Nyproduktion

Dalkärrsbacken 10

Hårnacka, Norrtälje kommun Se på karta

7 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
1 512 m²
Nyproduktion

I natursköna och lugna Hårnacka finns nu en smakfull och nybyggd enplansvilla till salu. Här bor ni nära stan, skola och kommunikationer. Fastigheten är högt belägen med utsikt mot området och framåt våren kommer ett fantastiskt fint hus att stå inflyttningsklart! En bostad för barnfamiljen eller för er som uppskattar yta och ett lyxigare boende. Dess boyta om ca 160 kvm är fördelad på kök och matsal i öppen planlösning, vardagsrum med generös takhöjd, tre sovrum i separat del med allrum och badrum. Självklart finns även master bedroom i en egen del av huset med ensuite-badrum och walk-in-closet. Huset byggs upp av prefabricerade ytterväggar och utrustas sedan på plats med innerväggar, ytskikt etc, under och vintern -21 och våren -22. Huset håller en hög klass både gällande materialval, utformning och läge. Takhöjden i huset kommer att vara 2,7 m samt ca 3,4 m i nock i vardagsrummet.

Bostaden säljs som entreprenad och du som köpare får möjligheten att sätta din egen prägel genom att bestämma material- och och färgval i såväl badrum som på väggar. Tomten är förberedd för dubbelcarport- eller garage.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och frågor gällande upplägget! Är det just ni som får spendera sommaren 2022 i ett nytt fint hus??

Läs mer om bostaden
MOHV Norrtälje