MOHV Helsingborg

MOHV Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Föreningsgatan 17, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Föreningsgatan 17

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
2 650 000 kr
57 m²
2 rum
vån 5/5
3 508 kr/mån
46 491 kr/m²

Underbart läge på omåttligt populära Tågaborg, högst upp i fastigheten med härlig havsutsikt. En ljus lägenhet med mycket ljusinsläpp och mysig balkong med sol hela dagen. Här bor ni ett stenkast från såväl centrum, stranden som natursköna Pålsjö skog. En riktig pärla!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vagnmakarevägen 150, Fleninge, Helsingborgs kommun

Vagnmakarevägen 150

Villa
Fleninge, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
2 295 000 kr
163 m²
6 rum
1 091 m² tomt

Tillfälle att förvärva den "gamla vagnmakarebostaden" med stor tomt och lantligt läge. Ett välplanerat och välskött boende med stora utvecklingsmöjligheter. Här finns ett stort dubbelgarage samt carport. Villan är belägen på idylliskt läge med endast fem minuter från Väla centrum samt cykelavstånd till familjevänliga Ödåkra och endast en kort bilfärd från Helsingborg. Här finns alla möjligheter att sätta sin prägel! Varmt välkommen på visning!

Redaregatan 30, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Redaregatan 30

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/4
1 926 kr/mån
62 344 kr/m²

Välkommen till denna lyxiga etta i Oceanhamnen. Här bor du med vattnet alldeles utanför dörren, bara en kort promenad över bron från Knutpunkten. Lägenheterna har uppförts med kvalitet i fokus och genomsyras av vackra och hållbara materialval i jordnära toner. En genomgående hög standard med inredningsdetaljer som både förgyller ditt hem och förenklar din vardag. En optimalt planerad och inflyttningsklar bostad med havet som granne. Lägenheten är belägen med ingång från loftgång. Utöver de 32 kvadratmetrarna har man även tillgång till två gemensamma takterrasser, den mysiga innergård med gasolvärmare och grillar och en gemensam brygga som man fritt får nyttja med vänner och familj. Här bor du med närhet till stadens puls och på några minuter når du Campus, restauranger och shopping. Föreningen har även eget garage och cykelförvaring i källaren. Lägenheten ligger på våning 4 av 4 och erbjuder bl.a vacker vitlaserad ekparkett i alla rum, helkaklat badrum med golvvärme och ett fullutrustat stilrent kök i jordnära toner. En minst sagt optimalt planerad bostad med havet som granne.

  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3