Beckasinvägen 4A

Falsterbo, Vellinge kommun Se på karta

17 495 000 kr

18 495 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
230 m²
Tomtarea
1 241 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
60 800 kr/år

Ett stenkast från Kärleksstigen, med utsikt över Flommens golfbana, stoltserar ett smakfullt hus med sina 230 kvm, beläget på en härlig tomt med oemotståndlig utsikt. Vi välkomnas in i en ljus hall, med enhetlig interiör, som går som en röd tråd genom hela huset. Öppna sociala ytor, som badar i ljus tack vare alla fönsterpartier, skänker en härlig känsla och rymd. Köket och dess noggrant utvalda köksutrustning, som är långt över standard, tillsammans med de generösa arbetsytorna, får vem som helst att vilja tillaga en utsökt måltid. Fortsätter vi in i huset finner vi ett härligt vardagsrum med öppen spis och stora fönsterpartier mot trädgården. Denna härliga del av huset rymmer även ett middagssällskap av den större sorten, men till vardags räcker kökets underbara matplats gott och väl. Andra fördelar som vi inte får missa är flertalet utgångar till trädgården och den gigantiska tvättstugan, som är något utöver det vanliga, med generösa ytor och massvis med förvaringsmöjligheter.

Vidare en våning upp till den mer avskilda delen av huset, där samtliga sovrum är belägna. Här fortsätter den härliga känslan i samma anda, tack vare återkommande materialval, kulörer och inredningsdetaljer. I dagsläget finns det två stora sovrum med inbyggda, spatiösa garderober, men det enorma allrummet med fantastisk utsikt, är som gjort för att skapa ett master bedroom i bästa stil. Även ett av nuvarande sovrummen går enkelt att dela av för att på så sätt möjliggöra fyra sovrum totalt.

Den underbara trädgården med stora öppna ytor och flertalet oaser bjuder givetvis på en härlig utsikt i väster med badhytternas silhuetter och solnedgången man aldrig tröttnar på. Lägg därtill två funktionella förråd, varav ett är delvis utrustat med ett tempererat vinförråd, med plats för ca 500 flaskor. Faciliteter som öppen spis, markiser, infravärme, pergola och utedusch är strategiskt placerade på den stenlagda delen som brer ut sig utanför husets alla utgångar. Närområdet är som en idyll med bland annat milslånga stränder och promenadstråk, hamn med restauranger, närhet till skolor och ett stort utbud av föreningsliv. Varmt välkomna till ett hus som bara måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Anders Thulin

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Anders Thulin, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-723 44 52