Fastighetsbyrån Kalmar

Fastighetsbyrån Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Röda Gatan 12C, Berga, Kalmar kommun

Röda Gatan 12C

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

795 000 kr

67,5 m²

2 rum

4 226 kr/mån

11 778 kr/m²

Rymlig (hela 67,5 kvm) och välplanerad lägenhet på Röda gatan. Stor, inglasad balkong i fritt österläge. Generösa ytor och bra förvaring. Välmående förening med mycket ordning och reda. I området finns gårdshus med bl.a. fin tvättstuga, gästlägenhet, gym m.m. Läge nära naturen och kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
Klunkens backe 1, Berga, Kalmar kommun

Klunkens backe 1

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

1 650 000 kr

97 m²

4 rum

6 674 kr/mån

17 010 kr/m²

Med en helt underbar och vidsträckt utsikt i tre väderstreck från 7:e våningen på Klunkens backe 1 (kanske föreningens bästa läge?) finner vi denna bostad. Inglasad balkong i fritt läge - njut av den vackra solnedgången. Hiss från markplan – praktiskt och bekvämt. Två badrum varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Köket ligger öppet mot vardagsrummet och här finner vi även utgång till den inglasade balkongen. Tre stora sovrum och bra förvaring i form av klädkammare och garderober. I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, TV-kanaler och IP-telefoni. Mycket omtyckt förening där det erbjuds samlingslokal med gemensamma tillställningar, övernattningslägenhet och härligt grönskande område för föreningens medlemmar.

 • Balkong
 • Hiss
Uranusvägen 12, Trekanten, Kalmar kommun

Uranusvägen 12

Villa
Trekanten, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

2 400 000 kr

105 m²

4 rum

971 m² tomt

På en hörntomt i omtyckta Trekanten finner ni detta väl omhändertagna renoverade och mycket välplanerade hus, endast 20 minuter från Kalmar. Fastigheten passar lika bra för en person som en barnfamilj. Här kan ni njuta av solen på gräsmattan som ni lätt håller grön via åbevattning, eller söka er skydd i skuggan under den takbelagda altanen. Trevlig källardel med gott om förvaring, gillestuga, duschrum, gästrum och en fräsch och rymlig tvättstuga. Uppfart med garage och praktisk groventré till husets källarplan. Välkommen att anmäla er för visning till ansvarig mäklare!

Lybecksvägen 3C, Djurängen, Kalmar kommun
 • Mån 10 apr kl 13:00
Lybecksvägen 3C, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Lybecksvägen 3C, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Lybecksvägen 3C

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

900 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 124 kr/mån

14 173 kr/m²

Välkomna till Lybecksvägen 3c och den här trevliga tvårummaren! Här bor du bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt, utan några höga elräkningar eller andra extra kostnader, då såväl hushållsel som värme, vatten, kabel-tv samt bredband ingår i avgiften! Bostaden håller genomgående fin standard med praktiskt kök, fräscht badrum, rofyllt sovrum och ett stort trevligt vardagsrum med utgång till balkongen. Balkongen ligger i ett härligt söderläge och bjuder på många soltimmar. Fönster i två väderstreck ger bostaden fantastiskt ljusinsläpp. Stabil förening med stora grönområden med lek-, spel- och grillplatser samt bänkar och bord. Belägen endast ett par minuters gång från Hansa City med butiker, restauranger och apotek samt bra kommunikation, med flera busslinjer, som tar dig till Kalmars stadskärna. Föreningen har dessutom god ekonomi med låg belåning. Här finns allt man kan önska sig av en trivsam bostad!

 • Premium
 • Balkong
Smålandsgatan 19B, Malmen, Kalmar kommun

Smålandsgatan 19B

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

1 990 000 kr

64 m²

3 rum

4 502 kr/mån

31 094 kr/m²

Med lugnt läge på Malmen finner vi denna välplanerade bostad! Kök och vardagsrum i öppen planlösning, uteplats in mot gården och helkaklat badrum. Massor av äldre charm ger en härlig karaktär. Två ordentliga sovrum, bra förvaring och allt endast några få trappsteg upp. Bo lugnt med direkt närhet till Kalmar Sportcenter, Kvarnholmen och giraffen.

 • Uteplats
Tegelviksvägen 7A, Tegelviken, Kalmar kommun

Tegelviksvägen 7A

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

1 495 000 kr

83 m²

4 rum

6 651 kr/mån

18 012 kr/m²

Här tar ni hissen upp för att stiga in i denna ljusa gavelfyra! Här bor ni i ett lugnt område, med hiss och stor balkong. Balkongen som ligger i ett trevligt söderläge blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. De generösa fönsterpartierna och den väl tilltagna takhöjden ger en ljus och härlig känsla vilket bäst upplevs på plats. Planlösningen är smart planerad och inrymmer totalt fyra rymliga rum samt ett badrum och en gäst-toalett. Underbart vardagsrum med fiskbensparkett, stort fönsterparti och öppen spis. Gott om förvaring i bostaden med flera inbyggda garderober samt klädkammare. Till lägenheten hör det även till ett förråd på vinden och ett mindre matförråd i källaren. Här bor du i en av Kalmars populära stadsdelar, Tegelviken. Här bor du med närhet till såväl badplatser som mysiga promenadstråk längs havet. Med bra kommunikationer till centrum och närhet till båda Giraffen såväl som Södercentrum finner du gott om butiker. I månadsavgiften ingår (förutom värme och vatten) bredband och TV-kanaler. Föreningen har fina gemensamma utrymmen: övernattningslägenhet, gillestuga, gym, bastu, cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga med torkrum och ett miljöhus (Gym, bastu, cykelförråd och tvättstuga finns i samma hus). Föreningen har även trevliga gemensamma uteplatser.

 • Balkong
 • Hiss
Fatabursvägen 11 C, Skällby, Kalmar kommun

Fatabursvägen 11 C

Lägenhet
Skällby, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

795 000 kr

57 m²

2 rum

4 440 kr/mån

13 947 kr/m²

Ta hissen upp och stig in i den här fantastiska bostad om 57 välplanerade kvadratmetrar. Här kan vi stolt presentera en rymlig tvårummare! Med en härlig inglasad balkong i ett trevligt söder läge har du gott om soltimmar både dagen och kvällen. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck som gör att du får ett härligt ljusflöde i lägenheten och ger en påtaglig rymd. Planlösningen fördelar sig över en hall med gott om förvaring i genom en generös klädkammare, ett ljust och socialt vardagsrum, rymligt sovrum med klädkammare, ett fräscht badrum komfortabelt utrustat med tvättmaskin för att underlätta vardagens bestyr och avslutningsvis ett praktiskt kök med naturlig matplats intill fönsterparti. Bostaden är del av en omtyckt och välskött förening med god ekonomi. Läs mer om föreningen i underfliken eller i årsredovisningen. Bostaden är belägen på bekvämt avstånd till kommunikationer och med gångavstånd till bland annat servicebutiker, skola och kommunikationer. I närområdet finner man bl.a. Berga centrum och Hansa city, Bra cykelbanor leder dig gärna in till stan eller ut mot havet.

 • Balkong
 • Hiss
Kåremo 137B, Kåremo, Kalmar kommun

Kåremo 137B

Tomt
Kåremo, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

350 000 kr

2 207 m² tomt

Nu kan vi presentera tre villatomter till salu i Kåremo. Tomterna är generösa till storleken och ligger mellan 1989kvm till 2207 kvm. Tomterna är avstyckade och förberedda för el, vatten och avlopp men ej inkopplat. Utanför detaljplanlagt område. Utgångspris 350 000kr/tomt. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse.

Lagmansgatan 4a, Lindö, Kalmar kommun

Lagmansgatan 4a

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

725 000 kr

25 m²

1 rum

1 500 kr/mån

29 000 kr/m²

Välkommen till Lagmansgatan 4a! Nu erbjuds en charmig etta med en låg månadsavgift! Här bor man i ett bra läge på Lindö med kort gångavstånd till citykärnan och trevliga promenadstråk. Omtyckt förening med låg belåning! Trivsamt och ytterst väldisponerat boende med stora fönsterpartier. Du bor högst upp i huset med ett insynsskyddat läge. Allrummet ger dig ljusa lättmöblerade ytor. Fräscht och nyrenoverat badrum. Smidig kokvrå med kyl och spishäll. Till föreningen hör ett förråd på vinden till och ett matförråd i källaren. Tvättstugan ligger även smidigt i källaren på samma hus.

