Mäklare Sofie Gustavsson

Sofie Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 4

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/7
4 215 kr/mån
41 462 kr/m²

Välkommen till Bacchus väg 4, där denna välskötta marklägenhet som öppnar dörrarna till ett modernt boende med en touch av lyx! Med ytskikt och utrustning som fortfarande känns som nya är denna lägenhet en pärla som nu väntar på sin nya ägare. Få en känsla av frihet med den stensatta uteplatsen som omger markbalkongen på 12 kvm, en extra yta som endast marklägenheterna på Bacchus kan erbjuda. Markbalkongen kan även stängas helt med hjälp av den nyligen monterade glas-grinden. Ljuset flödar genom de öppna planlösningen i hall, kök och vardagsrum som verkligen lockar till avkopplande stunder. Sovrummet erbjuder en praktisk skjutdörrsgarderob och även en kylanläggning för att hålla dig sval under de varmaste sommarnätterna - absolut en detalj som förhöjer komforten för dig! I det helkaklade badrummet hittar du inte bara en rymlig duschhörna, utan också bekvämligheten av din egna tvättmaskin och torktumlare. Men det är inte allt - högst upp i fastigheten väntar en gemensam takterrass med panoramautsikt över havet, komplett med ett spa-bad och en bastu för ultimat avkoppling och välbefinnande. Här uppe finns även ett gemensamt samlingsrum som du kan boka för din egna privata tillställning! Med Skrea strand som din granne kan du njuta av härligt friska promenader året om samt uppfriskande dopp. Flera av dem som bor på Bacchus badar även vintertid! Och när du längtar efter stadspulsen så når du Falkenbergs centrum genom en 1/2 timmes skön promenad utmed Ätran. Stora Coop och även Ica Skrea Strand ligger med enbart några minuters bilväg ifrån bostaden. Bli en del av detta exklusiva boendekoncept och upptäck denna fina 2:a på Bacchus väg 4. Välkommen till våra visningar - här väntar kanske ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Västervägen 2, Valencia, Falkenbergs kommun

Västervägen 2

Villa
Valencia, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
3 995 000 kr
193 + 17 m²
8 rum
875 m² tomt

Hyresfastighet med två lägenheter i mycket gott skick! Fastigheten är i mycket gott skick interiört och exteriört och består av en lägenhet om 3 rok samt en stor lägenhet med 5 rok. Nuvarande ägare installerade 2022 en ny frånluftsvärmepump vilket ger låga driftkostnader och en förbrukning på endast 11 200 kwh/år. I dagsläget är båda lägenheterna uthyrda och genererar hyresintäkter på 276 000 kr/år. Lägenheterna har genomgående fina ytskikt och har även renoverats med varsitt nytt badrum 2013. Till lägenheterna ingår varsin trevlig uteplats med elektrisk markis samt tillgång till en stor gemensam trädgård där robotgräsklipparen tar hand om trädgårdsskötsel. Ett Yale dörrlås leder in till en gemensam groventré där ingång till respektive lägenhet finns. Området Valencia är centralt beläget med ca 5 minuter in till stan. I nära anslutning till bostaden ligger även lokstallarna där det finns ett bra serviceutbud med bland annat Ica Kvantum och apotek. Från Valencia har man gångavstånd ner till Lövstavikens Hamn och båtförening. Närhet till härliga Stafsinge strand med långgrund och barnvänlig sandstrand. Fin cykelväg löper från Västra Gärdet utmed hela kusten mot Varberg. På behörigt avstånd ligger också Ätran med dess fantastiska utbud av natur och friluftsliv. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information.

  • Uteplats
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun, bild 2
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun, bild 3

Kornettvägen 28

Lägenhet
Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 790 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/10
4 042 kr/mån
33 458 kr/m²

NYTT SÄNKT PRIS! Denna underbara lägenhet har allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil. Har du pendling till jobbet eller en förkärlek för stadsupplevelser? Lägenheten ligger bokstavligen "runt knuten" från både tåg- och busstationen, vilket gör det enkelt att pendla till andra städer eller ta dig snabbt till centrum. Närheten till Tånga handelsplats med affärer, apotek, restauranger och padel. Allt du behöver finns inom räckhåll. På Kornettvägen 28 bor du med naturområden precis inpå knuten och det finns fina promenadstråk i närområdet. Med fönster åt tre väderstreck tar du dessutom med dig den härliga naturupplevelsen in och kan njuta av det lummiga läget. Bostaden är nyligen målad, vilket ger en fräsch och välskött känsla i varje rum. De senaste två åren har även solskydd monterats på fönster, all garderobsinredning har nya handtag och ny kran har installerats i kök. Badrummet har genomgått en uppfräschning med en ny kommod, handfat, och en toalett i svart keramik från Gustavsberg Estetic. Extra skåp har lagts till i badrummet för att göra förvaring ännu enklare. De rökfärgade dörrarna i duschen ger en snygg och diskret touch. Bostadsrättsföreningen är välskött med god grannsämja. Utöver bostaden erbjuder bostadsrättsföreningen en gästlägenhet, relax-utrymme med bastu samt grillplats. I entréplanet finns ett varmförråd till lägenheten. Parkeringsplats finns utvändigt eller i uppvärmt garage (kö-system). Kom och upplev den höga standarden och hemtrevliga atmosfären på Kornettvägen 28, och låt oss visa dig varför detta är den perfekta platsen att kalla ditt nya hem. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

August Bondesons väg 1

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/4
4 764 kr/mån
22 652 kr/m²

På August Bondessons väg 1 finns nu denna hemtrevliga trerummare till försäljning. Bostaden är i genomgående mycket gott skick och har en varm och hemtrevlig känsla. Bostaden är på 66 kvm och upplevs välplanerad med gott om inbyggd förvaring. Ett förråd i källarplan ingår till bostaden. Köket har renoverats i tidlös design med vita köksluckor och bänkskiva i ek. Badrummet har kakel och klinker som ytskikt och här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten finns även en härlig balkong som blir som ett extra rum. Balkongen är inglasad och ligger i syd-/västläge vilket gör att många fina kvällar kan tillbringas här. Vem vet, kanske är det just du som spenderar dina ljumna sommarkvällar med vänner och familj här? Idrottsplatsen, Falkenbergs Arena och Ishallen ligger inom gångavstånd. På Herting bor man i lugnet men samtidigt har man närhet till allt. En kort cykeltur bort finner vi stranden, mataffärer, restauranger och centrum med sitt shoppingutbud. För pendlaren når ni snabbt de större vägarna. På promenadavstånd når ni Vallarna, Hertingskogen, Slättenskogen där promenader och joggingturer i fin miljö utlovas. Känns detta som bostaden för just dig? Då är du varmt välkommen att kontakta mig!

  • Premium
  • Balkong
Solliden 1, Vessigebro, Falkenbergs kommun
  • Sön 18 aug kl 14:00
Solliden 1, Vessigebro, Falkenbergs kommun, bild 2
Solliden 1, Vessigebro, Falkenbergs kommun, bild 3

Solliden 1

Villa
Vessigebro, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 500 000 kr
194 + 52 m²
6 rum
2 990 m² tomt

