Mäklare Sofie Gustavsson

Sofie Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun, bild 2
August Bondesons väg 1, Herting, Falkenbergs kommun, bild 3

August Bondesons väg 1

Lägenhet
Herting, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/4
4 764 kr/mån
22 652 kr/m²

På August Bondessons väg 1 finns nu denna hemtrevliga trerummare till försäljning. Bostaden är i genomgående mycket gott skick och har en varm och hemtrevlig känsla. Bostaden är på 66 kvm och upplevs välplanerad med gott om inbyggd förvaring. Ett förråd i källarplan ingår till bostaden. Köket har renoverats i tidlös design med vita köksluckor och bänkskiva i ek. Badrummet har kakel och klinker som ytskikt och här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten finns även en härlig balkong som blir som ett extra rum. Balkongen är inglasad och ligger i syd-/västläge vilket gör att många fina kvällar kan tillbringas här. Vem vet, kanske är det just du som spenderar dina ljumna sommarkvällar med vänner och familj här? Idrottsplatsen, Falkenbergs Arena och Ishallen ligger inom gångavstånd. På Herting bor man i lugnet men samtidigt har man närhet till allt. En kort cykeltur bort finner vi stranden, mataffärer, restauranger och centrum med sitt shoppingutbud. För pendlaren når ni snabbt de större vägarna. På promenadavstånd når ni Vallarna, Hertingskogen, Slättenskogen där promenader och joggingturer i fin miljö utlovas. Känns detta som bostaden för just dig? Då är du varmt välkommen att kontakta mig!

  • Premium
  • Balkong
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 15:30
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun, bild 2
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun, bild 3

Kornettvägen 28

Lägenhet
Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 890 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/10
4 042 kr/mån
35 327 kr/m²

Denna underbara lägenhet har allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil. Har du pendling till jobbet eller en förkärlek för stadsupplevelser? Lägenheten ligger bokstavligen "runt knuten" från både tåg- och busstationen, vilket gör det enkelt att pendla till andra städer eller ta dig snabbt till centrum. Närheten till Tånga handelsplats med affärer, apotek, restauranger och padel. Allt du behöver finns inom räckhåll. På Kornettvägen 28 bor du med naturområden precis inpå knuten och det finns fina promenadstråk i närområdet. Med fönster åt tre väderstreck tar du dessutom med dig den härliga naturupplevelsen in och kan njuta av det lummiga läget. Bostaden är nyligen målad, vilket ger en fräsch och välskött känsla i varje rum. De senaste två åren har även solskydd monterats på fönster, all garderobsinredning har nya handtag och ny kran har installerats i kök. Badrummet har genomgått en uppfräschning med en ny kommod, handfat, och en toalett i svart keramik från Gustavsberg Estetic. Extra skåp har lagts till i badrummet för att göra förvaring ännu enklare. De rökfärgade dörrarna i duschen ger en snygg och diskret touch. Bostadsrättsföreningen är välskött med god grannsämja. Utöver bostaden erbjuder bostadsrättsföreningen en gästlägenhet, relax-utrymme med bastu samt grillplats. I entréplanet finns ett varmförråd till lägenheten. Parkeringsplats finns utvändigt eller i uppvärmt garage (kö-system). Kom och upplev den höga standarden och hemtrevliga atmosfären på Kornettvägen 28, och låt oss visa dig varför detta är den perfekta platsen att kalla ditt nya hem. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brf Ålyckan i Falkenberg, null, Falkenbergs kommun

Brf Ålyckan i Falkenberg

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 710 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/6
4 957 kr/mån
36 133 kr/m²

ERBJUDANDE! 1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA! En rymlig trea med öppen planlösning. Köket har bra arbetsytor, ovanför diskbänken får man fint ljusinsläpp från fönstret. Vid matplatsen har man utgången till balkongen som vetter mot ett soligt läge. Den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska vi bygga Brf Ålyckan. 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom bygger finns ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Okome-Boa 110, Ätrafors, Falkenbergs kommun
Okome-Boa 110, Ätrafors, Falkenbergs kommun, bild 2
Okome-Boa 110, Ätrafors, Falkenbergs kommun, bild 3

Okome-Boa 110

Villa
Ätrafors, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 895 000 kr
128 m²
7 rum
4 332 m² tomt

