Mäklare Pebbles Jönsson

Pebbles Jönsson

Om mig

Att arbeta som fastighetsmäklare ser jag inte bara som ett jobb utan som en livsstil. Oavsett vad jag tar mig an gör jag det helhjärtat och lämnar inget åt slumpen, även så i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös person med högt ställda mål som jag når genom att ständigt vara påläst, arbeta hårt och ha ett personligt engagemang i varje affär. Då jag är uppväxt och bosatt i Trelleborg har jag en god lokalkännedom om orten. Kontakta gärna mig så berättar jag hur ni får bäst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Högalidsvägen 20A, Högalid, Trelleborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Högalidsvägen 20A, Högalid, Trelleborgs kommun, bild 2
Högalidsvägen 20A, Högalid, Trelleborgs kommun, bild 3

Högalidsvägen 20A

Lägenhet
Högalid, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 776 kr/mån
22 308 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Högalidsvägen! Belägen på första våningen i omtyckt förening på populära Högalid, erbjuder denna genomgående gavellägenhet en ljus och rymlig atmosfär. Med sina tre rum och välplanerade ytor finns gott om plats för hela familjen att trivas. På den inglasade balkongen i söderläge kan du njuta av solens strålar, perfekt för mysiga stunder eller sociala tillställningar. Vidare bjuder bostaden på ett luftigt modernt kök med generösa arbetsytor och modern utrustning för en bekväm vardag samt ett stilrent helkaklat badrum. Här bor vi i lugnt område med närhet till grönområde, skolor, förskolor, lekplatser. På cykelavstånd har vi även Trelleborg centrum och allt staden har att erbjuda. Med trevliga grannar och en omtyckt förening kan du se fram emot ett trivsamt boende. Välkommen till ditt nya hem på Högalidsvägen!

  • Premium
  • Balkong
Hantverkaregatan 14, Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun

Hantverkaregatan 14

Lägenhet
Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 340 kr/mån
16 222 kr/m²

Välkomna upp på tredje våningen på insynsskyddat läge mitt i stan. Här erbjuds vi ett hem med en genomgående och väldisponerad planlösning med rum i generös storlek som är lätta att möblera. Det arbetsvänliga köket bjuder på matplats vid fönstret och i det gårdsvända sovrummet ges bra förvaring i en klädkammare. Vidare bor vi i en stabil och välskött HSB förening med en underbar innergård med både gräsyta, uteplats, grillmöjligheter och fruktodling. Vill man inte använda föreningens gemensamma uteplats finns det alltid möjlighet att sola på balkongen i solsäkert söderläge med trädtopparna som utsikt vilket nås via det stora vardagsrummet. Lägg därtill fönster som sträcker sig i två väderstreck som ger ett fantastiskt ljusflöde genom bostaden samt de genomgående skeppsgolvet i ask och den enhetliga interiören. Läget mitt i stan innebär gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva och Trelleborg Centralstation nås på endast 5 minuter för smidig pendling till andra orter. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Räfsgatan 14, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 14

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/4
5 378 kr/mån
35 811 kr/m²

På attraktivt läge i expansiva Elinegård hittar vi denna ljusa och inbjudande lägenhet beläget på eftertraktat gavelläge med två balkonger. De stora fönsterpartierna i flera väderstreck ger ett fint ljusinsläpp som i samspel med den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en härlig rymd när man kliver in i lägenhetens spatiösa hall. Balkongerna som tillsammans bjuder på sol större delen av dagen nås från vardagsrummet samt sovrummet och sätter stor guldkant på tillvaron. Vidare bjuds det på ett rymligt och luftigt sovrum med garderobsförvaring och ett mindre rum som är perfekt som barnrum eller hemmakontor. Lägg därtill ett helkaklat badrum med bekvämlighet i form av en tvättavdelning. Utanför porten erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Området är populärt tack vare närheten till naturen, Hyllie station, Limhamns centrum och välsorterad matbutik. Helt enkelt ett trivsamt kvarter där moderna hus smälter samman på ett sätt som skapar charmiga gränder för en tidlös boendemiljö. Varmt välkomna hit!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Metkroken 14, Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun

Metkroken 14

Villa
Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
129 m²
6 rum
294 m² tomt

På lugn återvändsgata kan vi nu stolt presentera denna välplanerade familjevilla med närhet till både havet, natur, centrum och kommunikationer. Här bjuds det bland annat på modern interiör och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna köket med goda arbetsytor samt praktisk köksö. Från vardagsrummet når vi det mysiga uterummet med öppningsbara skjutpartier och den lagom stora trädgården med utsikt över Flanningen och dess gröna natur. Trädgården bjuder dessutom på ett härligt trädäck och vedeldadbadtunna som kan avnjutas även under de kallare vintermånaderna samt gräsyta för spring och lek. Vidare bjuds vi på ett kontor i anslutning till garaget som även skulle kunna användas som ett extra sovrum vid behov, ett rymligt badrum med dusch och separat tvättstuga med garderobsförvaring. Övre plan är smart planerat med en ljus hall, fyra rymliga och rogivande sovrum samt ett badrum med dusch i originalutförande. Lägg därtill bekvämligheten av uppfart och garage samt en andra terrass i bästa solläge i söder med mindre gräsmatta på fastighetens framsida. Området erbjuder gångavstånd till förskola, Albäcksskogen, strandpromenad och matbutik samtidigt som vi enkelt når centrums utbud av shopping och nöjen. Med buss, bil via E6an eller tåg tar vi oss sedan vidare till Malmö om så önskas. Har man barn i skolålder är läget på Metkroken 14 ypperligt då vi på bara 9 minuters promenad eller 2 minuter med cykel enkelt tar oss bort till Sjöviksskolan F-9 utan att behöva korsa en enda trafikerad gata, då vi kan snedda genom Flanningen. Här bor vi på barnvänligt område med närhet till lekplats, parker och kringboende barn att leka med. Varmt välkomna på visning!

Östergatan 69, Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun

Östergatan 69

Lägenhet
Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
60 m²
1.5 rum
vån 4/4
4 209 kr/mån
14 167 kr/m²

På insynsskyddat läge högst upp i huset välkomnas vi in i denna unika lägenhet. När vi kliver innanför dörren möts vi av en ljus och inbjudande gavellägenhet med sobra färgval och enhetlig interiör samt ett enormt rum med plats för så väl stor tv-hörna och matplats som sovalkov och hemmakontor. Bostaden bjuder på generösa kvadratmeter som har potential till att bli en tvåa med bra förvaringsmöjligheter i den stora och härliga klädkammaren med synliga takbjälkar i trä samt målat brädgolv. Vidare finner vi ett välutrustat kök med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum. På vindsvåningen finner vi även föreningens gemensamma tvättstuga och det tillhörande förrådet, vilket underlättar vardagens alla bestyr och måsten. Här bor vi bekvämt med en kort promenad till tågstationen som enkelt tar oss in till Malmö och Lund, avgiftsfri parkering precis utanför huset och närhet till allt centrum har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 5