Svensk Fastighetsförmedling Flen

Svensk Fastighetsförmedling Flen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fågelsund Isaksdal 1, Bettna, Flens kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Fågelsund Isaksdal 1

Fritidshus
Bettna, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 750 000 kr
96 + 77 m²
3 rum
2 ha tomt

Välkommen att anmäla ditt intresse till detta charmiga, lantliga hem på en två hektar stor tomt med skog, äng och björkskog samt en trädgård med växthus och odlingsland. Ursprungligen en lada från ca 1880-tal som byggdes om 1980 till en bostad med alla moderna bekvämligheter för fritid året om. Senaste ombyggnationen var i början av 2000-talet. Här möts du av ett fantastiskt gavelrum där ljuset strömmar in från de generösa fönsterpartierna och skapar en inbjudande atmosfär och har en vacker utsikt äng och björkskog. I gavelrummet finns den härliga täljstenskaminen som är en källa till både värme och mysighet. Härifrån når du också den insynsskyddade uteplatsen via vackra pardörrar. Vidare erbjuds här ett kök med frukosthörna och utgång till trädgården, ett rymligt duschrum med bastu i anslutning. Duschrummet har såväl tvättmaskin och torktumlare som bra avställningsyta och skåp för förvaring. I gavelrummet finns en takstege som leder upp till ett inrett sovrum. Från utsidan av huset nås den andra delen av den inredda vinden - en generös yta på ca 59 kvm och med plats för övernattande gäster och/eller stort allrum. En perfekt reträtt för avkoppling i naturens lugn och ro!

  • Plus
Landsvägsgatan 29, Sparreholm, Flens kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Landsvägsgatan 29, Sparreholm, Flens kommun, bild 2
Landsvägsgatan 29, Sparreholm, Flens kommun, bild 3

Landsvägsgatan 29

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 775 000 kr
125 + 89 m²
1 466 m² tomt

Varmt välkomna till Landsvägsgatan 29 i Sparreholm! Här erbjuds det 4 sovrum, WC på alla plan, gediget modernt kök samt ett öppet allrum med matplats, ett bra inglasat uterum, och en relaxdel i källaren med bubbelbad och bastu. Den renoverade källaren öppnar möjligheter för stora familjen att kunna leva och bo utan att springa på varandra. Med den stora tomten får man plats med det mesta som större tillställningar men också till lek och spel för både två- och fyrbenta! Här bor man med närhet till skola, bad och bekvämligheter som man kan tänkas behöva! Till Stockholm är det cirka 10 mil bilväg. Välkommen till mäklarens hemsida för mer info, besiktningsprotokoll och din visningsanmälan.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun
Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun, bild 2
Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun, bild 3

Kåveta Yxan 1

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 850 000 kr
102 + 68 m²
5 rum
2 649 m² tomt

Väl omhändertaget och fint skick genomsyrar både byggnader och tomten på den här fastigheten. Det här är en fastighet för er som vill bosätta er permanent utanför stadspulsen eller för er som ställer högre krav på ert fritidsboende! Kåveta är beläget strax utanför Sparreholm med tillgång till härlig natur precis runt husknuten, gång och cykelavstånd till badsjöar samt närhet till samhälle. Utanför tomtgräns finns en busshållplats med busskommunikation till både Sparreholm och Stjärnhov. Villan har genom nuvarande ägares år genomgått renoveringar och huset håller ett gott skick. Tomten är rymlig med gott om gräsyta, äppelträd samt stenlagd uppfart. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
Malmköpings Wärdshus, Malmköping, Flens kommun
Malmköpings Wärdshus, Malmköping, Flens kommun, bild 2
Malmköpings Wärdshus, Malmköping, Flens kommun, bild 3

Malmköpings Wärdshus

Övrigt
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
8 500 000 kr
1 226 m²
2 906 m² tomt

Nu finns chansen att ta över anrika Malmköpings Wärdshus som idag har en väletablerad och fungerande verksamhet samt, inte minst - ett gott rykte. Nuvarande verksamhet har fokuserat på lunchrestaurang, vincafét och eventkvällar men också erbjudit övernattning i hotelldelen. Det finns stora möjligheter att utveckla verksamheten, bl.a. finns en mysig pub i Wärdshuset källar/souterrängvåning som legat i träda ett tag. Fastigheten, vars mittenparti från början bara hade en våning, uppfördes 1885 som privatbostad åt sprithandlare Albert Leonard Andersson - AL kallad. AL kunde titulera sig källarmästare, vin- sprit- och diversehandlare, lantbrukare m.m. I en av flyglarna bedrev han specieri-, järn- och diversehandel. AL begärdes i konkurs 1906 och dagens Wärdshus öppnades 1910 under namnet "Nya hotellet". Baltzar och Gudrun Filipsson tog över 1949 och den legendariske krögaren Baltzar drev under många år Wärdshuset som var känt för sin goda mat och ett trevligt bemötande. Nuvarande ägare har drivit verksamheten sedan 2013 och bl.a. startat upp det populära Vincaféet men nu är det dags att skriva ny historia för Malmköpings Wärdshus. Fastigheten säljs utan bolag.

