Pilagård 415

Falkenberg, Falkenberg Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
977 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
35 469 kr/år
Antal besök
4 917
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkomna till Pilagård 415, en familjevilla med naturnära läge på landsbyggden. Abild ligger öster om Falkenberg med Suseån i öster och Mossjön i den centrala delen. Den här bostaden är för er som söker lugnet och naturen. Med vackra promenadvägar, fiske i Mossjön och svampplockning i skogen är det svårt att inte bli förälskad i läget och omgivningarna. Det är en lugn gata med endast ett fåtal hus samt ett mysigt sommarcafé på andra sidan av gatan. Skolbussen stannar precis utanför.

Huset är under renovering och har de senaste åren bland annat fått nya fönster, tilläggsisolerats, ny panel, ny luft-/vattenvärmepump, el-central, fiber mm. Nästa ägare har möjlighet att nu sätta sin egen prägel interiört och färdigställa det påbörjade arbetet.

" Hela året bjuder på vackra skepnader. På våren får du uppleva hur all grönska spricker upp, du får många härliga timmar i trädgården för odling och andra roliga projekt. På sommaren kan du njuta av ditt morgonkaffe på verandan i total tystnad, förutom de kvittrande fåglarna. Under de lika lugna kvällarna passar det utmärkt att grilla i trädgården. Under hösten kan du njuta av den vackra blodboken op baksidan och följa hur den magiskt ändrar sin färg. Under vintern kan du kura in dig med bekvämligheter så som streaming via fiber osv". Så beskriver säljarna fördelarna med att bo just här.

Varmt välkomna att uppleva detta natursköna boende på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.