Välkommen till denna charmiga sekelskiftesvilla från 1907, en pärla som bär på en historia av elegans och tidlös skönhet. Med en yta på generösa 194 kvm och omgiven av en trädgård som är en sann oas av skönhet och mångfald, erbjuder detta hem en unik möjlighet att uppleva den perfekta balansen mellan tradition och modernitet. Stig in genom dörren och låt dig genast omfamnas av en känsla av värme och välkomnande. Köket, själva hjärtat av detta hem, är en lantlig dröm med sina tidstypiska detaljer och jordnära toner. Renoverat 1999 men troget bevarat sin sekelskiftescharm, erbjuder det moderna bekvämligheter sida vid sida med traditionella inslag. Här kan du njuta av ett rymligt skafferi och en serveringsgång som smidigt binder samman köket med resten av hemmets sällskapsytor. Moderna apparater från kända varumärken som Electrolux, Husqvarna och Bosch gör matlagningen till en fröjd, medan köksön bjuder in till samvaro och förberedelser inför måltiderna. Längre in i huset väntar det rymliga vardagsrummet med sin förtjusande fiskbensparkett och den karaktärsfulla kakelugnen som sprider en behaglig värme. Här kan du koppla av och umgås i en atmosfär av hemtrevnad och lugn. Glid sedan vidare ut till den förtrollande verandan där du kan njuta av trädgårdens frodiga grönska och doftande blommor medan du låter sinnet vila och tankarna vandra fritt. Intill vardagsrummet finner du den eleganta matplatsen, där bröstpanel och en klassisk vedspis skapar en känsla av välbefinnande och nostalgi. Och för den som söker inspiration och kunskap finns det magnifika biblioteket/arbetsrummet, där fiskbensparketten leder vägen till en värld av böcker och tankar. Omgiven av tidlös skönhet och en atmosfär av kreativitet är detta rummet en plats för både eftertanke och skapande. Och när du tröttnat på inomhuslivet väntar trädgården utanför med sina många förtrollande skiftningar. Från den ordnade elegansen med formklippta buxbomar och magnolieträd till den vilda naturens rikedom av växtliv och djurliv, erbjuder trädgården en unik upplevelse av skönhet och mångfald. Låt dig förföras av dofterna från rosenapeln och syrenbersån, eller ge dig ut på en skördetid till växthuset för att plocka de läckraste frukterna och örterna. Dessutom ger alla utrymmen i verkstad, källare och förråd stora möjligheter för hobbyaktiviteter eller kanske företagsverksamhet. En laddstolpe för elbilar finns installerad vid uppfarten. Vessigebro är ett aktivt samhälle med bra bygemenskap. Här finns både affär, skola, förskolor, bibliotek, vårdcentral, pizzeria, aktiva företag, brandstation mm. Ån Ätran rinner igenom samhället med möjlighet till fiske och rekreation. Det finns även ett utomhusbad i vessigebro i anslutning till en av idrottshallarna. Restaurang Ekholmen serverar god lunchbuffé och har trevliga pubkvällar. I Ätrasalen träffas byborna för fest och gemenskap. Dessutom finns det stora möjlighet till en aktiv fritid i skog och mark eller på gym, den närbelägna 18-håls golfbanan eller i någon förening. Här finns även goda bussförbindelser och via Falkenbergs tågstation kan man lätt ta sig både norr- och söderut vid pendling. Detta är mer än bara ett hem – det är en upplevelse av tidlös elegans och harmoni, där varje rum berättar sin egen historia och trädgården bjuder in till att utforska och njuta av naturens underverk. Upplev det själv och låt dig förtrollas av denna enastående sekelskiftesvilla och dess fantastiska trädgård!

  • Premium
  • Uteplats
Bacchus väg 2, Skrea Strand, Falkenbergs kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00
Bacchus väg 2, Skrea Strand, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 2, Skrea Strand, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 2

Lägenhet
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 495 000 kr
97 m²
3 rum
vån 2/7
5 404 kr/mån
46 340 kr/m²

Välkommen in i en värld av modern komfort och harmoni i denna rymliga lägenhet på andra våningen som ligger precis intill Kattegatt! De som bor på Bacchus utrycker ofta att dom har känslan av att bo på ett lyxigt hotell året om! Med öppna, gemensamma ytor som förenar kök, allrum och matplats bildas ett trivsamt boende där du välkomnas till en atmosfär av samhörighet och lugn. Här finns också utrymme för dig att installera en praktiskt köks-ö som ger extra ytor för både vardagsliv och festliga tillfällen. Ifrån den inglasade balkongen på ca 12 kvm kan du låta dig förföras av utsikten över havet, en plats där du kan njuta i lugn och ro helt klart och uppleva havets skiftande stämningar i alla väderförhållanden! Smakfullt avskärmade från kök och allrum, erbjuder lägenheten två sovrum, en rymlig klädkammare och en bekväm, privat dusch/toalett. Högst upp i fastigheten har man tillgång till en gemensam och helt magisk takterrass med utsikt över havet och Skrea Strand. Här finns ett bokningsbart spa-bad. Här finns även ett samlingsrum och en bastu med fin havsutsikt. Med havet och Skrea strand som närmsta grannar har du möjlighet till underbara promenader, härliga salta bad och vackra solnedgångar. Centrum och dess utbud når du genom en promenad längs Ätran eller några minuter i bilen. Bilen parkerar du i ett gemensamt garage, för ca 700 kr/månad. Upptäck det bästa av boende vid Kattegatt med denna unika lägenhet som kombinerar stil, funktion och enastående havsutsikt. Sommaren här är underbar, men vintern är nästan lika bra för då blir hela stranden din självklara plats för sköna promenader så välkommen hem till din nya drömbostad vid havet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjortvägen 30H, Hjortsberg, Falkenbergs kommun
  • Ons 31 jul kl 14:00
Hjortvägen 30H, Hjortsberg, Falkenbergs kommun, bild 2
Hjortvägen 30H, Hjortsberg, Falkenbergs kommun, bild 3

