Bostad Västerås

Bostad Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Släggkastargatan 5, Rönnby, Västerås kommun
Släggkastargatan 5, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
Släggkastargatan 5, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

Släggkastargatan 5

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
1 150 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 1/9
3 480 kr/mån
23 711 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga 2:a på populära Rönnby med låg månadsavgift! Denna hemtrevliga bostad erbjuder en ljus och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter och ett renoverat kök från 2018 i ljusgråa snickerier med tillhörande köksö. Här erbjuds också ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med utgång till inglasad balkong med härlig kvällssol och utsikt över lummig parkmiljö. Renoverat badrum från 2020 utrustat med bl.a. duschhörna, handdukstork och tvättmaskin. Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi där elen också ingår i avgiften. Lediga garageplatser finns att hyra. Här bor du i ett mycket omtyckt bostadsområde nära naturen och endast 10 min till city med bil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringduvegatan 86, Råby, Västerås kommun

Ringduvegatan 86

Radhus
Råby, Västerås kommun
1 595 000 kr
112 m²
4 rum
172 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus om 4 rum och kök i två plan på Råby! Här erbjuds ett boende för barnfamiljen som vill sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende i ett område med gångavstånd till förskola, skolor, grönområden och affärer. Här välkomnas du av en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter i anslutning till en rymlig klädkammare och ett av boendet tre sovrum. Vidare nås ett socialt och öppet kök med plats för separat matdel vid härligt fönsterparti och utgång till en mysig altan under tak i österläge. Från köket nås även en praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Från hallen hittar du också ett badrum som är utrustat med dusch. På plan två nås boendets två andra sovrum som båda erbjuder gott om förvaring i platsbyggda garderober. Här finns även ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med tillhörande fransk balkong. Badrum på övervåningen utrustat med bl.a. badkar. Utöver detta erbjuds en grönskade och lättskött tomt på baksidan av huset och på framsidan finner du ytterligare en uteplats som är stenbelagd. I samfällighetsavgiften ingår p-plats på parkering samt eget garage i länga. Från Råby tar du dig enkelt till Erikslund shoppingcentra samt centrala Västerås. Varmt välkommen på visning! - Fastigheten är i behov av omfattande renovering. - Fastigheten är förbesiktad, kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll. - Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats
Skepplinge, Skepplinge, Västerås kommun

Skepplinge

Tomt
Skepplinge, Västerås kommun
495 000 kr
2 010 m² tomt

Strax utanför Skultuna, i Haraker finner ni denna tomt om 2 010 kvadratmeter omgivet av härlig grönska och öppna landskap med utsikt över vackra ängar och åkrar. Här ges chansen att förverkliga dina byggdrömmar i ett ostört läge med Svartån intill – perfekt för dig som vill bo lantligt med naturen utanför dörren! Med endast 25 min till Västerås stadskärna och ca 10 min till Skultuna som erbjuder de boende god service bor du lugnt och skönt i vacker miljö utan att tumma på bekvämligheter. Här är det endast fantasierna som sätter gränser till ditt drömboende! I Haraker finns förskolan Idyllen och skolskjuts finns till grundskola i Skultuna. El finns i närheten, anslutningsavgift tillkommer. Anlägga eget avlopp samt borra efter enskilt vatten. Fiber är på gång i området. En unik chans att förverkliga dina drömmar om det perfekta permanentboendet eller fritidsboende!

  • Plus

Visar alla 3