Kyrkefallavägen 39

Hörnebo, Tibro kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 522 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
48 141 kr/år

Välkommen till detta charmiga 2-planshus med källare beläget i Hörnebo. Detta karaktärsfulla funkis-hus från 1937 bjuder på tidstypsika karaktärsdrag så som valmat tak, charmiga spegeldörrar och massvis med karaktär. Fastighetens tomt är väl tilltagna 1552 lummiga kvadratmeter vilket gör att det finns alla möjligheter för den trädgårdsintresserade, eller att bara njuta av att vara ute. De stora gräsytorna som klipps av robotklippare är omgivna av spirea och häggmispelhäckar, vit och lila syren. Där finns också svarta, röda och vita vinbär och en häck mot närmaste granne av Aroniabär för den som vill safta och sylta. På baksidan av trädgården har det förberetts för två trevliga uteplatser. En i fritt soligt läge, och en vackert skyddad av den stora eken i lä av vit syrenberså. Här är det bara att räta av med grus, lägga marksten eller bygga trädäck för den som vill.

Vi kliver in i huset och möts av de bevarade ytskikten: här har tiden verkligen stått still! Vackra brädgolv tillsammans med fina parkettgolv, spegeldörrar, spänntak och stora rum med bra takhöjd genomsyrar hela huset. På entréplan har vi till vänster en stor matsal i direkt anslutning till ett vardagsrum. Vidare har vi ett större kök med skafferi och plats för köksgrupp, samt två entréhallar från såväl groventré som huvudentré och en mindre gästtoalett.

På övre plan har vi den lite mer privata våningen med 3 sovrum, varav ett riktigt väl tilltaget huvudsovrum med egen balkong. Här har vi genomgående brädgolv på hela våningsplanet, som man enkelt kan slipa till och kanske vitlasera för att få en riktigt fin finish! I detta våningsplan finns även ett större badrum med dusch och plats för badkar.

Slutligen har vi dessutom en källarvåning med alla de praktiska utrymmena så som tvättstuga, pannrum, förvaring och dessutom garage.

Så om du letar efter en karaktärsfull funkis-villa med otrolig potential och stor tomt: Då har du hittat rätt!

Boka gärna in dig på visningen via länken i annonsen på vår hemsida! På hemsidan kan du dessutom kan ta del av både besiktningsprotokoll, frågelista, radonprotokoll och annan bra information om bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Victor Koinberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Victor Koinberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
+46703-32 74 00