Hjortvägen 30H

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 679 kr/mån
27 615 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en hemtrevlig lägenhet på populära Hjortvägen! Detta inflyttningsklara hem erbjuder en genomtänkt planlösning, tidlösa materialval och utmärkta förvaringsmöjligheter. Lägenheten renoverades 2015 och har ett modernt utrustat kök som är en dröm för matlagningsentusiasten. Det sociala vardagsrummet bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Badrummet är både stilfullt och funktionellt, komplett med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor du dessutom i en omtyckt och ekonomiskt stabil förening med ett lugnt och fridfullt läge. Hjortvägen ligger bekvämt nära Hjortsbergs centrum, som erbjuder ett brett utbud av service. Stadskärnan och stranden nås enkelt via en kort promenad eller cykeltur. BRF Sandslätt är en populär förening med god ekonomi. Hushållsel ingår i månadsavgiften på 4679 kronor. Föreningens gemensamhetsytor är välskötta och området är oerhört trivsamt. Är du intresserad av denna fina tvårumslägenhet på Hjortvägen? Tveka inte att boka en visning eller kontakta mig för mer information. Vi hörs snart!

  • Premium
1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA!, Tröinge Dal, Falkenbergs kommun

1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA!

Lägenhet
Tröinge Dal, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
3 200 000 kr
88 m²
4 rum
vån 4/6
5 487 kr/mån
36 364 kr/m²

Fin fyra med öppen planlösning och välplanerade sovrum, ljus och öppen planlösning med vardagsrum och kök. Stor balkong om 14 kvm. I Tröingedal finns naturen runt knuten, med havet och staden och resten av världen en cykeltur bort. Den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska vi bygga Brf Ålyckan. 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom bygger vi ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats. Läs mer om projektet samt se mer bildmaterial på nedan länk. https://www.hokerumbygg.se/alyckan/

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Noregårdsvägen 6, Getinge, Halmstads kommun

Noregårdsvägen 6

Gård/Skog
Getinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 200 000 kr
7 ha tomt

Unik Fastighet i Centrala Getinge – En Drömbostad med Historisk Charm och Stor Potential Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en unik fastighet i hjärtat av Getinge. Denna pärla, byggd 1909, erbjuder en atmosfär fylld av historia och charm. Med detaljer som en vacker kakelugn och öppen spis, rymliga ytor, och ett fascinerande torn, är detta en bostad som lovar både karaktär och komfort. Här finns gott om sovrum och en spännande planlösning som ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömhem. En Trädgård att Drömma Om Den parkliknande trädgården är en fröjd för sinnena, med sin flaggstång, prunkande rhododendron, valnötsträd och frodiga fruktträd som vindruvor, citronäpple och gråpäron. På fastigheten finns även en idyllisk damm, egen skog, och en hage – perfekt för dig som drömmer om ett lantligt liv. Ett vackert uthus/garage med en naturstensfasad rymmer även bostadens vedpanna, vilket adderar till fastighetens unika charm. Stall och Lada – Perfekt för Hästgårdsdrömmar På andra sidan vägen finner du ett äldre stall och en stor lada. Fastigheten är perfekt för den som söker en hästgård och erbjuder stora möjligheter för den händige. Fastigheten är samtaxerad med Halmstad Öringe 2:16, som också ingår i försäljningen och ligger bara en kort promenad bort. Se kartor för mer information. Perfekt Läge Mellan Halmstad och Falkenberg Getinge är strategiskt beläget nära E6, mitt emellan Halmstad och Falkenberg. Härifrån har du goda bussförbindelser till både städerna. Getinge erbjuder allt du behöver: vårdcentral med rehab, apotek, tandvård, och ett eget utomhusbad. Samhället ligger ca 2 mil från Halmstad, inbäddat i en vacker slättbygd som delas av Suséån, och omges av majestätiska berg. Del del av fastigheten som det idag står en lada och stall på får enligt detaljplan nyttjas för bostadsändamål, möjlighet för avstyckning av tomter kan finnas. Ta chansen att förvärva denna unika fastighet och skapa ditt eget paradis i centrala Getinge. Välkommen att upptäcka ditt drömhem!

ERBJUDANDE! 1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA!, Tröinge Dal, Falkenbergs kommun
  • 50 lediga bostäder

ERBJUDANDE! 1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA!

Lägenhet
Tröinge Dal, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
fr. 995 000 kr
34-112 m²
1-5 rum
3 283 kr/mån

I den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska Hökerum Bygg bygga Brf Ålyckan. Brf Ålyckan består av 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Det finns 4 st taklägenheter som har en stor takterrass. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom finns ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats. Anmäl ditt intresse redan nu för att få mer information via https://www.hokerumbygg.se/alyckan/ Eller slå oss en signal på 0346-488 40 så berättar vi mer.