 • Plus
Norrlidsvägen 20, Norrliden, Kalmar kommun

Norrlidsvägen 20

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

450 000 kr

38,5 m²

1 rum

3 467 kr/mån

11 688 kr/m²

En rymlig hall välkomnar oss till denna trivsamma etta. Hallen har möjlighet för avhängning samt en garderob och en klädkammare. Laminatgolv och målade väggar. Det fräscha köket finns till höger i hallen och går i en modern trevlig stil. Matplats för två personer. Här finns fläkt, spis och kyl och frys. Ljust tapetserade väggar och laminatgolv. Badrummet renoverades av föreningen 2008 och har kaklade väggar och klinkers i sobra färger. Här finns WC, tvättställ och dusch. Ett fönster som släpper in mycket ljus och underlättar vädringen. Vardagsrummet finns till vänster om hallen. Rummet är stort med gott om plats för en soffgrupp. En praktisk sovalkov gömmer undan sängen. Laminatgolv och målade väggar. Här finner vi lägenhetens andra klädkammare. Via vardagsrummet nås även den inglasade balkongen. Balkongen har utsikt mot ett härligt grönområde med morgonsol.

Norrlidsvägen 26, Norrliden, Kalmar kommun

Norrlidsvägen 26

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

595 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 470 kr/mån

9 370 kr/m²

Fräsch och rymlig 2-rummare med inglasad balkong med fritt och insynsskyddat västerläge! Kök med luckor som går i ljus nyans i bok och rejäl matplats samt hall med 5 garderober och klädkammare/förråd. Snyggt helkaklat duschrum med bl.a. fönster, handukstork m.m. Värme, vatten, k-tv och bredband ingår i avgiften. Välkommen på visning!

Riddaregatan 18b, Funkabo, Kalmar kommun
 • Borttagen före visning

Riddaregatan 18b

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

1 195 000 kr

57 m²

2 rum

3 115 kr/mån

20 965 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och mycket välplanerade tvåa om 57 kvm på Riddaregatan 18b där bostadens ytor är mycket väl utnyttjade. Här trivs man! Underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier som i kombination med fönster i två väderstreck ger ett mycket ljust boende. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i klädkammaren som finns i anslutning. Fina och nya ytskikt i hela lägenheten skapar en fräsch och inbjudande känsla. Helrenoverat nytt kök som går i en trevlig stil. Tjusigt parkettgolv från Kährs, bra arbetsytor, praktiska förvaringsmöjligheter och matplats där middagssällskapet får plats. Maskinell utrustning i form av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Stort och lättmöblerat vardagsrum där originalparketten är bevarad och finns kvar samt gott om plats för kontor, fåtölj och tv-möbel. Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen med snyggt plankgolv. Här kan du njuta av kvällssolen i västerläge. Sovrummet erbjuder gott om förvaring via en hel garderobsvägg. Från sovrummet har du utsikt mot innergården. Fräscht badrum med vitkaklade väggar och grå klinker på golvet. Utrustningen i badrummet består av dusch med snygga glasdörrar, handdukstork, handfat med kommod och spegel ovan samt wc. Tack vare klädkammaren i hallen och stor garderobsvägg i sovrummet råder det ingen brist på förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör också ett större källarförråd och en matkällare till. Tvättstuga finns även i samma byggnad. Från bostaden har ni endast några minuters promenad till goda kommunikationer och service, som Coop som ligger på behagligt avstånd. Samt närhet till fina promenadstråk längs med Svensknabben.

 • Balkong
Tegnérgatan 4B, Malmen, Kalmar kommun
 • Ons 5 apr kl 16:30

Tegnérgatan 4B

Lägenhet
Malmen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

2 000 000 kr

50 m²

2 rum

3 085 kr/mån

40 000 kr/m²

Välkomna till denna unika och mycket trevliga bostad på Malmen. Personlig, genomtänkt och i ett fint skick. Vardagsrum och kök i öppen planlösning och en stor köksö. Genomgående fint trägolv och generöst ljusinsläpp i samtliga rum. På Malmen bor ni lugnt, med korta promenader in till Centrum och all tänkbar service! Föreningen har en stor och grönskande innergård - en trädgård mitt i stan!

