Kapellvägen 3C

Hamburgö, Tanums kommun Se på karta

17 500 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
751 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Driftkostnad
40 800 kr/år

Äntligen är denna eftertraktade fastighet med sjöbodstomt och stor båtplats, avstyckad och färdig för försäljning!

Välkommen till Kapellvägen 3 på Hamburgö Härär uppfört ett modernt lyxigt skärgårdshus på ca: 120 m² med tre sovrum, två badrum ett allrum på övre plan och stort härligt vardagsrum i entréplan med öppen planlösning mot köket med utgång till en underbar terrass med fantastisk utsikt över sundet och Hamburgsund! Till huset kommer även en sjöbod om ca 32 m² i byggnadsyta på sjöbodtomt och båtplats på servitut för större båt.
Här finns allt man behöver i form av faciliteter. Ett lyxigt påkostat hus med mycket hög standard.
Stor härlig terrass med sol i alla väderstreck. Plats för matbord, soffgrupp, grillhörna och solstolar. Här lever man bra. Ett bekvämt boende och egen båtplats på området. Ett stort plus är att man bor i ett välordnat snyggt och pampigt område. Fastigheten är lättskött och här kan man bara njuta av tillvaron och koppla av. Havet har man i blickfånget strax nedanför så man kan lätt ta sig ett salt bad när man önskar. Missa inte chansen att förvärva just detta hus med sjöbod, hörnläge och mycket bra solförhållande.

Hamburgsund är mycket vackert och pittoreskt Bohuslänskt kustsamhälle som har det lilla extra så som Pipershuset (de har café, glasscafé och bageri) och restaurang "Hjalmars" som ligger med utsikt över sundet där man kan följa linjefärjan som går över till natursköna Hamburgö. Som för övrigt även är ett är trevligt utflyktsmål med stränder klippor och vandringsleder. Hamburgsund har även matbutik,små butiker, kommunikation och service.

Bostadshuset kan användas som fritidsboende eller åretruntbostad.

Ingen boplikt.

Avstånd till:
Göteborg ca 13 mil och 1,5h bilfärd.
Oslo ca 19 mil och 2 h bilfärd.

För mer information kontakta ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Leif Fourong

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Leif Fourong, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46707463507