Vässarögatan 29

Helsingborgs kommun Se på karta

7 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
205 m²
Tomtarea
489 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
35 060 kr/år

Vi presenterar denna stilrena och väldisponerade bostadsdröm på bästa läge. Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via stora fönsterpartier med uteplatsen i västerläge. Bostaden har spännande lösningar där köket är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i matsals- och vardagsrumsdelen.

Bostaden bjuder på genomgående exklusiva och tilltalande materialval, generösa sällskapsytor och därtill tre generösa sovrum. På entréplan kliver vi in i det luftiga entrén och vidare till det rymliga köket med en massiv köksö som tillsammans med den öppna sällskapsytan tar matlagningen och umgänget till en annan dimension. Den smakfulla köksinteriör erbjuder modern teknik och detaljer som underlättar dagen. Kliv ut till den lättskötta uteplatsen i söderläge och njut av den härliga grönskan.

Som om inte detta vore nog bjuds vi även på generösa sovrum, snyggt badrum och en gigantisk tvättstuga.
De två sovrum ger bra möjligheter för barnrum eller en trevlig kontorsplats. Dessutom ännu ett fantastiskt fint badrum med dusch.

En våning upp väntar ett riktigt master våningsplan med högt i tak, stora fönsterpartier och takfönster som bringar ett otroligt ljus, ett stilrent sovrum med garderobsvägg, fräscht badrum och allrum.

Dessutom en lugn återvändsgata utan trafik och förbipasserande på ett högt läge med minimal insyn. Exteriören är en fröjd med fina gräsytor och en härlig grönska. Utöver det en underbar uteplats med sydvästläge vilket erbjuder möjligheter till sol från morgon till kväll. På framsidan av huset finns såklart en rymlig uppfart med plats för två bilar.

Varmt välkommen att boka din visningstid på hemsidan!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Helsingborg

Kontakta mäklaren

Henric Nylander

MOHV Helsingborg
Mäklare Henric Nylander, MOHV Helsingborg
0761-760 022