Kommande

Överhärdevägen 41

Valbo, Gävle kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
203 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
8 647 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1929
Driftkostnad
27 471 kr/år
Kommande

Inom kort kommer möjligheten att förvärva en fastighet utöver de vanliga med två boningshus, tegelvillan om 143 kvm boa och det gula huset om 60 kvm boarea. Därutöver finns ett enklare garage, en friggebod samt en ordentlig, isolerad verkstad om ca 150 kvm byggnadsyta, perfekt för hobbyn eller verksamheten. Detta på en rejäl tomt om 8647 kvm innehållandes skogspartier, större uppfart och generösa gräsytor.

Tegelvillan är på 1 1/2- PLAN och källare, entréplanet innehåller hall, kontor, ordentligt kök samt två stycken vardagsrum. Övre plan innehåller ett allrum med fiskbensparkett och utgång till balkongen, bra förvaring samt två sovrum och wc. Källaren innehåller garage, wc med handfat, pannrum, tvättstuga och förrådsutrymmen.
Gula huset innhåller 2 rum och kök samt ett duschrum. En trappa upp finns en kallvind för bra förvaring. De huset har just nu en betalande hyresgäst som enligt hyresavtalet har 3 månaders uppsägningstid.
Verkstaden är på ca 150 kvm med platta på mark, isolerad samt med en garageport.

Överhärde inger en lugnande känsla med sin trevliga byväg, öppna fält och rogivande miljö. Dock endast 15 minuter med bil från centrala Gävle och bara en kort cykeltur från Valbo köpcentrum. Här bor man minst sagt rymligt med goda utrymmen för boende och ev verksamhet.

-Tegelvillan värms upp med bergvärme
-Skolbussen passerar på vägen utanför

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gävle

Kontakta mäklaren

Nils Wallner

Fastighetsbyrån Gävle
Mäklare Nils  Wallner, Fastighetsbyrån Gävle
070-317 14 80

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas