Norrahammarsvägen 99

Hovslätt, Jönköping Se på karta

2 985 000 kr

3 195 000 kr -7%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 233 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
34 284 kr/år

Välkommen till Norrahammarsvägen 99, Hovslätt! Med absolut närhet till bra kommunikationer och ett bekvämt avstånd till Jönköping centrum!

Här välkomnas man av ljus och välkomnande entré/veranda med laminatgolv och vitt trätak. Till vänster om hallen wc med laminatgolv och vitmålade väggar samt vitt trätak. Stort och rymligt vardagsrum med stavparkettgolv i ek samt ekparkettgolv. Braskamin för mysiga hemmakvällar. Utgång från vardagsrummet till trädgården på baksidan. Kök med laminatgolv samt trätak, skafferi. Groventré med vitt trätak, vitmålade väggar, nedgång till källaren från groventrén.

På övre plan allrum med trägolv och vitt trätak. Två rymliga sovrum samt ett mindre sovrum. Utgång till balkong i syd/östläge från det mindre sovrummet. Badrum/wc med grått klinkergolv (golvvärme) samt kakel på väggarna. Lucka upp till vind från detta planet.

I källarplanet tvättavdelning med tvättmaskin, mosaikgolv med golvvärme. Relax med bubbelbadkar, mosaikgolv med golvvärme. Bastu. Ett rum med laminatgolv som med fördel kan användas som hobbyrum.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.