Götavägen 34

Fredriksberg, Falköpings kommun Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
798 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
51 686 kr/år
Antal besök
4 723
Dagar på Hemnet
19

Med ett trevligt hörnläge på Götavägen 34 ligger denna smakfullt renoverade villa uppförd 1957 som på sina sätt flörtar med nyproduktion! Utvändigt fick huset under 2012/2013 en helrenovering med ny fasad, nytt tak, och nya plåtarbeten i zink, något som sticker ut från mängden.

Interiört erbjuder villan en social, öppen planlösning mellan vardagsrummet och det nyrenoverade köket som går i stilrena toner med fokus på detaljer så som kompositbänkskivor och vinkyl. Gedigna materialval är även något som är återkommande i resterande delar av huset med fönsterbänkar i kalksten och ett marmorgolv i original. De fyra sovrummen ligger fördelade med tre i ovanplan och ett i entréplan där master bedroom har rymlig skjutdörrsgarderob samt utgång till balkong med kvällssol. Badrummet är helkaklat och renoverades 2012 i neutrala toner. Villan inrymmer även källarplan med praktiska utrymmen så som tvättstuga, förrådsutrymmen, toalett, matkällare och groventré samt en mysig gillestuga att avnjuta höstens filmkvällar i! Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är ansluten till fiber.

På fastigheten finns även ett garage med motordriven port och uppfart med plats för två bilar. Här bor ni med badhus, idrottsanläggningar och Ållebergsgymnasiet runt hörnet, en kort promenad tar er även till centrum, skola och förskola. Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Välkomna på visning av detta unika hus med ett i särklass bra läge!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas