Albert Engströms väg 66

Hult, Eksjö Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
1 959 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
25 879 kr/år

I det vackra småländska landskapet med adress Albert Engströms väg 66, endast 1 mil från Ekjsö, finner ni denna fastighet med tillhörande tomt om hela 1959 kvm där potentialen är oändlig för den kreativa köparen. Storleken på huset, tomten och den rogivande utsikten över närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett större fritidshus eller permanentboende med bra läge. Detta är ett familjevänligt och naturnära boende med närhet till bland annat vackra skogspartier, rogivande strövområden samt goda trevliga grannar.

Belägen med både attraktivt och omtyckt läge i Hult finner ni denna gedigna tegelvilla från kommunens stora arbetsgivare Eksjö Hus AB med byggår 1965. En bostad som genomsyras av generösa sällskapsytor, välplanerade sovrum samt en underbar trädgård i bästa solläge. Planlösning är genomtänkt i tre plan om 118 kvm boa + 78 kvm bia. Huset har ett större vardagsrum, arbetsvänligt kök, fyra sovrum, 1 större badrum och 1 st toalett samt både tvättstuga, garage, hobbyrum samt goda förvaringsutrymmen. Under sommartid utökas sällskapsytorna ytterligare med den stora balkongen/altanen som erbjuder sol från dag till sen kväll.

Naturen som omger Hult är varierande. Här erbjuds en underbar kombination av skog, sjöar och öppna landskap. Ett flertal sjöar i närheten erbjuder både bad och fiske. I direkt närhet finns Förssjön med populär badplats under sommaren. De största är dock Solgen och Mycklaflon som båda är berömda för sitt klara vatten och rika fiskebestånd. För barnfamiljen finns både förskola/dagis samt grundskola 1-6 inom kort avstånd. I direkt närhet av huset finns även liten lekpark för de minsta barnen. En ytterligare positiv faktor är självklart även närheten till större städer som Eksjö med dess historiska/välbevarade stadskärna med små mysiga gränder, butiker och omtyckta caféer.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö