MOHV Helsingborg

MOHV Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kastanjevägen 63, null, Klippans kommun
  • Tor 24 okt
Kastanjevägen 63, null, Klippans kommun, bild 2
Kastanjevägen 63, null, Klippans kommun, bild 3

Kastanjevägen 63

Villa
Klippans kommun
MOHV Helsingborg
3 295 000 kr
153 m²
808 m² tomt

Välkomna hem till denna välskötta och högkvalitativa enplansvilla på populära Storäng! Här erbjuds ett trivsamt hem med fyra sovrum, öppen planlösning i vardagsrum och matsal och med tidlös design genomgående i villan. Huset på Kastanjevägen 63 stod färdigt 2005 och såväl inomhus som utomhus märks det tydligt att samtliga val har gjorts med omtanke. Med smarta lösningar och hög standard är det här den perfekta bostaden för er som tycker om kombinationen av komfort och stil. Läget är optimalt för er som vill ha naturen som närmsta granne men även bekvämligheter nära till hands. In på mysiga gator ligger huset intill grönska och härligt grannområde. Omgivningen präglas av lugn och en naturskön miljö som erbjuder möjligheter till avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. Men Klippans centrum är inte mer än fem minuters bilfärd bort där man finner butiker, skolor och andra nödvändiga bekvämligheter. Det bästa av två världar. Upptäck denna charmiga bostad med välskött trädgård, garage och en övergripande känsla av det där lilla extra - Välkomna till Kastanjevägen 63! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in er på visning!

  • Premium
Byggesvägen 8, Lerbäckshult, Ängelholms kommun
Byggesvägen 8, Lerbäckshult, Ängelholms kommun, bild 2
Byggesvägen 8, Lerbäckshult, Ängelholms kommun, bild 3

Byggesvägen 8

Tomt
Lerbäckshult, Ängelholms kommun
MOHV Helsingborg
975 000 kr
1 038 m² tomt

Välkomna till denna natursköna tomt i Lerbäckshult, med närhet till både Västersjön och Hjärnarp - en perfekt balans mellan avskildhet och bekvämlighet! Detta är en tomt för er som vill skapa ert drömboende, oavsett om det rör sig om ett fritidshus eller permanent boende. Med ett välskött område är det bara att sätta igång med ert drömprojekt – här finns inga hinder, endast möjligheter. Perfekt för er som vill ha en fridfull plats att kalla hem och som är omgiven av natur men samtidigt nära till nödvändig service och bekvämligheter. Ett stenkast bort finns tillgång till områdets gemensamma faciliteter. Däribland boulebana, bassäng, tennisbana och bastu – allt inom bekvämt gångavstånd. Med endast 4 km till Hjärnarps centrum finns mataffär, service och skola inom räckhåll, men ni bor samtidigt i ett lugnt och naturnära område. Välkomna hem till Byggesvägen 8 - en möjlighet för er som söker en fridfull plats för att förverkliga era visioner!

  • Premium
Häckgatan 2, Ekeby, Bjuvs kommun

Häckgatan 2

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
MOHV Helsingborg
3 250 000 kr
112 + 112 m²
6 rum
910 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa, belägen på en stor och grönskande tomt i härligt västerläge. Den här fastigheten erbjuder en perfekt blandning av modern stil och naturnära omgivningar, med en omsorgsfullt anlagd trädgård med flera trevliga uteplatser och vackra fruktträd. Här finns gott om utrymme för både familj och vänner att njuta av den lugna och harmoniska atmosfären. Huset har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder ljusa, moderna och stilrena ytor. Här finns även ett fristående garage med förrådsdel och uppfart med plats för 2-3 bilar.

Gösarpsvägen 98, Väsby, Höganäs kommun

Gösarpsvägen 98

Villa
Väsby, Höganäs kommun
MOHV Helsingborg
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
2 532 m² tomt

Omgiven av vidsträckta fält och grönska, är detta hem idealiskt för den som söker ett fridfullt boende mitt i Kullabygden, men ändå med närhet till bekvämligheter. Den stora tomten, omgiven av frodig natur och fruktträd, bjuder in till avkoppling och erbjuder potential för både trädgårdsentusiaster och de som drömmer om en lantlig livsstil. Här finns behov av genomgående renovering och därmed möjlighet att sätta sin egen prägel. Ett uthus eller mindre förrådsbyggnad finns också på tomten, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Möjligheterna finns; det är bara fantasin som sätter gränserna! Varmt välkommen på visning!

Södra Tvärgatan 2, Söder, Helsingborgs kommun

Södra Tvärgatan 2

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 690 kr/mån
14 455 kr/m²

Här erbjuds en trevlig och ljus bostad med stora härliga fönster, högt i tak och vackra detaljer. Med närhet till kommunikationer, shopping och mataffärer ligger denna fina lägenhet på ett utmärkt läge. Missa inte möjligheten att förvärva denna trevliga bostad i välskött förening.

Persgatan 56, Centrum - Norr, Helsingborgs kommun

Persgatan 56

Lägenhet
Centrum - Norr, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
4 989 kr/mån
38 250 kr/m²

Stor möjlighet att förvärva en riktig pärla! En välplanerad tvåa i utmärkt skick på ett optimalt läge med promenadavstånd till både city och stranden. Denna charmiga och ljusa lägenhet vetter mot vad som sägs vara en av Helsingborgs finaste innergårdar. Högt i tak, vackra golv och stora fönsterpartier är några av de attribut som kännetecknar denna pärla. Måste ses!

Vagnmansgatan 12, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 12

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
1 190 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 102 kr/mån
23 107 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa, trevliga tvåa på omtyckta och trygga Vagnmansgatan. Bostaden har ett så gott som nytt trägolv och är en luftig och ljus lägenhet med fräscht kök, stambytt badrum och en stor inglasad balkong i västerläge. Här ges härliga eftermiddagar och kvällar i solen! Lägenheten är placerad på lugna Eneborg med gångavstånd till Campus och Helsingborg City. I området finner vi både matbutiker, promenadstråk såsom Jordbodalen, restauranger och en stor park vid namn Viskängen 100 meter bort. På Vagnmansgatan bor du i mycket omtyckta HSB BRF Vinbäret vilket innebär omhändertagna byggnader, nöjda medlemmar och en stabil ekonomi. Föreningen tar väl hand om både fastigheterna, området och sina bostadsrättsinnehavare.

  • Plus
  • Balkong
Vagnmansgatan 26, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00

Vagnmansgatan 26

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
695 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/4
3 475 kr/mån
23 167 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta med stor balkong, perfekt som studentlägenhet. Denna ljusa bostad är belägen högst upp i huset som ger en tyst miljö och maximalt ljusinsläpp. Lägenheten har en smart planlösning med en separat sovalkov och avdelat kök som gör att bostaden känns rymligare än sina kvadratmeter. Här bor du bekvämt med närhet till både universitet och centrum.

  • Plus
  • Balkong
Skaftvägen 4, Farhult, Höganäs kommun

Skaftvägen 4

Tomt
Farhult, Höganäs kommun
MOHV Helsingborg
2 695 000 kr
1 009 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva denna hörntomt i natursköna omgivningar med närhet till havet! En fantastisk tomt i ett av områdets mest eftertraktade lägen. Beläget i ett lugnt och idylliskt bostadsområde på Farhults udde. Här erbjuds en möjlighet att bygga ditt drömhem från grunden. Här bor du med närhet till både naturen och havet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens alla bekvämligheter. Tomten är omgärdad av grönska och erbjuder en härlig utsikt över de omgivande fälten och Skälderviken. Dessutom ligger den bara en kort promenad från havet, vilket ger dig tillgång till vackra stränder och möjligheten att njuta av härliga kustpromenader. Med generösa byggmöjligheter har du friheten att skapa en bostad som uppfyller alla dina behov och önskemål. Fastigheten är redan utrustad med grundläggande infrastruktur, vilket gör det enkelt att komma i gång med byggprocessen. Asfalterad väg leder direkt till tomten och gör den lättillgänglig året runt. Tomten ligger med goda kommunikationsmöjligheter, vilket gör detta till en perfekt plats för både barnfamiljer och par. Här kan man leva ett liv på landet men ändå med stadens alla bekvämligheter inom räckhåll. Farhults Udde, som är ett växande område i anslutning till Farhult, erbjuder bebyggelse med radhus, friliggande villor samt lekplatser. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare idag för mer information och för att boka en visning av denna fantastiska tomt på Farhults udde!

  • Plus
Tågagatan 8, Norr, Helsingborgs kommun

Tågagatan 8

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
1 895 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 929 kr/mån
42 111 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna unika 1,5:a på en av Helsingborgs bästa adresser. Charmig lägenhet på mycket bra läge endast ett par hundra meter från havet och dessutom nära till centrum! Ett kvadratsmart boende med kakelugn, högst upp i fastigheten. Solid förening med mysig innergård. Låg avgift. Måste ses!

Dalhemsvägen 55 B, Dalhem, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 55 B

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
6 263 kr/mån
10 692 kr/m²

Här erbjuds en komfortabel bostad i välskötta HSB BRF Kjellstorp. Denna bostad har generösa och lättmöblerade sociala ytor. Med ett nyligen stambytt badrum och en rymlig inglasad balkong erbjuds alla bekvämligheter för att skapa trivsel och komfort. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Redaregatan 30, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Redaregatan 30, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Redaregatan 30, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Redaregatan 30

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
MOHV Helsingborg
1 795 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/4
1 926 kr/mån
56 094 kr/m²

Välkommen till denna lyxiga etta i Oceanhamnen. Här bor du med vattnet alldeles utanför dörren, bara en kort promenad över bron från Knutpunkten. Lägenheterna har uppförts med kvalitet i fokus och genomsyras av vackra och hållbara materialval i jordnära toner. En genomgående hög standard med inredningsdetaljer som både förgyller ditt hem och förenklar din vardag. En optimalt planerad och inflyttningsklar bostad med havet som granne. Lägenheten är belägen med ingång från loftgång. Utöver de 32 kvadratmetrarna har man även tillgång till två gemensamma takterrasser, den mysiga innergård med gasolvärmare och grillar och en gemensam brygga som man fritt får nyttja med vänner och familj. Här bor du med närhet till stadens puls och på några minuter når du Campus, restauranger och shopping. Föreningen har även eget garage och cykelförvaring i källaren. Lägenheten ligger på våning 4 av 4 och erbjuder bl.a vacker vitlaserad ekparkett i alla rum, helkaklat badrum med golvvärme och ett fullutrustat stilrent kök i jordnära toner. En minst sagt optimalt planerad bostad med havet som granne.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 12