Sorterarvägen 2

Heby, Heby kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
1 090 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
47 060 kr/år

Många drömmer om att få bo i ett hus lik denna, så nu har ni chansen! Fastigheten har allt man kan önska och lite till..

Med attraktivt gavelläge, på en lugn och barnvänlig gata i vackra Heby har Notar nu nöjet att erbjuda er ett extraordinärt hem där den stora såväl som lilla familjen kan flytta in och trivas från dag ett.

Här får ni inte bara ett boende utan även en härlig trädgård med utrymme för aktiviteter som passar hela familjen och mängder av gott hela säsongen. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra en plats att bara slappa och njuta av solen.

Parkera bilen på den breda uppfarten, kliv in i huset och möts av rymd. Bostadens välplanerade planlösningen och en yta om totalt 190 kvm med både bi- och boarea inräknat fördelar sig på en rymlig hall med plats för avhängning samt ett praktiskt klinkergolv, ljus och öppet matrum med plats för ett större bord för minst 8-10 personer, trevligt och modernt kök med all teknisk utrustning som kan tänkas behövas för tillagning av goda måltider. Här finner ni en bred arbetsyta , köksö och goda förvaringsmöjligheter. Detta rum kommer bli en naturlig palts att samlas med familj och vänner för olika fester, högtider eller bara trevliga middagar. Intill matrummet finns altan med en eldstad där ni kan grilla eller bara njuta av en härlig brasa.

Längre ner i huset finns ett stort vardagsrum som kan möbleras efter eget önskemål och tycke, här kan hela familjen samlas och se på film samtidigt som kaminen sprider mysfaktor med sprakande värme. Från vardagsrummet kan ni ta er ut mot husets innegård.

Vidare finner ni fyra rymliga sovrum, ett större badrum, gäst wc samt en tvättstuga. Intill tvättstugan finns ett isolerat garage med intilliggande förråd som även går att inreda till ett tonårsrum med egen ingång.

Heby är ett samhälle som är beläget mellan Sala och Uppsala och är kommunens centralort.
I området finns ett antal förskolor och fritidshem. Heby Centralskola med årskurserna F-9. Ett flertal gymnasieskolor finns i Uppsala samt Kungsängsgymnasiet i närliggande Sala.

Kommunikationen till Uppsala och Sala är mycket goda med bland annat Upptåget når ni Uppsala på ca 28 minuter och Sala på endast 10 minuter.
Täta bussförbindelser med Uppsala och Sala, besök gärna: www.ul.se samt www.sj.se för tidtabell. Från Sala är det ca 1 timme till Stockholm med SJ.

Heby erbjuder mängder av olika sportaktiviteter för den aktive, några att nämna är simning, gym, fotboll, innebandy samt brottning.
I utkanten av Heby samhälle finns ridanläggning med två ridhus och en mycket aktiv ryttarförening. Arena Tegelvallen drivs i samverkan mellan kommunen och Heby AIF och rymmer två fotbollsplaner varav en belyst plan med konstgräs, omklädningsrum och löparbanor.

Kultur och nöjen: En djup ravin med frodig grönska som skapats av Örsundaån som skurit sig genom Enköpingsåsen. På Gårdsjö älgpark i Vansjö kan du åka traktor och vagn rakt ut i den svenska storskogen för att titta på älgar i deras naturliga miljö. Inne i centrala Heby finns Tegelbruksmuseum och konsthall, Västerlövsta hembygdsgård och Heby Folkets Park känt för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Årligt återkommande händelser är "Hebykarnevalen", Sveriges kanske äldsta karnevalståg och "Fest i Heby" som pågår i hela Heby kommun under en vecka där kan man se landsbygdens utbud och aktiviteter. Mitt emellan Heby och Sala ligger Sala/Heby Golfklubb med en 18 hålsbana och

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.