Mäklare Emmeli Ryd

Emmeli Ryd

Om mig

Emmeli är examinerad företagsekonom och har tidigare varit verksam inom finansbranschen. Hennes prioritet är att alltid sätta kunden i första hand och lämnar inget åt slumpen. Emmeli är en tävlingsmänniska med driv och hög arbetsmoral, och strävar alltid efter att uppnå nya höjder när det gäller såväl rekordpriser som kundnöjdhet. Genom sitt stora engagemang finns Emmeli där för dig genom hela bostadsaffären!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gunnar Hejdemans gata 57, Bulltofta, Malmö kommun

Gunnar Hejdemans gata 57

Radhus
Bulltofta, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 095 000 kr
135 + 38 m²
6 rum
322 m² tomt

På lugn och grönskande gata finner vi detta stilrena radhus som har genomgått omfattande renoveringar. Två helt nya badrum samt alla ytsikt är renoverade 2023 och köket är från 2017. Belägen på en av områdets största hörntomter med lummig och uppväxt trädgård. Innanför grinden på framsidan finner vi ett stort trädäck med plats för möblemang. Vidare in i bostaden öppnar entréplan upp och bjuder in till en ljus och luftig atmosfär med stora fönsterpartier samt sociala sällskapsytor utformade för umgänge. Köket har goda arbetsytor och härifrån når vi uteplatsen på baksidan. Vardagsrummet är rymligt och härifrån når vi det tillbyggda uterummet som skapar ett extra rum till bostaden. Här går det att njuta nästan hela året om och med skjutdörrarna som öppnar upp mot den ljuvliga trädgården – en egen privata oas. Utanför finns ett stor trädäck med plats för flera möblemang, grill och spabad. Runt hörnan finner vi en gräsmatta längst husets gavel. På entréplan finner vi även ett sovrum, ett helkaklat badrum och tvättstuga. Vidare är de resterande fyra sovrummen rofyllt placerade på övre plan och här finner vi ett badrum samt goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. På framsidan finns kallförråd och garage. Kvarteret är lugnt och omtyckt där barnen kan leka fritt, vilket gör detta till ett hem för hela familjen att trivas i. Närområdet bjuder på flera härliga parker och grönområden med lekplatser och fotbollsplaner. Här har vi nära till såväl affärer, skola och förskola som aktiviteter. En fantastisk tillgång är Bulltofta rekreationsområde med dess härliga naturområde med bra möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteteren en kort promenad bort. I närheten finns även Toftanäs handelsområde med all tänkbar service så som Maxi med mycket generösa öppettider. Bra cykelvägar tar en in till city på ca 15 minuter, busshållplatser, Östervärns tågstation och med närbelägna påfarter till ringvägarna är läget utmärkt även för den bilburne pendlaren. För den som är ute efter ett optimalt boende med välplanerade kvadratmeter, flera sovrum, en härligträdgård samt låga driftskostnader, får allt i ett här. Det här är ett hus som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Saarisvägen 14A, Kirseberg, Malmö kommun

Saarisvägen 14A

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
33 m²
1 rum
vån 5/5
2 654 kr/mån
24 091 kr/m²

Vi tar hissen upp till femte våningen av fem, där finner vi denna väldisponerade enrummare med fritt läge utan insyn. Tack vare att lägenheten ligger högst upp i huset tillsammans med de stora fönsterpartierna samt en fransk balkong blir detta en mycket ljus bostad. Genomgående är det renoverade och fina ytskikt i ljusa färgval. Här erbjuds ett modernt kök med vit köksinredning samt plats för matbord. Vidare öppnar ett stort och lättmöblerat allrum upp sig. Lägg därtill ett helkaklat badrum i stilrent utförande. Förvaring erbjuds i garderober samt vind- och källarförråd. Här bor vi på trivsamt läge med blandad bebyggelse och mycket historia. Pittoreska gator med små mysiga gathus, vackra 20-tals villor, omringad av flera grönskande parker och koloniområden. Här finns Malmös ljuvligaste park, Beijers Park, med ett mysigt café och mycket som händer för såväl stora som små. I området finns all tänkbar service så som välsorterade matvarubutiker (ca 450m), apotek, padelhallar, golfbanor, restauranger och butiker. En kort promenad tar dig in till Värnhemstorget och vidare mot Malmö City. För dig som pendlar är läget perfekt med smidig access till motorvägen, bussar via Värnhemstorget eller tåg från Östervärnsstationen. Kort sagt är detta ett område som har allt! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information/visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2