 • Plus
 • Uteplats
Röda gatan 8b, Berga, Kalmar kommun

Röda gatan 8b

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

450 000 kr

44 m²

1 rum

3 253 kr/mån

10 227 kr/m²

Charmig och ljus lägenhet på första våningen med en stor inglasad altan och egen täppa. Lägenheten är välplanerad där allrummet har delats av med en smart avskärmande vägg för att skapa en praktisk sovalkov och samtidigt ha kvar ett rum med gott om plats för en soffgrupp. Härifrån når man även ut till den inglasade balkongen samt sin egna täppa. Utöver detta erbjuds ett fräscht kök med bra maskinell utrustning, stort badrum med egen tvättmaskin. Här bor du i fina och lunga omgivningar med närhet till service och kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Gustaf Adolfs väg 4, Oxhagen, Kalmar kommun

Gustaf Adolfs väg 4

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

1 295 000 kr

76 m²

3 rum

4 680 kr/mån

17 039 kr/m²

Gavellägenhet med fint och fritt läge i omtyckta Brf Opalen. Inglasad balkong i fritt söderläge. Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck. Två ordentliga sovrum och badrum med fönster. Förening med god ekonomi och ordning och reda. Tvättstuga finns i huset. Närhet till natur, kommunikationer och service.

 • Balkong
Axel Oxenstiernas väg 5, Oxhagen, Kalmar kommun

Axel Oxenstiernas väg 5

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

1 050 000 kr

61,5 m²

2 rum

3 593 kr/mån

17 073 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet belägen i ett lugnt område. Med ett generöst ljusinsläpp i vardagsrummet men en balkong i ett trevligt sydväst läge. Lägenheten är utrustad med både tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten. Här bor du i en välmående förening med fastigheter i fint skick. Bo lugnt med närhet till naturen, kommunikationer, service och Kvarnholmen nås via en promenad eller cykel.

 • Balkong
 • Hiss
Tallhagsvägen 61, Berga, Kalmar kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tallhagsvägen 61

Villa
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

4 700 000 kr

175 m²

5 rum

1 233 m² tomt

Välkomna till denna familjevänliga villa om hela 175 välskötta kvadratmeter. Samtliga rum i huset har smakfullt renoverats under åren och ger plats för en öppen och ljus planlösning. Även tomten ger er härliga ytor att vistas på och särskilt på den skyddade baksidan där vi finner en stor altan med kvällssol. Trots sin storlek gör du inte av med många kwh och bor väldigt energisnålt med en driftkostnad på 35 000kr/år. Här bor ni med 10 minuters cykelavstånd in till stan, härliga promenadstråk och närhet till hav och bad. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

 • Uteplats
Klunkens backe 7, Berga, Kalmar kommun

Klunkens backe 7

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

1 095 000 kr

75,5 m²

3 rum

5 185 kr/mån

14 503 kr/m²

Med ett mycket fint läge finner vi denna välplanerade trea. Den inglasade balkongen ligger enskilt utan insyn med en trevlig utsikt. Fint skick - helkaklat badrum (med tvättmaskin) och genomgående bra ytskikt och på golvet ligger parkett eller klinker. Rymligt och gediget kök som ligger i anslutning till vardagsrummet. I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, TV-kanaler och IP-telefoni. Mycket omtyckt förening där det erbjuds samlingslokal med gemensamma tillställningar, övernattningslägenhet och härligt grönskande område för föreningens medlemmar.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Spannlandsgränd 13, Lindsdal, Kalmar kommun

Spannlandsgränd 13

Radhus
Lindsdal, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

2 390 000 kr

143 m²

6 rum

475 m² tomt

Rymlig 1½-plansvilla på tilltalande läge i Lindsdal! Husets 143 kvadratmeter är fördelat på fräscht kök, vardagsrum med eldstad, fem sovrum, och två badrum. Uppfarten ger plats för plats för två bilar och det isolerade förrådet ger plats åt hobby eller förvaring. Välkommen till ett hus som gagnar för trivsel! Boka er för visning via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare.

Lagmansgatan 4A, Lindö, Kalmar kommun

Lagmansgatan 4A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

1 295 000 kr

45 m²

1.5 rum

3 179 kr/mån

28 778 kr/m²

På trevliga Lindö väntar denna fina bostad på ny ägare. Bo lugnt och med promenadavstånd till Kvarnholmen och havet. Helkaklat badrum och genomgående parkettgolv. Balkong i fint västerläge in mot gården. Hela lägenheten är i ett fint skick - bara att flytta in. Välkommen på visning!