  • Nybyggnadsprojekt
Hallanäsgatan 3B, Centrum, Falkenbergs kommun

Hallanäsgatan 3B

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 972 kr/mån
23 987 kr/m²

Varmt välkommen till HSB:s underbara bostadsrättsförening Gästgivaregården som passar perfekt för dig som vill bo lugnt men ändå mycket centralt som granne till Gamla Stan i Falkenberg. Det är i hög grad en välskött förening med god ekonomi och har nyligen genomfört en stamrenovering samt byggnation av nya helkaklade badrum i lägenheterna så denna lägenhet har nu egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilket naturligtvis är väldigt praktiskt! Vi välkomnar dig till en lägenhet som är en renoverad 3-rummare på 79 kvadratmeter, belägen högst upp på tredje våningen. Renoveringen skedde både 2014 och 2019, där varje detalj noggrant utvaldes för att skapa en trevlig bostadsmiljö. Det ljusa IKEA-köket ifrån 2014 är utrustat med en köks-ö och det är både stilrent och modernt, här finns allt du behöver för att laga goda måltider. Köket är utrustat med moderna vitvaror, inklusive separat kyl och frys, samt fina materialval som ger en härlig känsla. Lägenheten har ett ljust, helkaklat dusch/wc/tvätt som byggdes 2019 av föreningen, här finns även el-golvvärme som du själv kan styra. Lägenheten har genomgående samma stilfulla golv i alla rum som ger en snygg och enhetlig känsla i hela bostaden. Sovrummen har garderober och klädkammare. Från den soliga söderlägesbalkongen kan du njuta av en härlig utsikt över Gamla Stan och även Ätran som strömmar nedanför. Garageplatser finns i källaren och du får tillgång till en plats via ett kö-system. Är du nyfiken på denna fina 3:an, tveka då inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer om den. Kom och upptäck din drömbostad idag på Gästgivaregården!

  • Balkong
Väktaregatan 11A, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun

Väktaregatan 11A

Lägenhet
Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 677 kr/mån
15 920 kr/m²

Väktaregatan 11A ligger med ett bra centralt läge och erbjuder en boendemiljö som är svår att inte tycka om. En kombination av tidlösa materialval, detaljer och behagliga färgtoner. Bostaden är välplanerad och erbjuder ett kök med matplats, rymligt vardagsrum, sovrum med plats för arbetshörna, badrum med vikbara duschväggar samt en härlig balkong i söderläge! Utöver bostaden finns två förråd, ett källar- och ett vindsförråd. I den välskötta föreningen finns trivsamma omgivningar med grönytor och planteringar. Här finns också samlingslokal, tvättstuga och cykelförråd. Lägenheten ligger i ett lugnt och tryggt område med blandade åldrar som grannar. Till centrum är det gångavstånd och för er som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter på nära avstånd. Med bara några minuters promenad bort finns det fina promenadmöjligheter både runt Ätran i stan, ner mot havet vid Skrea Strand eller ut till Lövstavikens småbåtshamn och Stafsinge Strand. Föreningen har under åren 2017-2018 genomfört renoveringar av fasad, tak och fönster, vilket har bidragit till att hela området har en uppdaterad och fräsch karaktär. Är du intresserad av denna tvårummare på första våningen? Tveka inte på att höra av dig till mig. Hoppas vi hörs!

  • Plus
  • Balkong
Brf Ålyckan i Falkenberg, null, Falkenbergs kommun

Brf Ålyckan i Falkenberg

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 710 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/6
4 957 kr/mån
36 133 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Arvid Carlsons väg 15, Grimsholmen, Falkenbergs kommun

Arvid Carlsons väg 15

Tomt
Grimsholmen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
1 446 m² tomt

Här presenterar vi nu en attraktiv tomt med havsutsikt på Grimsholmen i stolt samarbete med VarbergsHus. Här har du som köpare möjlighet att skapa ditt eget drömboende med en husmodell som passar bäst för just dig. Tomten ligger högt och har ett fantastiskt läge med utsikt över havet och natur! Grimsholmen erbjuder ett öppet och naturnära läge och är ett mycket populärt område i Falkenberg. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. Naturreservatet Grimsholmen är otroligt vackert och ligger utmed kustvägen mellan Falkenberg och Halmstad. Från klippor och små badvikar kan du se allt från betande kor till mycket rikt fågelliv. Här är det inte svårt att spendera hela dagen med att bada eller fiska krabbor! Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information 0346-713653 alt. [email protected] Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Observationer: Köpet utav tomten sker separat och kommer vara villkorat om att teckna entreprenadavtal med VarbergsHus och att budgivning kan förekomma på tomten. Entreprenad summan kommer att variera beroende på det hus/val ni som köpare gör. Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Är du intresserad av att förverkliga en dröm? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Lyckevägen 122, Boberg, Falkenbergs kommun