  • Premium
Skarvnäs Lilla Gläntan, Sparreholm, Flens kommun

Skarvnäs Lilla Gläntan

Fritidshus
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 950 000 kr
72 + 30 m²
3 rum

Lilla gläntan, ett nyare hus, byggt med inriktning på miljö och hållbarhet. Här bor du miljövänligt med fina förutsättningar till självförsörjning till stor del, med både stort växthus och möjlighet till odling på friland och mindre djurhållning. Stor trädgård/naturtomt där det också finns ett vinterbonat och fullutrustat gästhus med både köksdel, toalett och dusch. Huvudbyggnaden har öppen trevlig planlösning, kamin ,helkaklat badrum. och en stor södervänd uteplats som belagts med fin gatsten. Då huset är nybyggt 2017 äre det många år ytterligare befriat från fastighetsavgift. Ladduttag för elbil finns. Alltihop lantligt beläget men med närhet allmänna kommunikationer och Sparreholm med skola, matbutik, klädoutlet, restauranger och båthamn i fina sjön Båven. Avstånd till Stockholm är ca 9,5 mil. Välkoma till lilla men hållbara Gläntan!

Hagen Ällmoravägen 17, Sparreholm, Flens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagen Ällmoravägen 17

Fritidshus
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 695 000 kr
78 m²
4 rum
2 208 m² tomt

Välkomna till Hagen och detta rymliga fritidshus med gångavstånd till bad och båtplats i den stora fina sjön Båven (båtplats med Y-bommar ingår i köpet). Huset är rustad för avkopplande och bekväm fritid året runt med braskamin och dusch och wc . Det finns fina altanytor i flera vädersträck, både med och utan tak. På tomten finns även ett fräscht gästhus till vännerna. Stor solig tomt för spel och lek när man inte hänger vid badet eller i båten på sjön. Till badet med sandstrand, brygga och bastu är det c 500 m. Sjön Båven är den största sjön inom Södermanlands gräns. Det är en klarvattensjö med bra fiske och med mängder av vikar och öar att utforska. Man kan ta sin båt till Sparreholm och äta eller fika på slottscafeet. Vintertid är sjön också mycket populär för långfärdsskridskoåkning. Vackra omgivningar med svampskogar, vandringsled (Jaktstuguskogens naturreservat). Välkommen till Hagen!

  • Plus
Yxtaholm Yxtakvarnshöjden 11, Flen, Flens kommun

Yxtaholm Yxtakvarnshöjden 11

Fritidshus
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 395 000 kr
126 m²
5 rum
1 893 m² tomt

57 minuter från Stockholms Central med Mälartåg eller dryga timmen med bil når man populära Yxtaholm i Flen. Här finner man denna insynsskyddade oas där närmaste grannhus ligger cirka 75 meter bort. Från det rymliga allrummet tar man sig ut till altanen på husets baksida där man kan sitta ostört och avnjuta sitt morgonkaffe. Vill man svalka sig med ett dopp så är det gångavstånd till sjön eller så kan man välja den uppvärmda poolen med det rymliga pooldäcket där man kan sola eller anordna mysiga middagar från uteköksdelen bredvid poolhuset/kontor/gästhus. De rymliga köket erbjuder gott om förvaring och socialt umgänge med den öppna delen mot matplatsen. Under de kyligare tiderna på året kan man även använda sig av den öppna spisen med insats för extra värme och myskänsla. Den välplanerade övervåningen erbjuder 3 sovrum samt toalett och förvaringsutrymme som allt nås via en rymlig hall. På bottenplanet finns ytterligare ett sovrum/gästrum. Fiber installerat 2022 Yxtaholm ligger mindre än 10 minuter ifrån centrala Flen där det finns restauranger, mataffärer och Systembolag. Närmsta ridskola ligger endast cirka 1km bort samt att närmsta golfbana som ligger en bit utanför flen är mindre än 10km bilväg från Yxtaholm! Huset kan säljas möblerat efter överenskommelse. Varmt välkomna att anmäla intresse!

