Bostad Västerås

Bostad Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lönnvägen 1, Gångholmen, Västerås kommun
 • Tor 8 jun
Lönnvägen 1, Gångholmen, Västerås kommun, bild 2
Lönnvägen 1, Gångholmen, Västerås kommun, bild 3

Lönnvägen 1

Villa
Gångholmen, Västerås kommun

1 195 000 kr

59 m²

2 rum

2 312 m² tomt

Varmt välkommen till denna sjö- och naturnära enplansvilla om 2 rum och kök med utsikt över det öppna landskapet på Gångholmen! Här erbjuds ett idylliskt boende som går att nyttja som både fritidshus eller permanentboende till en låg driftkostnad. Här bor du nära Västerås Centrum trots en lugn och fridfull känsla av den lantliga miljön strax innan Tidö-Lindö. Här erbjuds ett genomgående fräscht boende där köket och vardagsrummet möts i en social öppen planlösning. Köket är ljust och rymligt med en centralt placerad matplats och vardagsrummet erbjuder en härlig rymd med plats för en större soffgrupp. Vidare nås ett rofyllt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Badrummet är renoverat 2020 och går i stilfulla tidlösa toner utrustat med bl.a. dusch, tvättmaskin och torktumlare. Till detta fantastiska boende erbjuds en stor grönskande trädgård med uteplats under tak i direkt anslutning till huset och en pergola för härliga grillkvällar. Här finns även en stor uppfart med plats för flertalet bilar och möjlighet att bygga ut boendet för att få ett extra rum om så önskas. Endast en kortare promenad bort finns en gemensam badplats med brygga som delas med andra husägare i området samt en båtplats som ingår i arrendeavgiften. Ett prisvärt boende du inte får missa. Varmt välkommen på visning! - Fastigheten är förbesiktigad, kontakta ansvarig mäklare för protokoll.

 • Premium
Jordgubbsvägen 34B, Södra Källtorp, Västerås kommun
 • Tor 8 jun
Jordgubbsvägen 34B, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 2
Jordgubbsvägen 34B, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 3

Jordgubbsvägen 34B

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun

2 441 500 kr

68 m²

3 rum

3 610 kr/mån

35 904 kr/m²

FAST PRIS! Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade 3:a med hörntomt och egen trädgård på populära Södra Källtorp. Egen ingång som ger en härlig radhuskänsla. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Extra hall vid entrén med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, ett ljust och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två rofyllda sovrum och ett stilfullt och harmoniskt badrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet hittar du ut till en mysig uteplats som sedan tar dig vidare till en grönskande hörntomt med utsikt över lummig innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chans att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Torvtaksvägen 18, Brottberga, Västerås kommun
 • Tor 8 jun
Torvtaksvägen 18, Brottberga, Västerås kommun, bild 2
Torvtaksvägen 18, Brottberga, Västerås kommun, bild 3

Torvtaksvägen 18

Villa
Brottberga, Västerås kommun

4 995 000 kr

123 m²

5 rum

770 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva denna fantastiska enplansvilla om 123 kvm på omtyckta Brottberga! Här erbjuds ett boende i toppskick fördelat på fem rum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till altan och grönskande trädgård. Boendet är ljust med genomgående vitlaserad enstavsparkett och mörka välplanerade detaljer i samtliga rum samt härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Här bor du nära naturen, centrum, förskola och flertalet lekplatser – ett utmärkt boende för barnfamiljen som bara vill flytta in och bo! Här välkomnas du av en praktisk hall med bra avhängningsmöjligheter i anslutning till en fullt utrustad tvättstuga med klinkergolv och groventré. Från hallen nås även ett sovrum med bra förvaring och ett badrum med bl.a. dusch, handdukstork och golvvärme. Vidare möts du av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som erbjuder stora sociala ytor och plats för både matbord och soffgrupp om så önskas - perfekt när du har familj eller vänner över. Vidare nås boendets tre resterande sovrum varav två erbjuder gott om förvaring i platsbyggda garderober och ett som passar utmärkt till kontor eller lekrum. Här nås även det andra helkaklade badrummet utrustat med bl.a. badkar, handdukstork och golvvärme samt en praktisk klädkammare. Utöver detta finns en carport och uppfart med plats för flera bilar samt ett förråd med bra förvaringsmöjligheter. Detta är ett boende du inte får missa i ett av Västerås nyare bostadsområden som omges av en naturskön miljö med endast 4 km till Västerås city. Härifrån tar du dig enkelt till Erikslund shoppingcenter och Vallby centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Källhagsgatan 6A, Haga, Västerås kommun
 • Ons 7 jun
Källhagsgatan 6A, Haga, Västerås kommun, bild 2
Källhagsgatan 6A, Haga, Västerås kommun, bild 3

Källhagsgatan 6A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun

995 000 kr

47 m²

2 rum

3 469 kr/mån

21 170 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong på populära Haga! Ett trivsamt boende som erbjuder en ljus och välkomnande hall med en praktisk garderob i anslutning med bra förvaring. Från hallen nås ett fräscht kök med vita snickerier och bra arbetsytor samt plats för matbord vid fönster. Vidare nås ett rofullt sovrum med ljusmålade väggar, plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob. Det rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och matsalsbord samt utgång till en härlig balkong med utsikt över grönskande parkmiljö - Här kan du njuta av eftermiddags och kvällssol! Det helkaklade badrummet nås från hallen och är utrustat med bl.a. dusch och handdukstork. Till lägenheten finns både vinds- och källarförråd samt gemensam tvättstuga på källarplanet. Haga är ett omtyckt område i en lugn och trivsam miljö med fina grönområden att ströva i samt närhet till Ica Supermarket och Hemköp. Med cykel tar du dig till city på endast 10 min. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Bofinksvägen 2, Råby, Västerås kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 7 jun
Bofinksvägen 2, Råby, Västerås kommun, bild 2
Bofinksvägen 2, Råby, Västerås kommun, bild 3

Bofinksvägen 2

Lägenhet
Råby, Västerås kommun

750 000 kr

84 m²

3 rum

5 935 kr/mån

8 929 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna rymliga 3:a om 84 kvm med inglasad balkong på Råby! Här erbjuds ett genomgående fräscht boende med ytskikt från 2023 och en social välplanerad planlösning med gångavstånd till förskola, skola, lekplatser och Råby Centrum som har ett stort utbud av affärer och restauranger. Det praktiska köket går i vita snickerier med träbänkskiva och erbjuder gott om arbetsyta samt förvaring, här får du plats med större matbord vid härligt fönsterparti. Vidare nås ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matdel om så önskas. Boendet erbjuder två ljusa och rofyllda sovrum varav det ena leder dig ut till en inglasad balkong i fantastiskt söderläge: Här kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll! I anslutning till den välkomnade hallen med bra avhängningsmöjligheter nås ett stort badrum med bl.a. badkar och en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättsföreningen Västeråshus 23 är en omtyckt förening som erbjuder de boende många faciliteter så som festlokal, bubbelpool, bastu och övernattningsrum. Från Råby tar du dig enkelt till Erikslund shoppingcentra samt centrala Västerås. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Jordgubbsvägen 32D, Södra Källtorp, Västerås kommun
 • Tor 8 jun
Jordgubbsvägen 32D, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 2
Jordgubbsvägen 32D, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 3

Jordgubbsvägen 32D

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun

1 799 500 kr

45 m²

2 rum

2 389 kr/mån

39 989 kr/m²

FAST PRIS! Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade 2:a med radhuskänsla en trappa upp på populära Södra Källtorp. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en ljus och välkomnande hall, ett ljusbeige och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, mysigt och rofyllt sovrum och ett stilfullt och harmoniskt badrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet hittar du ut till en rymlig och härlig balkong med morgonsol och utsikt över lummig innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chans att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Videvägen 2, Masbo, Skinnskattebergs kommun
Videvägen 2, Masbo, Skinnskattebergs kommun, bild 2
Videvägen 2, Masbo, Skinnskattebergs kommun, bild 3

Videvägen 2

Villa
Masbo, Skinnskattebergs kommun

1 125 000 kr

146 m²

6 rum

981 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga villa i Skinnskatteberg med balkong och härlig sjöutsikt över Vättern! Här erbjuds ett rymligt boende passande den stora familjen eller för dig som uppskattar gott om utrymme. Huset är i dagsläget inrett för två familjer med egen ingång från både entré- och sutterrängplan. Här välkomnas du av en ljus hall med praktisk gäst-wc i anslutning. Till höger om hallen når du det trevliga köket i ljusa snickerier med bra arbetsytor och plats för matbord vid fönster. Vidare möts du av det rymliga vardagsrummet med utgång till balkongen med fin utsikt över Vättern – en plats att njuta på under våren- och sommarens varma dagar och kvällar. De tre sovrummen nås från andra delen av hallen och här finns även det helkaklade badrummet utrustat med bl.a. dusch. Från hallen finns trappen som tar dig ned till sutterängplanet där du möts av en hall med ytterligare ett badrum med dusch. Vidare hittar du gillestugan med utgång till en mysig stenbelagd uteplats och utsikt över den grönskande trädgården med goda utvecklingsmöjligheter. Vidare finns ett stort hobbyrum och ett praktiskt förråd som med fördel kan göras om till ytterligare två sovrum samt ett grovkök med tvättmöjligheter. I anslutning till huset finns ett garage med plats för en bil samt en uppfart med plats för ytterligare två till. Ett boende med många möjligheter att utforma till sin egen idyll. Varmt välkommen på visning! Fastigheten är förbesiktigad, kontakta ansvarig mäklare för protokoll.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Jordgubbsvägen 28B, Södra Källtorp, Västerås kommun
 • Tor 8 jun
Jordgubbsvägen 28B, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 2
Jordgubbsvägen 28B, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 3

Jordgubbsvägen 28B

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun

2 972 600 kr

89 m²

4 rum

4 725 kr/mån

33 400 kr/m²

FAST PRIS! Nu har du möjlighet att förvärva denna fantastiska nyproducerade 4:a med hörnläge och balkong på populära Södra Källtorp. Egen ingång och två plan som ger en härlig radhuskänsla. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Extra hall vid entrén med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, ett ljust och socialt kök i öppen planlösning mot allrum, tre rofyllda sovrum samt två stilfulla och harmoniska badrum med tvättmöjligheter i det ena. Från allrummet hittar du ut till en mysig balkong med utsikt över en grönskande innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chansen att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lövhagsgatan 75, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 75

Lägenhet
Råby, Västerås kommun

750 000 kr

84 m²

3 rum

5 788 kr/mån

8 929 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet på andra våningsplan utan några grannar under dig ett stenkast bort från Råby centrum! Här erbjuds ett genomgående ljust och till stora delar renoverat boende med vattenburen golvvärme i flera rum. Här välkomnas du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i anslutning till ett fräscht badrum utrustat med bl.a. dusch samt en tvättstuga med tvättmaskin och tvättho. Vidare nås ett praktiskt kök med gott om arbetsyta och förvaring i både skafferi och högskåp. Här får du plats med en stor matgrupp vid fönster - Perfekt när du har familj eller vänner över! Vidare nås ett renoverat vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp om så önskas. Boendet erbjuder två renoverade sovrum varav det ena erbjuder gott om förvaring i flera platsbyggda garderober och det andra leder dig ut till en mysig inglasad balkong med utsikt över en grönskande innergård. Föreningen har festlokal, bubbelpool, bastu och övernattningsrum att använda om så önskas. Råby centrum har ett stort utbud av affärer och restauranger. Här finns även elljusspår, ishockeyrink, fotbollsplaner, lekplatser samt gångavstånd till förskolor och skolor. Från Råby är det nära till Erikslund shoppingcentra samt centrala Västerås. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Rudbecksgatan 4B, Centrum, Västerås kommun

Rudbecksgatan 4B

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun

1 250 000 kr

38 m²

2 rum

2 638 kr/mån

32 895 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade 2:a med låg månadshyra och city runt hörnet - Perfekt som första bostad, studentbostad eller för dig som bara vill flytta in och bo! Här välkomnas du av en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober. Vidare i den öppna planlösningen möts du av ett rymligt vardagsrum i anslutning till köket. Här erbjuds härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Det fullt utrustade köket renoverades 2020 och går i vita snickerier, en mörkare laminatbänkskiva och ljust kakel. I anslutning till köket nås det mysiga sovrummet med fönster mot en lugn innergård. Badrummet består av wc, duschhörna, handfat med kommod och spegelskåp som erbjuder generöst med förvaring. Här bor du med bekvämt gångavstånd till all tänkbar service och ett rikt restaurang- och caféliv i centrala Västerås. Närhet till centralstationen, Mälardalens högskola och vackra Mälaren. Varmt välkomna på visning!

Lövhagsgatan 21, Råby, Västerås kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 7 jun

