Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Larsson

Fredrik Larsson

Om mig

Det här tycker mina kunder om mig: - Fredrik var väldigt trevlig, engagerad o mycket lätt att prata o diskutera med. Trygghet o stöttning vid min husaffär. Mycket bra! - Tillgänglighet. Lätt att kommunicera med. Kändes engagerad i de olika personer som deltog vid visningarna. Hjälpte till att ta reda på fakta om fastigheten Kontakta mig för ett möte så tittar vi tillsammans på hur vi lyckas med just din försäljning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjällavägen 4, Hultafors, Bollebygds kommun

Fjällavägen 4

Villa
Hultafors, Bollebygds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 250 000 kr
260 + 65 m²
8 rum
5 435 m² tomt

Välkommen till VillaVia! Denna unika villa, belägen med en magnifik utsikt över Viaredssjön, bär på en rik historia som sträcker sig tillbaka till överläkaren på Hultafors Sanatorium, vilket ger den en karaktär och charm som är svår att hitta någon annanstans. Genom åren har den vårdats av flera generationer och bär på berättelser och minnen från svunna tider. Villan ligger högt och vackert på stor tomt med skogen på baksidan, vilket ger inte bara en fantastisk utsikt utan också närhet till badstrand. Här kan du njuta av både naturen och sjön. På tomten finns både gamla fruktträd och bärbuskar, det finns också en porlande bäck som rinner ner i en damm. Inne i villan möts man av stora sällskapsytor som bjuder in till gemenskap och umgänge. De rundade burspråken och den öppna spisen klädd i marmor bidrar till en känsla av elegans och välbefinnande. I köket finns en vedspis som ger en rustik och mysig atmosfär. Trots att tidens tand har satt sina spår finns här en oändlig potential för den som är villig att sätta sin prägel och göra renoveringar eller moderniseringar. På tomten finns också två äldre uthus, varav det ena innehåller två gamla kakelugnar, vilket ger ytterligare möjligheter för den som har intresse av att bevara och vårda historiska detaljer. Denna villa är mer än bara ett hem, det är en levande del av lokalhistorien och erbjuder en unik möjlighet att få bo i en fastighet med en historia och atmosfär som inte går att återskapa. Varmt välkomna på visning!

Fjällstigen 37, Tullen, Borås kommun

Fjällstigen 37

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
850 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4
4 267 kr/mån
14 655 kr/m²

Denna tvåa på tullen erbjuder en perfekt möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Lägenheten är välhållen och med bra ljusinsläpp, men med äldre standard i vissa delar. En skyddad balkong för utomhusnjutning, bra planlösning och en välhållen interiör ger möjligheter till att skapa ett inbjudande boende med låg boendekostnad. Lägenheten har ärvts och nuvarande ägare har ingen kännedom om lägenheten varvid friskrivningsklausul kommer tillämpas. För mer info om föreningen se deras hemsida www.brfcassiopeja.se Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Välkommen till Hultängen - tomter till salu i Bollebygd!, Bollebygd - Hultängen, Bollebygds kommun
Välkommen till Hultängen - tomter till salu i Bollebygd!, Bollebygd - Hultängen, Bollebygds kommun, bild 2
Välkommen till Hultängen - tomter till salu i Bollebygd!, Bollebygd - Hultängen, Bollebygds kommun, bild 3

Välkommen till Hultängen - tomter till salu i Bollebygd!

Tomt
Bollebygd - Hultängen, Bollebygds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 200 000 kr
8 152 m² tomt

Bygg ditt drömhem i Bollebygd! Varför Hultängen? Milsvid utsikt med kvällssolens glöd. Generösa tomter om ca 1600 kvm. Förhandsbesked finns om bygglov och markarbetet är påbörjat Varför bygga nytt? Skräddarsy ditt hem: Anpassa planlösning, design och detaljer efter din smak och livsstil. Energieffektivitet: Moderna standarder ger lägre energikostnader och ett miljövänligare hem. Fräscht & Underhållsfritt: Njut av år utan större reparationer. Allt är nytt och kvalitetssäkrat! Ekonomiska fördelar: Fem år amorteringsfrihet och inga oväntade renoveringskostnader. Valfri husleverantör: Området marknadsförs ihop med Bra Hus, men köparen av tomt väljer fritt husleverantör. Länk till Bra Hus hemsida https://www.brahus.se/vara-hus/ Som inspiration: Tomt + Gläntan 112 från BraHus blir total kostnad ca 4 990 000 kr (med reservation för kostnad för markplanering) Tomtpris: Från 1 200 000 kr. Bollebygd – Mer än bara en plats: Naturskön omgivning med skogar och sjöar. Stark gemenskap med närhet till service. Snabba förbindelser till Göteborg & Borås. Cykel- och promenadavstånd till centrum samt endast 5 minuter till påfart på R40 vilken tar dig till Göteborg på 25 min och Borås på 15 min. Du har också närhet till Bollekollens aktivitetsområde som är aktivt både på vintern med sina slalombackar och på sommaren med downhill och cykelleder. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Furuvägen 2, Dalsjöfors, Borås kommun

