Kedjevägen 3

Hassela, Nordanstig Se på karta

350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
102 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
455 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
23 930 kr/år

Med utsikt mot dom höga bergen och skidbackarna, det 30 meter höga Hassela-korset och den vackra närliggande naturen hittar ni mitt i allt det här hemmet på Kedjevägen 3. För dig som letar ett billigt första hus? Eller för dig som vill ha ett prisvärt och enkelt boende under sommar- och vintertid när ni ska semestra? Låt oss då få visa er det här hemtrevliga huset som är oerhört välskött med många fina detaljer från byggåret 1967 i form av brandgula garderober i hallen, hatthylla med gavlar i stål och blå originallack och den underbara blommiga tapeten i ett av rummen.

Det här hemmet har hela fem rum och kök varav 3-4 sovrum och en stor källare med fina förvaringsmöjligheter och möjlighet till att inreda ytterligare rum. Njut av kvällssolen på altanen med utsikt mot angränsande ängsmarken. Här bor ni bara några minuter bort från campingen och Hasselas utebad, ta bilen några minuter bort så kommer ni till Hassela Ski Resort och likaså golfbanan med 18 hål.

Missa inte möjligheten att gå runt i detta hem i 3D på vår hemsida via tjänsten Hoome View! Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Maya Sundlöf

Hoome Mäkleri
Mäklare Maya Sundlöf, Hoome Mäkleri
076-4926951