marmorklinker och här finns både dusch med glasdörrar såväl som badkar för avslappnande vardagslyx. Vid entrén finns gästtoalett, avhängningsplats och ett rum att kunna nyttja som sovrum givetsvis, men det är också strategiskt placerat för dig som vill kunna bedriva egen verksamhet i hemmet. Kanske är detta ditt blivande kontors- eller behandlingsrum. Här har du en bostad som andas trend, modernitet och som ger dig möjligheten till att bli helt fenomenal på sociala medier. Bostadens klinkergolv i de sociala utrymmena hjälper verkligen till att skapa fantastiska avspeglingar och djup. Likt livet ute på ett spegelblankt Storsjön när du promenerat 5 minuter ner till den kommande gemensamma båthamnen för en tur med din båt en solig sommardag. Här bor du med närhet till badplats, motionsspår och golfbana. Med en kort biltur eller cykeltur nås Sandvikens centrum med dess utbud av matvarubutiker, shopping och uteliv. Välkommen hem!

Visar alla 14