Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Värnhemsgatan 12, Värnhem, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Värnhemsgatan 12, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Värnhemsgatan 12, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Värnhemsgatan 12

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/5
7 373 kr/mån
27 120 kr/m²

På tredje våningen välkomnas vi av detta väldisponerade hem med ypperligt ljusinsläpp från två väderstreck. I denna bostad finner vi stora möjligheter där charmiga attribut lämnats kvar för nästa ägare att skapa liv i. Planlösningen är väl genomtänkt med generösa utrymmen i både kök och vardagsrum. I köket finner vi ett modernt kök i stilrena färgval samt plats för matbord. Sovrummen ligger lite mer privat belägna i den andra delen av bostaden och skapar tillsammans med det rofyllda läget mot innergården en lugn oas. Här bor vi med närhet till allt som vardagen kräver i form av matbutik, caféer och goda kommunikationer som smidigt tar oss vidare. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/5
4 262 kr/mån
50 882 kr/m²

På trivsamma och havsnära Einar Hansens esplanad finner vi en välutformad tvåa på välplanerade kvadratmeter med balkong. Lägenheten erbjuder social planlösning med rymliga rum och balkong med morgonsol. Tack vare det höga läget skapas rymd med generöst ljusinsläpp. I köket finner vi ljusa materialval med vitaliserat ekparkettgolv som löper genom hela lägenheten. Vidare bjuds vi på ett rofyllt sovrum med med klädkammare samt ett rymligt, helkaklat badrum i stilfull design och bekvämligheten av egna tvättmöjligheter. Här bor vi i ett attraktivt område där det råder ett stilla lugn med havet som granne samtidigt som vi enkelt når citykärnan med allt man kan önska sig som shopping, restauranger, kultur och nöjen. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mellins gata 6, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Mellins gata 6, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Mellins gata 6, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Mellins gata 6

Radhus
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 195 000 kr
135 m²
5 rum
177 m² tomt

På barnvänliga Mellins gata, ett stenkast från havet, kan vi nu stolt presentera detta fantastiska radhus byggt av Skanska 2018, med två mysiga uteplatser och välplanerade rum. Bostaden erbjuder ett hem med ljusa färger, fint parkettgolv, stilrena materialval och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp alltigenom. Vardagsrum och kök ligger i en semiöppen planlösning och skapar tillsammans hemmets kärna där familj och vänner naturligt samlas. Från vardagsrummet nås den ena uteplatsen belägen i underbara sydväst där områdets lugn gärna avnjuts i solen. Det kvalitativa Marbodalköket i klassiskt vitt erbjuder gott om arbetsytor och vitvaror från Siemens, samt en rymlig matplats med direkt access till husets andra uteplats. Vi tar oss vidare upp till övre plan där husets tre privata sovrum samt ett allrum som enkelt kan bli ytterligare ett sovrum finns. Lägg därtill dubbla badrumsmiljöer och egna tvättmöjligheter för att förenkla vardagens bestyr samt generöst med förvaring i garderober. Här bor vi i ett nybyggt bostadsområde med kajer, hav och grönska där vi kan njuta av soliga dagar. Dessutom finns närhet till allt från populära restauranger, caféer, matbutiker, vårdcentral och Limhamns centrum samtidigt som vi enkelt når City med cykel, buss eller bil. Ett perfekt hem som har allt en familj kan önska sig. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Badhytt C82, Sandskogen, Ystads kommun

Badhytt C82

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
150 000 kr
5 m²
1 rum
5 m² tomt

Mellan brygga 2 och 3 finns nu denna moderna badhytt som ger dig härlig bekvämlighet under alla stranddagar. Med hög takhöjd och ett charmigt loft med fönster finns det gott om utrymme för avkoppling och vila. Det gasoldrivna kylskåpet och de praktiska förvaringsskåpen gör sommardagarna bekväma. Precis intill badhytten finns parkeringsplatser, utomhustoalett och rinnande dricksvatten. Väldigt bra belägen med fri mark framför badhytten, vilket ger god plats för grillning och flera solstolsplatser mitt i solen. Precis runt hörnan hamnar du direkt på Ystads strandpromenad som bjuder in till trevliga promenadstråk, närhet till Fritidsbaren, Saltsjöbaden och Jakten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Norregatan 7, Drottningtorget, Malmö kommun

Norregatan 7

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
85,4 m²
3 rum
vån 5/5
5 850 kr/mån
42 096 kr/m²

Att den här trerummaren är belägen mitt i citypulsen är svårt att tro när man sitter på den egna terrassen och blickar ut över innergårdens lummiga grönska. Här kan ni njuta av solchans från lunch till kväll och gott om plats för umgänge, grillning och avkoppling i en mysig miljö. Här får ni ett suveränt läge på en av Drottningtorgets lugnaste gator, hiss från markplan och en väldisponerad planlösning. Hemmets hjärta är utan tvekan det sociala vardagsrummet och köket som harmonierar fint med varandra och bjuder på underbara fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck. Lägg därtill två gårdsvända sovrum i rymlig storlek och ett helkaklat badrum med lyxen av egna tvättmöjligheter. Föreningens lummiga gård har vunnit pris för Sveriges vackraste innergård och är som en oas mitt i stadens brus där ni kan njuta av lugnet och grönskan. Bo i en stabil och välskött förening på lugnt cityläge med shopping, restauranger och nöjesliv runt knuten samt kort gångavstånd till Malmö C för smidig pendling. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ejdervägen 1B, Falsterbo, Vellinge kommun
Ejdervägen 1B, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Ejdervägen 1B, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Ejdervägen 1B

Villa
Falsterbo, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 000 000 kr
142 m²
5 rum
1 189 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att förverkliga husdrömmen vid havet! Den här 1,5-plansvillan har ett fenomenalt läge med Kärleksstigen och Flommens naturreservat med golfbana precis utanför tomtgränsen och bjuder därtill på en helt magisk havsutsikt. Från balkongen i västerläge blickar vi rofyllt ut över natur och rekreation med det böljande blå framför oss. Huset har en bra planlösning med trivsamma sällskapsytor på båda våningsplanen samt i dagsläget tre sovrum, varav två är belägna på det övre planet. Här uppe finns även ett stort allrum som med fördel skulle kunna göras om till master bedroom med utgång till balkongen. Bostaden bjuder även på två badrum, ett med dusch och det andra med badkar. Här bor vi i lugna villakvarter inom bekvämt gångavstånd från Falsterbos centrum och de vackra långrunda stränderna som Näset är känt för. Kommunikationerna är goda då vi lätt och smidigt når Malmö, Trelleborg, Köpenhamn och Kastrup. För den golfintresserade finns här ett flertal av Sveriges bästa banor att välja mellan så som Falsterbo-, Flommen- och Ljunghusens golfklubb.

  • Premium
Simmaregatan 1 A, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Simmaregatan 1 A, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Simmaregatan 1 A, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Simmaregatan 1 A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/2
5 633 kr/mån
41 597 kr/m²

Vi presenterar här en unik pärla vid Sibbarp, som erbjuder en enastående livsstil där havet och grönskan blir en del av vardagen. Hemmet bjuder in till generösa fönsterpartier som ger gott om naturligt ljus och möter en noggrant utvald inredning. Det eleganta köket med bland annat inbyggd vinkyl och vardagsrummet förenas i en semiöppen planlösning som skapar perfekt yta för trevliga middagsbjudningar. Vardagsrummet och matrummet stoltserar med en mysig braskamin och utgång till hela två balkonger, en i väst och en i öst. Ett rofyllt sovrum med platsbyggda garderober kompletteras av ett mysigt loft, perfekt för gäster. Lägg därtill ett helkaklat badrum med bekvämligheten av egna tvättmöjligheter för en enklare vardag, samt en rymlig hall med plats för arbetshörna samt ingång till klädkammare. Dessutom ingår parkeringsplats i avgiften. Läget är fantastiskt med en charmig småbåtshamn i närheten, mysiga promenadstråk längs havet och Sibbarps havsbad precis över gatan. Dessutom kan vi njuta av småstadskänslan i Limhamns centrum med alla bekvämligheter inom bekvämt gångavstånd, samtidigt som Malmö City enkelt nås med en trevlig cykeltur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/7
5 428 kr/mån
50 000 kr/m²