Lövhagsgatan 21

Lägenhet
Råby, Västerås kommun

895 000 kr

104 m²

4 rum

7 404 kr/mån

8 606 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade 4:a om 104 kvm ett stenkast bort från Råby centrum. Här erbjuds en lägenhet med genomgående moderna materialval och rymliga ytor. I anslutning till den öppna hallen nås du ett stort badrum utrustat med wc, två tvättställ, två spegelskåp och badkar samt en gäst-wc med kommod och spegelskåp. Vidare nås två rymliga sovrum varav det ena har en klädkammare med bra förvaring. Till vänster om hallen nås en tvättstuga med tvättmaskin. Det fräscha köket går i träfärgade snickerier, laminatbänkskiva och mörkt kakel ovan diskbänk. Här får du plats med ett större matbord vid fönsterparti. Det stora vardagsrummet erbjuder härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, här får du plats med både soffgrupp och matbord om så önskas. I anslutning till köket finns det tredje sovrummet som tar dig ut till en inglasad balkong i söderläge och utsikt över en lummig innergård. Här kan du njuta av solen under dygnets varmaste timmar! Till lägenheten finns två källarförråd och föreningen har festlokal, bubbelpool, bastu samt övernattningsrum att använda. Denna lägenhet ligger ett stenkast från Råby centrum med ett stort utbud av affärer. Här finns även elljusspår, ishockeyrink, fotbollsplaner, lekplatser samt gångavstånd till förskolor och skolor. Från Råby är det nära till Erikslund shoppingcentra samt centrala Västerås. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Stenhagsgatan 11E, Viksäng, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Stenhagsgatan 11E

Radhus
Viksäng, Västerås kommun

3 695 000 kr

125 m²

4 rum

252 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva detta hemtrevliga radhus från 2006 om 125 kvm med friköpt hörntomt på populära Viksäng! Här erbjuds ett boende med väl omhändertagna kvadratmeter och genomtänk planlösning med möjlighet till fyra sovrum. Här välkomnas du av en praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter i både garderober och förråd. Vidare nås ett snyggt kök som erbjuder gott om arbetsyta och förvaring, här får du plats med större matbord vid ett härligt fönsterparti. I direkt anslutning till köket nås ett stort och socialt vardagsrum med en mysig braskamin och utgång till ett stort inglasat uterum i soligt västerläge. På plan ett finns även en helkaklad gäst-wc med handfat och spegelskåp samt ett duschrum. På övervåningen nås ett allrum och två rymliga sovrum med funktionella avhängningsmöjligheter i flertalet garderober. Här finns även ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare som erbjuder generöst med förvaring. Utöver en stor och grönskande trädgård erbjuder detta boende ett förråd i anslutning till huset samt ett förråd i en gemensam byggnad. Boendet har även en garageplats i länga som ingår i samfällighetsavgiften. Viksäng är ett omtyckt bostadsområde med eget centrum som erbjuder de boende en god service och bra kommunikationer. Med cykel tar du dig till city på endast 10 min. Varmt välkommen på visning! - Fastigheten är förbesiktad, kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll.

 • Plus
 • Uteplats
Torpvägen 5, Skiljebo, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Torpvägen 5

Villa
Skiljebo, Västerås kommun

5 995 000 kr

180 m²

5 rum

1 018 m² tomt

Den vackra grinden vid entrén välkomnar dig till denna fantastiska villa med hörnläge på attraktiva Skiljebo! Här får du en magiskt och unik planlösning med boarea om 180 kvm och inredd källare - gott om sociala ytor för familj och vänner. Redan vid första anblick möts du av den välplanerade trädgården som är inramad med staket, buskar och vackra planteringar. Stentrappan leder dig upp till entrén där den rymliga hallen välkomnar gäster som boende med bra förvaringsmöjligheter innanför garderober. Här finns även husets första sovrum med badrum intill. Det påkostade köket erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor och fina snickeri detaljer i ek, plats för matbord vid fönstret. För större middagar nås matsalen en halvtrappa ned, här finns även plats för soffa för att avnjuta en god drink efter maten. Det rymliga vardagsrummet har plats för flertalet soffgrupper eller matbord och har en vacker kakelugn som bjuder in till värmande kvällar när hösten och vintern smyger sig inpå. I etage en halvtrappa ned nås det inglasade uterummet -ett fantastisk rum med härlig rymd och ljus från takfönster och skjutdörrspartier, här kan du med ett privat- och insynsskyddat läge njuta av den vackra trädgården. Vidare i passagen finns två av sovrummen och ett badrum med dubbelkommod och ett hörnbadkar, perfekt att nyttja efter en lång arbetsdag eller kallare kvällar. Utöver detta finns en inredd källare med egen ingång, allrum, tvättstuga, separat wc - duschrum, bastu, matkällare och förråd. Bilarna parkerar du bekvämt på den rymliga uppfarten. Friggebod med plats för trädgårdsredskap. Ett hus för den som letar efter en unik bostad! Här bor du i ett omtyckt bostadsområde med närhet till sjukhuset, Hälla shopping med all tänkbar service finns intill och fina grönområden samt skolor, förskola och endast 15 min med buss till city. För din som pendlar nås E18 inom 2 minuter. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Öster mälarstrands allé 112, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Öster mälarstrands allé 112

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun

2 495 000 kr

52 m²

2 rum

3 053 kr/mån

47 981 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna fantastiska lägenhet högst upp i huset med inglasad balkong på Öster Mälarstrand. Här bor du i en stabil och omtyckt föreningen med god ekonomi som erbjuder de boende en magisk takterrass med jacuzzi och bastu i anslutning till gemensamhetslokal med utsikt över vackra Mälaren – en utmärkt plats att spendera på tillsammans med familj och vänner. Här välkomnas du av en ljus och rymlig hall med skjutdörrsgarderober i anslutning för bra förvaring. Vidare möts du av en härlig rymd med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Köket går i ljusa snickerier och erbjuder full utrustning och bra arbetsytor samt plats för matbord vid fönster. Härifrån når du även den mysiga inglasade balkongen i hörnläge med underbar kvällssol. I anslutning till köket hittar du det rymliga sovrummet med praktisk walk-in closet med bra förvaringsmöjligheter. Det fräscha helkaklade badrummet med dusch når du från hallen och här finns kombinerad tvätt och tork samt arbetsbänk med tillhörande skåp ovanför. På Öster Mälarstrand bor du i ett nybyggt bostadsområde med sjönära läge i ordets rätta bemärkelse. Här bor du endast ett stenkast från Mälaren, bad och småbåtshamn. Området erbjuder en trevlig natur och närhet till restauranger, härliga promenadstråk och stadens utbud. Med cykel tar du dig till city på endast 10 min. En lägenhet du inte får missa! Välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skepplinge, Skepplinge, Västerås kommun

Skepplinge

Tomt
Skepplinge, Västerås kommun

495 000 kr

2 010 m² tomt

Strax utanför Skultuna, i Haraker finner ni denna tomt om 2 010 kvadratmeter omgivet av härlig grönska och öppna landskap med utsikt över vackra ängar och åkrar. Här ges chansen att förverkliga dina byggdrömmar i ett ostört läge med Svartån intill – perfekt för dig som vill bo lantligt med naturen utanför dörren! Med endast 25 min till Västerås stadskärna och ca 10 min till Skultuna som erbjuder de boende god service bor du lugnt och skönt i vacker miljö utan att tumma på bekvämligheter. Här är det endast fantasierna som sätter gränser till ditt drömboende! I Haraker finns förskolan Idyllen och skolskjuts finns till grundskola i Skultuna. El finns i närheten, anslutningsavgift tillkommer. Anlägga eget avlopp samt borra efter enskilt vatten. Fiber är på gång i området. En unik chans att förverkliga dina drömmar om det perfekta permanentboendet eller fritidsboende!

 • Plus
Jordgubbsvägen 24D, Södra Källtorp, Västerås kommun
 • Tor 8 jun

Jordgubbsvägen 24D

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun

2 550 000 kr

68 m²

3 rum

3 610 kr/mån

37 500 kr/m²

FAST PRIS! Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade 3:a med hörntomt och egen trädgård på populära Södra Källtorp. Egen ingång som ger en härlig radhuskänsla. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Extra hall vid entrén med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, ett ljust och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två rofyllda sovrum och ett stilfullt och harmoniskt badrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet hittar du ut till en mysig uteplats som sedan tar dig vidare till en grönskande hörntomt med utsikt över lummig innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chans att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Jordgubbsvägen 24A, Södra Källtorp, Västerås kommun
 • Tor 8 jun

Jordgubbsvägen 24A

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun

1 799 500 kr

45 m²

2 rum

2 389 kr/mån

39 989 kr/m²

FAST PRIS! Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade 2:a med radhuskänsla en trappa upp på populära Södra Källtorp. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en ljus och välkomnande hall, ett ljusbeige och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, mysigt och rofyllt sovrum och ett stilfullt och harmoniskt badrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet hittar du ut till en rymlig och härlig balkong med morgonsol och utsikt över lummig innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chans att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Härjedalsvägen 6, Önsta Gryta, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Härjedalsvägen 6

Villa
Önsta Gryta, Västerås kommun

3 495 000 kr

124 m²

6 rum

792 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla med garage på populära Gryta med friköpt tomt. Här välkomnas du av en ljus hall, rymligt kök med plats för matbord vid fönster, stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till uteplats i söderläge, fyra rofyllda sovrum, ett centralt placerat allrum, två badrum, praktiskt tvättstuga samt ett rymligt garage. Praktisk uppfart med plats för två bilar. Här erbjuds ett bekvämt boende med möjlighet att sätta sin egen prägel på huset. Både skolor och förskolor finns i närheten. Varmt välkommen på visning! Fastigheten är i behov av omfattande renovering. Fastigheten är förbesiktad, kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Uteplats

Visar alla 18