Mäklare Lovisa Ström

Lovisa Ström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägargatan 4, Centralt, Hofors kommun

Jägargatan 4

Lägenhet
Centralt, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
160 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 060 kr/mån
2 963 kr/m²

Praktiskt belägen tvåa på första våningen med balkong i öst som bjuder in till en morgonkaffe i solen. Lägenhetens planlösning välkomnar med hall som ger gott om plats för avhängning vid hatthylla likväl som klädkammaren intill. Sovrum och vardagsrum har härligt ljusinsläpp och lämnar plats för större möblemang. Köket går att inreda med matgrupp och är utrustat med kyl, frys, spis och ugn. Badrum med dusch, toalett, badrumskommod samt modern Svedbergs badrumsspegel med ledbelysning. Tillhörande lägenheten finns två förrådsutrymmen i källarplan. Bostadsrätten är belägen ett stenkast från både centrum, skola och tillgången till naturen. I centrum finner du allt inom detaljhandel så som matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset likväl som anslutning till E16 för pendling. Välkommen hem! Planritning kommer inom kort

Humlevägen 2, Torsåker, Hofors kommun
  • Sön 25 feb kl 13:00

Humlevägen 2

Villa
Torsåker, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 595 000 kr
106 + 82 m²
5 rum
1 503 m² tomt

På stor hörntomt finner du denna gemytliga villa som med sitt centrala läge och närhet till lekpark, skola och förskola passar perfekt för familjen. Bostadshuset omges av trädgård, friggebod, vidbyggt garage med tillhörande carport och i sydväst finns stor altan under tak som förlängs av öppet soldäck på markplan, underbara att nyttja den varmare tiden på året. Planlösningen erbjuder en väl tilltagen entré med gott utrymme för klädförvaring. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. Köket ger ett luftigt intryck tack vare ljusinsläpp från söder och förlängs av matplats med ytterligare möjlighet till möblemang. Till sist finns på entréplan ett sovrum och wc. Övervåningen ger två sovrum varav det ena med renoverad walk in closet och det andra har två sidovindar väl anpassade för klädförvaring. Källaren är väl planerad och ger generös tvättstuga med plats för både förvaring och diverse. Kaklat duschrum med bastu att nyttja efter en kall dag utomhus. Trädgården har solläge från morgon till kväll och erbjuder skörd från päron och plommonträd, odlingsmöjligheter i den anlagda köksträdgården likväl som drivhuset i söderläge. Torsåker är den lilla orten men stort hjärta och erbjuder allt från trevliga utflyktsmål till det praktiska nödvändigheterna i vardagen som matvarubutik, gästgiverigård, frisörer, skola, fritids och idrottsplats. Välkommen hem!

  • Plus
Björkhagsgatan 55, Rönningen, Hofors kommun

Björkhagsgatan 55

Villa
Rönningen, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
595 000 kr
80 + 52 m²
3 rum
1 356 m² tomt

Charmigt och underhållet hem med alla möjligheter att sätta sin egen prägel. Parkettgolv, stor inglasad altan, dubbelgarage och 3-glasfönster är del av vad Björkhagsgatan 55 har att erbjuda. Planlösningen ger på entréplan hall, helkaklat badrum, kök med plats för matgrupp, vardagsrum och utgång till den inglasade altanen med söderläge. Övervåningen ger två sovrum, sidovind för förvaring och inglasad balkong i norr. Källarvåningen ger diverse förrådsutrymme, pannrum, tvättstuga och duschrum med bastu. Trädgården är stor och bjuder sommartid på odlingsmöjligheter och skörd av frukt och bär. Centrala Hofors nås med kortare promenad och rakt över vägen hittas närmaste matvarubutik. Välkommen hem! (Besiktning och energideklaration utförs 19/2)

Gammelstillavägen 42, Hoo, Hofors kommun

Gammelstillavägen 42

Villa
Hoo, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 795 000 kr
100 + 12 m²
4 rum
2 ha tomt