Stig in i ditt framtida paradis vid Boaforsdammen och låt dig förtrollas av en unik kombination av naturskönhet, avskildhet och en avslappnad livsstil. Denna enastående fastighet är inte bara ett hem – det är ett fristående tillflyktsort där du kan finna lugn och harmoni mitt i naturens skönhet. Med en privat badplats precis utanför dörren finns inte bara möjlighet till många svalkandet dopp utan även det gyllene tillfället att fånga gös för den fiskeintresserade. Skogen intill bjuder generöst på svamp, vilket komplettera den egenfångade måltiden. Det charmiga huset, byggt med omsorg och kärlek år 1910, bär på en rik historia och erbjuder en atmosfär som är svårslagen. Med sina välbevarade detaljer och tidlösa arkitektur är det inte bara ett hem utan en levande del av det förflutna, samtidigt som det erbjuder all modern komfort och bekvämlighet du kan önska dig. Detta hus tillmäts särskilt kulturhistoriskt värde och ska underhållas och anpassas till omgivningens och byggnadsverkets värde från historisk, kulturhistoriskt, miljömässig och konstnärlig synpunkt. Detta går att läsa mer om via länken till Bebygelseregistret samt kommunens hemsida. Här finns gott om plats för hela familjen och alla sommargäster med sina 5-6 sovrum, ett rymligt kök med matplats och ett härligt vardagsrum som bjuder på en hisnande utsikt över dammen. Från Boa till Okome sträcker sig en sex kilometer lång stig genom en mångfaldig och förtrollande natur. Följ de gula markeringarna och ge dig ut på en äventyrlig dag i skogen, där bokskogen möter barrskogen och öppna landskap. Falkenbergs centrum ligger bara en kort bilresa på 26 km bort, vilket ger dig tillgång till stadens bekvämligheter och service. Den välrenommerade ICA-butiken i Vessigebro ligger också inom räckhåll, vilket gör livsmedelsinköpen smidiga. Oavsett om du drömmer om avkopplande dagar vid vattnet, utforskande vandringar i skogen eller mysiga kvällar framför brasan, är denna fastighet den ultimata platsen att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet. Missa inte chansen att uppleva detta drömläge och skapa minnen för livet!

  • Premium
  • Uteplats
ERBJUDANDE! 1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA!, Tröinge Dal, Falkenbergs kommun
  • 50 lediga bostäder

ERBJUDANDE! 1 ÅRS FRIA MÅNADSAVGIFTER TILL DE 20 FÖRSTA KUNDERNA!

Lägenhet
Tröinge Dal, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
fr. 995 000 kr
34-112 m²
1-5 rum
3 283 kr/mån

I den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska Hökerum Bygg bygga Brf Ålyckan. Brf Ålyckan består av 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Det finns 4 st taklägenheter som har en stor takterrass. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom finns ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats. Anmäl ditt intresse redan nu för att få mer information via https://www.hokerumbygg.se/alyckan/ Eller slå oss en signal på 0346-488 40 så berättar vi mer.

  • Nybyggnadsprojekt
Lyckevägen 122, Boberg, Falkenbergs kommun

Lyckevägen 122

Fritidshus
Boberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 995 000 kr
35 + 6 m²
3 rum

Ta chansen och förvärva ett fritidsboende med ett otroligt tilltalande läge. Här arrenderar du en plats som erbjuder en lummig omgivning och gångavstånd till havet. Lyckevägen 122 erbjuder ett fantastiskt fritidsboende för dig som vill ha en plats att dra dig tillbaka till under helger eller semestertider. Grimsholmen/Bobersudde är ett av Falkenbergs mest attraktiva områden med vacker natur i ett stort naturreservat. Från stugan är det bekvämt avstånd till havet där det finns en fin långgrund sandstrand. Det är också nära berget Smörkull med fantastisk utsikt över kustremsan. Stugan som är uppförd under 60-talet är väl omhändertagen av nuvarande ägare. Interiört krävs en viss uppdatering, men ett perfekt tillfälle att få sätta er egen prägel på inomhusmiljön. I stugan finns kök som kombineras med sällskapsutrymmen, från vardagsrummet har ni ljuvlig utsikt mot havet. I stugan finns det två stycken sovrum och extra sovplatser finns i friggeboden på husets baksida. Ett badrum med dusch nås via altanen. Höjdpunkten är husets veranda med vy mot havet. Här kommer ni att kunna spendera många vackra sommarkvällar och njuta av solnedgången över havet. Över uteplatsen finns en markis som skuggar skönt. På husets baksida finns en skyddad och mysig trädgård med stensättningar. Här finns även en stensatt uteplats. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna att lämna en intresseanmälan eller slå mig en signal så berättar jag mer!

Måsen 509, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Måsen 509

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
30 m²
2 rum

Varmt välkomna till denna semesterdröm i Olofsbo. Måsen 509 är en väl omhändertagen stuga som nu efter 23 år är redo för nya ägare. Stugan som uppfördes år 2000 är mycket välskött och erbjuder ett enkelt och smidigt semesterboende. Stugan är vinterbonad och fungerar för både sommar- och vintersemestrar. 30 välplanerade kvadratmeter där sällskapsytor och kök kombineras i en öppen planlösning. Här finns ett väl tilltaget sovrum, ett sovloft samt ett badrum med dusch. Utanför stugan har ni en skyddad altan med markis. Bäst av allt är det havsnära läget, endast en kort promenad genom stugområdet tar er till stranden och havet. Olofsbo har en fantastisk vidsträckt sandstrand som lockar till lata dagar i solen. Här finns allt ifrån flertalet restauranger med varierande utbud, en stor populär camping, glassförsäljning till mysiga pensionat och B&B ställen där era långväga gäster kan inhysas. Ströva omkring vid vackra Morups Tånge, rid islandshäst eller upptäck de vackra omgivningarna med din stålhäst. Mataffären Tempo har öppet under sommarsäsongen. Här finns alla ingredienserna för en lyckad semester så det är inte konstigt att många väljer att återkomma år efter år så varför inte göra slag i saken och skapa er egna trygga punkt för familjen att återkomma till. Måsens kvartersförening har hand om området Måsen. Måsen har en gemensam lekplats. Ett servicehus finns med tvättmaskin och torktumlare, strykjärn och strykbräda. Wc och dusch som även fungerar som handikapp- och vintertoalett. Föreningen ger också möjlighet att via en laddstolpe ladda din el-bil på området. Vi planerar att starta upp med visningar 2024, men är ni redan nu intresserade av en förhandsvisning är ni varmt välkomna att ta kontakt med mig!

Västervägen 2, Valencia, Falkenbergs kommun

Västervägen 2

Villa
Valencia, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 195 000 kr
193 + 17 m²
8 rum
875 m² tomt

Hyresfastighet med två lägenheter i mycket gott skick! Fastigheten är i mycket gott skick interiört och exteriört och består av en lägenhet om 3 rok samt en stor lägenhet med 5 rok. Nuvarande ägare installerade 2022 en ny frånluftsvärmepump vilket ger låga driftkostnader och en förbrukning på endast 11 200 kwh/år. I dagsläget är båda lägenheterna uthyrda och genererar hyresintäkter på 276 000 kr/år. Lägenheterna har genomgående fina ytskikt och har även renoverats med varsitt nytt badrum 2013. Till lägenheterna ingår varsin trevlig uteplats med elektrisk markis samt tillgång till en stor gemensam trädgård där robotgräsklipparen tar hand om trädgårdsskötsel. Ett Yale dörrlås leder in till en gemensam groventré där ingång till respektive lägenhet finns. Området Valencia är centralt beläget med ca 5 minuter in till stan. I nära anslutning till bostaden ligger även lokstallarna där det finns ett bra serviceutbud med bland annat Ica Kvantum och apotek. Från Valencia har man gångavstånd ner till Lövstavikens Hamn och båtförening. Närhet till härliga Stafsinge strand med långgrund och barnvänlig sandstrand. Fin cykelväg löper från Västra Gärdet utmed hela kusten mot Varberg. På behörigt avstånd ligger också Ätran med dess fantastiska utbud av natur och friluftsliv. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information.

  • Uteplats
Hjortvägen 28B, Hjortsberg, Falkenbergs kommun

Hjortvägen 28B

Lägenhet
Hjortsberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 679 kr/mån
29 154 kr/m²

Varmt välkomna till Hjortvägen 28b! Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt boende på populära Hjortvägen. Framför er har ni en inflyttningsklar lägenhet med genomtänkt planlösning, smakfulla materialval och en lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten som är totalrenoverad 2021 har ett modernt utrustat kök, ett socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönsterpartierna, lägenheten har även ett badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Boendet erbjuder också en interiör med det lilla extra där effektfulla tapeter kombineras med fina glaspartier i bostaden som ger rymd och ljusinsläpp. I samband med att bostaden renoverades med nya ytskikt, kök och badrum 2021 gjordes även en tilläggsisolering av balkongen, all el är utbytt med nya svarta kontakter och uttag. Plejd finns installerat som ger er möjlighet att styra belysning via telefonen. Alla renoveringar är utförda via fackmän Här bor man i en omtyckt förening med ett lugnt läge. Hjortvägen ligger med ett bekvämt avstånd till kärnan av Hjortsberg som har ett brett utbud av service. Vill man ta sig till stadskärnan eller stranden tar man enkelt en härlig promenad eller cykeln på några minuter. Föreningens gemensamhetsytor är välskötta och området är oerhört trivsamt. BRF Sandslätt är en populär förening med god ekonomi, här ingår till och med hushållsel till de boende och självklart en parkeringsplats. Avgiften är på 4254 kronor i månaden. Är du intresserad av denna fina tvårumslägenhet på Hjortvägen? Tveka inte på att boka in dig på visning eller slå mig en signal så hörs vi av!

