Skogsborgsvägen 5

Hälleforsnäs, Flen Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
2 337 m²
Byggår
1936
Energiklass
D
Driftkostnad
36 680 kr/år

På Skogsborgsvägen 5 finner vi ett vitt funkishus i två plan + källare i fint och upprustat skick med äldre trägolv, mycket ljusinsläpp och rymliga rum. Boareans kvadratmeter är fördelade på hall, kök, matrum och allrum i entréplan samt två sovrum med garderober respektive klädkammare, hall, duschrum och ett extra rum tillbyggt ovanpå husets garage. Källaren har tvättstuga, ett våtutrymme med duschkabin och bastu, ett extra rum(sovrum/lekrum) samt en separat wc.
Trädgården är lummig och bjuder både på sluttande skogspartier samt gräsmatta. Nyplanterade buskar är satta ut mot vägen för att skärma av tomten och samtidigt skapa ett insynsskydd.

Fastigheten är belägen på en lugn återvändsgata med centralt och bra läge , med närhet till både tågstation med mycket bra kommunikationer, Bruksskolan(förskoleklass till årskurs 6) och livsmedelsbutik(COOP). I Hälleforsnäs som är kommunens tredje största ort finns här också två trevliga badplatser(Tallsjön och Bruksdammen), Bruksrestaurangen och nyöppnade 500-grader (vedugnspizzeria) och mycket trevliga promenadstråk.

Varmt välkommen med din visningsanmälan till ansvarig mäklare på [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Flen