Nu har du chansen att bli den första som flyttar i denna nybyggda bostad i ett av Malmös mest eftertraktade område Västra Hamnen. Här möts du av en rymlig och välplanerad bostad med mycket ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i söder. Bostaden är utrustad med genomgående vitlaserad ekparkett och vita väggar vilket gör det enkelt för er som nya ägare att sätta er egna prägel. Kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning med fint ljusinsläpp och från vardagsrummet nås även bostadens balkong i perfekt söderläge. Som boende i Brf Jogga har vi dessutom tillgång till både bil- och cykelpool samt en övernattningslägenhet för långväga besökare. Närheten till såväl vidsträckta stränder som cityliv ger en kontinental känsla och bara inom en kort promenad når ni mataffär, service, gym och havsbad. Varmt välkomna till Einar Hansens Esplanad 30A!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sofierogatan 1, Ellstorp, Malmö kommun

Sofierogatan 1

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/6
4 563 kr/mån
26 321 kr/m²

Välkommen till denna generösa tvårummare med öppen planlösning! Invändigt möts vi av det rymliga vardagsrummet som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar ypperligt ljusinsläpp. Fönsterna vetter ut mot föreningens lummiga och gröna innergård och här kan du njuta av många sköna soltimmar under kommande årstider. Väggen mellan vardagsrum och kök har tagits ner vilket skapar den perfekta lägenheten för sociala tillställningar, men ger även en spatiös känsla allt igenom. Lägg där till ett sovrum med bra förvaring och plats för skrivbord, och ett badrum som nyligen renoverades i samband med föreningens stambyte. Bo på lugnt, attraktivt läge med närhet till City och allt vad vardagen kräver samt strålande pendlingsmöjligheter på Värnhemstorget. Engagerad och välskött HSB-förening gör det trivsamt att bo just här. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Hiss
Östra Varvsgatan 3BC, Dockan, Malmö kommun
Östra Varvsgatan 3BC, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Östra Varvsgatan 3BC, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Östra Varvsgatan 3BC

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 7/7
5 845 kr/mån
76 412 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en av de fantastiska penthousevåningarna i det nya bostadskvarteret , en rymlig trerummare på sjunde våningen med två takterrass. Invändigt väntar exlusivt interiör med genomgående enstavsparkett i ek och vita väggar samt härligt ljusinsläpp från den genomgående planlösningen. Kök och vardagsrum samsas i en semiöppen planlösning med stora fönster och utgång till bägge takterrasserna. Därtill bjuder det här lyxiga boendet på dubbla badrumsmiljöer, en rymlig klädkammare och egna tvättmöjligheter. Här bor vi i attraktivt område med havet som närmsta granne, med närhet till mataffärer, flertalet mysiga restauranger och caféer samt med cykelavstånd till Malmös stadskärna. Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun

Nordenskiöldsgatan 5B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 7/8
4 097 kr/mån
64 676 kr/m²

I centrala Malmös mest spännande område välkomnar denna luftiga hörntvåa på sjunde våningen med balkong i soligt västerläge. Rätt känsla infinner sig när vi kliver in i de mingelvänliga öppna sällskapsytorna som badar i ett härligt ljusinsläpp från stora fönster åt söder och väster. Här finns gott om plats för även en större soffgrupp, och i bortre änden ligger det välutrustade köket med en rymlig matplats i anslutning. Det här är öppen planlösning när den är som bäst! Från vardagsrumsdelen och balkongen vänder vi blicken åt väster och får en fin utsikt bort mot hamnbassängen och det nya Malmö som växer fram i Varvsstaden. Sovrummet har plats för en stor dubbelsäng och bjuder på bra förvaring i en skjutdörrsgarderob längs med hela väggen. Badrummet är väl tilltaget samt försett med tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Bakom huset väntar ett härligt promenadstråk med loungebänkar längs varvsbassängen, och ett stenkast bort ligger Malmö Live som är en mötesplats för musik, kultur och nöjesliv. Dessutom är nedgången till Centralstationen och Citytunneln vid Anna Lindhs plats bara tre minuters gångväg bort. Sätt guldkant på vardagen och upplev det ultimata stadsboendet, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsmansvägen 7A, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kungsmansvägen 7A, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Kungsmansvägen 7A, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Kungsmansvägen 7A

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 900 001 kr
183 + 40 m²
6 rum
1 326 m² tomt

Denna fastighet erbjuder en oöverträffad kombination av modern komfort och generösa utrymmen för hela familjen att njuta av. Med en välkomnande atmosfär och en mängd bekvämligheter är detta hemmet där minnen skapas och livet levs till full0. På bottenvåningen välkomnas du av stora öppna ytor som skapar en perfekt plats för familjen att umgås och trivas. Ett fantastiskt ljust vinterbonat uterum erbjuder en generös takhöjd och tillåter flexibilitet för extra vardagsrum eller matplats. En rymlig walk-in closet eller alternativt sovrum på bottenvåningen tillför både praktiskt utrymme och komfort. Matplatsen är generös och inbjudande, perfekt för att samla familj och vänner för gemensamma måltider. Eldstaden sprider en varm atmosfär och värme genom hela huset, skapar en mysig känsla under kyliga kvällar. Ett stort och bekvämt badrum erbjuder både funktion och stil. På övervåningen möts du av ett stort allrum med gott om utrymme för lek eller arbete. Här finns också ett rymligt master sovrum med generös takhöjd och en lugn och avkopplande atmosfär. Den insynsskyddade hörntomten erbjuder en fridfull och privat miljö för familjen att njuta av. En inhägnad trädgård ger trygghet och möjlighet till avkoppling och lek. Här finns också plats för en pool för att ytterligare förhöja utomhusupplevelsen. En friggebod med el och värme erbjuder mångsidiga möjligheter som förvaring, extra sovrum, man cave eller kontor. En köksträdgård ger möjlighet till odling och självhushållning med färska grönsaker och örter. För den som gillar aktiviteter finns en boulebana för underhållning och avkoppling. Ett stort garage och cykelförråd erbjuder gott om plats för fordon och utrustning. En generös uppfart rymmer 6-8 bilar och underlättar för gäster och familjen. Beläget mitt i centrala Höllviken, erbjuder detta hem närhet till restauranger, butiker och kommunikationer. En kort cykeltur tar dig ner till stranden där du kan njuta av vackra solnedgångar och avkopplande promenader längs kusten. Välkomna!

  • Premium
Rosengrens gata 3 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Rosengrens gata 3 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Rosengrens gata 3 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Rosengrens gata 3 B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/6
6 987 kr/mån
43 424 kr/m²

På optimalt läge vid vattnet i Limhamns Sjöstad finner vi denna helt fantastiska fyrarummare med radhuskänsla och en alldeles underbar uteplats i lummigt söderläge. Planlösningen är genomgående och passar verkligen den moderna familjen, med perfekt disponerade kvadratmeter som ger sociala ytor i den ena delen, medan de tre sovrummen och dubbla badrumsmiljöer är strategiskt belägna i den andra. Tilltagna fönster i två väderstreck bringar ett härligt ljusflöde och ger en ytterst trivsam innemiljö med svårslagen känsla av hemtrevnad. Ljusa toner och skön planering kan vara två orsaker till detta, där vi får njuta av allt som skapar ett bekvämt boende. Köket är smakfullt inrett och utrustat med bland annat vitvaror från Siemens, och ansluts av matplatsen invid fönstret samt vardagsrummet i en semiöppen planlösning. Här ges access till bostadens gårdsvända uteplats, som vetter mot soliga söder och har gott om plats att umgås. Sovrummen är i bra storlek och badrummen erbjuder både dusch, badkar och tvättmöjligheter. Området är lugnt och erbjuder promenadavstånd till Limhamnsfältet, vidsträckta Ribersborgsstranden och mysiga småbåtshamnar. Vi tar oss snabbt och smidigt in till City med cykel, bil eller buss, samtidigt som vi har allt vardagen kräver på nära avstånd. Här är det bara att flytta rakt in till en bostad som uppfyller alla tänkbara krav och bara måste upptäckas på plats - vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Spånehusvägen 56 A, Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15

Spånehusvägen 56 A

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/4
3 711 kr/mån
27 900 kr/m²

På populär adress i rofyllt område välkomnar en av Brf Båstadsgårdens ljuvliga tvårummare. Med fint ljusinsläpp och enhetlig interiör kan vi inget annat än att trivas i denna charmiga lägenhet! Här välkomnas vi av tidstypiska detaljer så som dekorativ lamprosett, fönsternischer i sten, tilltagen takhöjd och vacker fiskbensparkett samt charmigt brädgolv. Bostaden erbjuder även ett tilltaget vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, ett kök som går i klassiskt vitt med optimal förvaring och bänkyta, ett helkaklat badrum och stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp alltigenom. Utanför porten möts vi av föreningens trivsamma och välskötta gård samt grönskande promenadstråk endast ett stenkast bort. Närområdet kännetecknas av fastigheter med dess lummiga innergårdar, pizzerior och närbutiker. Populära Möllevångstorget, Folkets Park och S:t Knut ligger inom bekvämt gångavstånd samtidigt som centrum enkelt nås med cykel eller buss. Från Nobeltorget passerar flertalet regionbussar, vi har tågstation nära och promenadavstånd till knutpunkter som Triangeln och Värnhemstorget. Läget är idealiskt för den som vill ha nära till allt men också för pendlaren.

  • Plus
Solgatan 28J, Kirseberg, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Solgatan 28J

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
2 951 kr/mån
25 392 kr/m²

I hjärtat av trivsamma och populära Kirseberg väntar denna väldisponerade och genomgående tvåa där vi bor tryggt och bekvämt högst upp i huset. Tack vare gavelläget med fönster i tre väderstreck skapas här ett vackert ljusinsläpp med fri utsikt över den grönskande gården och takåsarna. Här får vi en ljus och trivsam tvåa med stora sociala ytor. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats, praktiskt kök med bra arbetsytor samt matplats. Lägg därtill ett rymligt sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ett kaklat badrum. Föreningen är mycket välskött med många stora renoveringar i ryggen, låg belåning, äger marken samt är en av de föreningar med lägst avgifter i området! Kirseberg är en stad i staden med avslappnad atmosfär, karaktärsfulla hus och gott om grönska samtidigt som det är nära till citypulsen. I området finns all tänkbar service som matvarubutiker, apotek, bibliotek, vårdcentral, flera sportanläggningar, matställen, butiker och skolor. På gångavstånd hittar vi flera grönområden, däribland Beijers Park som är en riktig oas för både stora och små. För den som pendlar är läget perfekt med smidig access till motorvägen samt flera busslinjer och Östervärns tågstation. Kort sagt är detta ett område som har allt! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Högalidsvägen 22b, Högalid, Trelleborgs kommun

Högalidsvägen 22b

Lägenhet
Högalid, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
41,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 729 kr/mån
18 072 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1,5a på Högalidsvägen. Den här bostaden kombinerar det moderna med det gamla och ger dig en hemkänsla direkt när du kliver in genom dörren. Lägenheten erbjuder öppna ljusa ytor med välplanerade kvm och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har ett hemtrevligt kök med generösa arbetsytor. I vardagsrummet möts vi av vitpigmenterade orginalgolv som ger rummet en harmonisk känsla och trivsam atmosfär. Detta boende passar perfekt för förstagångsköpare eller för dig som söker en praktisk och lättskött bostad. Här bor vi i ett lugnt och eftertraktat område på cykelavstånd till stadens centrum med närhet till matbutiker, parker och kommunikationsmöjligheter.

Ryttaregatan 3A, Kirseberg, Malmö kommun

Ryttaregatan 3A

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 732 kr/mån
16 814 kr/m²

På lugnt läge finner vi denna välplanerade tvårummare med stora fönsterpartier och balkongen! Bostaden är genomgående och ligger på lugnt läge utan någon direkt insyn. Med stor potential lämnas här möjligheten till köparen att sätta sin egen prägel och skapa sin drömbostad. Bostaden erbjuder ett charmigt kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt matplats för fyra personer. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både soffgrupp, matbord och arbetshörna om behovet finns. Härifrån nås den härliga balkongen i österläge där vi kan njuta av solen hela förmiddagen. Lägg därtill ett väl tilltaget sovrum, goda förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör två källarförråd. Här ges tryggheten att bo i en stor och stabil förening som är mycket välskött avseende både fastigheten och ekonomin. Föreningen har två stora grönytor som utgör gården med grillmöjligheter, odlingslådor samt sittmöblemang. Välkommen på visning!

  • Balkong
Clemensagervägen 3D, Falsterbo, Vellinge kommun

Clemensagervägen 3D

Lägenhet
Falsterbo, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 000 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 378 kr/mån
67 568 kr/m²

Omgiven av lummig grönska ligger Brf Öresundsbrisens moderna trevåningshus med hög standard och lyxkänsla. Bekvämt belägen på första våningen och med tillgång till en generös uteplats i bästa solläge väntar denna optimalt planerade trerummare med all komfort som kan tänkas behövas. Vi bjuds på en social öppen planlösning i kök och vardagsrum med underbart ljusflöde från väl tilltagna fönster åt två håll, och härifrån tar vi oss även vidare ut till den stora uteplatsen. Därtill ges två rofyllda sovrum varav ett med en rymlig walk-in-closet i anslutning. Badrummet bjuder på lyxig marmorkänsla och tvättutrustning, och i hallen återfinns en praktisk gäst-WC i samma eleganta stil. Ytterligare plus med det här boendet är tillgången till en gemensam pool, grillplats och lekplats samt möjligheten till parkeringsplats. Bo på absolut A-läge nära hav och småstadsidyll med bra bussförbindelser in till Malmö. Varmt välkomna hit för att uppleva det på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Falsterbohusvägen 1, Falsterbo, Vellinge kommun
Falsterbohusvägen 1, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Falsterbohusvägen 1, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Falsterbohusvägen 1

Lägenhet
Falsterbo, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 000 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/4
4 031 kr/mån
116 667 kr/m²

Drömmer ni om ett bekvämt sommarboende i anrik miljö intill Falsterbos kritvita strand så ska ni se hit! Nu ges chansen att förvärva en av Falsterbohus största lägenheter med insynsskyddat läge högt upp i huset. Här bjuds det på trevliga sällskapsytor i en öppen planlösning med fint ljusinsläpp från spröjsade fönster, och längs bostaden sträcker sig en balkong som nås från samtliga rum. De två sovrummen är i bra storlek och därtill finns dubbla badrum samt en praktisk tvättpelare i köket. Det vackra vitputsade sekelskifteshuset var Sveriges första badhotell och ett populärt tillhåll för kungligheter, adel och förmögna innan det i mitten av 1970-talet byggdes om till flerbostadshus. Huset är beläget i en fridfull och inhägnad park med hav och strand på badrocksavstånd, kort och gott ett perfekt semesterboende för livsnjutaren. Varmt välkomna hit!

  • Premium
  • Balkong
Rosengrens gata 7 A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:45
Rosengrens gata 7 A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Rosengrens gata 7 A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Rosengrens gata 7 A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
97 m²
3 rum
vån 4/5
7 352 kr/mån
51 495 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en av de mest eftertraktade bostäderna i Limhamns Sjöstad, en rymlig trerummare nära kajkanten med pittoresk utsikt över havet och småbåtshamnen. Invändigt bjuder denna pärla på rena ljusterapin med stora fönster i flera väderstreck som skapar en oöverträffad atmosfär. Vardagsrum och kök smälter samman i en generös sällskapsyta som fortsätter ut på den stora inglasade balkongen i bästa solläge. Här ute kan du njuta av långa middagar eller avslappnade stunder i solstolen med ett glittrande Öresund som bakgrund. Känslan är luftig med långt till nästa hus och fri utsikt över kajen, vattnet och grönskande Glasbruksparken som breder ut sig nedanför. I dagsläget erbjuder bostaden två väl tilltagna sovrum samt möjlighet att enkelt skapa ett tredje genom att dela av det generösa vardagsrummet. Låt dig omfamnas av vardagslyxen med ett välutrustat kök från Vedum, badrum med tvättavdelning, en praktisk gäst-WC samt utmärkt förvaring i garderober och walk-in-closet. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att maximera komfort och njutning. Här bor du i en välskött HSB-förening som kan erbjuda garage med laddplatser, övernattningslägenhet för gäster och en underbar utemiljö intill kaj och småbåtshamn som ger semesterkänsla året om. I det absoluta närområdet finns Limhamnsfältets vidsträckta grönytor, flera badplatser och Limhamns pittoreska centrum med all tänkbar service. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Riggarevägen 56, Dalköpinge, Trelleborgs kommun

Riggarevägen 56

Radhus
Dalköpinge, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
128 + 31 m²
5 rum
480 m² tomt

Nu kan vi presentera en bekväm enplansvilla på lugn återvändsgata med närhet till hav och strand! Här bjuds det på en otroligt bra planlösning med rymliga rum varav tre sovrum samt dubbla badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Det stora inglasade uterummet blir en given favoritplats med skjutdörrar ut mot trädgården och en öppen spis som höjer mysfaktorn. Trädgården ligger i bästa solläge, är uppväxt och lummig med en skyddad uteplats samt en grind som leder ut till en gröning, perfekt för lek och bollspel. Vidare finns garage med förråd och bastu i anslutning samt en uppfart med skyddande tak. Kort och gott ett riktigt bra hus för familjen i barnvänliga omgivningar med gångavstånd till populära Dalabadet. Mer bilder och information kommer, välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

Vaktgatan 8, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Vaktgatan 8

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 830 kr/mån
39 689 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Rängs Byväg 298, Räng, Vellinge kommun

Rängs Byväg 298

Villa
Räng, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
160 + 60 m²
5 rum
1 296 m² tomt

Välkomna till ett riktigt drömhem i den mysiga byn Räng där lantligt lugn möter modern lyx i en perfekt symbios. Det här otroligt fina huset har byggts ut och renoverats med omsorg och det är bara för er att flytta rakt in och njuta av alla härligheter. Planlösningen är öppen och ljus med generösa ytor och ett genomtänkt flöde. Det första som möter ögat när vi stiger in är den mysiga eldstaden som är placerad i hjärtat av detta underbara hem. Ett generöst sällskapsutrymme smälter samman med kök och matplats och skapar en harmonisk atmosfär perfekt för stora sammankomster och festliga tillfällen. Badrummet är en fröjd för ögat med en väl tilltagen dubbeldusch och ett modernt badkar – den ultimata platsen för avkoppling och vardagslyx. På ovanvåningen väntar ett ljust allrum och två mysiga sovrum samt plats för hemmakontoret. Det väl tilltagna garaget är försett med golvvärme som ger extra komfort och gör det till den perfekta platsen för träning eller hobby. I garagebyggnaden finns dessutom en separat lägenhet i två plan, perfekt för tonåringen, som uthyrningsobjekt eller som eget kontor för företaget. Utemiljön är en dröm för den som älskar naturen och rofyllda omgivningar. Med en 360 graders utsikt som sträcker sig över ängar och en charmig hästgård som närmaste granne blir varje dag en njutning. De många uteplatserna inbjuder till avkopplande stunder efter säsong, här bjuds det på såväl en insynsskyddad spahörna som en mysig pergola med kvällssol. Låt det här hemmet bli er fristad där modern bekvämlighet möter lantlig idyll. Boka in er på visning och upptäck detta fantastiska hus redan idag!

