Hallonvägen 17

Gunnarsbyn, Bodens kommun Se på karta

695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
1 918 m²
Byggår
1977
Energiklass
E
Driftkostnad
53 566 kr/år

Detta Gullringshus byggdes 1977 och här i huset har det varit både café och solarium en gång i tiden.

På entréplan så finns ett kök med utgång till baksidan. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster där du får plats med både soffgrupp och matsalsgrupp. De tre sovrummen finns även de på entréplan. Två av rummen vetter mot baksidan på trädgårdstomten. Det stora sovrummet har en egen altandörr där du kan kliva ut direkt på altanen och den fina baksidan.
Badrummet rymmer både dusch, handfat, bidé och wc stol. Den rymliga tvättstugan som ligger i anslutning till köket kan du få plats med både tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter och bänkyta.

Källaren som ligger i suterrängplan där både caféet och solarium varit finns en dörr som leder ut på sidan om huset. När man kommer ner för trappen så kommer man in i allrummet med bra storlek och det finns en murad öppenspis i tegel. Då det varit café så finns ett litet kök där. Från allrummet så kommer man till förrådsrum, pannrum, bastu och duschrum. Du har en liten matkällare längst in och det stora härliga hobbyrummet med maskiner som kan förvärvas separat.

Fastigheten har en fin och bra trädgårdstomt med odlingsmöjligheter. Idag är där gräsmatta, träd och buskar som växer. En liten nivåskillnad på tomten finns.

Du har möjligheternas dubbelgarage som du kan nå via tvättstugan på entréplan. Och en dörr som leder ut på baksidan till det tillbyggda stora garaget/ förrådet. I det förrådet finns det möjlighet att förvara bilar, traktor, skotrar m.m.

I Gunnarsbyn som är "huvudort" för ett antal byar längsmed Råneälv finns livsmedelsbutik, tankmöjligheter, kyrka , skola, daghem, frisör och en biblioteksfilial.

Ett företagshus finns i byn, i vilket ett antal mindre företag huserar. Dessutom finns en administrativ byggnad där Råne älvsstiftelsen bedriver sin verksamhet.

Och skojigt är att i Gunnarsbyn finns Sveriges första och hitintills enda drive-in-bio för skotrar.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Mirjam Mäenpää

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Mirjam Mäenpää, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB
+4670-28 29 059