Fejbol Fyrbergsvägen 8, Sparreholm, Flens kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Fejbol Fyrbergsvägen 8

Fritidshus
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 995 000 kr
77 m²
4 rum
2 121 m² tomt

Välkomna till det här fantastiska huset i Fejbol. Det här är en riktig fritidshusdröm med permanent standard. Huvudhusets kvadratmetrar är fördelade på två sovrum, duschrum med tvättpelare, kök och allrum i öppen planlösning med en härlig braskamin samt det magiska matrummet med sjöglimt över Båven. Det finns två gästhus på tomten, det ena med plats för extra bäddar samt det andra utrustat med både sovalkov, kök och wc. För redskap och verktyg finns det även en bra friggebod/snickarbod. Som boende i området har man tillgång till badplats, bastu i samfällighetens gemensamma bastuhus samt kräftfiske under säsong. Till fastigheten hör en båtplats på den gemensamma båtbryggan som ligger i Båven. Fejbol är ett trevligt och familjärt område utanför Sparreholm med ca en timmes bilväg till Stockholm och cykelavstånd in till service i Sparreholm. Sjön Båven är den största sjön inom Södermanlands gränser. Det är en klarvatten sjö med bra fiske och med mängder av vikar och öar att utforska. Man kan ta sin båt till Sparreholm och äta eller fika på Slottscaféet eller slå läger på någon av alla öar. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Plus
Landsvägsgatan 8, Sparreholm, Flens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Landsvägsgatan 8

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
995 000 kr
177 + 380 m²
6 rum
2 179 m² tomt

En riktigt spännande fastighet med massor av utrymmen att förverkliga sina drömmar om verksamhet eller utöva sin hobby i. I dag är det bilar som dominerar i alla utrymmen och det går ju också att fortsätta med. På övre plan är det 2 st 3 rok och en liten övernattningslägenhet. Bo själv och hyr ut de andra men det passar ju också som generationsboende. Stort gårdshus med massor av förvarings- och garageutrymmen. Sparreholm är en ort med bra service då det finns förskola, skola F-3, livsmedelsbutik, restauranger, klädoutlet och inte minst den sjönära miljön vid Båven. Fin småbåtshamn och nära till kommunalt strandbad. Till bussen är det bara ett stenkast.

  • Plus
Januarivägen 4H, Flen, Flens kommun
  • Imorgon kl 15:00

Januarivägen 4H

Radhus
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
825 000 kr
104,5 m²
4 rum
4 897 kr/mån
7 895 kr/m²

Ett bra radhus som genom åren renoverats, exempelvis med 2 nya badrum och ny luftvärmepump 2020. Trevliga utemiljöer med trädäck på båda sidor om huset varav en taklagd del på södersidan. Bilfritt, familjärt och naturnära område med både lekplats och förskola i direkt anslutning. Garageplats med förråd och 3-fas elbilsladdare. I Flen finns bra service med skola F-gymnasium, sport- och ishall, matbutiker fint bad och stockholmståget (55 min). Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Stenhammarsgatan 1, Flen, Flens kommun

Stenhammarsgatan 1

Villa
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 050 000 kr
130 + 52 m²
4 rum
1 304 m² tomt

Välkommen att anmäla dig till visning för denna centralt belägna villa i Flen! Gångavstånd till järnvägsstationen, all service och närhet till härlig natur. Bostadshuset, som är från början av 1900-talet och tillbyggt under årens lopp, bjuder på rymligt kök med gott om utrymme för större matplats, vardagsrum med öppen spis (ej i bruk i dagsläget) och separat toalett samt tvättstuga med förråd (möjlig bastu) i anslutning. Övre plan har duschrum (2014), 2-3 sovrum (ett av sovrummen har en rörspis som dock ej är i bruk i dagsläget) och förvaringsmöjligheter i kattvind och klädkammare. I källardelen finns förråd och pannrum med luft/vattenvärmepumpen från 2014. Fiber är installerat i huset. Trädgårdstomten är i etage med plan gräsyta och fruktträd på nedre delen och med skyddad uteplats, altan delvis under tak, liten gräsmatta och gräns mot allmänning vid övre delen. På tomten finns även ett uthus som är äldre och charmigt men i dåligt skick. Gångavstånd på ett par minuter till järnvägsstationen och inte mycket längre till centrum. I Flen finns all service med matbutiker, vårdcentraler, apotek, butiker, caféer och restauranger samt skolor till och med gymnasium och sport- och ishall, cykelavstånd till den fina badplatsen på Orrestaö och strax utanför Flen ligger Norrtorps 18-håls golfbana.