Lyckevägen 122

Fritidshus
Boberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 850 000 kr
35 + 6 m²
3 rum

NYTT PRIS! Ta chansen och förvärva ett fritidsboende med ett otroligt tilltalande läge. Här arrenderar du en plats som erbjuder en lummig omgivning och gångavstånd till havet. Lyckevägen 122 erbjuder ett fantastiskt fritidsboende för dig som vill ha en plats att dra dig tillbaka till under helger eller semestertider. Grimsholmen/Bobersudde är ett av Falkenbergs mest attraktiva områden med vacker natur i ett stort naturreservat. Från stugan är det bekvämt avstånd till havet där det finns en fin långgrund sandstrand. Det är också nära berget Smörkull med fantastisk utsikt över kustremsan. Stugan som är uppförd under 60-talet är väl omhändertagen av nuvarande ägare. Interiört krävs en viss uppdatering, men ett perfekt tillfälle att få sätta er egen prägel på inomhusmiljön. I stugan finns kök som kombineras med sällskapsutrymmen, från vardagsrummet har ni ljuvlig utsikt mot havet. I stugan finns det två stycken sovrum och extra sovplatser finns i friggeboden på husets baksida. Ett badrum med dusch nås via altanen. Höjdpunkten är husets veranda med vy mot havet. Här kommer ni att kunna spendera många vackra sommarkvällar och njuta av solnedgången över havet. Över uteplatsen finns en markis som skuggar skönt. På husets baksida finns en skyddad och mysig trädgård med stensättningar. Här finns även en stensatt uteplats. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna att lämna en intresseanmälan eller slå mig en signal så berättar jag mer!

  • Uteplats
Måsen 509, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Måsen 509

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
30 m²
2 rum

Varmt välkomna till denna semesterdröm i Olofsbo. Måsen 509 är en väl omhändertagen stuga som nu efter 23 år är redo för nya ägare. Stugan som uppfördes år 2000 är mycket välskött och erbjuder ett enkelt och smidigt semesterboende. Stugan är vinterbonad och fungerar för både sommar- och vintersemestrar. 30 välplanerade kvadratmeter där sällskapsytor och kök kombineras i en öppen planlösning. Här finns ett väl tilltaget sovrum, ett sovloft samt ett badrum med dusch. Utanför stugan har ni en skyddad altan med markis. Bäst av allt är det havsnära läget, endast en kort promenad genom stugområdet tar er till stranden och havet. Olofsbo har en fantastisk vidsträckt sandstrand som lockar till lata dagar i solen. Här finns allt ifrån flertalet restauranger med varierande utbud, en stor populär camping, glassförsäljning till mysiga pensionat och B&B ställen där era långväga gäster kan inhysas. Ströva omkring vid vackra Morups Tånge, rid islandshäst eller upptäck de vackra omgivningarna med din stålhäst. Mataffären Tempo har öppet under sommarsäsongen. Här finns alla ingredienserna för en lyckad semester så det är inte konstigt att många väljer att återkomma år efter år så varför inte göra slag i saken och skapa er egna trygga punkt för familjen att återkomma till. Måsens kvartersförening har hand om området Måsen. Måsen har en gemensam lekplats. Ett servicehus finns med tvättmaskin och torktumlare, strykjärn och strykbräda. Wc och dusch som även fungerar som handikapp- och vintertoalett. Föreningen ger också möjlighet att via en laddstolpe ladda din el-bil på området. Vi planerar att starta upp med visningar 2024, men är ni redan nu intresserade av en förhandsvisning är ni varmt välkomna att ta kontakt med mig!

