Nyproduktion

Silkesvägen 10

Karlssons äng, Kalmar Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
744 m²
Nyproduktion

På Karlssons äng ska Hem1 bygga sex gavelställda ladhus i minimalistisk stil av arkitekt Sofie Samuelsson. Karakteristisk stående träpanel i blandade dimensioner, och ett stramt formspråk utan takutsprång är den röda tråden. Detta skapar bilden av en genomtänkt samlad bebyggelse som är modern, men också kommer att vara en arkitektonisk årsring under lång tid framöver.

Varje ladhus har en boarea om 141 kvm, fördelat på två plan. På entréplanet med dess generösa ytor ryms mycket umgänge i vardag och till fest. Behövs ett mer avskilt rum för lek (slipp legobitar under fötterna!), för egna firman eller som ett extra sovrum? Planlösningen är redan anpassad för det.
Den rejäla klädkammaren, badrummets stora takfönster – för att inte tala om de tre sovrummen: det andra planet erbjuder mycket.

Tvättstugan är riktigt bra planerad med möjlighet till mycket bra förvaring, och groventrén är separerad från tvättdel (inga blöta skor i tvättstugan!). Lägg märke till förrådet under trappan – här finns husets teknikutrustning och ännu mer utrymmen för förvaring.

Ladhusens fönster är något utöver det vanliga: de stora dubbelfönsterna och pardörrarna ger en exklusiv kontakt med trädgården. Lägg märke till siktlinjen, som går mellan gavlarnas båda fönster!

Träkonstruktionerna (träet är svenskt) produceras omsorgsfullt i Hem1:s egen fabrik i Karlskrona.

Ekonomin i ladhusen är mycket bra: de är energieffektiva och välplanerade. Hela köpet av huset är tryggt: Hem1 står för totalentreprenaden och villatomten ingår i affären.

Husen är utrustade med Hem1:s höga standard, och det finns därtill en tillvalslista för att göra hemmet personligt och unikt för just er. Husen på bilderna och planritningarna kan innehålla tillval. Carport och pergola är tillval.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Kalmar