Årby gård 2, Sköldinge, Katrineholms kommun
  • Imorgon kl 13:00

Årby gård 2

Gård/Skog
Sköldinge, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 995 000 kr
158 + 135 m²
6 rum
1,7 ha tomt

Vackert belägen avstyckad gård med stilfull huvudbyggnad med bevarade plankgolv, eldstäder och med mycket rymliga ekonomibyggnader. Här finns även eget hus till gästerna och till fint kommunalt strandbad med bryggor är det bara dryga kilometern. Gården ligger naturskönt men mycket lättillgängligt med närhet till lågtrafikerad men belagd landsbygdsväg. Möjlighet till djurhållning med chans att arrendera betesmark. Till Sköldinge och skola 1-6 är det 5 km och till Flen med affärer och Stockholmståget är det knappt 9 km. Gillar man golf är det bara 8 km till Norrtorps fina bana och till Jättorp 18 km.

  • Plus
Hagagatan 1A, Flen, Flens kommun

Hagagatan 1A

Lägenhet
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
895 000 kr
97,3 m²
4 rum
vån 2/3
5 628 kr/mån
9 198 kr/m²

Här erbjuds en rymlig och renoverad lägenhet om 97 kvadratmeter med fyra rum och kök. Totalrenoverad under 2015/2016 med nytt kök, duschrum och ytskikt i alla rum. Lägenheten har en genomgående luftig och öppen känsla och den inglasade balkongen sätter pricken över i:et för hemtrevnaden. Lägenheten har egen tvättstuga och rejäl klädkammare. Här bor man bra både som familj eller om man vill ha gott om utrymme när familj och vänner kommer på besök. Parkeringsplats med el finns att hyra för 175 kronor/ månad, separat kö. Läget på bostaden är mycket trevligt. Den ligger i ett populärt och familjärt område, högt beläget och den inglasade balkongen vetter ut mot föreningens innergård. Flens centrum har du endast en kort promenad bort, gröna och trevliga promenadstråk och skogen finner du runt hörnet. Affärer tågstation och skola F-gymnasium är även det endast en kort promenad bort.

Vildandsvägen 2A, Bjuren, Flens kommun
  • Imorgon kl 11:30

Vildandsvägen 2A

Radhus
Bjuren, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 495 000 kr
128 + 25 m²
4 rum
277 m² tomt

Här välkomnas du till ett radhus i trivsamt och barnvänligt område! Ett väl omhändertaget och välskött radhus i två plan som bjuder på 3-4 sovrum, gott om förvaringsutrymmen, badrum på övervåningen samt duschrum och tvättstuga på nedervåningen. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger ett både ljust, luftigt och välkomnande intryck. Härliga sociala ytor, gott om utrymme för större matplats för släkt och vänner samt stor mysfaktor med den härliga täljstenkaminen i vardagsrummet. Från övervåningen kommer du till den härliga altanen under tak med trädäck i anslutning och ett litet växthus. Här är våren och sommaren som bäst med odling i växthuset, grillkvällar på altanen, bästa solläge och en liten trädgårdstäppa att ta hand om med växter och odlingslådor. Bilfritt, barnvänligt område med lekplats och två pulkabackar, varav en med belysning, alldeles i närheten i området. Praktiskt förråd vid entrésidan och garageplats i gemensam länga. Inom gång/cykelavstånd finns all service i Flens affärscentrum, skolor t.o.m gymnasiet, järnvägsstationen (1 timme Sthlm) och sport- och fritidsanläggningar. Norrtorps 18-håls golbana ca 5 km och bilvägen till Stockholm är ca 11.5 mil.

  • Plus
Generalshöjden 19, Malmköping, Flens kommun

Generalshöjden 19

Radhus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 495 000 kr
125 + 8 m²
4 rum
282 m² tomt

Omhändertaget naturnära radhus med ca 400 m till bad (eller skidbacke, beroende på säsong) och gång- eller cykelavstånd till all service i den pittoreska stadskärnan. Altan och balkong i sydväst samt liten trädgård på husets bägge sidor varav den ena, med rymligt och trevligt uterum, gränsar mot naturen. Egen garageplats i garagelänga! Radhus i två plan med bottenvåning som bjuder på kök med rymlig matplats, vardagsrum, duschrum med golvvärme, tvättstuga och praktiskt förråd. Övervåningen har i dagsläget två sovrum men möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum av allrummet, badrum, klädkammare och utgång till balkong mot entrésidan och det härliga uterummet mot trädgården och naturen vid baksidan. Välkommen att anmäla dig till visning! Området har flera lekplatser (den närmaste ca 10 meter från huset), naturen precis runt hörnet och bara ca 400 m till strandbadet. Malmköping är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad och på gång- cykelavstånd finns affärer, bank, systembolag, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och det stora strandbadet vid Hosjön. Till järnvägsstationen i Flen är det ca 15 km och till Stockholm ca 11 mil. Läs gärna mer om Malmköping på www.malmkoping.nu

  • Plus
Bettna-Ökna Villa Hjorthagen, Bettna, Flens kommun

Bettna-Ökna Villa Hjorthagen

Villa
Bettna, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 600 000 kr
124 + 57 m²
5 rum
4 388 m² tomt

Villa-Hjorthagen är en optimal familjevilla för er som vill ut på landet och ändå bo med närhet till städer. Huvudhuset har fyra sovrum och stora öppna sociala ytor, samt två badrum. Det finns ett garage som nås inifrån huset samt en carport med elbilsladdare installerad. För er med stor familj eller vänner som vill sova över finns ett upprustat gästhus med separett, dusch samt nyrenoverat kök och tillhörande altan. Trädgårdstomten om ca 4388 kvadratmeter gränsar mot en kohage. Bortom hagen går riksväg 52 som tar en till både Nyköping, Katrineholm och även en avstickare till Flen. Busshållplats inom bekvämligt promenadavstånd. Runt om finns härlig natur, badplats och svampskogar. Kortare bilresor kan ta er runt bland gårdar, loppisar och handelsträdgårdar med caféer. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus
Remna Bredäng 5, Flen, Flens kommun

Remna Bredäng 5

Fritidshus
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 995 000 kr
102 + 30 m²
4 rum
3 507 m² tomt

Fritidshus eller permanentboende visas 10/3. Fantastisk sjöutsikt och många fördelar såsom bergvärme, behaglig golvvärme i hela huset och med 2 komplementhus. Det ena med verkstad och bastu och det andra ett potentiellt gästhus. Ett lantligt boende i vackra omgivningar med servitut på båtplats (250 m.) i fina sjön Nedingen. Till service och skola i pittoreska Malmköping är det ca 6 km och till centrala Stockholm 10,5 mil. Gångavstånd (ca 500m) till busshållplats.

Flenmo Nybro 2, Mellösa, Flens kommun
  • Imorgon kl 14:30

Flenmo Nybro 2

Villa
Mellösa, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 775 000 kr
142 + 25 m²
8 rum
2 279 m² tomt

En lantdröm för er som vill ut på landsbygden med närhet till samhälle. Den här bostaden har så mycket som möjlighet till sex sovrum. Det finns ett stort och härligt allrum med plats för en stor soffgrupp samt kök med anslutande matrum. Den här en optimal villa för den stora familjen! Villan har genomgått renoveringar, främst gällande ytskikt i allrum och sovrum. Tomten som är på 2 279 kvadratmeter erbjuder en stor gräsmatta med stor potential till poolbygge, plats för studsmattor och övriga leksaker eller odlingar/planteringar. Det finns en gårdslänga med oändliga möjligheter till utveckling, en vinkällare samt en lekstuga.

  • Plus
Rävhagen 2, Malmköping, Flens kommun

Rävhagen 2

Fritidshus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 495 000 kr
65 m²
3 rum
1 600 m² tomt

Fritidshus i toppskick. Helt nyrenoverat med permanentstandard och beläget med fantastiska vyer över odlingslandskap och med sjökontakt. Stor altan i anslutning till huset och på tomten finns också ett gästhus , även det renoverat. Här har ni det kompletta fritidshuset där man bara kan njuta och inte tänka på underhåll på länge. Promenadavstånd till föreningens bad- och båtplatser. Vackra "sörmländska" omgivningar med mycket promenad- och cykelvägar. 10 km till bra service i pittoreska Malmköping och bilvägen till Stockholm är ca 10 mil.

Vedbovägen Kärrbol 1, Flen, Flens kommun

Vedbovägen Kärrbol 1

Gård/Skog
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 100 000 kr
140 m²
6 rum
4,8 ha tomt

En bra och ändamålsenlig hästgård med åkermark/beten samlade runt boningshus och ekonomibyggnader, som alla har plåttak. Trevlig gårdsbild där stor fd. mjölkladugård kan göras om till stall. Beläget i vackra Södermanland med omgivningar bestående av åkrar, sjöar och djupa svampskogar. Det är bara 3 km till den stora sjön Yngaren. Boningshuset har renoveringsbehov men med en bra vedanläggning med acctankar och vattenburet system. Bilvägen till centrala Stockholm är knappt 14 mil bra väg, Nyköping 4 mil och Katrineholm drygt 2 mil. Välkommen till Kärrbol!

  • Plus

Visar alla 20