Hjortvägen 28B, Hjortsberg, Falkenbergs kommun

Hjortvägen 28B

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 679 kr/mån
29 154 kr/m²

Varmt välkomna till Hjortvägen 28b! Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt boende på populära Hjortvägen. Framför er har ni en inflyttningsklar lägenhet med genomtänkt planlösning, smakfulla materialval och en lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten som är totalrenoverad 2021 har ett modernt utrustat kök, ett socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönsterpartierna, lägenheten har även ett badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Boendet erbjuder också en interiör med det lilla extra där effektfulla tapeter kombineras med fina glaspartier i bostaden som ger rymd och ljusinsläpp. I samband med att bostaden renoverades med nya ytskikt, kök och badrum 2021 gjordes även en tilläggsisolering av balkongen, all el är utbytt med nya svarta kontakter och uttag. Plejd finns installerat som ger er möjlighet att styra belysning via telefonen. Alla renoveringar är utförda via fackmän Här bor man i en omtyckt förening med ett lugnt läge. Hjortvägen ligger med ett bekvämt avstånd till kärnan av Hjortsberg som har ett brett utbud av service. Vill man ta sig till stadskärnan eller stranden tar man enkelt en härlig promenad eller cykeln på några minuter. Föreningens gemensamhetsytor är välskötta och området är oerhört trivsamt. BRF Sandslätt är en populär förening med god ekonomi, här ingår till och med hushållsel till de boende och självklart en parkeringsplats. Avgiften är på 4254 kronor i månaden. Är du intresserad av denna fina tvårumslägenhet på Hjortvägen? Tveka inte på att boka in dig på visning eller slå mig en signal så hörs vi av!

  • Balkong
Brf Ålyckan i Falkenberg, null, Falkenbergs kommun

Brf Ålyckan i Falkenberg

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
3 283 kr/mån
29 265 kr/m²

Charmig etta med alla bekvämligheter man behöver. Fullutrustat kök med diskmaskin och micro som standard. I badrummet finns en kombimaskin för tvätt. Väggen vid sängen är bra placerad så man kan gömma undan den från vardagsrummet genom att sätta upp en gardinskena i taket. Till lägenheten finns även en rymlig balkong om 10 kvm. Köper man lägenhet i ett tidigt skede kan man som ett tillval glasa in balkongen för att få ett extra rum större delen av året. Den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska vi bygga Brf Ålyckan. 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Det finns 4 st taklägenheter som har en stor takterrass. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom bygger vi ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Försäljning pågår! Brf Ålyckan i Falkenberg, null, Falkenbergs kommun

Försäljning pågår! Brf Ålyckan i Falkenberg

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 000 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
3 977 kr/mån
39 216 kr/m²

Välplanerad tvåa om 51 kvm. Sovrummet har bra förvaring i skjutdörrsgarderoberna. Från vardagsrummet når du ut till balkongen där du kan njuta av morgon kaffet i solen. Köper man lägenhet i ett tidigt skede finns det möjlighet att glasa in balkongen som ett extra tillval. I Tröingedal finns naturen runt knuten, med havet och staden och resten av världen en cykeltur bort. Den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska vi bygga Brf Ålyckan. 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom bygger vi ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kornettvägen 26, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun

Kornettvägen 26

Lägenhet
Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 890 000 kr
84 m²
3 rum
vån 7/9
5 401 kr/mån
34 405 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en bostad som verkligen är utöver det vanliga! Bostäder som denna växer inte på träd, så söker du något med det lilla extra har du hittat hem. Bostaden erbjuder en generös balkong om 26 kvm som ger dig en skön utsikt mot naturen - och det är svårt att inte bli imponerad av utsikten. 84 kvm stor är bostaden som har generösa sällskapsytor och gott om plats för alla familjemedlemmar och gäster att umgås på. Köket tillsammans med vardagsrum och matplats harmoniserar mycket väl i en öppen planlösning. Lägenheten erbjuder också två sovrum, ett helkaklat badrum/tvättrum samt ett wc. I huset finns lägenhetens förråd i bottenplan. Självklart har huset även hiss. På Kornettvägen bor du i en ny, modern miljö med närhet både till den fantastiska naturen och med gång- och cykelväg till både Falkenbergs centrum, matbutik och tågstationen. Förutom en bostad med alla rätt bor ni i en trevlig förening med god grannsämja och välskötta fina gemensamhetsytor i den fina trädgården. Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ett boende av genomgående hög standard som verkligen måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
null, null, Falkenbergs kommun

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 570 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/6
5 038 kr/mån
33 377 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Alegränd 6, Falkenberg, Falkenbergs kommun

