Övertun 1

Hamburgsund, Tanums kommun Se på karta

5 300 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Tomtarea
4 113 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2006
Driftkostnad
38 398 kr/år

Avskilt läge med stor härlig inramad tomt samt stor terrass och pool i söderläge.

Varmt välkomna till Övertun 1 och denna härliga enplansvilla belägen avskilt strax utanför Hamburgsund. Fastigheten består idag av ett boningshus med stor terrass runt hela huset, pool, lillstuga med kök, badrum, dusch och förbränningstoalett. Samt ett litet hönshus och stor trädgård. Vidare en trappa upp från tomten till boningshuset finner man groventrén där det idag är entré och tvättstuga. Huvudentrén hittar man om man följer den stora terrassen längs husets väggar till framsidan som värms av solen i bästa söderläge. där även solcellerna är placerade för att kunna återvinna så mycket energi som möjligt.
In genom huvudentrén möts man direkt av den gedigna takhöjden samt den öppna planlösningen som verkligen bygger husets karaktär, här är det lätt att trivas!
Till höger innanför entrén finner man matsal , kök i öppen planlösning tillsammans med en ljus sällskapsdel med mycket rymd, stora fönsterpartier och en värmande kamin som ger stor mysfaktor i rummet. Innanför sällskapsrummet finner man husets Master Bedroom som även har enskilt badrum med dusch, wc, kommod och spegel.
Den öppna planlösningen med köket skapar en härlig atmosfär med hela huset då man fortfarande kan känna sig delaktig med övriga samtidigt som man förbereder kvällens middag eller dagens lunch.
Vidare mot andra sidan av huset hittar vi ett till trevligt allrum med ett stort fönsterparti framför som ger ett härligt ljusinsläpp. I denna del finns det två sovrum, ett badrum och en klädkammare, perfekt del för ungdomarna eller de övernattande gästerna.
Övertun ligger förövrigt med närhet till havet och salta bad, populära Hamburgsund som erbjuder service i form av livsmedelsbutik, mini shoppingcenter, Pipers glass, restauranger och andra nöjen. Vidare från Hamburgsund går det en linfärja över till den vackra ön Hamburgö där det finns härlig natur, badstränder och klippor att upptäcka.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Filip Fourong Fallenius 070 746 15 17

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Filip Fourong Fallenius

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Filip Fourong Fallenius, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46707461517