Statyvägen 21

Eriksborg, Västerås kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Tomtarea
722 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1986
Energiklass
F
Driftkostnad
57 691 kr/år

Varmt välkommen till denna fantastiska och välvårdade villa med hörnläge på attraktiva Eriksborg! Här bor du tryggt på en barnvänlig gata med naturen intill och närhet till all tänkbar service. Detta hemtrevliga boende är fördelat på fem rum och erbjuder en underbar trädgård med härliga ytor, en inglasad altan, växthus samt ett gästhus för familj och vänner som kommer på besök. Närheten till förskola, skola och centrum gör detta boende utmärkt för en barnfamilj.

Den vackra grinden vid entrén välkomnar dig till denna fantastiska villa. Redan vid första anblick möts du av den väl omhändertagna trädgården som är inramad med buskar och välvårdade gräsytor. Den fint utformade stentrappan leder dig upp till entrén där den ljusa och rymliga hallen välkomnar gäster som boende med bra förvaringsmöjligheter innanför garderober. Här finns även husets första badrum till vänster som är utrustat med bl.a. dusch och wc. Vidare i hallen finns tre av sovrummen, samtliga med garderober varav det tredje med en praktisk klädkammare i anslutning. Härifrån nås även det andra badrummet som erbjuder ett fantastiskt bubbelbadkar, perfekt att nyttja efter en lång arbetsdag eller kallare kvällar. Från sovrum tre finns även utgång till den härliga inglasade altanen.

Det ljusa och rymliga vardagsrummet och allrummet skapar tillsammans en härlig social yta med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. De stora fönsterpartierna med spröjs ger rummet ett härligt ljusinsläpp och en vacker karaktär. Här finns den centralt belägna kaminen som bjuder in till värmande kvällar när hösten och vintern smyger sig inpå. Från vardagsrummet nås också den mysiga uteplatsen med plats för soffgrupp och grill och utsikt över den härliga trädgården där barnen kan springa fritt. Intill vardagsrummet nås även det fjärde sovrummet.

Det generösa köket med gott om förvaring och bra arbetsytor nås från hallen och erbjuder en perfekt plats för matbordet intill den vackra burspråken. Här kan du njuta av din frukost med en detalj som ger rummet karaktär. Väl genomtänkt intill köket finns en praktisk klädvård med groventré med arbetsbänk och ho samt bra förvaringsmöjligheter.

Utöver detta fantastiska boende erbjuds ett garage med plats för en bil samt en rymlig uppfart med plats för ytterligare två bilar. Det mysiga gästhuset nås från trädgården och här finns även ett vackert växthus för den trädgårdsintresserade.

Här bor du i ett omtyckt bostadsområde med närhet till all tänkbar service och fina grönområden med motionsspår samt skolor, förskola och endast 15 min med buss till city. Intill huset finns en lekplats med bollplan i anslutning där barnen tryggt kan leka med vänner i området. Ett hus du inte vill missa, välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostad Västerås

Kontakta mäklaren

Nina Ekberg

Bostad Västerås
Mäklare Nina Ekberg, Bostad Västerås
070-959 45 45

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.