Matrisvägen 2F

Hälsingberg, Falu kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
299 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
37 509 kr/år

TILLTALANDE, RENOVERAT OCH EFTERTRAKTAT LÄGE I HÄLSINGBERG

Varmt välkommen till Matrisvägen 2F! Här är det bara att flytta in och njuta av detta fina radhus med tilltalande läge, lättskött trädgårdstomt, inglasat uterum och garage. Ett mycket bekvämt boende endast ca fem kilometer från Faluns centrum med närhet till fantastiska utemiljöer som sjön Runn och badplatsen vid Roxnäs udde samt naturreservatet Rottnebyskogen. Ett väldisponerat hus som känns inbjudande redan när Du kommit in över tröskeln. Genomgående renoverat under senare år med samstämmiga färg- och materialval vilket knyter ihop bostaden på ett fint och tilltalande sätt. Hemmets välplanerade kvadratmeter är fördelade mellan två plan, fem rum och kök varav tre sovrum, badrum och relaxavdelning. På entréplan välkomnar ett ljust smakfullt kök med gott om plats för matbord. Inbjudande vardagsrum/matrum med utgång till balkong. Två fina sovrum samt ett snyggt helkaklat badrum med badkar. I Suterräng plan erbjuds ett härligt allrum med utgång till det inbjudande uterummet med glasade skjutpartier ut mot trädgården. Ett harmonisk sovrum. En tilltalande relaxavdelning med bastu, dusch och tvättavdelning med tvättbänk i betong som fint matchar klinkergolvet i samma gråa färgtoner. Två förrådsrum var av ett stort. Ett mycket välskött hus som under senare år renoverats till stor del. Under 2022 har bl.a. fönsterbyte utförts samt solceller installerats. Hela radhuslängan har 2015 bytt yttertak på både bostadshusen och garagen.

Här finns flertal soliga uteplatser att avnjuta såväl morgonkaffet som dom trevliga kvällsmiddagarna på. På husets baksida i bästa sydvästläget omgärdas det inglasade uterummet med prunkande grönska och inbjuder till härliga grillkvällar, rekreation och lekar. Här växer hallonhäck och smultron. Pallkragar med jordgubbar och örter. På entrésidan njuter man gärna av morgonsolen på den rymliga altanen. Vidare finns garage med förrådsdel samt infart med plats för två bilar.

Här bor Ni i ett lugnt, attraktivt villaområde med ett läge som är idealiskt för barnfamiljen. I de lugna omgivningarna finns trevlig lekplats för barnen. Närhet till skola och förskola samt mataffär. Med endast 10-15 minuters gångväg nås Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn med trevliga aktiviteter året om. I närheten finns även den fina badplatsen vid Roxnäs udde samt Rottnebyskogen med mycket fina motion- och skidspår. Hälsingberg är ett populärt- trivsamt och lugnt område med endast ca 5 km till Faluns centrum och allt vad stadskärnan har att erbjuda. Kort avstånd till busshållsplats med direktbuss till Borlänge och lokalbuss inom Falun.

ETT BOENDE FÖR ER SOM SÖKER DET LUGNA, FAMILJEVÄNLIGA LÄGET OCH SAMTIDIGT ETT RENOVERAT HEM ATT BARA FLYTTA IN I!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Helena Leonardsson

Svensk Fastighetsförmedling Falun
Mäklare Helena Leonardsson, Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46702798011