 • Balkong
Lech Walesas gata 49F, Ljusstaden, Kalmar kommun

Lech Walesas gata 49F

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

995 000 kr

52 m²

2 rum

3 406 kr/mån

19 135 kr/m²

I populära Ljusstaden presenteras nu en välplanerad tvåa. Ett modernt boende med balkong i fint läge - eftermiddagssol. Fräscha materialval, öppen planlösning mellan kök-vardagsrum, stor klädkammare, förråd och p-plats. Badrummet är stort och har både tvättmaskin och torktumlare. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och p-plats. Mycket fint läge omgiven av natur. Välkommen på visning av denna fina lägenhet!

 • Balkong
Bredbandet 18, Varvsholmen, Kalmar kommun

Bredbandet 18

Lägenhet
Varvsholmen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

5 300 000 kr

145 m²

4 rum

8 165 kr/mån

36 552 kr/m²

För er som söker något utöver det vanliga kan vi nu erbjuda en enastående utsikt från en perfekt planerad bostad på hela 145 kvm. Generösa sociala ytor där den stora, inglasade balkongen har plats för det mesta. Utan att behöva ta ett enda trappsteg så tar vi oss upp med hjälp av hissen upp till detta fantastiska boende. I månadsavgiften ingår (förutom värme och vatten) även bredband och en egen garageplats (egen laddbox) i källaren. Genomgående golvvärme, kamin och bra förvaring med en klädkammare och ett förråd. Två stora badrum varav det ena har separat del för tvätt. Ett drömboende som ni i framtiden kan kalla ert hem! På Varvsholmen kan man ta ett dopp i havet och Kvarnholmen ligger bara en promenad bort... Kontakta mäklaren för visning.

 • Balkong
 • Hiss
Magister Haralds väg 6A, Trekanten, Kalmar kommun

Magister Haralds väg 6A

Övrigt
Trekanten, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

4 700 000 kr

2 278 m² tomt

Hyresfastighet centralt i Trekanten. Totalt ca 470kvm uthyrningsbar yta varav 12st 1:or och 1st 3:a i ett gårdshus. Allt uthyrt. Tillfälle för dig som vill äga och förvalta.

Djurängsvägen 60B, Djurängen, Kalmar kommun
 • Idag kl 13:00

Djurängsvägen 60B

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

695 000 kr

39 m²

1 rum

3 058 kr/mån

17 821 kr/m²

Välplanerad etta med lugnt läge i Djurängen. Rummet har en fransk balkong i söderläge och här finns utrymme för såväl soffgrupp, säng och skrivbord. Fint kök vilket har plats för köksbord vid fönster mot innergården. I hallen finns garderober för förvaring. Välmående och populär förening där bredband ingår i månadsavgiften (endast 2 785 kr). Omtyckta Djurängen ligger med cykelavstånd till både Kalmar centrum och Linnéuniversitet. Här bor ni med direkt närhet till naturen, kommunikationer, service och Hansa City bara en liten bit bort. Daglig service finns i Berga Centrum, busshållplats, mysiga omgivningar och grillplats alldeles i närheten! Möjlighet till snabb inflytt.

 • Plus
 • Hiss
Nyttorp 4:42, null, Kalmar kommun

Nyttorp 4:42

Tomt
Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

695 000 kr

1 259 m² tomt

Tillfälle att förvärva väl tilltagen tomt med ett utsökt läge i Nyttorp! Kanske är det dags att ta klivet och bygga drömhuset ni alltid drömt om? Här ges en gyllene möjlighet att kunna skapa något för framtiden i en vacker omgivning med naturens lugn inpå knuten och med vattnet och Kalmarsund bara ett stenkast bort. Utmärkta kommunikationer såväl norr- som söderut och Kalmar når ni på ca 20 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bottorp 104, Vassmolösa, Kalmar kommun
 • Sön 9 apr kl 12:45

Bottorp 104

Fritidshus
Vassmolösa, Kalmar kommun
Fastighetsbyrån Kalmar

750 000 kr

32 m²

4 rum

939 m² tomt

Vill du tillbringa fritiden med cykelavstånd till havet? Då kan jag presentera ett idylliskt fritidsboende i Bottorp! Med två små välskötta hus på den vackra friköpta tomten som skötts med löpande underhåll. Välkommen att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare. Bottorp ligger ca 15 min söder om Kalmar. Fastigheten är besiktigad. Säljs med friskrivning. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 26