Rapsgatan 5

Eskilsminne, Helsingborgs kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
757 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1964
Energiklass
E
Driftkostnad
39 173 kr/år

Välkommen till ett välbeläget enplanshus med garage på populära Bankogården. Här möjliggörs en enkel vardag med direkt närhet till trevliga promenadstråk, förskolor och skolor.

I dagsläget är huset utformat som 4 rok med 2 sovrum och vardagsrummet kan man med enkla medel dela av till ytterligare två extra sovrum, se den alternativa planlösningen.
På en gata med lite trafik finner du denna gedigna villa med ett bra läge på en friköpt tomt om 757 m². Här öppnar du dörren till ett fint och familjevänligt hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är.
Huset bjuder på ett fantastiskt ljusflöde och väl tilltagna umgängesytor erbjuds både inne och ute för både större och mindre sällskapet.
Vidare når ni ett luftigt uterum som förlänger vardagsrummet samt går att nyttjas stora delar av året. Från uterummet tar du dig enkelt till den charmerande uteplatsen där man kan njuta av den härliga insynsskyddade trädgården som blir en liten oas att umgås i under sommaren.
Köket är fullutrustat och är beläget i nära anslutning till matplatsen och här finns gott om utrymme för trivsamma sammankomster.
Badrummet och gäst-wc är något äldre med helkaklade golv och går i tidlösa färgsättningar.

Optimalt läge med gångavstånd till Jordbodalen, grönområden och diverse aktiviteter. I närområdet finns förskolor, skolor 1-9, brett serviceutbud och goda kommunikationer till Helsingborgs centrum.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse. Välkommen Hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg

Kontakta mäklaren

Alexander Akkache

SkandiaMäklarna Helsingborg
Mäklare Alexander Akkache, SkandiaMäklarna Helsingborg
073-8217474

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.