Mäklare Emmeli Ryd

Emmeli Ryd

Om mig

Emmeli är examinerad företagsekonom och har tidigare varit verksam inom finansbranschen. Hennes prioritet är att alltid sätta kunden i första hand och lämnar inget åt slumpen. Emmeli är en tävlingsmänniska med driv och hög arbetsmoral, och strävar alltid efter att uppnå nya höjder när det gäller såväl rekordpriser som kundnöjdhet. Genom sitt stora engagemang finns Emmeli där för dig genom hela bostadsaffären!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solgatan 28J, Kirseberg, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Solgatan 28J

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/3
2 951 kr/mån
25 392 kr/m²

I hjärtat av trivsamma och populära Kirseberg väntar denna väldisponerade och genomgående tvåa där vi bor tryggt och bekvämt högst upp i huset. Tack vare gavelläget med fönster i tre väderstreck skapas här ett vackert ljusinsläpp med fri utsikt över den grönskande gården och takåsarna. Här får vi en ljus och trivsam tvåa med stora sociala ytor. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats, praktiskt kök med bra arbetsytor samt matplats. Lägg därtill ett rymligt sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ett kaklat badrum. Föreningen är mycket välskött med många stora renoveringar i ryggen, låg belåning, äger marken samt är en av de föreningar med lägst avgifter i området! Kirseberg är en stad i staden med avslappnad atmosfär, karaktärsfulla hus och gott om grönska samtidigt som det är nära till citypulsen. I området finns all tänkbar service som matvarubutiker, apotek, bibliotek, vårdcentral, flera sportanläggningar, matställen, butiker och skolor. På gångavstånd hittar vi flera grönområden, däribland Beijers Park som är en riktig oas för både stora och små. För den som pendlar är läget perfekt med smidig access till motorvägen samt flera busslinjer och Östervärns tågstation. Kort sagt är detta ett område som har allt! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Ryttaregatan 3A, Kirseberg, Malmö kommun

Ryttaregatan 3A

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 732 kr/mån
16 814 kr/m²

På lugnt läge finner vi denna välplanerade tvårummare med stora fönsterpartier och balkongen! Bostaden är genomgående och ligger på lugnt läge utan någon direkt insyn. Med stor potential lämnas här möjligheten till köparen att sätta sin egen prägel och skapa sin drömbostad. Bostaden erbjuder ett charmigt kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt matplats för fyra personer. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både soffgrupp, matbord och arbetshörna om behovet finns. Härifrån nås den härliga balkongen i österläge där vi kan njuta av solen hela förmiddagen. Lägg därtill ett väl tilltaget sovrum, goda förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober samt ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör två källarförråd. Här ges tryggheten att bo i en stor och stabil förening som är mycket välskött avseende både fastigheten och ekonomin. Föreningen har två stora grönytor som utgör gården med grillmöjligheter, odlingslådor samt sittmöblemang. Välkommen på visning!

  • Balkong
Falsterbogatan 22B, Folkets Park, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Falsterbogatan 22B, Folkets Park, Malmö kommun, bild 2
Falsterbogatan 22B, Folkets Park, Malmö kommun, bild 3

Falsterbogatan 22B

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 383 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma etta som med en optimal planlösning kan förvandlas till en rymlig tvåa. Här möts det renoverade köket och de välbevarade originaldetaljerna såsom takrosett och vacker fiskbensparkett i en träffsäker mix! Bostaden präglas av en genomgående planlösning som skapar en luftig och ljus atmosfär. De stora fönsterpartierna är placerade på ett insynsskyddat läge där vi dessutom kan man njuta av en fantastisk utsikt över Folkets Park åt ena hållet och den grönskande innergård åt det andra. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för socialt umgänge, medan halvan ger ett rymligt utrymme för sovdel. Badrummet är fräscht och helkaklat, vilket bidrar till en modern och stilren känsla. Här ges tryggheten att bo i en stabil förening med en mysig innergården som erbjuder både utemöbler, grillmöjlighet, odlingslådor och cykelparkering. Utanför dörren väntar närheten till både lummiga Folkets Park, myllrande Möllevångstorget samt S:t knuts mysiga kvarter. Goda kommunikationer runt knuten där femmans buss tar dig centralen och universitetet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vattenverksvägen 36C, Kirseberg, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Vattenverksvägen 36C

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
4 156 kr/mån
22 549 kr/m²

I lummiga och grönskande kvarter i trivsamma Kirseberg finner vi denna välplanerade tvårummare med genomgående planlösning och balkong. Alltigenom har bostaden en enhetlig och stilren interiör och de stora fönsterpartierna skänker fantastiskt ljus till bostaden. Det rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både soff- och matgrupp. Köket i smakfullt utförande har gott om förvaring i över- och underskåp samt plats för matbord. Sovrummet är belägen på lugnt gårdsvänt läge och härifrån nås bostadens härliga balkong. Stilrent badrum i vitt och mörkgrått. Goda förvaringsmöjligheter ges i två rymliga klädkammare samt ett källarförråd. Mysiga Kirseberg är en stad i staden med avslappnad atmosfär, karaktärsfulla hus och gott om grönska samtidigt som det är nära till citypulsen. I området finns all tänkbar service som matvarubutiker, apotek, bibliotek, vårdcentral, flera sportanläggningar, matställen, butiker och skolor. Precis intill huset finner vi Sperlings Hage som är en lummig park och på gångavstånd hittar vi flera andra grönområden, däribland Beijers Park som är en riktig oas. För den som pendlar är läget perfekt med smidig access till motorvägen samt flera busslinjer och bekvämt avstånd till Östervärns tågstation. Kort sagt är detta ett område som har allt! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ryttaregatan 5A, Kirseberg, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30

Ryttaregatan 5A

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 404 kr/mån
29 412 kr/m²

På lugnt läge finner vi denna välplanerade etta med hemtrevlig känsla och härlig utsikt över den grönskande gården. Högst upp i huset med tilltalande interiör och en social planlösning med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Den väl tilltagna takhöjden tillsammans med vita väggar och ljust laminatgolv löpande i hela bostaden skapar en enhetlig atmosfär. Det avskilda köket charmerar med smarta lösningar och allt vardagens matlagning kräver. Vidare erbjuds ett väl tilltaget allrum som rymmer soffgrupp och separat sovdel, lägg därtill ett helkaklat modernt badrum. Kirseberg är en stad i staden med avslappnad atmosfär, karaktärsfulla hus och mycket grönska samtidigt som det är nära till citypulsen. I området finns all tänkbar service som välsorterade matvarubutiker, apotek, bibliotek, vårdcentral, flera sportanläggningar, restauranger, mysiga caffeer och butiker. På gångavstånd hittar vi flera grönområden, däribland Beijers Park och Bulltofta rekreationsområde. För den som pendlar är läget perfekt med smidig access till motorvägen samt flera busslinjer och Östervärns tågstation. Väl utbyggda cykelbanor tar dig in till city på ett par minuter. Kort sagt är detta ett område som har allt! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kungsgatan 29, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Kungsgatan 29

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
73 m²
2.5 rum
vån 3/6
5 680 kr/mån
30 068 kr/m²

Intill grönskande Rörsjöparken ligger denna välplanerade funkisdröm med storslagen utsikt över Kungsallén. Här erbjuds ett trivsamt hem med väl tilltagen takhöjd, generösa sällskapsytor och genomgående planlösning. Tack vare de stora fönsterpartierna och den franska balkongen skapas här ett väldigt fint ljusinsläpp och en otrolig rymd. Bostaden har varsamts omhändertagits och de vackra originaldetaljerna har bevarats så som vacker fiskbensparkett, brädgolv, charmigt original kök och badrum. Vi bjuds på ett sovrum på lugnt gårdsläge och ett generöst vardagsrum som binder samman bostaden. Den generösa boytan ger möjligheten att bygga till ett litet sovrum om behov finns. Bostaden ligger i anrika Malmgården, uppförd av den kände byggherren Eric Sigfrid Persson år 1935. Här bor vi i en populär förening med stor, lummig innergård, gemensamma takterrasser samt övernattningslägenhet. Det gemytliga området präglas av mysiga kvarter och grönskande promenadstråk. Närheten till caféer, restauranger och Värnhemstorgets alla bekvämligheter gör läget perfekt. En kort promenad genom Rörsjöstadens vackra omgivningar tar en in till City. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Celsiusgatan 13B, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Celsiusgatan 13B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 648 kr/mån
33 564 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa belägen på populärt och attraktivt område. Planlösningen är genomgående och otroligt välplanerad med socialt vardagsrum, fint kök i modernt utförande samt gårdsvänt och rymligt sovrum med inbyggda garderober. Den enhetliga interiören skapar tillsammans med det genomgående ljusinsläppet en härlig atmosfär alltigenom. Lägg därtill ett stilrent renoverat badrum. Brf Eken är en mycket engagerad HSB-förening med inhägnad innergård som gör det trivsamt att bo här. Rörsjöstaden bjuder på trevliga promenadstråk, flertalet restauranger, caféer och en kort promenad bort finner vi Citys puls. Perfekta kommunikationsmöjligheter ges via Värnhem samt smidig access till motorvägen. Kontakta mäklaren för mer information/visning!

Visar alla 7