MOHV Helsingborg

MOHV Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Styrsögatan 5, null, Helsingborgs kommun

Styrsögatan 5

Radhus
Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg

6 395 000 kr

178 m²

6 rum

563 m² tomt

Vi presenterar med glädje denna stilrena och väldisponerade villadröm på ett av Rydebäcks bästa läge. Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via stora fönsterpartier till det spatiösa uterummet och mot trädgården i västerläge. Bostaden har spännande lösningar där köket är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i matsals- och vardagsrumsdelen. Bostaden bjuder på genomgående vackra och tilltalande materialval, generösa sällskapsytor, två kaminer och därtill fyra generösa sovrum. Vidare finner vi helkaklat badrum med dusch, samt två toaletter och en smakfull köksinteriör med köksö samt ett välutrustat tvättrum. Härligt ljusinsläpp ifrån stora takfönster ger ovanplan en fantastik miljö med utsikt över grönområde och grannskap. Underbar utemiljö som matchar sitt hus väl. Det här är precis lika vackert och välskött ute som inne. Uteplatsen är en fantastisk rogivande oas med spabad och loungeområde. Vidare erbjuds en privat, lättskött trädgård. Rymligt carport och två bilplatser samt garage med ett rymligt förråd. Här kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till såväl barnomsorg, skolor och natur. I detta trygga och uppvuxna villaområde är bebyggelsen blandad och omgivningarna varierande med grönområden. På några minuters promenad kan du vara nere vid stranden. Pågatågsstation ligger ca 1 km bort och nås på ca 10 min gång. Gillar du golf så finns det ca 5 minuters bilfärd från ditt nya hem en av Helsingborgs bästa banor. I Rydebäck har man goda kommunikationer med fina cykelvägar till såväl till stadens centrum som snabb åtkomst till E4/E6 - perfekt för dagpendlaren. Varmt välkommen att boka din privata visning på hemsidan!

Lagerhäggsgatan 3, Ramlösagården, Helsingborgs kommun

Lagerhäggsgatan 3

Villa
Ramlösagården, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg

7 495 000 kr

158 m²

5 rum

1 194 m² tomt

Vi presenterar nu denna påkostade och arkitektritade villadröm på ett av Ramlösagårdens främsta lägen. Interiört erbjuds ni representativa sällskapsytor där utemiljön tillåts att integreras via stora fönsterpartier med trädgården. Bostaden har spännande lösningar där köket är ståtligt placerat och ger en överblick över de sociala ytorna i den nedsänkta vardagsrumsdelen. Hemmet bjuder på genomgående vackra och tilltalande materialval såsom italienska stengolv i nästan hela huset, generösa sällskapsytor med imponerande takhöjd samt fyra rymliga sovrum. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med dusch, en smakfull köksinteriör med köksö samt ett välutrustat tvättrum. Stora fönsterpartier ger ett sagolikt ljusinsläpp. Ett hem långt över det ordinära med imponerande rymd och stilsäker interiör som samspelar med den fantastiska utemiljön med stort trädäck samt stenlagd uteplats i söderläge som är minst lika tilltalande som interiören. Här kommer du att bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till barnomsorg, skolor och natur. I detta trygga och uppvuxna villaområde är bebyggelsen blandad och omgivningarna varierande med grönområden. Med en kort promenad når du Ramlösa vackra park. Tågstationen ligger 5 min bort och nås smidigt via gång- och cykelväg. I Ramlösa har man goda kommunikationer med fina cykelvägar till såväl centrala Helsingborg som snabb åtkomst till E4/E6 - perfekt för pendlaren. Varmt välkommen att boka din visning!

Redaregatan 30, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Redaregatan 30

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg

1 995 000 kr

32 m²

1 rum

1 834 kr/mån

62 344 kr/m²

Välkommen till denna lyxiga etta i Oceanhamnen. Här bor du med vattnet alldeles utanför dörren, bara en kort promenad över bron från Knutpunkten. Lägenheterna har uppförts med kvalitet i fokus och genomsyras av vackra och hållbara materialval i jordnära toner. En genomgående hög standard med inredningsdetaljer som både förgyller ditt hem och förenklar din vardag. En optimalt planerad och inflyttningsklar bostad med havet som granne. Lägenheten är belägen med ingång från loftgång. Utöver de 32 kvadratmetrarna har man även tillgång till två gemensamma takterrasser, den mysiga innergård med gasolvärmare och grillar och en gemensam brygga som man fritt får nyttja med vänner och familj. Här bor du med närhet till stadens puls och på några minuter når du Campus, restauranger och shopping. Föreningen har även eget garage och cykelförvaring i källaren. Lägenheten ligger på våning 4 av 4 och erbjuder bl.a vacker vitlaserad ekparkett i alla rum, helkaklat badrum med golvvärme och ett fullutrustat stilrent kök i jordnära toner. En minst sagt optimalt planerad bostad med havet som granne.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3