Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

Mäklare

Vitsippevägen 10, Svenljunga, Svenljunga kommun

Vitsippevägen 10

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

2 000 000 kr

160 m²

7 rum

1 099 m² tomt

Söker du ett pampigt boende med gott om umgängesytor och ett riktigt bra läge längst in på återvändsgata? Då kan Vitsippevägen 10 i Svenljunga vara huset för dig! Här finner du allt detta och lite till. Villan erbjuder fyra sovrum på rad på entréplanet tillsammans med vardagsrum, kök och badrum. Tack vare att villan är byggd i vinkel skapas en social umgängesdel samt en mer privat del där sovrummen är belägna. Vinkeln skapar även en riktig oas till uteplats vid altanen som nås via utgång i vardagsrummet. Källarplanet bjuder på fantastiska ytor med allrum, hobbyrum, väl tilltagen tvättstuga, dusch, bastu, gästtoalett och flertalet förrådsutrymmen. Trädgården är välbelägen mot angränsande natur och här man kan känna sig helt ifred när man vill få en stund för sig själv och bara njuta! På tomten finns även fristående garagebyggnad och på infarten finns asfalterad plats för flera bilar. Välkommen med din anmälan till visning.

Norra Fagerhult 4, Viskafors, Borås kommun

Norra Fagerhult 4

Gård/Skog
Viskafors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

3 295 000 kr

199 m²

5 rum

7 ha tomt

Hästgård med välvårdade byggnader och uppvärmning via jordvärmepump från 2018 som ger låga driftskostnader. Bostadshus med Länghemskök och trivsamma sociala ytor. Det finns kakelugn i både matplats och vardagsrum samt vedspis i köket. Fint badrum med både dusch och badkar, Det finns 2 grovingångar med klinkergolv och bra förvaringsutrymmen. Praktisk tvättavdelning. Ladugård med 4 boxplatser, foderkammare, torkrum, sadelkammare och bra isolerat garage. Beteshagar med bra stolpar och stängsel, vindskydd/lösdriftsdel, Drygt 1 ha skogsmark och ca 3 ha betesmark. Bra ridvägar och närhet till Borås Ridhus.

Dalbogatan 17 B Lgh 1201, Norrby, Borås kommun

Dalbogatan 17 B Lgh 1201

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

1 150 000 kr

66 m²

3 rum

3 986 kr/mån

17 424 kr/m²

Nu kan vi presentera denna mysiga 3-rumslägenhet som genomgående renoverats 2010-2021 med enhetliga ytskikt, där ekparkett sällskapar med målade väggar, nya lister och takbelysning samt generös inglasad balkong i västerläge. Detta hem erbjuder två rymliga sovrum med riklig förvaring, helkaklat badrum (renoverat 2015), modernt och fullutrustat kök (2010) med rostfria vitvaror och matplats för 4-6 personer. Köket ligger i direkt anslutning till det rymliga vardagsrummet med utgång till härlig balkong med solchans från morgon till kväll. Här är det bara att flytta in och trivas i förening med låg belåning per kvadratmeter, laddstolpar för elbil att hyra samt mysig utemiljö med ny lekplats och grill! Tvättstuga och förråd i grannhusets källare men tvättmaskin finns även i bostaden. Närmiljön förser dig med det mesta som skola, barnomsorg, närlivs, grönytor, gym, fotbollsplan och restauranger. Med bara en kort promenad över bron når du centrum och hela dess utbud. Samtidigt erbjuds här lugnet vid idylliska Ramnasjön och dess populära motions-och promenadstråk och bara några minuter bort finns välrenommerat konditori där du smidigt hämtar nybakta frallor till helgfrukosten. Resecentrum på bekvämt avstånd skapar möjlighet till smidig kommunikation med en mängd tåg och bussar att välja på. Varmt välkomna att boka er till visningen!.

 • Balkong
Norrgatan 14, Knalleland, Borås kommun

Norrgatan 14

Lägenhet
Knalleland, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

2 295 000 kr

70 m²

3 rum

5 033 kr/mån

32 786 kr/m²

Med centralt läge finner ni denna välplanerade trerumslägenhet med bra balans mellan de sociala och privata ytorna. Generösa sällskapsytor med stort kombinerat kök och vardagsrum som under större delen av året förlängs ut på den stora inglasade balkongen om 18 kvm, bjuder in till gemenskap med nära och kära. Välutrustat kök med kyl/frys i fullföljd och väl tilltagna arbetsytor inspirerar till spännande matlagningsäventyr. På den stora balkongen kan man följa solen gång från förmiddag till solnedgång. Två rofyllda och privata sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter balanserar upp och skapar harmoni i hemmet. Helkaklat badrum med dusch, behaglig golvvärme och praktisk tvättutrustning underlättar i vardagen. Här är det bara att flytta in och trivas från första stund i en populär och stabil förening som innehar både bastu och övernattningsrum. Ett stenkast bort finns Knallelands breda utbud av dagligvaruhandel, butiker, caféer och annan service. På bekvämt promenadavstånd finns både daghem, skola samt arenaområdet med sina många olika fritidsaktiviteter. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och tåg tar dig snabbt och lätt runt i stan eller vidare mot Landvetter flygplats, Ulricehamn och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Finnvävsgatan 60, Brämhult, Borås kommun

Finnvävsgatan 60

Villa
Brämhult, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

3 195 000 kr

123 m²

5 rum

482 m² tomt

I barnvänligt och lugnt villaområde finner ni denna välplanerade och stilrena villa. Ett rymligt och utrustat kök bereder plats för både kocken och dennes gäster som kan följa dennes bravader innan middagen. Stort vardagsrum med utgång till altan i soligt läge, blir den självklara samlingsplatsen för nära och kära. Bostaden består av två badrum samt separat tvättstuga med groventré som underlättar i vardagen. Den plana och lättskötta tomten erbjuder grönskande gräsytor – perfekta för lek och spring samt plats för den obligatoriska studsmattan. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller på uppfarten. Brämhult är ett omtyckt område 5 min från centrala Borås. På gångavstånd finns förskolor, skola, ICA-butik, busshållplats med täta turer och friluftsområde vid Ymergården. Med enkel påfart till R40 tar ni er snabbt till Borås centrum eller vidare mot Göteborg eller Ulricehamn. Välkommen att boka in dig på visning redan idag!

Pajebo 9, Sjömarken, Borås kommun

Pajebo 9

Tomt
Sjömarken, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

1 200 000 kr

1 439 m² tomt

I natursköna Pajebo bor du omgärdad av gröna ängar, skog och hästhagar. Här finns fina vandringsleder nära inpå och den lantliga stillheten i kombination med närheten till goda kommunikationsmöjligheter och stans utbud är idag mer uppskattat än någonsin. Med bara några minuters bilväg ner till centrala Sjömarken nås bla förskola, skola och bad vid Viaredssjön och vidare in mot stan finns bland annat stor, välsorterad dagligvaruhandel, blomsteraffär, bygghandel mm. Till centrala Borås är det ca 1 mil och till Landvetter flygplats ca 4. Här kommer en villa att uppföras av A-hus. Se förslag på hus att bygga: https://www.a-hus.se/husmodeller

Ringvägen 12, Hillared, Svenljunga kommun

Ringvägen 12

Villa
Hillared, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

1 450 000 kr

127 m²

4 rum

2 015 m² tomt

Trivsam villa med lugnt läge och närhet till skola. Fyra välplanerade rum och praktiskt kök. Vardagsrum med dess generösa ytor ger plats för trivsamma stunder med vänner och släkt. Stort kök med bra avlastningsytor och många skåp. Tre stora sovrum varav ett med utgång till balkong. Vattenburen värme med möjlighet att reducera elkostnader om investering sker i ny värmepump alternativt mer vedeldning. Källare med bra förvaringsmöjligheter och bra hobbyrum. Rejält garage. Gäststuga/förråd med indragen el. Lusthus. Det finns fiber samt kommunalt vatten och avlopp. Stor tomt. på hela 2000 kvm.

 • Plus
Mellomgårdsgatan 131, Hulta, Borås kommun
 • Budgivning pågår

Mellomgårdsgatan 131

Villa
Hulta, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

1 975 000 kr

100 m²

5 rum

321 m² tomt

Via veranda under tak nås entrén till detta enplanshus innehållande tre sovrum i bra storlek, allrum samt vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgården. Innanför entrédörren finns hall och allrum som leder vidare till två av husets tre sovrum. Den inre hallen kan med fördel nyttjas till extra förvaringsmöbel eller plats till hemmakontoret. Det praktiska köket har rejäla bänkytor, gott om skåp och mysig matplats framför de spröjsade fönsterna. I vardagsrummet finns en murstock med insats (ej i bruk) och gott om ljusinsläpp från altandörr och stora fönster mot trädgården samt i motsatt riktning sitter blyinfattade fönster. Husets tredje sovrum har platsbyggda garderober samt ingång till en rymlig klädkammare. Badrum med duschkabin och tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Uppfart med plats för en bil samt garage med förråd. Inglasat uterum och lättskött trädgård. På Mellomgårdsgatan 131 bor du med närhet till förskolor, skola, flera välsorterade matbutiker och Kransmossens fina friluftsområde.

Källbogatan 5, Sjöbo, Borås kommun

Källbogatan 5

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

600 000 kr

54 m²

2 rum

3 445 kr/mån

11 111 kr/m²

Välkommen till Källbogatan 5 och denna väldisponerade tvårummaren om 54 kvm. På Sjöbo bor du med närhet till busshållplats med täta förbindelser som smidigt tar dig till Knalleland, förbi högskolan och sedan vidare till stadens centrum med allt den har att erbjuda. Precis runt knuten väntar naturen med bekvämt avstånd till Almenäs badplats och Rya Åsars friluftsområde. Området erbjuder även närhet till Sjöbo torg med service som dagligvaruhandel, apotek och pizzeria. Varmt välkommen att anmäla dig till visning. Mvh Linn Andersson [email protected] 0738-666770

 • Balkong
Linderydsvägen 1, Ryda, Borås kommun
 • Budgivning pågår

Linderydsvägen 1

Villa
Ryda, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

2 890 000 kr

107 m²

5 rum

789 m² tomt

Välkommen till Linderydsvägen 1 och till denna snart hundra år gamla pärla, som vårdats och skötts om med detaljer bevarade såsom fiskbensparkett, pärlspont, fotlister och bröstpanel på väggarna. Huset är till sin storlek välplanerat där entréplan bjuder på entré/hall, vardagsrum, matrum, kök som renoverats 2017/2018 samt toalett. I vardagsrummet finns även en vacker kamin som sprider värme och hög mysfaktor. Övre plan har en hall med utgång till balkong, tre sovrum, garderobsutrymmen samt toalett. Källarplan har badrum med vattenburen golvvärme, där vi finner både dusch, badkar och bastu. Vidare finner vi tvättstuga, pannrum och förråd. Fiber installerat och uppvärmning sker idag via pellets. Vacker och uppvuxen trädgård omgärdad av avenbokhäck, fruktträd på tomten samt en vacker grind ut mot gatan. Altan med utgång från matrummet, avskärmad av plank vilket tillsammans med den charmiga förrådsbyggnaden skapar en "mysig innergård". I trädgården finns även växthus med plats för odling för den intresserade. Från huset har du promenadavstånd till både Öresjö/Almenäs med fina badmöjligheter samt vacker natur/skog i omgivningarna. Med kort bilresa/cykeltur når du Borås med dess utbud. Välkommen med din anmälan till visningen.

 • Plus
Fjällkroken 9, Tullen, Borås kommun

Fjällkroken 9

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

745 000 kr

28 m²

1 rum

2 025 kr/mån

26 607 kr/m²

Välkommen till denna ljusa enrummare med kokvrå, här bor du i en väletablerad bostadsrättsförening där V/A, kabel-TV samt 250 Mbit bredband ingår i avgiften. Badrummet renoverades 2016/2017 av föreningen. På Tullen bor du lugnt med närhet till fina promenadstråk och kolbränningen med strand och utegym. Välsorterad mataffär så som ICA-Byttorp finns inom promenadavstånd samt ett närlivs/postombud på andra sidan gatan från huset. Täta bussförbindelser till centrum och högskolan utanför huset. Med bilen kommer du snabbt ut på motorvägen mot Göteborg och Jönköping. Välkommen att anmäla ditt intresse. Mvh Linn Andersson 0738666770 [email protected]

 • Balkong
 • Hiss
Ripbärsvägen 39, Dalsjöfors, Borås kommun
 • Tor 16 feb kl 17:00

Ripbärsvägen 39

Lägenhet
Dalsjöfors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

1 495 000 kr

79 m²

3 rum

5 459 kr/mån

18 924 kr/m²

Trivsamt och praktiskt BR-parhus i ett plan som erbjuder det bästa av två världar - bostadsrättens bekvämlighet kombinerat med parhusets frihetskänsla och lilla trädgård som på baksidan angränsar mot naturen. Väldisponerade ytor med två sovrum, kök , påkostat badrum som renoverades 2020 då även den praktiska tvättstugan blev renoverad. Dubbla altaner, varav en mindre på framsidan vid entrén och en rymlig på baksidan i södervänt läge. Fristående förråd på framsidan med bra förvaringsutrymme samt 1 garageplats i länga vilket ingår i månadsavgiften. Här bor du i lugnt och trivsamt område där föreningen erbjuder de boende gemensamhetslokal, bastu, lekplats och cykelrum. På bekvämt promenadavstånd finns Stora Dalsjöns vackra strövområden och svalkande bad. Ett stenkast bort finns förskola, skola, vårdcentral, sim- och motionsanläggning. Goda kommunikationer med buss och bil som snabbt tar dig vidare till centrala Borås. Välkommen med din anmälan till visningen!

 • Plus
 • Uteplats
Örsgatan 7 och 10, null, Svenljunga kommun

Örsgatan 7 och 10

Övrigt
Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

3 600 000 kr

10 466 m² tomt

Möjlighet att förvärva industrifastighet med bra läge i Svenljunga. Dagens produktion kommer att läggas ned och samtliga byggnader kan disponeras av köparen. På fastigheten Svenljunga 15:5 finns 2 byggnader varav en är byggd 2004 och är ca 480 kvm, 6 portar, varav 2 portar är till isolerad tvätthall med betonggolv och oljeavskiljare, 2 portar är till större kallager med asfalt (betong under asfalten) samt 2 portar till var sitt mindre kallager. med asfalt Den andra byggnaden är ca 650 kvm och har 2 garage med gjutet golv samt en del är nedlagt frys med betonggolv samt utbyggnad med maskinrum. Det finns el i byggnaderna men ingen fast uppvärmning. Det är plåttak på byggnaderna. På fastigheten Svenljunga 4:221 finns idag en kontorsdel om ca 190 kvm. med 2 kontor samt pentry samt en del som används som förråd. Stor fryshall om drygt 500 kvm samt produktionshall och råvarulager ovanför produktionshallen samt mindre frysrum, totalt ca 1800 kvm golvytor med betonggolv. Alla areauppgifter kommer från taxeringsinformationen. Dagens uppvärmning av produktionslokalen sker med frånluften på frysanläggningarna via vattenburna aerotemprar. Det är papptak på byggnaden. Det finns 12 silos. Den asfalterade ytan är inhägnad med stängsel. Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Starhester 7, Dalsjöfors, Borås kommun

Starhester 7

Tomt
Dalsjöfors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

575 000 kr

1 394 m² tomt

Möjlighet att köpa stor tomt om 1 394 kvm utanför Dalsjöfors. Tomten ligger naturskönt och i området finns det fina promenadvägar och inom några kilometer når du centrum med mataffärer, butiker restauranger, fin badplats, skola F-9, och vårdcentral. Det finns positivt förhandsbesked för enbostadshus och komplementbyggnad. Fritt att välja husleverantör. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område. Köparen får ombesörja eget vatten och avlopp samt elanslutning. Tomten kan besökas på egen hand. För mer information kontakta mäklaren.

Länghemsgatan 77, Trandared, Borås kommun

Länghemsgatan 77

Radhus
Trandared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

2 850 000 kr

101 m²

4 rum

194 m² tomt

Rymligt radhus med eftertraktat läge på Trandared! Detta radhusområde ligger välplacerat och inbäddat i grönskan som omger delar av Trandared och Bergsbo. För familjen är det ett ypperligt läge med närhet till flera förskolor samt Trandaredskolan med klass F-6 inom en kort och trygg promenad. I området ligger en av Trandareds största lekplatser och skogen runt omkring är som gjord för lek och äventyr! Huset bjuder idag på tre ordentliga sovrum och i det nedre planet finns förråd som även det skulle kunna ändra användningsområde och nyttjas som sovrum eller gästrum. De sociala ytorna med kök samt det väl tilltagna vardagsrummet finns även det i det nedre planet och där kan man känna sig som ett med trädgården utanför. Under årets varmare dagar kan altandörren stå ständigt på glänt och grönskan riktigt tar sig in i huset. Att de sociala ytorna finns i nedre planet gör att de är helt fria från insyn tack vare den privata baksidan. Trädgården vetter mot husets baksida och mot skogsområdet, så här kan du känna dig härligt ifred och skapa en alldeles egen oas om du så önskar. En lätthanterlig trädgård men ändå så pass stor till ytan att det finns plats för lek för barnen eller odling för den som har det intresset. I huskroppen finns garage för en bil och det finns även plats för parkering utanför. I detta radhusområde är husen frikopplade från varandra på så vis att de inte ingår i någon samfällighet. Alla råder över sitt eget hus och kan därmed även påverka sin egen förbrukning samt driftskostnad. Från Trandared går bussarna med täta avgångar och du är i stan på ungefär tio minuter. Med cykel går det fort in till centrum och hela vägen finns fina cykel- och gångbanor. På Trandared finns många grönytor runt omkring och man har även förmånen att ha Kransmossens vackra friluftsområde i närheten. Här finns något för alla med vandrings- och cykelleder, fotbollsplaner, basketplan samt utegym och mycket mer! På Trandared finns två olika små centrum som erbjuder både mataffär, frisör, närbutik, pizzerior och bageri. Välkommen att boka er till visning. Mvh Linn Andersson Ansvarig Fastighetsmäklare

 • Plus
Kransvägen 194, Kransmossen, Borås kommun
 • Budgivning pågår

Kransvägen 194

Lägenhet
Kransmossen, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

495 000 kr

30 m²

1 rum

2 100 kr/mån

16 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna 1:a med sovalkov om 30 yteffektiva kvadratmeter där vi bjuds på sovalkov, vardagsrum med kök i öppen planlösning. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, kyl/frys samt plats för micro. Badrum med gott om plats. Bredband ingår i månadsavgiften. Välskött och omtyckt förening med bl.a. bastu, föreningslokal, gästlägenhet och gym. Från lägenheten har du nära till Kransmossens friluftsområde, matbutik, bageri och allmänna kommunikationer. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Buttorp Hallabo 1, Sexdrega, Svenljunga kommun

Buttorp Hallabo 1

Gård/Skog
Sexdrega, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

1 950 000 kr

1,7 ha tomt

Naturskönt belägen fastighet med utsikt över ägorna och möjlighet till odling samt djurhållning i liten skala. Ursprungsbostaden är troligen från 1800-talet och hela huset har 124 kvm boarea fördelat på 4 r.o.k. med bl.a. fina spegeldörrar. Betongpannor från 2015 samt kommunalt vatten och avlopp. Ladugård med plåttak, uthus och uppställningsplats samt jordkällare. Ca 1 ha åker och betesmark.

Kapellvägen 24C, Gånghester, Borås kommun
 • Mån 13 feb kl 18:30

Kapellvägen 24C

Lägenhet
Gånghester, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

495 000 kr

42 m²

1 rum

3 105 kr/mån

11 786 kr/m²

Mycket charmig och välplanerad 1:a med sovalkov! Trevligt paralellkök utrustat med allt det du behöver för att lyckas i köket och en matplats med plats för bord och stolar för 4-5 personer. Trivsamt vardagsrum med franskbalkong och ingång till mysig sovalkov. Badrum med kaklade väggar, utrustad med bl.a toppmatad tvättmaskin. Här bor du i en stabil bostadsrättsförening belägen lugnt och skönt i omtyckta Gånghester vid villaområde med naturen precis runt knuten! Vill du nå Borås stadskärna görs det smidigt med cykelväg på ca 20 min eller kollektivt från närmsta busshållsplast en kort promenad från lägenheten. Service som mataffär och gym har du också på bekvämt gångavstånd. P-plats hyrs för bara 50kr/mån. Varmt välkommen att boka dig till visning! Mvh Linn Andersson Länsförsäkringar Fastighetsförmedling [email protected] 0738666770

 • Plus
Kelvingatan 40, Boda, Borås kommun

Kelvingatan 40

Villa
Boda, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

2 795 000 kr

108 m²

5 rum

763 m² tomt

På lugna Kelvingatan 40 med grönskande omgivningar finner ni denna lättskötta och bekväma tegelvilla i ett plan och källare med plats för hela familjen. Här erbjuds en bra balans mellan de privata och sociala ytorna med möjlighet till tre till fyra sovrum som ger plats åt den större familjen. Generösa sällskapsytor med både kök och vardagsrum som båda förlängs ut på den angränsande, delvis inglasade altanen i soligt läge som bjuder in till gemenskap med nära och kära. Fristående garage samt flera platsbyggda garderober bidrar med riklig förvaring samtidigt som de gör skrymmande förvaringsmöbler överflödiga. Stenlagd garageuppfart med plats för två bilar. Stor och fint trädgård på hörntomt med väl tilltagna gräsytor som bjuder in till spring och lek. På bekvämt gångavstånd finns skolor, förskolor, vårdcentral och för den aktive finns både idrottsplats och fotbollsplaner i närheten. Goda kommunikationer med både bil, buss och cykel tar dig snabbt och enkelt runt i staden samt RV40 på bekvämt avstånd underlättar pendling till Göteborg, Ulricehamn och Landvetter Flygplats. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen. Mvh Linn Andersson [email protected]

Storegårdsgatan 4, Hulta, Borås kommun

Storegårdsgatan 4

Villa
Hulta, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

2 595 000 kr

116 m²

5 rum

695 m² tomt

Välkommen till detta lättskötta enplanshus på friköpt tomt med lugnt och naturnära läge på Hulta. Här bor du med låga driftkostnader, då fjärrvärmepaket 4 finns installerat. Huset har väl tilltagna ytor fördelat på fem rum och kök med ljust och trivsamt vardagsrum som tillsammans med den angränsande uteplatsen i soligt läge bjuder in till gemenskap med nära och kära. Tre bra sovrum med flera möbleringsalternativ. Trädgården är lättskött och på uteplatsen kan man kan njuta av solen stora delar av dagen. I närheten finns såväl skola och förskolor som lasarettet och avkopplande koloniområde. För den glade motionären ligger Kransmossens friluftsanläggning med flera fotbollsplaner och elljusspår bara ett några minuter bort. Borås centrala delar med sitt breda utbud av butiker, service, restauranger och caféer nås snabbt och enkelt via buss, bil eller cykel. Välkommen med din anmälan till visningen! Mvh Linn Andersson Länsförsäkringar Fastighetsförmedling [email protected] 0738-66 67 70

Lillsjövägen 9, Sandared, Borås kommun

Lillsjövägen 9

Villa
Sandared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

10 500 000 kr

157 m²

5 rum

1 770 m² tomt

Med 50 meter till strandkanten, egen brygga och bastu samt fenomenal utsikt över Viaredssjön erbjuder vi nu denna rymliga och barnvänliga villa där sjön är närvarande i samtliga rum. Väl tilltagna sällskapsytor både inne och ute där vardagsrummet med sin generösa takhöjd, mysiga öppna spis och fantastiska, panoramalika vy över Viaredssjön är pricken över I:et. I det rymliga, välutrustade köket ryms en rejäl köksö som blir en social samlingspunkt för familj och vänner innan middagen serveras i den angränsande matsalen med sjön som fond. De generösa sällskapsutrymmena balanseras upp av tre stora sovrum, varav ett med klädkammare och egen utgång till den stora balkongen, som rymmer såväl den större familjen som den egne företagaren. Helkaklat badrum med nisch samt separat, praktisk tvättstuga underlättar i vardagen. Två rejäla förråd, varav ett kan göras om till extra badrum med tillhörande bastu, bidrar med riklig förvaring. Den lättskötta trädgårdstomten med fina stenläggningar och stora gräsytor – perfekta för lek och spring – är omgärdade av vacker natur och utan insyn från grannar. Bilarna parkerar ni i det rejäla dubbelgaraget på 42 kvm eller på den stora uppfarten. I natursköna Sandared får ni det bästa av två världar med omedelbar närhet till vacker natur och svalkande bad samt knappa milen till pulsen i centrala Borås. Nere vid strandkanten finns en härlig badbrygga som lockar till svalkande bad året om medan det under kalla vintermånader passar utmärkt att åka skridskor här. På bekvämt gångavstånd finner ni alla bekvämligheter såsom skola, daghem, vårdcentral och lokalt torg med butiker och service. För den aktive finns både tennisbana, Sandareds träningscenter med fullutrustat gym och fotbollsplaner ett par minuter bort. Goda kommunikationer med buss, bil och tåg tar dig snabbt och enkelt in till Borås, mot Göteborg eller till Landvetter och vidare ut i världen. Varmt välkommen på visning!

Fjällgatan 41 A, Tullen, Borås kommun

Fjällgatan 41 A

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

750 000 kr

38 m²

1 rum

2 834 kr/mån

19 737 kr/m²

- Lätt att parkera bilen - Matbutik, bageri, pizzeria i närheten - Busshållsplats ett stenkast bort - Balkong med eftermiddagssol - Populärt och eftertraktat område - Genomgående fräscha material - Generösa ljusinsläpp - Optimal planlösning - Rymligt kök Som ni förstår av ovanstående text är detta en mycket välplanerad lägenhet på ett trevligt området med närhet till det mesta. Lägenheten är belägen på populära Tullen där det finns bekvämligheter som pizzeria i föreningen (väldigt god dessutom), matbutik, bageri, kiosk, men även en mysig sjö med motionsspår. Allt du kan tänka dig för att bo bra och trivas! I föreningen finns det gym, bastu tvättstuga i källaren och fina innergårdar som nyligen renoverades. En mycket välskött föreningen men fokus på bra boende!

 • Plus
 • Balkong
Torgilsgatan 10E, Norrmalm, Borås kommun

Torgilsgatan 10E

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

1 495 000 kr

63 m²

3 rum

3 357 kr/mån

23 730 kr/m²

Välkommen två trappor upp till denna kvadratsmarta trerummare i populära Brf Yllevävaren. Här bor du med allt du behöver fördelat på 63 kvadratmeter. Vardagsrummet, som är i öppen, social planlösning till köket ger dig möjlighet att umgås med dina gäster samtidigt som du bereder kvällens middag. Här finner du även utgången till balkongen. Utöver detta består lägenheten av två sovrum, en walk-in-closet samt tvätthörna och badrum med toppmatad tvättmaskin. På Torgilsgatan 10 E har du det mesta inom räckhåll för en kort promenad och busshållplats utanför dörren. Närheten till centrums puls är inte alla Boråsare förunnat och för dig som lever ett aktivt liv når du Kypesjön på bara ett par minuter. Här finner du bland annat trevliga motionsspår i lummig natur, bastu och badmöjligheter samt utegym och "inte nudda marken"-park. I närheten finner du även shoppingcentret Knalleland, apotek, frisör, postombud samt andra aktörer och flera av Borås större matvarubutiker. Vill du också bo fördelaktigt med närhet till det mesta? Välkommen att anmäla dig på visningen. Mvh Linn Andersson 0738-66 67 70 [email protected]

 • Balkong
Ögärdsvägen 4C, null, Borås kommun
Ögärdsvägen 4C, null, Borås kommun, bild 2
Ögärdsvägen 4C, null, Borås kommun, bild 3

Ögärdsvägen 4C

Lägenhet
Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

895 000 kr

78 m²

3 rum

4 879 kr/mån

11 474 kr/m²

Letar du efter en bostadsrätt i Viskafors? Nu finns möjlighet att förvärva denna trerummare på 78 kvm med stor potential i populär och omtyckt förening. Denna lägenhet erbjuder bland annat ljusinsläpp från två håll, en balkong i soligt läge, rymliga sovrum samt vardagsrum med snyggt parkettgolv. Till lägenheten hör hela tre förråd. I Viskafors finns Viskaforsskolans åk. F-9, förskolor, torget med matbutik, gym, frisör, bageri och pizzeria samt Storsjöns friluftsområde med badplats och vackra promenadstråk i svampskogar. På tio minuters promenad finns förskola och skola. Strax nedanför huset finns goda kommunikationer med bil, buss, cykel och tåg som snabbt och lätt tar dig in till centrala Borås eller vidare mot Göteborg, Kinna, Ulricehamn, Jönköping och Landvetter flygplats. Varmt välkommen att boka in dig på visning. Mvh Linn Andersson 0738-66 67 70 [email protected]

 • Premium
 • Balkong
Nämndemansgatan 51 B, null, Borås kommun

Nämndemansgatan 51 B

Lägenhet
Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

745 000 kr

54 m²

1 rum

3 988 kr/mån

13 796 kr/m²

Med ett lugnt, naturnära läge finner ni denna optimalt planerade enrumslägenhet. Här erbjuds ett stort kök med gott om plats för dig och dina gäster. Badrum med toppmatad tvättmaskin samt ett väl tilltaget allrum med fin fiskbensparkett och gott om plats för både säng och soffgrupp. På den trivsamma, inglasade balkongen belägen mot husets baksida kan man njuta av lugnet, och större delen av året får man här ett extrarum. Installera en infravärme och mys ner dig med en god bok eller studielitteraturen. Lägenheten disponerar gott om garderober, vilka gör skrymmande förvaringslösningar överflödiga. Detta är den perfekta första-, student- eller övernattningslägenheten. Här bor man i en stabil och populär HSB-förening med lugnt läge och omedelbar närhet till vackert naturområde med avkopplande strövområden, eller varför inte ta cykeln till Transås-sjön för ett svalkande dopp. Utöver detta finns de centrala delarna av Borås på bekvämt cykel och gångavstånd, om du inte väljer att ta bussen från hållplatsen som ligger belägen bara en bit bort från din trapp. Varmt välkommen att boka in dig på visning. Mvh Linn Andersson 0738-666770 [email protected]

 • Balkong
 • Hiss
Alingsåsvägen 243, Ekås, Borås kommun

Alingsåsvägen 243

Villa
Ekås, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

3 395 000 kr

145 m²

5 rum

1 935 m² tomt

Välvårdad villa utanför Ekås! På entréplan möts man av rymlig hall med skjutdörrsgarderober. Ljust, nyrenoverat kök, med både köksö och plats för matgrupp, vedspis finns bevarad som en fin detalj. Matsal med plats för många middagsgäster, även här finns en eldstad. Mindre rum med utgång till balkong, sovrum med inbyggda garderober och ett helkaklat badrum. En trappa upp finns en möblerbar hall, två sovrum samt ett allrum med öppen spis. Suterrängplan med gott om ytor till förvaring, tvättstuga samt garage, men också utrymme för relax, bastu och helkaklat badrum. På den drygt 1900 kvm stora tomten finns uteplatser, badtunna, grillplats och trädgårdsförråd.

Huldregatan 12B, Sjöbo, Borås kommun

Huldregatan 12B

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

950 000 kr

44 m²

2 rum

4 140 kr/mån

21 591 kr/m²

Välkommen till denna fina tvårummare med inglasad balkong, belägen på populära Huldregatan. I lägenhetens alla rum löper ljusa laminatgolv och vita ytskikt vilket skapar en fin enhetlighet där du enkelt inreder och gör till ditt. Det luftiga och ljusa vardagsrummet har plats för både soffgrupp med tv-möbel samt annat möblemang efter tycke och smak, dessutom utgång till den gemytliga inglasade balkongen där du kan njuta under stor del av året i härligt västläge. Köket som renoverades 2021 är fint och i bra skick, här finns plats för matbord och stolar. Badrummet som är helt i kakel och klinker med stilrena grå och vita toner har duschhörna, tvättställ, spegelskåp och WC. Elegant sovrum med lugna kulörer där dubbelsäng ryms och en smart klädförvaring finns installerad. Ljusinsläpp från fönstret som vetter mot husets baksida. Här erbjuds du en yteffektiv lägenhet där det bara är att flytta in och trivas i en förening som har både bredband och kabel-TV grundutbud inkluderat i månadsavgiften. På Sjöbo bor du med närhet till busshållplats med täta förbindelser som smidigt tar dig till Knalleland och sedan vidare till stadens centrum med allt den har att erbjuda. Naturen finns nära med bekvämt avstånd till Almenäs badplats och fina promenadstigar. Några minuter bort finns även Sjöbo torg med service som dagligvaruhandel, apotek och pizzeria. Varmt välkommen att boka dig till visningen! Mvh Linn Andersson Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 0738-66 67 70 [email protected]

 • Balkong
Sjöliden 6, Rydboholm, Borås kommun
 • Budgivning pågår

Sjöliden 6

Villa
Rydboholm, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

1 995 000 kr

102 m²

6 rum

1 090 m² tomt

Med lugnt läge på återvändsgata ligger denna enplansvilla med källare. Från entréhallen och dess avhängningsyta har du några trappsteg upp till övre planet där praktisk hall med flertalet garderober tar vid. Kök med rejäl matplats och utgång till altan, rymligt vardagsrum, tre sovrum och badrum finns också på denna våning. Källarplanet har ett stort allrum med öppen spis, rymligt hobbyrum, tvättstuga, badrum samt förråd. Uppvärmning i vattenburet system med pelletsbrännare samt en luft/luft VP centralt placerad. På den drygt 1000 kvm stora tomten finns ett fristående garage med förrådsdel. Här finns också ett stort trädgårdsland och både prydnads- och fruktträd.

Pajebo 9, Sjömarken, Borås kommun

Pajebo 9

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

4 950 000 kr

141 m²

1 439 m² tomt

Låt familjen eller hobbyn växa in sig i huset. Kanske är du tidigt i din huskarriär och söker en prisvärd hustyp där dina egna tankar och idéer kan ta form? Kanske planeras utökning av familjen? Eller kanske drömmer du om den där egna ateljén, musikrummet eller yogastudion? Med Villa Talludden kan du låta dina drömmar växa fram i sinom tid. Här erbjuds du ett 1½-planshus på totalt 141 kvadrat med möjlighet att inreda övervåningen efter behov. Entréplanet erbjuder en välplanerad och hemtrevlig atmosfär där kök och vardagsrum i öppen planlösning ger en ljus och luftig boendemiljö. Via den helglasade altandörren nås den generösa altanen och trädgården. Sovrummet har en egen klädkammare och tvättstuga och badrum är praktiskt placerade vid hallen. I natursköna Pajebo bor du omgärdad av gröna ängar, skog och hästhagar. Här finns fina vandringsleder nära inpå och den lantliga stillheten i kombination med närheten till goda kommunikationsmöjligheter och stans utbud är idag mer uppskattat än någonsin. Med bara några minuters bilväg ner till centrala Sjömarken nås bla förskola, skola och bad vid Viaredssjön och vidare in mot stan finns bland annat stor, välsorterad dagligvaruhandel, blomsteraffär, bygghandel mm. Till centrala Borås är det ca 1 mil och till Landvetter flygplats ca 4. Villan uppförs av A-hus. Se fler förslag på hus att bygga: https://www.a-hus.se/husmodeller

Ravingatan 26, Tosseryd, Borås kommun

Ravingatan 26

Lägenhet
Tosseryd, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

3 232 000 kr

107 m²

4 rum

5 047 kr/mån

30 206 kr/m²

I Borås nya stadsdel – Öresjö Ängar – kommer vi inom kort att uppföra 17 smakfulla radhus i praktisk och bekväm bostadsrättsform med inflyttning under Q2 2023. Här erbjuds ett familjärt boende i två plan där planlösningen noga avvägts för att passa såväl den stora som lilla familjen. De sociala entréplanen med angränsande uteplatser bjuder in till socialt umgänge med öppen planlösning. På plan två är det vila och avslappning som ligger i fokus. Här slappnar du av framför TV:n i det mysiga allrummet eller läser en bok i något av de tre sovrummen. Dubbla badrum samt separat, rymlig tvättstuga underlättar de vardagliga bestyren. Detta välplanerade bostadsområde får sin karaktär av balanserad arkitektur med smakfull gestaltning där liv och harmoni samverkar på bästa sätt med bl a en delning och en liten vinkel mellan huskropparna. Utöver avkopplande natur kommer närområdet i framtiden även erbjuda lekplats och lokalt torg med butiker och allehanda service.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ravingatan 6, Tosseryd, Borås kommun

Ravingatan 6

Lägenhet
Tosseryd, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

3 220 000 kr

106,6 m²

4 rum

5 028 kr/mån

30 206 kr/m²

I Borås nya stadsdel – Öresjö Ängar – kommer vi inom kort att uppföra 17 smakfulla radhus i praktisk och bekväm bostadsrättsform med inflyttning under Q2 2023. Här erbjuds ett familjärt boende i två plan där planlösningen noga avvägts för att passa såväl den stora som lilla familjen. De sociala entréplanen med angränsande uteplatser bjuder in till socialt umgänge med öppen planlösning. På plan två är det vila och avslappning som ligger i fokus. Här slappnar du av framför TV:n i det mysiga allrummet eller läser en bok i något av de tre sovrummen. Dubbla badrum samt separat, rymlig tvättstuga underlättar de vardagliga bestyren. Detta välplanerade bostadsområde får sin karaktär av balanserad arkitektur med smakfull gestaltning där liv och harmoni samverkar på bästa sätt med bl a en delning och en liten vinkel mellan huskropparna. Utöver avkopplande natur kommer närområdet i framtiden även erbjuda lekplats och lokalt torg med butiker och allehanda service.

 • Nyproduktion
Ravingatan 10, Tosseryd, Borås kommun

Ravingatan 10

Lägenhet
Tosseryd, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

3 220 000 kr

106,6 m²

4 rum

5 028 kr/mån

30 206 kr/m²

I Borås nya stadsdel – Öresjö Ängar – kommer vi inom kort att uppföra 17 smakfulla radhus i praktisk och bekväm bostadsrättsform med inflyttning under Q2 2023. Här erbjuds ett familjärt boende i två plan där planlösningen noga avvägts för att passa såväl den stora som lilla familjen. De sociala entréplanen med angränsande uteplatser bjuder in till socialt umgänge med öppen planlösning. På plan två är det vila och avslappning som ligger i fokus. Här slappnar du av framför TV:n i det mysiga allrummet eller läser en bok i något av de tre sovrummen. Dubbla badrum samt separat, rymlig tvättstuga underlättar de vardagliga bestyren. Detta välplanerade bostadsområde får sin karaktär av balanserad arkitektur med smakfull gestaltning där liv och harmoni samverkar på bästa sätt med bl a en delning och en liten vinkel mellan huskropparna. Utöver avkopplande natur kommer närområdet i framtiden även erbjuda lekplats och lokalt torg med butiker och allehanda service.

 • Nyproduktion
 • Uteplats

Visar alla 32