  • Balkong
Brf Ålyckan i Falkenberg, null, Falkenbergs kommun

Brf Ålyckan i Falkenberg

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
3 283 kr/mån
29 265 kr/m²

Charmig etta med alla bekvämligheter man behöver. Fullutrustat kök med diskmaskin och micro som standard. I badrummet finns en kombimaskin för tvätt. Väggen vid sängen är bra placerad så man kan gömma undan den från vardagsrummet genom att sätta upp en gardinskena i taket. Till lägenheten finns även en rymlig balkong om 10 kvm. Köper man lägenhet i ett tidigt skede kan man som ett tillval glasa in balkongen för att få ett extra rum större delen av året. Den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska vi bygga Brf Ålyckan. 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Det finns 4 st taklägenheter som har en stor takterrass. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom bygger vi ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Försäljning pågår! Brf Ålyckan i Falkenberg, null, Falkenbergs kommun

Försäljning pågår! Brf Ålyckan i Falkenberg

Lägenhet
Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 000 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
3 977 kr/mån
39 216 kr/m²

Välplanerad tvåa om 51 kvm. Sovrummet har bra förvaring i skjutdörrsgarderoberna. Från vardagsrummet når du ut till balkongen där du kan njuta av morgon kaffet i solen. Köper man lägenhet i ett tidigt skede finns det möjlighet att glasa in balkongen som ett extra tillval. I Tröingedal finns naturen runt knuten, med havet och staden och resten av världen en cykeltur bort. Den nya stadsdelen Tröingedal några kilometer, strax nordost om Falkenbergs centrum, ska vi bygga Brf Ålyckan. 55 ljusa och moderna lägenheter som finns i storlekarna från 1 till 5 rum och kök. Alla lägenheter har precis de moderna bekvämligheter du kan önska dig. Ett ljust, kvadratsmart och helt underhållsfritt boende där flertalet av balkongerna går att glasa in. Dessutom bygger vi ett garage under husen så att du slipper leta parkering när du kommer hem. Brf Ålyckan byggs ihop med villakvarter, ängar och små gårdar som närmsta grannar. I den nya stadsdelen byggs även en ny förskola, skola och idrottshall. Saker som gör att vardagspusslets alla bitar lättare faller på plats.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kornettvägen 26, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun

Kornettvägen 26

Lägenhet
Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 890 000 kr
84 m²
3 rum
vån 7/9
5 401 kr/mån
34 405 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva en bostad som verkligen är utöver det vanliga! Bostäder som denna växer inte på träd, så söker du något med det lilla extra har du hittat hem. Bostaden erbjuder en generös balkong om 26 kvm som ger dig en skön utsikt mot naturen - och det är svårt att inte bli imponerad av utsikten. 84 kvm stor är bostaden som har generösa sällskapsytor och gott om plats för alla familjemedlemmar och gäster att umgås på. Köket tillsammans med vardagsrum och matplats harmoniserar mycket väl i en öppen planlösning. Lägenheten erbjuder också två sovrum, ett helkaklat badrum/tvättrum samt ett wc. I huset finns lägenhetens förråd i bottenplan. Självklart har huset även hiss. På Kornettvägen bor du i en ny, modern miljö med närhet både till den fantastiska naturen och med gång- och cykelväg till både Falkenbergs centrum, matbutik och tågstationen. Förutom en bostad med alla rätt bor ni i en trevlig förening med god grannsämja och välskötta fina gemensamhetsytor i den fina trädgården. Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ett boende av genomgående hög standard som verkligen måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Alegränd 6, Falkenberg, Falkenbergs kommun

Alegränd 6

Lägenhet
Falkenberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/2
3 070 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet som erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och läge. Med ett separat sovrum, ett fräscht kök öppet mot vardagsrummet, en öppen balkong och ett helkaklat badrum utrustat med golvvärme, får du här allt du behöver för att trivas. Njut av en ljus och trivsam lägenhet som erbjuder smarta 46,5 kvadratmeter. Här kombineras moderna inslag i kök och badrum med charmiga trägolv och en generös takhöjd, som ger bostaden en unik och rymlig atmosfär. Det naturliga ljusinsläppet från fönstren i två väderstreck förstärker den luftiga känslan och har varit en stor trivselfaktor. Här är det enkelt att trivas! Lägenheten är belägen på Alegränd 6 och erbjuder ett tilltalande läge som gör det möjligt att leva ett bekvämt och aktivt liv. Du har stadskärnan bara ett stenkast bort, men trots det kan du njuta av lugnet på en tvärgata med lite trafik. På cykel tar du dig enkelt till Skrea Strand för att njuta av sol och hav. Dessutom har du tillgång till en trädgårdssida på baksidan av lägenhetshuset där du kan koppla av och njuta av solen på dagar när du inte tar dig ner till stranden. Tveka inte att boka en visning eller att kontakta mig för mer information om denna charmiga tvårummare med sitt fantastiska läge. Detta är verkligen en möjlighet som du inte vill missa!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 13