Härsjödammsvägen 10

Härryda, Härryda Se på karta

2 875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
1 132 m²
Byggår
1927
Driftkostnad
27 442 kr/år

Välkommen till denna trevliga Villa på Härsjödammsvägen 10!

Önskar ni att få upplopp för all er kreativitet och designpassion? Då har ni chansen nu att förvärva denna hemtrevliga villa från 1927 med härliga uteplatser i bästa solläge och med stor gräsmatta.

Vi välkomnas av en rymlig och öppen hall, direkt till vänster möts vi av vardagsrummet som har kvar sin fina fiskbensparkett och stora ljusa ytor. Vidare in finner vi bostadens matsal som också pryds av fiskbensparkett samt ljusa fina väggar. Från matsalen når vi köket som har alla möjligheter till att öppnas upp i samband med en renovering, så att man får en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Sovrummen har fördelats på övre plan medan de sociala ytorna har fördelats på det nedre, det vill säga - ett mycket genomtänkt boende. Vidare så erbjuds även en groventré samt WC.

En trappa upp når vi sovrummen. Här finner man sovrummet med direkt access till en möjlig walk in closet. En stor hall leder oss vidare till det andra sovrummet som har den stora balkongen med solläge. Det tredje sovrummet längst in är ljust och rymligt och har ett rofyllt läge. Övrigt erbjuder övervåningen en stor garderob samt duschrum som behöver renoveras.

Här bor man med närhet till det mesta; busshållplatsen som tar dig till Landvetter centrum är några hundra meter ifrån. Härrydaskolan ligger knappa kilometern ifrån som är till årskurs 5 och närmsta förskola ligger i Skårtorp som är 2 kilometer bort. Fortsätter man in på Härsjödammsvägen så kommer man till Stora Härsjön med sina vackra naturupplevelser och bad.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke