Symfonigatan 79

Hestra, Borås kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Trädgårdsstaden 3
Om föreningen
Avgift
6 629 kr/mån

Välkommen till Trädgårdsstaden på Hestra och detta rymligt trivsamma radhus. Området ligger beläget intill grönområde och med bryggor och badplats vid Byttorpssjön/Kolbränningen på bekvämt promenadavstånd. För dig som gillar motion och träning finns gott om möjligheter av varierande svårighetsgrad just utanför dörren och vid Byttorps IP finns gott om aktiviteter för såväl barn och unga. I det trygga närområdet finns dessutom en mängd spännande natur för barnen att gå på upptäcktsfärd i och spännande miljöer för lek och äventyr.

Uppfört 2018 i genomgående hög standard. Den är ljus och luftig med gott om fönster i och erbjuder på första plan en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, varifrån vi även kommer ut till uteplatsen som ligger skyddad i ett soligt sydvästläge. På nedre plan finns även badrum med tvättavdelning, förråd samt en rymlig hall. Övre plan har fyra sovrum varav ett har utgång till balkong i samma soliga sydvästläge, badrum med badkar. I alla rum på nedre våningen (ej badrum) finns smart belysning där du enkelt kan styra dina lampor via telefonen och appen Plejd.

Mellan husen i föreningen finns en trivsam trädgård och hela området ramas in av skogspartier och ängar. I samfälligheten finns även ett gym och gemensam bastu.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

Kontakta mäklaren

Anna Tidebrink

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Anna Tidebrink, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
076-827 23 83

Visningstider

  • 17
    aug
    Ons 17 aug kl. 17:00–17:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.