Strax utanför centrala Torsåker finns du denna familjevänliga villa om 4rok som de senaste 7 åren genomgått flera större renoveringar med genomgående nya vattenledningar, nytt avlopp, nytt tak, installation av bergvärme och renoverat kök. Ladugården ger gott om förvaringsutrymmen och har en stalldel med 2st boxplatser och en sadelkammare samt 2ha mark som ger möjligheten till hästhållning eller boskap i mindre skala. Bostadshusets planlösning på entréplan välkomnar med hall och direkt anslutning till kök som renoverades 2017 i mörkgrå kulör. Innanför kök nås ett potentiellt sovrum med klädkammare. Vidare finns vardagsrum och wc. En utbyggnation har tillförts med groventré och där badrum är påbörjat men inte färdigställt (säljes i befintligt skick). Övervåningen ger två sovrum och ett badrum med dusch, bastu, handfat och toalett. Vid husets entré finns altan i sydöst-läge med både inglasad del och öppen del att nyttja under vår och sommar. Centrala Torsåker nås drygt 2km från bostaden där du finner matvarubutik, gästgiveri, frisörer, skola, förskola, idrottsplats med mera. För större utbud nås Hofors inom 2,5 mil och Sandviken inom 3mil. Den lilla orten med det stora hjärtat, Välkommen hem!

Storgatan 27, Centralt, Sandvikens kommun

Storgatan 27

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
950 000 kr
171,3 m²
vån 1
11 400 kr/mån
5 546 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en restauranglokal med maskinell utrustning och väl tilltagna ytor. Den totala ytan om 171,3kvm är väl disponerad fördelat på kök 60,3kvm, servering/sittplatser 71kvm och lager 39,7kvm. Du välkomnas i serveringsdelen med sittplatser som genomgått renovering med nya ytskikt 2022 , vidare finns rymligt kök med olika avdelningar för olika behov såsom matlagning, kyl/frys-utrymme, disk, förvaring och wc. Köket är totalrenoverat med nytt klinker, kakel och vatten/avlopps-ledningar år 2021. Lager, kontor och duschrum finns i källarplan. Restaurangen är centralt belägen på Storgatan! Kontakta mäklaren för mer info.

Wijbyvägen 78, Vi, Hofors kommun

Wijbyvägen 78

Gård/Skog
Vi, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
4 995 000 kr
166 + 40 m²
4 rum
19,5 ha tomt

Belägen utanför stadens brus och trängsel erbjuder denna hästgård en lugn plats där du kan koppla av och återfå energi, fly från vardagens stress och omge dig av naturen. Här möter historiens charm nutidens bekvämlighet tack vare uppvärmning via bergvärme, ny-installerat minireningsverk och renoverade ytskikt. Bostadshuset och dess vackra trägolv ger en rustik och hemtrevlig atmosfär, medan de gamla kakelugnarna ger både värme och karaktär. Här kan du och din familj njuta av autentisk charm i alla de olika utrymmena fördelat på hall, sovrum, kök, matrum och vardagsrum där du genom de stora glasdörrarna når verandan med utsikt över gården. Övervåningen ger allrum, ett stort badrum, sovrum och två inredda sidovindar som med fördel kan användas till sovrum. Ute på gården finner du förutom ladugården en bagarstuga med anor från 1700-talet som ger det perfekta utrymmet för gäststuga sommartid. Som hjärtat på den 620kvm stora ekonomibyggnaden finns stallet innehållande 4st boxar för storhäst 3.10m x 3.10m samt en shettisbox, isolerad sadelkammare med varmvattenberedare och direkt anslutning till dyngstack på gjuten platta med tak. Runt om stallet finns oändligt med förvaringsmöjligheten i såväl garage som höloft och övrigt utrymmen. Med närheten till naturen har du optimala möjligheter för promenader och ridturer genom de omgivande skogarna och fälten. Denna fantastiska hästgård erbjuder det bästa av två världar - en möjlighet att äga en vacker gård med moderna faciliteter och det bästa för dina hästar. Välkommen till ditt nya hem på landet!

Rönningsgatan 36, Rönningen, Hofors kommun

Rönningsgatan 36

Villa
Rönningen, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
895 000 kr
80 + 45 m²
3 rum
1 110 m² tomt

Välkommen till Rönningsgatan 36, ett omsorgsfullt renoverat hem där varje detalj och färgval är noggrant utvalda för att skapa en unik atmosfär. Här har du chansen att bo i ett hem som utstrålar en trivsam och personlig touch, generös trädgård och dubbelgarage. Planlösningen ger hall, badrum med klinker på golv och golvvärme, kök med utrymme för såväl matbord eller den köksö som finns placerad där idag. Inbyggd ung och micro, integrerad kyl, frys och diskmaskin som gör interiören enhetlig. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med matrum som leder vidare ut till den inglasade altanen och låter dig förlänga sommarhalvåret. Övervåningen ger två rum där sovrummet är renoverat i en lugn och harmonisk nyans och väver samman de platsbyggda garderober längs väggen. Kontoret/allrummet kan med fördel användas till sovrum om så önskas. Källarvåningen ger gott om utrymme för förvaring utöver det duschrum med bastu som nås direkt till vänster. Här bor du centralt med bra anslutning till affärer, restauranger och kommunikationer. Välkommen hem!

  • Plus
Nyängsraden 1, Långnäs, Hofors kommun

Nyängsraden 1

Villa
Långnäs, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
495 000 kr
63 + 63 m²
4 rum
1 726 m² tomt

Nu ges du möjligheten att ta dig att en renoveringsprojekt som kan bli lantidyllen med närhet till vacker natur, Hofors golfbana och restaurang, paddelbana samt bad och fiske i Storgösken som ligger ett stenkast ifrån huset. Bostaden ligger insynsskyddat men med stor trädgård att nyttja till vad som önskas. Det har genomförts en del renovering så som förstärkning av källargrunden, ny el, påbörjad renovering av badrum med ny avloppsstam samt vissa ytskikt. Vatten och avlopp är anslutet till det kommunala. Bostadens planlösning ger möjligheter till stort kök, det stora rummet som ger känslan av en kyrksal med dekorativt tak kan nyttjas till matrum, vardagsrum eller vad som faller er in i smaken. På entréplan finns ett påbörjat badrum likväl som på övervåningen som utöver det även ger två sovrum och ett allrum. Centrala Hofors nås med bil inom ca 5-10 min och har ett utbud av det mesta inom detaljhandel. Förskolor, skola, fritidshem, idrottsplats med mera. En perfekt plats för såväl fritidshus som permanentbostad. Välkommen hem!

Backladsvägen 10A, Kungsberget, Sandvikens kommun

Backladsvägen 10A

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 295 000 kr
49 m²
3 rum
vån 1/2
3 995 kr/mån
26 429 kr/m²

Med drygt två timmar från Stockholm finner du Terrassen 31 i toppskick, byggt år 2021 med bästa läget i området. Balkongen ligger i sydväst och bjuder in till många fantastiska stunder sommar som vinter, här har firats både midsommar och druckits varm choklad på vintern. Lägenheten är populär att hyra och har gav 2022 en intäkt på ca 95 000kr. Den har givits det lilla extra med mysig inredning, möjlighet till gott kaffe tack vare bryggare från Mocca master, våffeljärn med mera. Alla inventarier ingår i köpet. Lägenheten har genomgående trägolv och är målad i en behaglig grå nyans. Ytorna fördelas på två sovrum med sex bäddar totalt, ett helkaklat badrum och sist men inte minst, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Brf Terrassen i Kungsberget bildades år 2020 och i dec 2021 stod 4 byggnader färdiga med 16 lägenheter totalt redo att nyttjas för allt vad hör skidsemestrar till. Tillhörande föreningen finns föreningslokal med bastu fri att nyttja efter en lång dag i backen. Kungsbergets populära skidanläggning erbjuder 24 pister och 15 liftar med allt från parker, till barnområden, skidskola och bra restauranger. Sommartid kan du här nyttja leder för MTB-cykling och vandring. Se https://www.kungsberget.se/sommar/ & https://www.kungsberget.se/?nr=1 för mer info. En fantastisk ort med underbar miljö att vistas i året runt, det här är ett boende som måste ses! Välkommen hem!