Alegränd 6

Lägenhet
Falkenberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/2
3 070 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet som erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och läge. Med ett separat sovrum, ett fräscht kök öppet mot vardagsrummet, en öppen balkong och ett helkaklat badrum utrustat med golvvärme, får du här allt du behöver för att trivas. Njut av en ljus och trivsam lägenhet som erbjuder smarta 46,5 kvadratmeter. Här kombineras moderna inslag i kök och badrum med charmiga trägolv och en generös takhöjd, som ger bostaden en unik och rymlig atmosfär. Det naturliga ljusinsläppet från fönstren i två väderstreck förstärker den luftiga känslan och har varit en stor trivselfaktor. Här är det enkelt att trivas! Lägenheten är belägen på Alegränd 6 och erbjuder ett tilltalande läge som gör det möjligt att leva ett bekvämt och aktivt liv. Du har stadskärnan bara ett stenkast bort, men trots det kan du njuta av lugnet på en tvärgata med lite trafik. På cykel tar du dig enkelt till Skrea Strand för att njuta av sol och hav. Dessutom har du tillgång till en trädgårdssida på baksidan av lägenhetshuset där du kan koppla av och njuta av solen på dagar när du inte tar dig ner till stranden. Tveka inte att boka en visning eller att kontakta mig för mer information om denna charmiga tvårummare med sitt fantastiska läge. Detta är verkligen en möjlighet som du inte vill missa!

  • Plus
  • Balkong
Källängsvägen 6, Långås, Falkenbergs kommun

Källängsvägen 6

Tomt
Långås, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
3 880 700 kr
1 082 m² tomt

Varmt välkomna till Långås samhälle där det nu finns chansen att förvärva tomt via VarbergsHus. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar! Man bort centralt i Långås men i en lugn miljö, med promenadavstånd till affär, skola och förskola! Pendlingsmöjligheterna är fina då motorvägen är 1 minut bort. Långås har även en idrottsplats, fotbollslaget Långås IF och på sommaren hålls Långås Marknad som brukar locka runt 20 000 besökare. Till Falkenberg tar man sig med bil på 10 minuter, likaså havet med fantastiska stränder! Det är en väldigt generös detaljplan som tillåter att man bebygger så mycket som 35% av tomten, upp till 6 meters byggnadshöjd och 45 graders taklutning! Området kommer säljas i två etapper. Etapp 1: Tomt: 1-2,4-6 säljs nu. Etapp 2: 7-14 kommande tomter. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Priset är enligt VarbergsHus produktionskostnadskalkyl för Villa Ängaviken Traditionell varav tomtpriset är 500 000 kr. Beroende på vilket hus ni vill bygga, vilka materialval ni kommer att välja osv kommer slutpriset att variera. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Källängsvägen 8, Långås, Falkenbergs kommun

Källängsvägen 8

Tomt
Långås, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
480 000 kr
1 102 m² tomt

Varmt välkomna till Långås samhälle där det nu finns chansen att förvärva tomt via VarbergsHus. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar! Man bort centralt i Långås men i en lugn miljö, med promenadavstånd till affär, skola och förskola! Pendlingsmöjligheterna är fina då motorvägen är 1 minut bort. Långås har även en idrottsplats, fotbollslaget Långås IF och på sommaren hålls Långås Marknad som brukar locka runt 20 000 besökare. Till Falkenberg tar man sig med bil på 10 minuter, likaså havet med fantastiska stränder! Det är en väldigt generös detaljplan som tillåter att man bebygger så mycket som 35% av tomten, upp till 6 meters byggnadshöjd och 45 graders taklutning! Området kommer säljas i två etapper. Etapp 1: Tomt: 1-2,4-6 säljs nu. Etapp 2: 7-14 kommande tomter. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Källängsvägen 2, Långås, Falkenbergs kommun

Källängsvägen 2

Tomt
Långås, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 158 700 kr
1 127 m² tomt

Varmt välkomna till Långås samhälle där det nu finns chansen att förvärva tomt via VarbergsHus. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar! Man bort centralt i Långås men i en lugn miljö, med promenadavstånd till affär, skola och förskola! Pendlingsmöjligheterna är fina då motorvägen är 1 minut bort. Långås har även en idrottsplats, fotbollslaget Långås IF och på sommaren hålls Långås Marknad som brukar locka runt 20 000 besökare. Till Falkenberg tar man sig med bil på 10 minuter, likaså havet med fantastiska stränder! Det är en väldigt generös detaljplan som tillåter att man bebygger så mycket som 35% av tomten, upp till 6 meters byggnadshöjd och 45 graders taklutning! Området kommer säljas i två etapper. Etapp 1: Tomt: 1-2,4-6 säljs nu. Etapp 2: 7-14 kommande tomter. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Priset är enligt VarbergsHus produktionskostnadskalkyl för Villa Skäret Traditionell varav tomtpriset är 510 000 kr. Beroende på vilket hus ni vill bygga, vilka materialval ni kommer att välja osv kommer slutpriset att variera. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Visar 1 - 25 av 30