Svedjegatan 1

Kåge, Skellefteå kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
174 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
1 027 m²
Byggår
1972
Energiklass
F
Driftkostnad
46 254 kr/år

En jättefin enplansvilla med hörntomt. Huset är på 174 kvm med en biarea på 26 kvm. fördelat på 5 rum varav 4 sovrum. Huset är kontinuerligt renoverat och håller en god standard. Fint hörntomt med altaner och spabad. Huset är besiktat och Varudeklarerat och håller en bra standard. Under dokument kan ni läsa besiktning, energideklaration, areamätning mm. OBS! man har renoverat badrummet som uppvisar fukt i besiktningen.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kåge är ett samhälle ca. 13 kilometer norr om centrala Skellefteå ute vid havet. I Kåge finns det skolor F-9 samt förskolor. Bibliotek, mataffär, bensinmack, tempererat utebad, apotek, bageri, pizzeria, blomsteraffär, gym, inredningsbutik, folktandvård, idrottsföreningen Kågedalens AIF som har verksamhet i fotboll, innebandy och ishockey. Elljusspår. Småbåtshamn för fritidsbåtar och fritidsgården Holken.

Genom Kåge rinner Kåge älv som är en mycket bra fiskeälv, där det finns både lax, öring, harr, abborre mm. Från småbåtshamnen kommer man ut i skärgården där det finns flera små öar eller badplatser att stanna till på och bara mysa.

Från Kåge så går det bra med bussar till Skellefteå.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Fredrik Lindfors

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Fredrik Lindfors, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
0706879889