Furuvägen 2

Villa
Dalsjöfors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 150 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
1 074 m² tomt

Söker ni ett lättskött och nyrenoverat hus, redo för inflytt? Då får ni inte missa detta välhållna och välplanerade hus med idealiskt läge i populära Dalsjöfors! Kök, vardagsrum och tre sovrum på samma plan och en källare att utveckla efter egna önskemål. Kombipanna (ved/pellets) i kombination med luft/luftvärmepump ger låga driftkostnader och låg elförbrukning. Här bor ni längst in på en återvändsgata, på insynsskyddad tomt och med naturen som närmsta granne - en lugn och skön miljö både för vuxna och barn. På bara några minuters promenad når ni både förskola, skola, sporthall, badhus, affär, apotek, vårdcentral, restaurang mm. I Dalsjöfors finns även Dalsjön med badplats och trevlig promenadslinga runt. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Alingsåsvägen 52, Sjömarken, Borås kommun
  • Tor 16 maj kl 18:00

Alingsåsvägen 52

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 900 000 kr
154 + 80 m²
6 rum
1 604 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa i populära Sjömarken. Huset är ett 1,5-plans med källare innehållande 6 rum varav 4-5 sovrum med nyligen renoverat badrum och stort härligt kök. Sovrummen är på övervåningen och ett extra om så önskas på entréplan, kök och sällskapsutrymmen på entréplan, perfekt för umgänge med släkt och vänner. I källaren hittar du förråd, matkällare, garage, separat källaringång samt bastu och dusch. Huset värms upp av en IVT bergvärmepump samt en braskamin Keddy Superfire i vardagsrummet, vilket ger en låg energiförbrukning. Energiklass C. Lummig och grön tomt med fruktträd och buskar, som gränsar mot naturen på baksidan med ett litet vattendrag längst ner. I Sjömarken bor ni lugnt och skönt med omedelbar närhet till grönskande och avkopplande natur. Runt knuten erbjuds bra barnomsorg med både förskola och skola medan för den aktive finns både idrottsplats med elljusspår och fotbollsplaner på bekvämt promenadavstånd. Närliggande Viaredssjön erbjuder svalkande bad om sommaren och mysiga skridskoturer om vintern. I närområdet finns även stort köpcentrum med dagligvaruhandel som underlättar i vardagen. Goda kommunikationer med buss. Det finns också cykelväg hela vägen till Borås och Sandared om du hellre föredrar det. Med bil har du ca 10 min till centrala Borås, eller 5 min ut på RV40 mot Ulricehamn, Jönköping, Göteborg eller Landvetter flygplats. Från Sandared som ligger några kilometer bort finns också möjlighet att åka tåg till Göteborg. Vid frågor eller intresse kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Sjöbogatan 48, Sjöbo, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Sjöbogatan 48

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
550 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/4
3 094 kr/mån
15 278 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet på nedre Sjöbo. Lägenheten har ett rum och kök med bra planlösning. Kök och badrum är renoverade på senare år och det är inlagt nytt golv i hela lägenheten. Här bor du praktiskt en trappa upp med närhet till all tillgänglig service på Sjöbo samtidigt som du kan njuta av den lugna miljön på nedre Sjöbo. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett förråd i källaren. I källaren finns cykelförråd och gemensam tvättstuga med torkrum. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Svedjegatan 22, null, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Svedjegatan 22

Lägenhet
Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
500 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/4
3 505 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkommen till denna praktiska enrummare med stort kök på Dammsvedjan. Här bor du i ett lugnt område med trevlig innergård och närhet till både centrum och goda förbindelser. Hallen erbjuder gott om plats för upphängning och förvaring. Badrum med dusch och med kaklade väggar, samt kök med bra arbetsyta och med plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt och med vacker fiskbensparkett på golvet, härifrån har du öppning till den franska balkongen. Förening med ordnad ekonomi som erbjuder tillgång till både gym, bastu och föreningslokal i intilliggande hus, samt stor tvättstuga och cykelförråd i samma hus som du bor. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende till en låg boendekostnad. Välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
Stor tomt på landet med högt läge och fantastisk utsikt, 6 km utanför Borås, Borås Kommun, Borås kommun

Stor tomt på landet med högt läge och fantastisk utsikt, 6 km utanför Borås

Tomt
Borås Kommun, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
625 000 kr
2 501 m² tomt

Vill du bo på landet men ändå ha nära till Borås, då finns nu två tomter till försäljning mellan Almenäsvägen och Bredared. Storleken på tomterna är ca 2500 kvm och förhandsbesked för byggnation av bostadsfastighet finns. Du är inte bunden till någon specifik husleverantör utan väljer fritt vem du vill bygga med. För mer information eller om du är intresserad av visning så kontakta ansvarig mäklare.

Visar alla 8