Edskevägen 3B, Centralt, Hofors kommun

Edskevägen 3B

Lägenhet
Centralt, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
450 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/2
5 518 kr/mån
4 091 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma 4a med altan i sydväst-läge för sköna sommardagar eller grillkvällar med nära och kära. Boarean om 110kvm disponeras på två plan med hall som ger gott om plats för kappavhängning, kök med utrymme för matbord, badrum/tvättstuga samt vardagsrum med utgång till altan. Övervåningen ger tre sovrum och ett badrum. Tillhörande lägenheten ges tillgång till parkering både i garage och utanför. Här bor du bekvämt ett stenkast från centrum med sitt utbud av matvarubutiker, caféer, restauranger, frisörer, apotek med mera. Välkommen hem!

Bergbyvägen 66, Berg, Hofors kommun

Bergbyvägen 66

Villa
Berg, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
4 500 000 kr
218 + 10 m²
5 rum
2 630 m² tomt

Invid grönskande ängar i populära Torsåker finner du detta plusenergihus med allt och lite till. Kliv upp ur sängen, ta på dig morgonrocken och kliv ut på den väl tilltagna altanen och blicka ut över allt fastigheten har att erbjuda. Ta ett dopp i poolen, koppla av i relaxen, inspireras av hur trädgårdens och växthusets grönska blommar och frodas, förvara det som kan behövas i uthusen och parkera bilarna i varmgaraget med dubbla portar. Här är du självförsörjande på el tack vare de 50st- solpaneler som finns placerade på gårdens byggnader. Bostaden värms upp via vattenburen golvvärme uppdelad i flertalet sektioner för att du ska ha möjligheten att reglera temperaturen beroende på rum, utöver detta finns också 3st luft/luft-värmepumpar. Bostaden 218kvm fördelar sig på följande sätt, du välkomnas i en rymlig hall med gott om plats för avhängning, två sovrum och två helkaklade badrum, kök renoverat i en trivsam grå/brun kulör, matrum och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över trädgården för att inte glömma braskaminen att krypa intill vid ruggiga dagar. Det före detta torpet uppfört år 1850 som nu mer är sammanflätat med utbyggnationen skapar en harmoni av gammalt och nytt inleds med ett genomgångsrum som pryds av gedigen braskamin och balkar i taket, tvättstuga och allrum med möjlighet att göra om till sovrum och trappen leder upp till loftet som idag inretts för kontorsyta och gästrum. Den här bostaden har allt du kan önska för ett bekvämt boende. Byn Berg ligger ett par km utanför den lilla orten med det stora hjärtat, Torsåker. Här bor du i trivsam miljö med ständig närhet till naturen. Här finns gott om äldre och riktigt vackra byggnader. I centrum finner du allt från matbutik till gästgiverigård, frisör, skola, fritidsgård, caféer och mer därtill. För den historieintresserade finns mycket kvar att se från tidigare hyttor som en gång i tiden var i bruk. För att inte glömma gruvan Stollen som med bil ligger ca 10min bort från Torsåkers centrum. Välkommen hem!

  • Plus
Blåsippsvägen 5, Muntebo, Hofors kommun

Blåsippsvägen 5

Villa
Muntebo, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 450 000 kr
144 + 7 m²
6 rum
1 075 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en trivsam villa i omtyckta Muntebo. Här ges plats för den lite större familjen med sina fyra sovrum och för området generösa trädgård som ges sol från morgon till kväll. Bostadshuset erbjuder utöver sovrummen också ett allrum, vardagsrum, tvättstuga, badrum, wc och kök, Från köket nås altan i nordvästläge där du har en inglasad och öppen del. Utöver bostadshuset finns på fastigheten ett garage som ger utrymme för en bil och förråd. Här bor du i ett bostadsområde med närhet till naturen och med ca 3km till centrum med utbud av diverse butiker, matvaruhandel och restauranger. Välkommen hem!

Visar alla 12