Mäklare Max Bergdahl

Max Bergdahl

Om mig

Jag behandlar alltid din affär som om det vore min egen och sätter alltid kvalité framför kvantitet. Mitt största intresse ligger alltid i dig som kund och det är min uppgift att se till att en av livets största milstolpar också ska bli den bästa! Går du i tankar att sälja din bostad, har funderingar kring rådande marknadsläge eller vill få en värdering av ditt hem - slå en signal, oavsett tidpunkt på dygnet. Max Bergdahl Fastighetsmäklare / Partner [email protected] 0732416139

Mäklarens försäljning på Hemnet
Simmaregatan 1 A, Limhamn, Malmö kommun
Simmaregatan 1 A, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Simmaregatan 1 A, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Simmaregatan 1 A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/2
5 633 kr/mån
41 597 kr/m²

Vi presenterar här en unik pärla vid Sibbarp, som erbjuder en enastående livsstil där havet och grönskan blir en del av vardagen. Hemmet bjuder in till generösa fönsterpartier som ger gott om naturligt ljus och möter en noggrant utvald inredning. Det eleganta köket med bland annat inbyggd vinkyl och vardagsrummet förenas i en semiöppen planlösning som skapar perfekt yta för trevliga middagsbjudningar. Vardagsrummet och matrummet stoltserar med en mysig braskamin och utgång till hela två balkonger, en i väst och en i öst. Ett rofyllt sovrum med platsbyggda garderober kompletteras av ett mysigt loft, perfekt för gäster. Lägg därtill ett helkaklat badrum med bekvämligheten av egna tvättmöjligheter för en enklare vardag, samt en rymlig hall med plats för arbetshörna samt ingång till klädkammare. Dessutom ingår parkeringsplats i avgiften. Läget är fantastiskt med en charmig småbåtshamn i närheten, mysiga promenadstråk längs havet och Sibbarps havsbad precis över gatan. Dessutom kan vi njuta av småstadskänslan i Limhamns centrum med alla bekvämligheter inom bekvämt gångavstånd, samtidigt som Malmö City enkelt nås med en trevlig cykeltur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
69 m²
3 rum
vån 5/7
5 428 kr/mån
50 000 kr/m²

Nu har du chansen att bli den första som flyttar i denna nybyggda bostad i ett av Malmös mest eftertraktade område Västra Hamnen. Här möts du av en rymlig och välplanerad bostad med mycket ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i söder. Bostaden är utrustad med genomgående vitlaserad ekparkett och vita väggar vilket gör det enkelt för er som nya ägare att sätta er egna prägel. Kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning med fint ljusinsläpp och från vardagsrummet nås även bostadens balkong i perfekt söderläge. Som boende i Brf Jogga har vi dessutom tillgång till både bil- och cykelpool samt en övernattningslägenhet för långväga besökare. Närheten till såväl vidsträckta stränder som cityliv ger en kontinental känsla och bara inom en kort promenad når ni mataffär, service, gym och havsbad. Varmt välkomna till Einar Hansens Esplanad 30A!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
4 456 kr/mån
42 593 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i ett av Malmös mest eftertraktade område Västra hamnen. Denna nybyggda lägenhet erbjuder en modern och bekväm livsstil. Med sin genomgående öppna planlösning och vitlaserade ekparkettgolv ger bostaden en ljus och luftig interiör. Bostaden är lättmöblerad och lägg därtill lägenhetens helkaklade badrum i sobra färger. Balkongen mot föreningens grönskande innegård är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Dess soliga läge gör det till ett idealiskt utrymme att njuta av varma sommardagar. Dessutom är det bara en kort promenad till havet och du kan njuta av härliga promenader längs stranden. Med närheten till kommunikationer och Malmö stad finns det gott om möjligheter till shopping, restauranger och nöjen. Du kommer att uppskatta den bekväma livsstilen som denna lägenhet erbjuder. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bellevuevägen 4C, Dammfri, Malmö kommun
Bellevuevägen 4C, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Bellevuevägen 4C, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Bellevuevägen 4C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 497 kr/mån
33 551 kr/m²

Nu har vi möjligheten att presentera denna välplanerade tvårummare med en trevlig balkong i det alltid populära Dammfri. Här möts vi av en modern interiör i perfekt balans med klassiska attribut och neutrala färger som skapar en trivsam atmosfär. Vardagsrummet, med dess generösa ljusinsläpp, utgör hemmets centrala del, och köket är smakfullt utformat med gott om plats för matlagning. Dessutom finns ett rymligt sovrum med en charmigt brädgolv, ett helkaklat badrum och praktiska förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Boendet är beläget på en fördelaktig plats intill grönskande omgivningar i den stabila Brf Viborg 1, med låga boendekostnader och vänliga grannar. Här bor du med korta avstånd till både stadspulsen och Malmös vackra hav. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hamnallén 7, Strandstaden, Lomma kommun

Hamnallén 7

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/4
7 023 kr/mån
51 706 kr/m²

På utmärkt läge, ett stenkast från hav och strand, ges nu möjlighet att förvärva denna optimalt planerade trerummare i Lomma Strandstad. Här imponeras vi att ett hem som präglas av en elegant och enhetlig interiör, med vackert parkettgolv och tidlösa färgval, som tillsammans skapar ett hem med en alldeles speciell känsla. Vi får en genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum fint samspelar och skapar en härlig rymd i bostaden. I det stilrena badrummet finns egna tvättmöjligheter och därtill ges en praktisk gästtoalett samt gott om förvaring i garderober. På någon minut når du Lomma beach, den mysiga hamnen och centrums stora utbud av service. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ellstorpsgatan 3C, Ellstorp, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Ellstorpsgatan 3C

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
34 m²
1 rum
vån 6/6
3 513 kr/mån
41 029 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta enrummare högst upp i huset på sjätte våningen. Vi välkomnas av en öppen och ljus planlösning där varje kvadratmeter i bostaden är genomtänkt för att optimera bostadens yta. Både kök och badrum är renoverade i tidsenliga färgval vilket ger ett stilrent och modernt intryck. Snyggt golv i fiskbensmönster kombinerat med ljusa väggar öppnar upp ett enhetligt hem där ljuset får flöda fritt med hjälp av de stilrena väggarna i glas som avskiljer rummen. Här kan ni njuta av ett härligt ljusinsläpp och den stora balkongen i solläge bjuder på många sköna stunder med utsikt över Ellstorp. Belägen i ett lugnt och stillsamt kvarter med lummiga parker är Ellstorp en idyll i Malmö. Ett stenkast bort finner ni Värnhemstorgets myller med goda kommunikationer. Varmt välkomna till Ellstorpsgatan 3C.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dockgatan 9, Dockan, Malmö kommun

Dockgatan 9

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
103 m²
3 rum
vån 5/6
5 340 kr/mån
54 320 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en rymlig och genomgående trerummare på våning 5 med dubbla balkonger och härlig utsikt! Här bjuds vi på en helt perfekt planlösning med öppna ljusa sällskapsytor i kök och vardagsrum varifrån även balkongerna nås. På den större kan ni sitta i lä och njuta av sol hela dagen samtidigt som ni ser båtarna lägga till i hamnen medan den andra balkongen bjuder på skön kvällssol. De två sovrummen ligger på varsin sida om badrummet som även rymmer en behändig tvättavdelning, och för att underlätta vardagsbestyren än mer finns det en gäst-wc intill. Här blir ni en del av en välfungerande förening som erbjuder en fin gårdsmiljö, gästlägenhet och kameraövervakat garage. Det här är ett boende för livsnjutaren som vill ha nära till både hav och strand samt allt vad staden har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Danagatan 8D, Centrum, Sölvesborgs kommun

Danagatan 8D

Lägenhet
Centrum, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
81 m²
2 rum
vån 3/3
4 236 kr/mån
18 457 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade tvårummare med inglasad balkong i centrala Sölvesborg! Här möts vi av en modern interiör i perfekt balans med klassiska attribut och neutrala färger som skapar en trivsam atmosfär. Vardagsrummet, med gott om ljusinläpp, utgör hemmets centrala del som tillsammans med köket samspelar i en öppen och trivsam planlösning. Här erbjuds också ett rymligt sovrum, helkaklat badrum och en fantastisk inglasad balkong. Bostaden är belägen på perfekt plats intill grönskande omgivningar i den stabila HSB Brf Flinkenberg. Här bor du med korta avstånd till Sölvesborgs stadskärna och hav. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Nobelvägen 147G, Ellstorp, Malmö kommun

Nobelvägen 147G

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/6
4 234 kr/mån
24 038 kr/m²

Välkommen till denna välbevarade lägenhet högt upp på fjärde våningen i det attraktiva området Ellstorp i Malmö. Med en tilltagen takhöjd och fiskbensparkett ger den genomgående bostaden en känsla av rymd och elegans. Lägenheten har bevarat attribut från byggåret och bjuder på en charmig atmosfär. Nobelvägen erbjuder ett utmärkt läge med närhet till kommunikationer med Östervärns station och Värnhemstorget bara ett stenkast bort. Denna bostad är perfekt för dig som vill hitta en bostad att kunna sätta din egna prägel på där endast fantasin kan sätta gränser. Med sin centrala placering och närhet till allt du behöver, är detta ett perfekt hem för den som uppskattar både stil och bekvämlighet. Varmt välkomna till Nobelvägen 147G och ditt nästa hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9