Tallbackegatan 6, Riseberga, Malmö kommun
  • Ons 1 maj kl 19:00
Tallbackegatan 6, Riseberga, Malmö kommun, bild 2
Tallbackegatan 6, Riseberga, Malmö kommun, bild 3

Tallbackegatan 6

Lägenhet
Riseberga, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
119 m²
4 rum
6 441 kr/mån
26 849 kr/m²

Nu finns äntligen chansen att bli nästa ägare av detta hemtrevliga bostadsrättsparhus med charmig karaktär på lugnt och barnvänligt läge. Här bjuds det på en alltigenom stilren interiör och en planlösning som är optimalt utformad för ett socialt liv med familj och vänner. Vi välkomnas rakt in i husets hjärta där kök, vardagsrum och matplats samsas i en härlig sällskapsyta med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Från dessa gemensamma utrymmen nås den härliga uteplatsen som är en perfekt plats för socialt umgänge och avkoppling i solen. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum privat belägna en trappa upp. Lägg därtill ett fint helkaklat badrum med badkar samt separat tvättstuga. Här bor vi i ett lugnt villaområde, utan genomfartstrafik, som ansluter till promenad- och lekvänliga grönområden. Vi erbjuds närhet till Bulltofta rekreationsområde, Toftanäs handelsområde som har en mataffär med mycket generösa öppettider, skola, förskola och flertalet lekplatser. Bra cykelvägar tar er in till city på ca 20 minuter och med närbelägna påfarter till ringvägarna är läget utmärkt även för pendlaren. Missa inte chansen att förvärva ett hem som sätter guldkant på livet. Varmt välkomna till detta underbara hem för att upptäcka mer!

  • Premium
  • Uteplats
Sallys gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Sallys gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Sallys gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Sallys gata 41

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/5
7 489 kr/mån
51 381 kr/m²

Välkommen till en av Limhamns Sjöstads mest eftertraktade bostäder, en gavelfyra på fantastiskt läge intill kajkanten med hav och småbåtshamn i blickfånget! Det här är ett hem med inbjudande atmosfär och fantastisk utsikt samtidigt som det är bekvämt och barnvänligt en halvtrappa upp med minimal biltrafik utanför. Våningen bjuder på väl genomtänkta kvadratmeter med fint ljusinsläpp och en takhöjd om 2,65 meter som bidrar till en skönt luftig atmosfär. Kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning som ger härliga sällskapsytor för familjen, och härifrån nås även balkongen i bästa sydvästläge. Den sträcker sig runt gaveln och bjuder på en rogivande utsikt mot havet, en perfekt plats att njuta av sköna sommarkvällar med spektakulära solnedgångar. Vidare finner vi tre rofyllda sovrum, badrum med dusch och badkar samt bekvämligheten av egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr och gäst-WC. Limhamns Sjöstad är en växande stadsdel med unik karaktär som ger semesterkänsla året om, perfekt belägen mellan två badstränder och på gångavstånd från Limhamns centrum. I områdets absoluta närhet finns även Limhamnsfältet med vidsträckta grönytor, Hylliekrokens Golfcenter och en omtyckt hundrastplats. Kort och gott ett hem för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav, citypuls och all tänkbar service. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 134