Mäklare Jens Svanqvist

Jens Svanqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun
  • Sön 10 mar kl 15:30
Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun, bild 2
Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun, bild 3

Kåveta Yxan 1

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 850 000 kr
102 + 68 m²
5 rum
2 649 m² tomt

Väl omhändertaget och fint skick genomsyrar både byggnader och tomten på den här fastigheten. Det här är en fastighet för er som vill bosätta er permanent utanför stadspulsen eller för er som ställer högre krav på ert fritidsboende! Kåveta är beläget strax utanför Sparreholm med tillgång till härlig natur precis runt husknuten, gång och cykelavstånd till badsjöar samt närhet till samhälle. Utanför tomtgräns finns en busshållplats med busskommunikation till både Sparreholm och Stjärnhov. Villan har genom nuvarande ägares år genomgått renoveringar och huset håller ett gott skick. Tomten är rymlig med gott om gräsyta, äppelträd samt stenlagd uppfart. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Premium
Järnvägsgatan 7, Sparreholm, Flens kommun
  • Sön 10 mar kl 14:00

Järnvägsgatan 7

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 475 000 kr
142 m²
5 rum
1 039 m² tomt

Trivsam äldre villa med bevarade trägolv och såväl kakelugn som vedspis. Högt och bra läge med utsikt mot Skarvnäsviken som är en del av den fina sjön Båven. Låga driftskostnader genom bergvärme som kan styras via mobilen. Mysig trädgård med fruktträd, blommande perenner och klassisk uthuslänga. I Sparreholm finns mataffär, restaurang, förskola, skola 1-3, klädoutlet, badplats och småbåtshamn. Bra läge med kort promenadavstånd till busshållplats med förbindelse till Flen, Gnesta (stockholmspendeln), Nyköping och Eskilstuna.

  • Plus
Årby gård 2, Sköldinge, Katrineholms kommun
  • Sön 17 mar kl 14:00

Årby gård 2

Gård/Skog
Sköldinge, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 995 000 kr
158 + 135 m²
6 rum
1,7 ha tomt

Vackert belägen avstyckad gård med stilfull huvudbyggnad med bevarade plankgolv, eldstäder och med mycket rymliga ekonomibyggnader. Här finns även eget hus till gästerna och till fint kommunalt strandbad med bryggor är det bara dryga kilometern. Gården ligger naturskönt men mycket lättillgängligt med närhet till lågtrafikerad men belagd landsbygdsväg. Möjlighet till djurhållning med chans att arrendera betesmark. Till Sköldinge och skola 1-6 är det 5 km och till Flen med affärer och Stockholmståget är det knappt 9 km. Gillar man golf är det bara 8 km till Norrtorps fina bana och till Jättorp 18 km.

  • Plus
Hagagatan 1A, Flen, Flens kommun

Hagagatan 1A

Lägenhet
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
895 000 kr
97,3 m²
4 rum
vån 2/3
5 628 kr/mån
9 198 kr/m²

Här erbjuds en rymlig och renoverad lägenhet om 97 kvadratmeter med fyra rum och kök. Totalrenoverad under 2015/2016 med nytt kök, duschrum och ytskikt i alla rum. Lägenheten har en genomgående luftig och öppen känsla och den inglasade balkongen sätter pricken över i:et för hemtrevnaden. Lägenheten har egen tvättstuga och rejäl klädkammare. Här bor man bra både som familj eller om man vill ha gott om utrymme när familj och vänner kommer på besök. Parkeringsplats med el finns att hyra för 175 kronor/ månad, separat kö. Läget på bostaden är mycket trevligt. Den ligger i ett populärt och familjärt område, högt beläget och den inglasade balkongen vetter ut mot föreningens innergård. Flens centrum har du endast en kort promenad bort, gröna och trevliga promenadstråk och skogen finner du runt hörnet. Affärer tågstation och skola F-gymnasium är även det endast en kort promenad bort.

Bettna-Ökna Villa Hjorthagen, Bettna, Flens kommun

Bettna-Ökna Villa Hjorthagen

Villa
Bettna, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 600 000 kr
124 + 57 m²
5 rum
4 388 m² tomt

Villa-Hjorthagen är en optimal familjevilla för er som vill ut på landet och ändå bo med närhet till städer. Huvudhuset har fyra sovrum och stora öppna sociala ytor, samt två badrum. Det finns ett garage som nås inifrån huset samt en carport med elbilsladdare installerad. För er med stor familj eller vänner som vill sova över finns ett upprustat gästhus med separett, dusch samt nyrenoverat kök och tillhörande altan. Trädgårdstomten om ca 4388 kvadratmeter gränsar mot en kohage. Bortom hagen går riksväg 52 som tar en till både Nyköping, Katrineholm och även en avstickare till Flen. Busshållplats inom bekvämligt promenadavstånd. Runt om finns härlig natur, badplats och svampskogar. Kortare bilresor kan ta er runt bland gårdar, loppisar och handelsträdgårdar med caféer. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Plus
Remna Bredäng 5, Flen, Flens kommun

Remna Bredäng 5

Fritidshus
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 995 000 kr
102 + 30 m²
4 rum
3 507 m² tomt

Fritidshus eller permanentboende med fantastisk sjöutsikt och många fördelar såsom bergvärme, behaglig golvvärme i hela huset och med 2 komplementhus. Det ena med verkstad och bastu och det andra ett potentiellt gästhus. Ett lantligt boende i vackra omgivningar med servitut på båtplats (250 m.) i fina sjön Nedingen. Till service och skola i pittoreska Malmköping är det ca 6 km och till centrala Stockholm 10,5 mil. Gångavstånd (ca 500m) till busshållplats.

Rävhagen 2, Malmköping, Flens kommun

Rävhagen 2

Fritidshus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 495 000 kr
65 m²
3 rum
1 600 m² tomt

Fritidshus i toppskick. Helt nyrenoverat med permanentstandard och beläget med fantastiska vyer över odlingslandskap och med sjökontakt. Stor altan i anslutning till huset och på tomten finns också ett gästhus , även det renoverat. Här har ni det kompletta fritidshuset där man bara kan njuta och inte tänka på underhåll på länge. Promenadavstånd till föreningens bad- och båtplatser. Vackra "sörmländska" omgivningar med mycket promenad- och cykelvägar. 10 km till bra service i pittoreska Malmköping och bilvägen till Stockholm är ca 10 mil.

Vedbovägen Kärrbol 1, Flen, Flens kommun

Vedbovägen Kärrbol 1

Gård/Skog
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 100 000 kr
140 m²
6 rum
4,8 ha tomt

En bra och ändamålsenlig hästgård med åkermark/beten samlade runt boningshus och ekonomibyggnader, som alla har plåttak. Trevlig gårdsbild där stor fd. mjölkladugård kan göras om till stall. Beläget i vackra Södermanland med omgivningar bestående av åkrar, sjöar och djupa svampskogar. Det är bara 3 km till den stora sjön Yngaren. Boningshuset har renoveringsbehov men med en bra vedanläggning med acctankar och vattenburet system. Bilvägen till centrala Stockholm är knappt 14 mil bra väg, Nyköping 4 mil och Katrineholm drygt 2 mil. Välkommen till Kärrbol!

  • Plus

Visar alla 8